Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar ben yatıyorum artık. en azından niyetim o uykusuzluk kilo yapar mı bilmiyorum ama yapmıyorsa da ilk yaptığı kişi ben olucam bu gidişle gibi geliyor bana :) :)

Bende yazim menümü.
Kahvaltı:
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim light beyaz peynir
1 dilim hindi füme
5 zeytin
1 domates
1 tutam maydanoz

Öğle:
1 tabak et sote
1 kase yoğurt

Akşam: (dışardaydım diyete uygun anca bunları bulabildim)
Izgara köfte(pidelerini abime verdim o yedi)
Yeşil salata
1 kase yoğurt
1 kutu zero kola

Ara:Birazdan mistik çay içicem

Spor:3 mil leslie
Su:2 lt
Kitap:Leyleklerin Uçuşu

Son düzenleme:
Aaa çok kolaymış yoğurt gibi, peki ölçüsü ne canım, mesela 1 kilo süte kaç kaşık kefir katılıp mayalanıyor..
Bir kilo süte göz kararı şöyle yarım çay bardağı kadar ekliyorum canım.
Nasıl yaa, 9. takımdamıydıki arkadaş?
Yeni katılmıştı deneme süresindeydi.Tam olarak ne kadar kaldı hatırlayamıyorum.Listeye dahil olmamıştı.Takımımız çok kalabalıktı takip etmekte zorlandığı için ayrıldı.

Nasıl yaa, 9. takımdamıydıki arkadaş?
Evet orda 2hafta kadar kaldim ..
Canım boyun 1,63, şu an 87 sin, hedef kilon 70...
Evet dogrudur kaptancim
Neden 80 olunca ekliyounki yürüyüşü neden şimdi değil?
Ben 80 kg ye cok cabuk geliyorum ve orda takilip kaliyorum herne yaptimsa asagi inememistim simdi 80ne inince bi sok diyet ve ekstra spor sart bana bu defa vazgecmek yok
Menü güzelde yalnız sıralamayı beğenmedim.. Fakirden zengine doğru gitmiş oysa tam tersi olmalı, güne zengin başlanmalı ve gün çok fakir kapatılmalı...
Kahvaltı yapmıyomusun sen canım?
Arada yapmiyorum kahvalti
aksam gec saatte uyudugum icin pr agirlikli bslenip acikmiyorum
kızlar ben yatıyorum artık. en azından niyetim o uykusuzluk kilo yapar mı bilmiyorum ama yapmıyorsa da ilk yaptığı kişi ben olucam bu gidişle gibi geliyor bana :) :)
Duzenli uyku kilo vermede etkili aklinda bulunsun

Herkes uyumus heralde bende uyuyayim
Sabah gorusuruzz

Okudukça içim nasıl açıldı anlatamam sana losefar ve sana sinirlendim elim kupama çarptı masaya çay döktüm Cumayı bekliyorum losefar
Günaydın kaptancım masaya dökülen çayın müsebbibi de ben oldum yani. Cumayı ben de bekliyorum merakla, smootthiler işe yarasın istiyorum hadi bakalım 24 saat sonra ak koyun karakoyun belli olacak.

O kadar yediğin cısslar şimdi tırmalamaya başladı tabiii
Yürüyüşümü düzenli yapıyorum biliyorsun ama dün yürüyüşe ek evde trombol,nde 300 kez zıpladım neme lazım papara yemek istemem.

hatanin farkindasin buda onemli
spor benim simdilik eksik yanim gunde 15 dk mekik calisiyorm 80 kg ye gelince yuruyusude ekliycm suan kac kilosun sen canim
aa yok sporumu yaparım ama dün leslie mi yapamadım rahatsızdım diye spor en büyük etken ben yürüyüşümü hep yaparım yani ben şuan 59,5 hedef kilom 58
Bu menünün neresinden başlasam hangisine ne söylesem bilemedim ümran..
Öğle yemediğin yemeğemi, yediğin baklavayamı ve akşamın bolll menüsünemi , yaşpastayı hiççç söylemiyorum bilee
kaptanım çok haklısın bende hyaptığımın farkındayım.Ben öğle yemeği pek yiyen biri değilim ne yazıkki biraz yemek ile aramda sorun var şaka bi yana ama yaptığım hatamı düzelticem kaptanım

günaydın herkese
dünkü menüm pek iç açıcı değil ama dün gerçekten çok kötüydüm hiç bişey yiyesim gelmedi
kahvaltı----1 poaça,çay
ara-----nane limon, ıhlamur
öğlen-----1 bardak süt
ara türk kahvesi(mideye iyi geliyor diyo içtim daha kötü yaptı )
akşam------ 3 4 kaşık yoğurt
yatmadan önce ---süt

Bugün nasılsın?

açlık diyeti gbi bir şey olmuş, geçmiş olsun umarım bugün iyisindir

Günaydın kızlar dün öğleden sonra hiç uğrayamadım işlerimin yoğunluğundan bugün bir bakayım dedim abboooo ne kadar da çok yazmışsınız. oku oku bitiremedim. Neyse yarın tartı günü bakalım kimden kaç kilo veya gram gitmiş göreceğiz.....

Bugün nasılsın?

açlık diyeti gbi bir şey olmuş, geçmiş olsun umarım bugün iyisindir
teşekkürler kızlar bugün daha iyiyim sabah uyandım 3 bardak suyumu içitim sonrasında taze yapılmış smootimi de içtim naneli sakızımı da aldım kızımı cicianneye bırakıp işeme tempolu bi yürüyüşle geldim ve şuan işimin başındayım ama dün öldüm öldüm dirildim resmen

dünki menum:
Sabah:
1,5 dilim tam buğday ekmeği
peynir
kuşburnu marmelatı
ara:
yoğurt zencefil tarçın zerdeçal
oğle:
sebzeli tavuk sarma
2 yk bulgur pilavı
havuç tatlısı
akşam:
çorba
sulu köfte 2 yk

Kitap: Annelik sanatı
Lesie 1 mil

günaydın canım :) bencede kesinlikle var. o kadar yorgunum ve uykusuzum ki sanki o açığı yemek ile kapatacakmışım gibi geliyor. Sanki daha çok yersem enerjim artacakmış gibi..

günaydın kızlar :) Nasılsınız bu sabah, ben koca bir iş yığını ile baş başa buldum kendimi ama ne demişler işleyen demir ışıldar. Pratik, keyifli, kolay ve bol verimli bir gün olsun inşallah bu gün hepimize :)

Şükür atlatmışsın tatlım sevindim.Sağlık gibisi yok

günaydın kızlar yep yenı bı güne hazırmıız

geçmiş olsun canım şimdi daha iyisindir umarım
59.5 kgmi ayy harıkasın valla
ben nerelere gıdem nerelere bende ıkıncı hedefımı 60 kg ıstıyorum bakalım önce bı 70 olayım
çok aç kalmışsın sen
hasta olunca insanın bişe yiyesi gelmiyo
günaydın canım
çok iyi sonuçlar alırız inşallah
göze batan bişey yok afiyetler olsun canım
günaydın canım :) bencede kesinlikle var. o kadar yorgunum ve uykusuzum ki sanki o açığı yemek ile kapatacakmışım gibi geliyor. Sanki daha çok yersem enerjim artacakmış gibi..
aman ha sakın o hataya düşme sakın
bende gün içinde yoruldugum zaman yemek yiyince kendimi dinlendirecegimi düşünerek bu kiloya geldim
ben 80 kg ye inmiştım ama sonra kendimi bıraktım ve hopp 88 oldum

kesinlikle öyle nerde hareket orda bereket boşa dememişler

kızlar sizce yanlışmı yapıyorum yürüyüşe başlımmı yoksa 80 kg demi başlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…