Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ben smoothie iciyorum da iki gundur oyle bi tok tutuyorki sanki kilo alacakmisim gibi hissediyorum

Şükür atlatmışsın tatlım sevindim.Sağlık gibisi yok
teşekkürler canım kesinlikle sağlık gibisi yok
teşekkürler canım çok şükür daha iyiyim dün hiç işey yiyesim yoktu yedkçe lavaboya koşuyodum o derece kötüydüm su bile içmek gelmiyo du içimden
inşallah canım allah gönlüne göre versin verirsin ya inşallah benim ilk hedefim 58 sonra 55 olmak sonrası koruma olacak

çok geçmiş olsun canım

kaptanım @akrep33 bugün bi tartılayım dedim 59,3 gr yani 400 grm gitmiş haftalık olarak yarına daha var bakalım yarın asıl kaç kilo kaç gr olacağım

kızlar nerdesiniz nasıl gidiyo smootiii yarın büyük gün ben dün içemedim ama bu sabah hemen alelacele yapıp içtim hemen

Geçmiş olsun canım emzirdiğimiz için bünyemiz biraz yorgunlukta hemen kapıyor hastalığı dikkat et kendine

Tebrik ederim. Hedefine az kaldı. Benimde haftaya cumaya 58 ilk hedefim oğlumun doğum günü 14 mart sonrası 53 istiyorum mayısın sonuna kadar. Ben bu hafta naptım bilmiyorum çok dikkat edemedim ama bakalım ne olucak yarın tartıda

Karabükte yyaşıyorsan beni ttanıyor olabilirsin :)
derman ali baba nin torunu hasan alp in yigeniyim:) :)
onlar kim kıııııı
gittim google amcaya sordum şifalı bitkiler üzerine bir sayfa çıktı:) senin dede tam bizlik safranbolu da safran bitkisi çayı vs. var önerliyor biliyorum bir de safranbolu çarşısında dolaşırken iplere asılı doğal sahlepler vardı, geçen gün aktarda sahlep aradım dediler doğalınıu bulamazsın karışımı verdi yani pirinç unu sahlep ve tarçın karışımı,o kadar lezzetsizdi ki içine sahlep koymamışlar diye düşünüyorum safranboluya gidince belki de dedenden doğal sahlep alırım.

1999 da karabükten bir çıktım bir çıktım. senede 1 defa memleketime gidebilirsem ne ala. arkadaş çevrem kalmadı karabükte bol bol anneme takılıp komşu teyze ziyaretlerine gidiyoruz.

menüm
dün sabah:2 dilim kepekli ekmekten yağsız tost-10 kadar antep fıstığı
öğlen:1 kase paça çorba,100 g. et kavurma,1 dilim ekmek

arada:2 tatlı kaşığından 1 su bardağı türk kahvesi

akşam:3 kayısı +1 çay bardağı süt
yürüyüş 35 dk+ 500 plates bacak-karın hareketi
...........

dün öğlen iyi yedim ama hep öğlenleri iyi yediğim halde acıkırdım dün akşam acıkmadım. sanırım arada içtiğim kahveden oldu. ilginç yani. akşam gene bir programım vardı acele çocukları kreşten aldım eve bıraktım programa dönecektim. o arada yemek yiyesim bile yoktu. dur dedim sonra acıkmak daha kötü kuru kayısı ve süt ile kapattım akşamı

hepiniz ne güzel akşamı az yiyerek kapatıyorsunuz ben annemlere yiyince mecburen yemek yiyorum ama dikkat ediyorum tabi yarını çok merak ediyorum smootihe içenler ne kadar fark etti

Aa nası doğal salep bulamazsın dediler.Bence o aktar kendisinde yokmuş seni kandırmak istemiş.Heryerde var kız.Bırak aktarı ben çerezciden bulup aldım hakiki salepi.Çok pahalı olduğu için miniminnacık kavanozlara koymuşlar ama azıcığıyla bidünya salep pişebiliyo.Büyük aktar ve büyük çerezcilerde bulabilirsin eminim

hemen bi menü yazayım...........
sabah:
2 dilim peynir
1 dilim ekmek çay
öğle:
2 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
ara:
1 elma
ara:
1 portakal
akşam:
4 ızgara köfte
1 kase yoğurt
3-4 dal marul

evet canım az kaldı benim kzımın da 1 nisan ama 4 nisan yapacağım haftasonu dah aiyi olur benim için diye bende o güne kadar 58 olmak istiyorum sonrasında 55 inşallah hedeflerimize ulaşırız cnım ya evet yarın büyük gün bakalım bakalım

Geçmiş olsun canım emzirdiğimiz için bünyemiz biraz yorgunlukta hemen kapıyor hastalığı dikkat et kendine
teşekkürler canım evet oalbilir birde benim pek yemekle aram olmadığı için bünye zayıf düştü sanırım

merhaba herkese, bu sabah işe gelirken sütümü çanağımı çömleğimi unuttuğumdan işyerinde yemek zorunda kaldım.
Menü:
Sabah:smoohie

Öğlen:şahriye çrb, salata, sebzeli tvk ve az bulgur pilavı

Ara:Türk kahvesi içerim

Akşam :Smoothie

ve yarını merakla bekleyeceğim .Smoothie içenleri ben de çok merak ediyorum .Eğer yaklaşık 1 kg civarı vermişsem 1 hafta daha yapabilirim vermezsem rutin beslenme düzenine devam.

hepiniz ne güzel akşamı az yiyerek kapatıyorsunuz ben annemlere yiyince mecburen yemek yiyorum ama dikkat ediyorum tabi yarını çok merak ediyorum smootihe içenler ne kadar fark etti
uvvvv anne yemekleri en tehlikelisi, gerçi yemeklerin kıymetini yuvadan ayrıldıktan sonra anlıyor insan.Mesela benim annem çok sık lahana ve yaprak sarardı etli, o zamanlar ufffff yine mi bu falan derdim, şu an ben onları sık sık yapamadığım ve bakıcıya da yaptıramadığım için en lüx yemek gibi geliyor hele hamileyken lahana sarmasına aşeriyordum sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…