ben tam uygulayamadım ki önceden sadece akşamları içiyordum düde kötüydüm bugün gündüz içebildim anca umarım yarına toparlarımmerhaba herkese, bu sabah işe gelirken sütümü çanağımı çömleğimi unuttuğumdan işyerinde yemek zorunda kaldım.
Menü:
Sabah:smoohie
Öğlen:şahriye çrb, salata, sebzeli tvk ve az bulgur pilavı
Ara:Türk kahvesi içerim
Akşam :Smoothie
ve yarını merakla bekleyeceğim .Smoothie içenleri ben de çok merak ediyorum .Eğer yaklaşık 1 kg civarı vermişsem 1 hafta daha yapabilirim vermezsem rutin beslenme düzenine devam.
uvvvv anne yemekleri en tehlikelisi, gerçi yemeklerin kıymetini yuvadan ayrıldıktan sonra anlıyor insan.Mesela benim annem çok sık lahana ve yaprak sarardı etli, o zamanlar ufffff yine mi bu falan derdim, şu an ben onları sık sık yapamadığım ve bakıcıya da yaptıramadığım için en lüx yemek gibi geliyor hele hamileyken lahana sarmasına aşeriyordum sanki
benim kızım tek elinden tuttuğum zaman güzel yürüyor tutunarak her işini görüyo bazende 3 adım atıp hemen kendini yere bırakıyo korkuyo tam olarak desteksiz yürüyemiyo canım
öyle annem bakıyor bebeğime akşam yemeğini annemlerde yiyip çıkıyoruz Bende lahana sarmasına bayılırım anneme hamileyken sardırmıştımuvvvv anne yemekleri en tehlikelisi, gerçi yemeklerin kıymetini yuvadan ayrıldıktan sonra anlıyor insan.Mesela benim annem çok sık lahana ve yaprak sarardı etli, o zamanlar ufffff yine mi bu falan derdim, şu an ben onları sık sık yapamadığım ve bakıcıya da yaptıramadığım için en lüx yemek gibi geliyor hele hamileyken lahana sarmasına aşeriyordum sanki
benim oğlum da tutunarak güzel sıralıyor dedesi yürüteç yapmış onunla yuruyor ama tay tay dediğimiz an oturuyor
benim oğlum da tutunarak güzel sıralıyor dedesi yürüteç yapmış onunla yuruyor ama tay tay dediğimiz an oturuyorbıraktığımızı anladığı anda oturuyor bakalım ne zamana yürür daha oğlumun dişi de yok bizim ki geçten yapıyor bakalım hayırlırı
yaa benimde oğlum parmağını sokup arka tarafları kaşıyor hep bizimde arkadan mı gelecek acababizimde daha yok ciciannemiz bugün doktora götürdü meğer bizim azı dişlerimiz geliyormuş ilk dişimiz azılar olacak sanırım bende diyorum bu kız kaç gündir ishal iştahsız heralde ön dişler gelecek diy ebekliyodum saf saf
Rabbim inşallah sana da tattırır annelik duygusunuYaa kizlar ne güzel bahsetmissiniz öyle cocuklarinizdan felan artik benimde olsun istiyorum
çok büyük geçmiş olsun canım allah şiaf versindün gece ikizlerden teki haifi ateşlendi biraz öksürüğü vardı ve kulağım ağrıyor demeye başladıgene çok sık antbiyotik kullandık 15 gün ya oldu ya olmada ilacı biteli. gece yarısı ateşdüşürücü+ vitamin verdik. sabah da immün sistemi kuvvetlenir belki diye d vitamnini damlası ve probiyotik toz içirdim. eczacı bir arkadaş demişti yılda 3 defadan fazla antibiyotik kullanan çocuklarda probiyotik kullanmak vücut direncini toparlıyor diye. o probiyotik+prebiyotik etkisi var diye maflor önerdi bizim evde de neflor vardı şimdilik bunu kullandım. kreşten henüz arayan olmadı inşallah ateşi çıktı gelin alın diyen olmaz
rabbim sana da nasip eder inşallah canım sende bu güzel duyguyu yaşarsın inşallahYaa kizlar ne güzel bahsetmissiniz öyle cocuklarinizdan felan artik benimde olsun istiyorum
benim kızımda öyle canım hep arkaları kaşıyodu parmağı falan hep arkalardaama artı ksebebini anlamış bulunmaktayımyaa benimde oğlum parmağını sokup arka tarafları kaşıyor hep bizimde arkadan mı gelecek acabaakşam gidince bakıyım bi
Evet bilirim Antebi, hem insanları hem hava şartları burdan çok farklı kesin özlersin memleketini..Evett, G.antep. Daha 10 gün oldu geleli ama özledim yahu
Evet ben de hiç sevmem..Sorma ya bana bile tarif ıstettı,ben hıç sevmem mutfk işlerinı,pasta.börek yemek ypmk zulüm bana...ama bunu deneyecegım
Uykusuzluk kilo yapıyor evet canım, üzgünümm..kızlar ben yatıyorum artık. en azından niyetim ouykusuzluk kilo yapar mı bilmiyorum ama yapmıyorsa da ilk yaptığı kişi ben olucam bu gidişle gibi geliyor bana :) :)
Zeroyu sevmedim canım, bir de peynirin light peynir almana gerek yok, onun yağı da faydalı vücuda..Bende yazim menümü.
Kahvaltı:
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim light beyaz peynir
1 dilim hindi füme
5 zeytin
1 domates
1 tutam maydanoz
Öğle:
1 tabak et sote
1 kase yoğurt
Akşam: (dışardaydım diyete uygun anca bunları bulabildim)
Izgara köfte(pidelerini abime verdim o yedi)
Yeşil salata
1 kase yoğurt
1 kutu zero kola
Ara:Birazdan mistik çay içicem
Spor:3 mil leslie
Su:2 lt
Kitap:Leyleklerin Uçuşu
Anladım canım, en son 4. takımda da öyle bir sorunla karşılaşmıştı.Bir kilo süte göz kararı şöyle yarım çay bardağı kadar ekliyorum canım.
Yeni katılmıştı deneme süresindeydi.Tam olarak ne kadar kaldı hatırlayamıyorum.Listeye dahil olmamıştı.Takımımız çok kalabalıktı takip etmekte zorlandığı için ayrıldı.
Ek sporuna alkışGünaydın kaptancım masaya dökülen çayın müsebbibi de ben oldum yani. Cumayı ben de bekliyorum merakla, smootthiler işe yarasın istiyorum hadi bakalım 24 saat sonra ak koyun karakoyun belli olacak.
Yürüyüşümü düzenli yapıyorum biliyorsun ama dün yürüyüşe ek evde trombol,nde 300 kez zıpladım neme lazım papara yemek istemem.
Halaa iyileşememiş miden, menü öyle gösteriyor.. Bugün daha iyimisin?günaydın herkese
dünkü menüm pek iç açıcı değil ama dün gerçekten çok kötüydüm hiç bişey yiyesim gelmedi
kahvaltı----1 poaça,çay
ara-----nane limon, ıhlamur
öğlen-----1 bardak süt
ara türk kahvesi(mideye iyi geliyor diyo içtim daha kötü yaptı)
akşam------ 3 4 kaşık yoğurt
yatmadan önce ---süt
Evet dün aydinay da görünmedi...Günaydın kızlar dün öğleden sonra hiç uğrayamadım işlerimin yoğunluğundan bugün bir bakayım dedim abboooo ne kadar da çok yazmışsınız. oku oku bitiremedim. Neyse yarın tartı günü bakalım kimden kaç kilo veya gram gitmiş göreceğiz.....
bugün daha iyiyim kaptanım miss gibi sabah smootimi içtim yürüyüşümü yaptım ve işe koyuldumHalaa iyileşememiş miden, menü öyle gösteriyor.. Bugün daha iyimisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?