Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ben tam uygulayamadım ki önceden sadece akşamları içiyordum düde kötüydüm bugün gündüz içebildim anca umarım yarına toparlarım
kesinlikle katılıyorum sana canım
secret_88 ve asivemai bebikleriniz yürüyormu benim ki tay duruyor ama daha adım atmıyor
benim kızım tek elinden tuttuğum zaman güzel yürüyor tutunarak her işini görüyo bazende 3 adım atıp hemen kendini yere bırakıyo korkuyo tam olarak desteksiz yürüyemiyo canım

dün gece ikizlerden teki haifi ateşlendi biraz öksürüğü vardı ve kulağım ağrıyor demeye başladıgene çok sık antbiyotik kullandık 15 gün ya oldu ya olmada ilacı biteli. gece yarısı ateşdüşürücü+ vitamin verdik. sabah da immün sistemi kuvvetlenir belki diye d vitamnini damlası ve probiyotik toz içirdim. eczacı bir arkadaş demişti yılda 3 defadan fazla antibiyotik kullanan çocuklarda probiyotik kullanmak vücut direncini toparlıyor diye. o probiyotik+prebiyotik etkisi var diye maflor önerdi bizim evde de neflor vardı şimdilik bunu kullandım. kreşten henüz arayan olmadı inşallah ateşi çıktı gelin alın diyen olmaz

Napyosunuz kizlar

Yesilcayim bitmisti aldim bugun demledim ictim

Bu cumayi atlatayim bi listeye uymak istiyorum denediginiz basarili oldugunuz listeniz varsa paylasirmisiniz

Ben kushan listesine uyayim diyorum siz ne dersinizz ?

Yuruyuse bugun itibariyle basliyorum tekrar ama 80kgde takildigimda yardimlarinizi ve destekkerinizi bekliycem

öyle annem bakıyor bebeğime akşam yemeğini annemlerde yiyip çıkıyoruz Bende lahana sarmasına bayılırım anneme hamileyken sardırmıştım

secret_88 ve asivemai bebikleriniz yürüyormu benim ki tay duruyor ama daha adım atmıyor
benim oğlum da tutunarak güzel sıralıyor dedesi yürüteç yapmış onunla yuruyor ama tay tay dediğimiz an oturuyor bıraktığımızı anladığı anda oturuyor bakalım ne zamana yürür daha oğlumun dişi de yok bizim ki geçten yapıyor bakalım hayırlırı

bizimde daha yok ciciannemiz bugün doktora götürdü meğer bizim azı dişlerimiz geliyormuş ilk dişimiz azılar olacak sanırım bende diyorum bu kız kaç gündir ishal iştahsız heralde ön dişler gelecek diy ebekliyodum saf saf

Yaa kizlar ne güzel bahsetmissiniz öyle cocuklarinizdan felan artik benimde olsun istiyorum

yaa benimde oğlum parmağını sokup arka tarafları kaşıyor hep bizimde arkadan mı gelecek acaba akşam gidince bakıyım bi

çok büyük geçmiş olsun canım allah şiaf versin
Yaa kizlar ne güzel bahsetmissiniz öyle cocuklarinizdan felan artik benimde olsun istiyorum
rabbim sana da nasip eder inşallah canım sende bu güzel duyguyu yaşarsın inşallah

yaa benimde oğlum parmağını sokup arka tarafları kaşıyor hep bizimde arkadan mı gelecek acaba akşam gidince bakıyım bi
benim kızımda öyle canım hep arkaları kaşıyodu parmağı falan hep arkalardaama artı ksebebini anlamış bulunmaktayım acemilik yavaş yavaş öğrencez

kızlar ben yatıyorum artık. en azından niyetim o uykusuzluk kilo yapar mı bilmiyorum ama yapmıyorsa da ilk yaptığı kişi ben olucam bu gidişle gibi geliyor bana :) :)
Uykusuzluk kilo yapıyor evet canım, üzgünümm..

Zeroyu sevmedim canım, bir de peynirin light peynir almana gerek yok, onun yağı da faydalı vücuda..
Seni çok karataycı gördüm, zero dışında harika bir menü

Anladım canım, en son 4. takımda da öyle bir sorunla karşılaşmıştı.

Ek sporuna alkış amaa yarın artı çıkarsan alırım alkışımı geri

Halaa iyileşememiş miden, menü öyle gösteriyor.. Bugün daha iyimisin?

Evet dün aydinay da görünmedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…