Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

İyi olduğuna sevindim canım gelmiş geçmiş olsun..

günaydın canım :) bencede kesinlikle var. o kadar yorgunum ve uykusuzum ki sanki o açığı yemek ile kapatacakmışım gibi geliyor. Sanki daha çok yersem enerjim artacakmış gibi..
Uykusuz insan daha çok yemek yer zaten canım..

İşleyen demir ışıldar, çok güzel harikasın canım

Ben bugün smotimin içine çilek ve karpuz da ekledim nefis oldu..

Ben bugün smotimin içine çilek ve karpuz da ekledim nefis oldu..
ben şuan karpuz bulamam ama onun yerine kivi takviyesi yapıcam inş. güzel olur çilek de güzel tat verir haftasonu çalışmazsam pazardan alıcam teşekkürler kaptanım

Kefir de toparlyormuş canım antibiyotiğin bıraktığı zararı.

ben şuan karpuz bulamam ama onun yerine kivi takviyesi yapıcam inş. güzel olur çilek de güzel tat verir haftasonu çalışmazsam pazardan alıcam teşekkürler kaptanım
Canım dün pazardan aldım muz la çileği, kivi hoşuma gitmedi, karpuz da İran karpuzuymuş tadı harikaydı aldım kızıma diyei smootime de ekledim acıcık..Artık evde ne varsa damak zevkime göre ekleme yaparım..

30dk öğlen 50 dk da az önce yuruyusumu tamamladım,yarın memleketten 2 misafır var burda mola verıp ankraya gıdecekler,sporuma ek olarak hiç cnm istemese de akşam akşam mutfagın camını sildım zıra bızım mutfak camdan ibaret sanki,perde ölçusu almaya gelen adam bile sızın mütahıt bıze calışmış abla dediyaniiiii cok yoruldummmmmmm

mmmm afiyet olsun kaptanım bende değişik tatlar arayacağım haftasonu pazara gidebilirsem eğer 4 te süt iznim başlarken saat olmuş 5.30 ve ben hala işteyim kızım evde of offfff

Kuşhanın listesini bilmiyorum ama bakayım merak ettim.yürüyüş konusunda yaşadığımı sana anlatayım canım.kızkardeşim 83 kiloyken diyetle beraber düzenli olarak yürüyüş yapıyordu.biraz da kilo vermişti.sonrasında diz ağrıları başladı.gittiği ortopedist ona kızmış.bu kiloyla yürüyüş mü yapılır, önce diyetle 70 in altına inmeliydin demiş.doktor hafif egzersizleri bile yasakladı o dönemde.tabi yine sen bilirsin ama bence mesafeyi ve süreyi kısa tut

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…