İyi olduğuna sevindim canım gelmiş geçmiş olsun..teşekkürler kızlar bugün daha iyiyim sabah uyandım 3 bardak suyumu içitim sonrasında taze yapılmış smootimi de içtim naneli sakızımı da aldım kızımı cicianneye bırakıp işeme tempolu bi yürüyüşle geldim ve şuan işimin başındayımama dün öldüm öldüm dirildim resmen
dünki menum:
Sabah:
1,5 dilim tam buğday ekmeği
peynir
kuşburnu marmelatı
ara:
yoğurt zencefil tarçın zerdeçal
oğle:
sebzeli tavuk sarma
2 yk bulgur pilavı
havuç tatlısı
akşam:
çorba
sulu köfte 2 yk
Kitap: Annelik sanatı
Lesie 1 mil
Uykusuz insan daha çok yemek yer zaten canım..günaydın canım :) bencede kesinlikle var. o kadar yorgunum ve uykusuzum ki sanki o açığı yemek ile kapatacakmışım gibi geliyor. Sanki daha çok yersem enerjim artacakmış gibi..
İşleyen demir ışıldar, çok güzel harikasın canımgünaydın kızlar :) Nasılsınız bu sabah, ben koca bir iş yığını ile baş başa buldum kendimi ama ne demişler işleyen demir ışıldar. Pratik, keyifli, kolay ve bol verimli bir gün olsun inşallah bu gün hepimize :)
Bence başla ve hep devam et canım..kızlar sizce yanlışmı yapıyorum yürüyüşe başlımmı yoksa 80 kg demi başlım
Aksine acaip verdiriyor canımBen smoothie iciyorum da iki gundur oyle bi tok tutuyorki sanki kilo alacakmisim gibi hissediyorum
Ben bugün smotimin içine çilek ve karpuz da ekledim nefis oldu..kaptanımEllssa bugün bi tartılayım dedim 59,3 gr yani 400 grm gitmiş haftalık olarak yarına daha var bakalım yarın asıl kaç kilo kaç gr olacağım
kızlar nerdesiniz nasıl gidiyo smootiii yarın büyük gün ben dün içemedim ama bu sabah hemen alelacele yapıp içtim hemen
teşekkürler kaptanımmİyi olduğuna sevindim canım gelmiş geçmiş olsun..
smootıyı ogun olarakmı ıcıyosun canımbugün daha iyiyim kaptanım miss gibi sabah smootimi içtim yürüyüşümü yaptım ve işe koyuldum
ben şuan karpuz bulamam ama onun yerine kivi takviyesi yapıcam inş. güzel olur çilek de güzel tat verir haftasonu çalışmazsam pazardan alıcam teşekkürler kaptanımBen bugün smotimin içine çilek ve karpuz da ekledim nefis oldu..
baslıyorum hatta sımdı kalkıp yapıcamBence başla ve hep devam et canım..
evet canım sabah ve akşam öğünü olaraksmootıyı ogun olarakmı ıcıyosun canım
menüm
dün sabah:2 dilim kepekli ekmekten yağsız tost-10 kadar antep fıstığı
öğlen:1 kase paça çorba,100 g. et kavurma ,1 dilim ekmek
arada:2 tatlı kaşığından 1 su bardağı türk kahvesi
akşam:3 kayısı +1 çay bardağı süt
yürüyüş 35 dk+ 500 plates bacak-karın hareketi
...........
dün öğlen iyi yedim ama hep öğlenleri iyi yediğim halde acıkırdım dün akşam acıkmadım. sanırım arada içtiğim kahveden oldu. ilginç yani. akşam gene bir programım vardı acele çocukları kreşten aldım eve bıraktım programa dönecektim. o arada yemek yiyesim bile yoktu. dur dedim sonra acıkmak daha kötü kuru kayısı ve süt ile kapattım akşamı
Kefir de toparlyormuş canım antibiyotiğin bıraktığı zararı.dün gece ikizlerden teki haifi ateşlendi biraz öksürüğü vardı ve kulağım ağrıyor demeye başladıgene çok sık antbiyotik kullandık 15 gün ya oldu ya olmada ilacı biteli. gece yarısı ateşdüşürücü+ vitamin verdik. sabah da immün sistemi kuvvetlenir belki diye d vitamnini damlası ve probiyotik toz içirdim. eczacı bir arkadaş demişti yılda 3 defadan fazla antibiyotik kullanan çocuklarda probiyotik kullanmak vücut direncini toparlıyor diye. o probiyotik+prebiyotik etkisi var diye maflor önerdi bizim evde de neflor vardı şimdilik bunu kullandım. kreşten henüz arayan olmadı inşallah ateşi çıktı gelin alın diyen olmaz
Tatlım sen kaç yıllık evlisin yoksa bekarmıydın?Yaa kizlar ne güzel bahsetmissiniz öyle cocuklarinizdan felan artik benimde olsun istiyorum
Canım dün pazardan aldım muz la çileği, kivi hoşuma gitmedi, karpuz da İran karpuzuymuş tadı harikaydı aldım kızıma diyei smootime de ekledim acıcık..Artık evde ne varsa damak zevkime göre ekleme yaparım..ben şuan karpuz bulamam ama onun yerine kivi takviyesi yapıcam inş. güzel olur çilek de güzel tat verir haftasonu çalışmazsam pazardan alıcam teşekkürler kaptanım
mmmm afiyet olsun kaptanım bende değişik tatlar arayacağım haftasonu pazara gidebilirsem eğer 4 te süt iznim başlarken saat olmuş 5.30 ve ben hala işteyim kızım evde of offfffCanım dün pazardan aldım muz la çileği, kivi hoşuma gitmedi, karpuz da İran karpuzuymuş tadı harikaydı aldım kızıma diyei smootime de ekledim acıcık..Artık evde ne varsa damak zevkime göre ekleme yaparım..
Napyosunuz kizlar
Yesilcayim bitmisti aldim bugun demledim ictim
Bu cumayi atlatayim bi listeye uymak istiyorum denediginiz basarili oldugunuz listeniz varsa paylasirmisiniz
Ben kushan listesine uyayim diyorum siz ne dersinizz ?
Yuruyuse bugun itibariyle basliyorum tekrar ama 80kgde takildigimda yardimlarinizi ve destekkerinizi bekliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?