Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kaptanım ıntte smothie hataları dıye bıseyler vardı, kalorı değerını de çok yukseltmemek gerekiyor kanımca
Kuzuu 1 çilekle azcık karpuzun kalorisinden nolucak sen dün yediğin cıssların kalorisine bak önce..
Oyy güya bana taş koyucak amaaa o da olmuyor maalesef çünküü karşındaki hatuuun bilinçli ilerliyor naabeer

mmmm afiyet olsun kaptanım bende değişik tatlar arayacağım haftasonu pazara gidebilirsem eğer 4 te süt iznim başlarken saat olmuş 5.30 ve ben hala işteyim kızım evde of offfff
Ay canım müfettişten dolayımı çıkamadın?

***2.TAKIM 402. ETAP*** ETAP BEŞİNCİSİ

akrep33 ( 56,2 / 54,8 / 1,4 / 2,49%)
siyahbeyaz006( 69.0 /69 /0 /0 %)
sabit
losefar( 67,3 /66,4 / 0,9/ %1,34)
Paleland( 86,2/ / / %)
Hastalıktan dolayı izinli
hepbera (65,9/65,9 /0 /0 %)sabit
cemre cemre ( 66,8 /66,7 /0,1 / 0,15%)
aydinays ( 65,5 /65,2 / 0,3/0,46 %)

2.takım ortalaması: % 0,63

***2.TAKIM 403. ETAP***

akrep33 ( 54,8 / / / %)
siyahbeyaz006( 69 / / / %)
İzinli
losefar( 66,4 / / / %)
hepbera (65,9/ / / %)
cemre cemre ( 66,7 / / / %)
aydinays ( 65,2 / / / %)

UmRaN_63 ( 59,7 / / /%) Yeni üye başlama tarihi:16 şubat 2015 Başlama kilo:61,1 hedef:55

2.takım ortalaması: %

Son düzenleme:
Ayyy bayağı güldum ya dünkü cıssssları unutmamışsın.....bu akşam evde pizza vardı dirhem yemedimmmm tebrik bekliyorum şaka bir yana gerçekten çok şey öğreniyoruz senden...teşekkürler

Ayy bilemedim simdi benim diyetisyen de gunde 1saat vermisti yuruyusu Ben yarim sat yapayim en iyisi

Iyi aksamlar kizlarr

Menum
Sabah... menemen azcik peynir 1kase corba

Ara...5kuru hurma marul yesilcayy

Aksam...patates yemegi biraz tavuk salata
Mate cayi

Spor 15 dk mekik yarim saat yuruyus

Su 3oldu

1 mil yürüdüm 60 mekik 60 leg raise 100 yan bel 60 köprü 60 ters tekme Bu aksam ki sporum

Ayyy bayağı güldum ya dünkü cıssssları unutmamışsın.....bu akşam evde pizza vardı dirhem yemedimmmm tebrik bekliyorum şaka bir yana gerçekten çok şey öğreniyoruz senden...teşekkürler
Doğruya doğru ama unutulacak cısslar değildi ve senin bu atağın hiç unutturmadı şekercim..
Ne mutlu bana o zaman, Allahım izin verdiği sürece bilgi paylaşmaya devam..

Ya bu arada ben smoothi ıctığım ıcın bu hafta evdekı yemekler hepppp telef oldu,içim acıdı ya
Canım için neden acıdı, iyi tarafından bak..
Ne kadar fazla yediğini gör, o fazla yediklerinle sen telef oluyorsun..
Daha az tutarsın yemek malzemelerini olur biter..

Iyi aksamlar kizlarr

Menum
Sabah... menemen azcik peynir 1kase corba

Ara...5kuru hurma marul yesilcayy

Aksam...patates yemegi biraz tavuk salata
Mate cayi

Spor 15 dk mekik yarim saat yuruyus

Su 3oldu
Sabahı geç yedin sanırım şekercim.. Menü güzel, kitap da eklersen daha güzel olucak..

Kizlarr beyaz tvde maranki konusuyor uyumamissaniz izleyin cok guzel bilgiler veriyorr

Sabahı geç yedin sanırım şekercim.. Menü güzel, kitap da eklersen daha güzel olucak..
Evet biraz gec yedim kaptanim corbamdan belli demi:) kitabimi yazmayi unutmusum kahraman tazeoglu yarali kitabinin 40.sayfasindayim henuzz

***2.TAKIM 403. ETAP***

akrep33 ( 54,8 / / / %)
siyahbeyaz006( 69 / / / %)
İzinli
losefar( 66,4 / / / %)
hepbera (65,9/ / / %)
cemre cemre ( 66,7 / / / %)
aydinays ( 65,2 / / / %)

UmRaN_63 ( 59,7 /59,2 /0,5 /%0,84) Yeni üye başlama tarihi:16 şubat 2015 Başlama kilo:61,1 hedef:55

2.takım ortalaması: %

günaydın arkadaşlar ilk kilo bildirimi benden

kpatanım benim asıl hedef kilom 58 ideal kiloma ulaşınca 55 e devam etmek istiyorum veya koruma yapmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…