bacağında problem varsa yürüme tabi ki de. bir de şu muzaffer kuşhana hiç güvenemedim ben adam ortopedist bak o yürü derse yürü yürüme derse yürümeAyy bilemedim simdi benim diyetisyen de gunde 1saat vermisti yuruyusu Ben yarim sat yapayim en iyisi
wuuuuu ve losefar de beni geçerakrep33 ( 54,8 / / / %)
siyahbeyaz006( 69 / / / %) İzinli
losefar( 66,4 /65,4 /1 /1,5 %)
hepbera (65,9/ / / %)
cemre cemre ( 66,7 / / / %)
aydinays ( 65,2 / / / %)
UmRaN_63 ( 59,7 / / /%) Yeni üye başlama tarihi:16 şubat 2015 Başlama kilo:61,1 hedef:55
waaawww süpersin canımakrep33 ( 54,8 / / / %)
siyahbeyaz006( 69 / / / %) İzinli
losefar( 66,4 /65,4 /1 /1,5 %)
hepbera (65,9/ / / %)
cemre cemre ( 66,7 / / / %)
aydinays ( 65,2 / / / %)
UmRaN_63 ( 59,7 / / /%) Yeni üye başlama tarihi:16 şubat 2015 Başlama kilo:61,1 hedef:55
sen de harikasın ,bak sen ve hepbera baştan rakibimsiniz,losefar rakibim değildi ama rakip oldu beni geçti ühüüüü sizi yakalamalıyımGünaydın Kızlar
geçen hafta:65,2
bu hafta:64,9
fark:300 gr
1 kaç gündür kaçırdım akşamları hemen belli etti kendiniVede tuvalet sorunum var
300 gramcık atak yapmam lazım ama bu hafta çok yogundu hiç birşey hazırlayamadım. Evde düzeni sağlayamayınca insan malesef düzenlide beslenemiyor. Dün öğlena arasına bile çıkamadım. 2 gündür bir giricem diyorum bakıyorum da koşa koşa eve yetişmeye çalışırken buluyorum kendimi.sen de harikasın ,bak sen ve hepbera baştan rakibimsiniz,losefar rakibim değildi ama rakip oldu beni geçti ühüüüü sizi yakalamalıyım
canım yüzde hesaplarken başlangıç kilomuza mı bölüyoruz yoksa geçen haftaki kilomuza mıbaşlangıç:66,5
geçen hafta:65,3
bu hafta:65,7
fark:+0,4
kilo almam özel dönemin yaklaşmasından kaynaklanabilir.
smooti işe yarıyor sanırımGünaydın kızlar
Geçen Hafta 66,700
Bu Hafta 65,700
Fark 1000gr.
Yüzde 1,5
açıkçası smotiyi düzenli yapamıyorum sadece sabah kahvaltı yapmıyordum şimdi smootiyi yapıyorum kahvaltıyerine öğle de smooti akşamları normal yemeğimi yiyorum ama az yiyorum ve saat 6,30 dan sonra hiç bir şey yemiyorum. Birde ben yeşil çay içiyorum ve çok faydasını görüyorum. Hiç dikkat etmesem bile düzenli günde iki bardak yeşil çay içerek haftada 300 gr. veriyorum. Ayrıca cildimin daha parlak ve genç olduğunu hissediyorum.smooti işe yarıyor sanırım
BU BİLDİĞİMİZ NORMAL YEŞİL ÇAY MI CANIM YOKSA DİĞER İSMİ İLE BEYA ZÇAY MI???açıkçası smotiyi düzenli yapamıyorum sadece sabah kahvaltı yapmıyordum şimdi smootiyi yapıyorum kahvaltıyerine öğle de smooti akşamları normal yemeğimi yiyorum ama az yiyorum ve saat 6,30 dan sonra hiç bir şey yemiyorum. Birde ben yeşil çay içiyorum ve çok faydasını görüyorum. Hiç dikkat etmesem bile düzenli günde iki bardak yeşil çay içerek haftada 300 gr. veriyorum. Ayrıca cildimin daha parlak ve genç olduğunu hissediyorum.
Canım şu marketlerde satılan sallama yeşil çay var ya sadece yeşil çay olan ondan içiyorum. İşyerinde saat 10 gibi birde öğleden sonra saat 2,30 gibi içiyorum ve metabolizmamı da hızlandırdı normalde ben 2 güne bir lavaboya gitme ihtiyacı duyarken şimdi günlük gidiyorum.BU BİLDİĞİMİZ NORMAL YEŞİL ÇAY MI CANIM YOKSA DİĞER İSMİ İLE BEYA ZÇAY MI???
geçen haftaki kilomuzacanım yüzde hesaplarken başlangıç kilomuza mı bölüyoruz yoksa geçen haftaki kilomuza mı
öyleymiş ya şimdi netten okudum bayanın 1 i 1 ay da 7 kilo vermiş sabah aç karnına ve gece yatmadan önce içmiş ve bi çok faydası varmışCanım şu marketlerde satılan sallama yeşil çay var ya sadece yeşil çay olan ondan içiyorum. İşyerinde saat 10 gibi birde öğleden sonra saat 2,30 gibi içiyorum ve metabolizmamı da hızlandırdı normalde ben 2 güne bir lavaboya gitme ihtiyacı duyarken şimdi günlük gidiyorum.
beyaz çay yeşil çayın önceki halidir. çay tomurcuğundan beyaz çay oluyor,yararlı etkisi yeşil çaydan daha fazla.BU BİLDİĞİMİZ NORMAL YEŞİL ÇAY MI CANIM YOKSA DİĞER İSMİ İLE BEYA ZÇAY MI???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?