deme kiz aman ben uzak durim ozamanbacağında problem varsa yürüme tabi ki de. bir de şu muzaffer kuşhana hiç güvenemedim ben adam ortopedist bak o yürü derse yürü yürüme derse yürümeama adam gazetede bir gün patates diyeti veriyordu anam diyo insan patates çok sağlıklı hep yiyim ertersi gün et diyeti veriyordu. gürkan kubilay,ayça..., karatay hepsi doktor farklı şeyler söyleseler de bilimsel temelleri var dukana bile güveniyorum ama kuşhanın ne dediği belli değildi. en son kampında biri öldü ve anca o zaman kapattılar kampını.
hmmmmmmbeyaz çay yeşil çayın önceki halidir. çay tomurcuğundan beyaz çay oluyor,yararlı etkisi yeşil çaydan daha fazla.
canımcım sabah sabah hiç çaktırmadan tatlıları götürmüşsündünkü menüm:
sabah 5 tatlı kaşığı sütlaç,1 yumurta tavda,4 yk çökelek
öğlen: çorba,100 g. et,3 dilim pide
ara:türk kahvesi
akşam:1/4 ayva+1 muz+1 tk hindistan cevizi+tarçın ve süt ile müsli
yürüyüş:45 dk
.....
bu sabah:3 yk tavuk göğsü, 1 muz
Tatlım o şekilde alamam listeye seni çok az olur, 1 kilo vermek içinmi giriyosun listeye?kpatanım benim asıl hedef kilom 58 ideal kiloma ulaşınca 55 e devam etmek istiyorum veya koruma yapmak istiyorum
yooo hayır ilk girdiğimde 61.1 idim zor veriyodum tabiki 55 i de görmek istiyorum peki kaptanım 55 olsunTatlım o şekilde alamam listeye seni çok az olur, 1 kilo vermek içinmi giriyosun listeye?
Emziren ve hamile bayanlar yeşil çay içemiyor bilginize kızlar...öyleymiş ya şimdi netten okudum bayanın 1 i 1 ay da 7 kilo vermiş sabah aç karnına ve gece yatmadan önce içmiş ve bi çok faydası varmış
en önemlisi kafein içeriyomuş emziren anneler doktor a danışsın diyo
hadii ya daha bende içmeyi düşünüyodum kaptanımEmziren ve hamile bayanlar yeşil çay içemiyor bilginize kızlar...
O sadece smooti içmişti canım, birde önceki haftalar durmuştu sanırım öyle hatırlıyorum..coşmuş buralar , kilo alanlar verenler beni tebrik edenler ve kıskananlarr
şaka bir yana da , ben 1 kg vermeme rağmen çok da mutlu olmadım açıkçası....Smoothieyi sabah ve akşam düzenli olarak içtim ve bana -1 kg olarak yansıdı normal ve az yemek yeseydim de aynı sonuçla karşılaşırdım bana göre ve açıkçası smoothieden beklediğimi alamadım ve içerken biraz zorlandım ,, kk'da smoothie patlaması yapan arkadaş 3 kg civarı vermişti ben de öyle bir şey istiyordum ki hiç aksatmadan günlük sporlarımı da yaptım.
Yani bence de en mantıklısı bu, hedefini 58 yazsam dalga geçer gibi olur doğrusu..yooo hayır ilk girdiğimde 61.1 idim zor veriyodum tabiki 55 i de görmek istiyorum peki kaptanım 55 olsun
Hayır içme canım, sütünden çocuk da alır ve aynı etkiyi görür, yazık bebişe.. Sen smootiye devam et hem besleyici hem süt yapıcı..hadii ya daha bende içmeyi düşünüyodum kaptanım
tabi ki sende haklısın kaptanımm zaten hedef kilomu değiştirip düzelttimYani bence de en mantıklısı bu, hedefini 58 yazsam dalga geçer gibi olur doğrusu..
bencede teşekkür ederim kaptanımHayır içme canım, sütünden çocuk da alır ve aynı etkiyi görür, yazık bebişe.. Sen smootiye devam et hem besleyici hem süt yapıcı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?