akrep33 ( 54,8 / 54 / 0,8 / 1,46%)
siyahbeyaz006( 69 / / / %) İzinli
losefar( 66,4 /65,4 /1 /1,5 %)
hepbera ( 65,9 / 65,8 / 0,1 / 0,15%)
cemre cemre ( 66,7 / 65,7 / 1 / 1,50%)
aydinays ( 65,2 /64,9 /0,3 / 0,21%)
UmRaN_63 ( 59,7 / 59,2/0,5 /%0,84) Yeni üye başlama tarihi:16 şubat 2015 Başlama kilo:61,1 hedef:55[/QUO
Kaptanım maşallah nasıl yapıyorsunuz bunu bizden sakladığınız bir sır mı var. Çok güzel kilo veriyorsunuz.
Tatlım bu hafta smooti ve yürüyüş yaptım akşam 6 sonrası bişey yemedim..Kaptanım maşallah nasıl yapıyorsunuz bunu bizden sakladığınız bir sır mı var. Çok güzel kilo veriyorsunuz.
Et yemiyomusun, ciddimisin kuzu, hiç farketmedim menülerini ama şaşırdım şimdi.ayy fırsat bulmuşken bugün kü menüyüde yzayım malum haftasonu pek fırsatım olmuyor
sabah ---2 bardak su-smooti
ara---- yarım poaça--türk kahvesi
öğlen--- 1 kase cacık--2 dilim ekmek---beykoz kebabı(ben et yemediğim için sadece patlicanlarını yedim)
ara--- elma
akaşam---- smooti içmeyi düşünüyorum
Umarım canım, darısı sizlerin başına inş.. Bu sefer kararlıyım almicam tekrar, böyle kalayım hep ama nolur lütfeen, süphaneke aminKaptanım tebrikler çok sevindim mezun olmana, umarım bir daha kilo sorunu ile karşılaşmazsın hep fit olursun..
maalesef kaptanımm sadece lahmacun--pide--ve dönerde yiyebiliyorum onun dışında maalesefEt yemiyomusun, ciddimisin kuzu, hiç farketmedim menülerini ama şaşırdım şimdi.
Menü güzel canım, misafirle yersin ama yanında salata ayran felan da tüket, üstüne de zıplarsın ohh erir çabucak inş.menüm:
Sabah :Smoothie
Ara :Türk Kahvesi
Öğlen:1 kepçe mercmk , 7 adet Sivas köftesi 1 dilim ekmk , koca bir bardak ayran.
Yemeğe giderken+dönerken 20 dk yürüyüş
Akşam iş çıkışı 50-55 dk yürürüm
Akşam:1 dilim kıymalı pide(yemeğe misafir var da yemezsem ayıp olur
Su:Şu ana kadar 1,5 lt
Ayy yok canım içme de içirmede.. Yeşil çay metoyu hızlandırır dolayısıyla kalp de hızlı atar, zaten bebeklerin hızlı atan kalbi bu şekilde çok fazla hızlanır, bu hız kalpte problem oluşturur mazaallah, yapma..Ya siz şimdi bana kötü anne diyeceksinizde ben de emziriyorum ama diyete başladığımdan beri(kasım) 1 kupa yeşilçay içiyorum, 2 yıl emzirmeyi düşünüyorum 1 yılı bittti geriye bir yıl kaldı ama ben fittttt anne olmak istiyorum artık bekleyecek sabrım kalmadı hem bizim tontişi de yeşilçayın çok etkilediğini düşünmüyorum.
Daha önce de anlatmıştımd da şimdi de anlatmak istedim , bir öğlen arası eve gittim bizim bakıcının elinde biberon bizim paşaya içiriyor " o ne dedim ıhlamur mu " dedim "yooo yeşil çay abla "dedi bitkisel diye veriyormuş bizim oğlana ayyyy gülsem mi ağlasam mıı bir daha verme onları ben kendim için aldım zayıflamaya etkisi var diye, Bizim oğlan da götürüuormuş yeşil çayları
Sen de o şekilde alırın o zaman, hafta sonları yumurta da ye o zaman mutlaka, proteinini al bol bol..maalesef kaptanımm sadece lahmacun--pide--ve dönerde yiyebiliyorum onun dışında maalesef
Menü güzel canım, misafirle yersin ama yanında salata ayran felan da tüket, üstüne de zıplarsın ohh erir çabucak inş.
Ayy yok canım içme de içirmede.. Yeşil çay metoyu hızlandırır dolayısıyla kalp de hızlı atar, zaten bebeklerin hızlı atan kalbi bu şekilde çok fazla hızlanır, bu hız kalpte problem oluşturur mazaallah, yapma..
haftasonu muhakkak yumurta olur soframızda kaptanım her cts akşama balık yaparız pazar günleride etli bi yemek olur yaniSen de o şekilde alırın o zaman, hafta sonları yumurta da ye o zaman mutlaka, proteinini al bol bol..
Sen smooti iç o da hızandırıyor metoyu, pasta için de afiyet olsun canım, eşinin doğum günüymüş madem..Zıplama bende kaptanım merak etme aklıma sen geliyorsun ve hemen tromboline çıkıp zıplıyorum, bugün kocişin doğum günü güzel bir pastneden pasta alacağım 1 dilim de pasta yiyeceğim nolurrrr kızmasene de bir olan bir şey nede olsa
Tamam yeşilçayla vedalaşıyorum bugünden itibaren....
ayyy kaptanım bana smoothie deme valla çok sıkıldım ben ondan, önümüzdeki hafta normal diyet yapıcam ( az ve kalorisi düşük ) ondan sonraki hafta yine smoothie yapacağım iki hafta yapamayacağımı anladım (muzdan portkaldan tiksineceğim maazallah)Sen smooti iç o da hızandırıyor metoyu, pasta için de afiyet olsun canım, eşinin doğum günüymüş madem..
Haftaya Cuma ya kadar eritirsin nasılsa, eritirsin dimii
Haftaya inş canım, henüz iki haftan dolmadı..Kaptanım ben ne zaman girebilicem listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?