Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canım günde 1 bardak iç nolucak..

bence ödem de attırıyor.ben 1 gün içtim pat diye geçen cuma birden azalıverdim. sonra haftasonu aynen geri geldi şimdi içsem de fayda etmiyor

canımcım sabah sabah hiç çaktırmadan tatlıları götürmüşsün
akşamdan kalan kurufasulye ve pilavı da yemiştim onu yazmayı unutmuşum3er kaşık kadar

emziren kadınlar da 2 fincan içebilir ya. gebelere çocuklara ve ergenlik dönemindekilere önerilmiyor.ama aşağıdakileri okuyunca kafam karıştı

ben ender saraç tan dinledim. gunde 2 fincan içebilir emziren anneler demişti. ben içiyordum.

ben şuan sıcak çikolata içiyorum çok güzel koktu müfettişlere götürünce dayanamadım

Kızlar nasılsınız, iki gündür inanılmaz saçma bir yoğunlukla boğuşuyorum. Dün gece eve gittiğimde saat 12.30 falandı. Hafiften aptal gibi oldum :) Dünün menüsünü yazayım ben size.. Bu günde artık Allah kerim:)

sabah:
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 dilim kepek ekmeği
4 zeytin

ara: 2 diet bisküvi, 1 bardak sütlü kahve

öğle:
1 peynirli omlet
1 bardak diet kola
2 dilim kepek ekmeği

ara: 3 eti tutku bisküvi

akşam:
1 küçük boy köfteli dürüm
1 bardak ayran

su: 1 litre
spor: 8000 adım...
kitap: İn, hala bitiremedim..

Tatlım bu hafta smooti ve yürüyüş yaptım akşam 6 sonrası bişey yemedim..
Aslında az bile verdim, kilomla alakalı sanırım, ben daha fazla veririrm diyordum..

kaptanım bu smootinin tarifini bizede verebilir misin :) bende ara öğün olarak içerim, menülerimde karbonhidrat çok yüksek, bunu acil olarak düşürmem gerek.

kaptanım bu smootinin tarifini bizede verebilir misin :) bende ara öğün olarak içerim, menülerimde karbonhidrat çok yüksek, bunu acil olarak düşürmem gerek.
1 muz
1 portakal
1 çay kaşğı zencefil zerdeçal karışımı
1/2 çay kaşığı tarçın
1 çay kaşığı hindistan cevizi
1,5 bardak süt
2 kaşık yoğurt
1 yemek kaşığı pekmez

hepsini blender dan geçirip içiyorum, dün 1 çilek ve az karpuz da ekledim..
Evdeki malzemeler ve damak zevkine göre hayal gücüne bağlı işte..
Ben her kupanın üstüne 1 ceviz kırıp ekliyorum birde güzel oluyor.

Canım kola, bisküviler ve akşam yenen dürümü sevmedim..
Bunlar olmasa menü güzel olurdu..

Umarım canım, darısı sizlerin başına inş.. Bu sefer kararlıyım almicam tekrar, böyle kalayım hep ama nolur lütfeen, süphaneke amin
Kaptanım çok çok tebrikler idealine ulaştın Darısı başımıza bizede Allah o günleri görmeyi nasip eder inş
Sen şimdi mezun oldun diye bizi bırakıp gitmiceksin dimi

Kaptanım çok çok tebrikler idealine ulaştın Darısı başımıza bizede Allah o günleri görmeyi nasip eder inş
Sen şimdi mezun oldun diye bizi bırakıp gitmiceksin dimi
Hayır canım, gitmiyorum burdayım, elimden geldiğince yardımcı olucam..
Takımı bırakmak yok

Ben bunu sabahtan yapıp mugıma doldururum. Gün içinde içerim. inşallah bende de güzel etkileri olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…