Canım günde 1 bardak iç nolucak..ayyy kaptanım bana smoothie deme valla çok sıkıldım ben ondan, önümüzdeki hafta normal diyet yapıcam ( az ve kalorisi düşük ) ondan sonraki hafta yine smoothie yapacağım iki hafta yapamayacağımı anladım (muzdan portkaldan tiksineceğim maazallah)
2 şubatta başlamıştım ama haftaya cuma yapabilicem mi kilo bildirimiHaftaya inş canım, henüz iki haftan dolmadı..
2 şubatta mı 22 şubatta mı????2 şubatta başlamıştım ama haftaya cuma yapabilicem mi kilo bildirimi
haftaya yaparsın canım eklenirsin listeye23 şubat ya yanlış yazmışım
bence ödem de attırıyor.ben 1 gün içtim pat diye geçen cuma birden azalıverdim. sonra haftasonu aynen geri geldi şimdi içsem de fayda etmiyorcoşmuş buralar , kilo alanlar verenler beni tebrik edenler ve kıskananlarr
şaka bir yana da , ben 1 kg vermeme rağmen çok da mutlu olmadım açıkçası....Smoothieyi sabah ve akşam düzenli olarak içtim ve bana -1 kg olarak yansıdı normal ve az yemek yeseydim de aynı sonuçla karşılaşırdım bana göre ve açıkçası smoothieden beklediğimi alamadım ve içerken biraz zorlandım ,, kk'da smoothie patlaması yapan arkadaş 3 kg civarı vermişti ben de öyle bir şey istiyordum ki hiç aksatmadan günlük sporlarımı da yaptım.
canımcım sabah sabah hiç çaktırmadan tatlıları götürmüşsün
Ya siz şimdi bana kötü anne diyeceksinizde ben de emziriyorum ama diyete başladığımdan beri(kasım) 1 kupa yeşilçay içiyorum, 2 yıl emzirmeyi düşünüyorum 1 yılı bittti geriye bir yıl kaldı ama ben fittttt anne olmak istiyorum artık bekleyecek sabrım kalmadı hem bizim tontişi de yeşilçayın çok etkilediğini düşünmüyorum.
Daha önce de anlatmıştımd da şimdi de anlatmak istedim , bir öğlen arası eve gittim bizim bakıcının elinde biberon bizim paşaya içiriyor " o ne dedim ıhlamur mu " dedim "yooo yeşil çay abla "dedi bitkisel diye veriyormuş bizim oğlana ayyyy gülsem mi ağlasam mıı bir daha verme onları ben kendim için aldım zayıflamaya etkisi var diye, Bizim oğlan da götürüuormuş yeşil çayları
ben ender saraç tan dinledim. gunde 2 fincan içebilir emziren anneler demişti. ben içiyordum.
emzirme odasında bir kadınla tanışmıştım oda zararlı olduğunu bebeğinin ishal olduğunu söyledi meğer yeşil çay vücuttan toksn atmaya yaradığı için sütlede toksinler vücuttan atılıyormuş ve tabi sütü bebek alıyo ondada ishal gibi rahatsızlıklar oluyormuş kadına doktor demiş
ben şuan sıcak çikolata içiyorum çok güzel koktu müfettişlere götürünce dayanamadımayy fırsat bulmuşken bugün kü menüyüde yzayım malum haftasonu pek fırsatım olmuyor
sabah ---2 bardak su-smooti
ara---- yarım poaça--türk kahvesi
öğlen--- 1 kase cacık--2 dilim ekmek---beykoz kebabı(ben et yemediğim için sadece patlicanlarını yedim)
ara--- elma
akaşam---- smooti içmeyi düşünüyorum
hafif bir şişlik var gib geliyor bana hep bu aralar. sanırım bu yüzden.. bu hafta günde en fazla 4 saat uyudumUykusuzluk kilo yapıyor evet canım, üzgünümm..
Tatlım bu hafta smooti ve yürüyüş yaptım akşam 6 sonrası bişey yemedim..
Aslında az bile verdim, kilomla alakalı sanırım, ben daha fazla veririrm diyordum..
Umarım canım, darısı sizlerin başına inş.. Bu sefer kararlıyım almicam tekrar, böyle kalayım hep ama nolur lütfeen, süphaneke amin
Hayatım bendeki notta 23 şubatta başlamışsın öyle not almışım, haftaya kilo bildirimin listede olacak.2 şubatta başlamıştım ama haftaya cuma yapabilicem mi kilo bildirimi
1 muzkaptanım bu smootinin tarifini bizede verebilir misin :) bende ara öğün olarak içerim, menülerimde karbonhidrat çok yüksek, bunu acil olarak düşürmem gerek.
Canım kola, bisküviler ve akşam yenen dürümü sevmedim..Kızlar nasılsınız, iki gündür inanılmaz saçma bir yoğunlukla boğuşuyorum. Dün gece eve gittiğimde saat 12.30 falandı. Hafiften aptal gibi oldum :) Dünün menüsünü yazayım ben size.. Bu günde artık Allah kerim:)
sabah:
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 dilim kepek ekmeği
4 zeytin
ara: 2 diet bisküvi, 1 bardak sütlü kahve
öğle:
1 peynirli omlet
1 bardak diet kola
2 dilim kepek ekmeği
ara: 3 eti tutku bisküvi
akşam:
1 küçük boy köfteli dürüm
1 bardak ayran
su: 1 litre
spor: 8000 adım...
kitap: İn, hala bitiremedim..
Kaptanım çok çok tebrikler idealine ulaştınUmarım canım, darısı sizlerin başına inş.. Bu sefer kararlıyım almicam tekrar, böyle kalayım hep ama nolur lütfeen, süphaneke amin
Hayır canım, gitmiyorum burdayım, elimden geldiğince yardımcı olucam..Kaptanım çok çok tebrikler idealine ulaştınDarısı başımıza bizede Allah o günleri görmeyi nasip eder inş
Sen şimdi mezun oldun diye bizi bırakıp gitmiceksin dimi
Buna nasıl sevindim anlatamamHayır canım, gitmiyorum burdayım, elimden geldiğince yardımcı olucam..
Takımı bırakmak yok
1 muz
1 portakal
1 çay kaşğı zencefil zerdeçal karışımı
1/2 çay kaşığı tarçın
1 çay kaşığı hindistan cevizi
1,5 bardak süt
2 kaşık yoğurt
1 yemek kaşığı pekmez
hepsini blender dan geçirip içiyorum, dün 1 çilek ve az karpuz da ekledim..
Evdeki malzemeler ve damak zevkine göre hayal gücüne bağlı işte..
Ben her kupanın üstüne 1 ceviz kırıp ekliyorum birde güzel oluyor.
Canım kola, bisküviler ve akşam yenen dürümü sevmedim..
Bunlar olmasa menü güzel olurdu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?