Akşamları dürüm yerine bunu iç kesin faydası olur hayatım
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 403. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
27--6 MART 2015
TAKIM DERECELERİ
YARIŞMA BİRİNCİSİ ----------------- 1. TAKIM 0.88
YARIŞMA İKİNCİSİ------------------ 2. TAKIM 0.85
YARIŞMA ÜÇÜNCÜSÜ------------ 9. TAKIM 0.82
BİREYSEL DERECELER
YARIŞMA BİRİNCİSİ-------delidivaneoldum---1.TAKIM---4.07
YARIŞMA İKİNCİSİ-------cirkinordekyavrusu ---8.TAKIM---3.80
YARIŞMA ÜÇÜNCÜSÜ------hayatperisi7---7.TAKIM---3.21
Hayatimdan cikardiklarm hamur isi kepek ekmek haric cerez kizartma aksam 6 dan sonra yemek yemek
O verdigi kilo degil vucudun yuzdelik kaybiPordon arkadaslar bisey sorabilirmiyim birinci olan arkadas delidivaneydi nick yanlis hatirlamiyosam bir haftada verdigi kilomu 4.07 anlamadim biri anlatirmi mumkun degil zatende bu isin asli nedir acaba
Merhaba kızlar :) eve geldim duşumu aldım, biraz meditasyon yaptım kendime geldim. şimdide menümü yazıp hemen uyumaya gidiyorum. bol bol dinlenicem bu akşam artık :)
sabah:
2 dilim ekmekle kaşar peynirli tost
ara: 1 sütlü kahve-
öğle:
1 tabak tavuklu makarna- sossuz haşlanmış tavuk ve kepekli makarnayla
ara: yok
akşam:
1 kepçe yeşil mercimek çorbası
Ara: yarım dilim beyaz peynir
su: 2 litre
spor: 8728 adım
Kitap: bu gün bir 20 sayfa okumuşum, yakında biter :)
Verdiği kilo değil tatlım yüzdesi 4.07.Hepimiz farklı kilolarda olduğumuz için yüzdelerimizle yarışıyoruz.3 kilo vermiş o arkadaş.Mümkün tabiki niye olmasın.Pordon arkadaslar bisey sorabilirmiyim birinci olan arkadas delidivaneydi nick yanlis hatirlamiyosam bir haftada verdigi kilomu 4.07 anlamadim biri anlatirmi mumkun degil zatende bu isin asli nedir acaba
Bu arada ilk diyceğim şeyi demedim aramıza hoşgeldinSelam ben geldim nasilsiniz diyet nasil gidiyor benim super gidiyor 74 kilo ile basladim sabahtartildim 71.5 kg yum bu hafta 800 gr verdim takima girmeden oncede cuma tartiliyodum iyi oldu yani boyum 172 kilolarim basen ve gobekte 40 beden bile artik zor oluyor hedefim 36 falan degil hic bi zaman cok xayif bir bayan olmadim hep balik etliyim bu arada kilo vermemin asil nedeni hamile kalip 2. Yi dogurmak istiyorum kizim 8 yasonda artik bo ara hic yapmayi dusunmedim ama herkesin kardes sevgisino tatmasi gerektigini dusunuyorum neyse hayirlisi bakalim hedefim60 la 62 kilo arasi sizler kac kg verdiniz
Bu ay detoks icin cok uygunmus hem dolunay kuculuyor hemde bahar ayi tazelenme zamani
Ben detoks yapicam benle yapmak isteyenler varmi bu hafta yapalim
Hayvansal urunlerden yagdan seker ve kh dan uzak durucaz ..
kendine guvenenler tazelenmek istiyenler buyrun efem
Reklam gibi olmus[/QUOT
Canım nasıl yapacağız?
Akşam canının çektiklerini kilo yapmasın diye sabaha bırakmışsın tatlım.Güzel fikir ama keşke sütlaçı kuru fasulye pilavla beraber değil şöyle 2 saat sonra ara öğün saatinde yeseydin daha iyi olurdu.Dunku menumSabah 3yk sutlac 4yk pilav 3yk kuru fadulye1muz (aksam yiyemediklerimi yedim)Öğlen full tostAra maden suyu.turk kahvesi.yesil cayAksam.1kase yoğurt. Corekotu.zencefil zerdecal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?