- 22 Şubat 2015
- 124
- 75
- 43
ödem tutmus olabilirsin canımSelam kızlar,hamile kaldığım kilo 70 ıdı.doğum sonrası dıyetle falan su anki kilom 65 .hamilelik başlarında çıkardığım yüzüklerım hala olmuyor çıldırıyorum.parmaklarım zayıflamıyor mu aynı soeunla karşılaşan var mı....çok istıyorum artık takmak istiyorum yaaaaa
kaptanım benım mekık aletım var sandalye gıbı oturuyosun yerde kenarları tutup kalkıyosun arkadan ıtılıyor yayları var15 dk boyunca mekikmi çektin, helal olsun, kaç mekik çekmiş oldun peki ?
helva ve bekmez dısındakıler guzl aslında bekmezde kan yapar ama dıyette yenırı bılemıycemBugünkü menüm
Kahvaltım: beyaz peynir, 4 zeytn pekmez helva yumurta ( Biliyorum çok yedim)
3 dilim k.ekmek :/
Ara: yeşil çay, süt, 2 tane form bisküvi
Öğlen : yarım kase çorba
Ara: iki tane form bisküvi,yarım muz
Akşam: yarım bardak smoothie
Leslie ile 3 mil. 50 dk koşu bandında 6.5 , 20 dk pedal , artı hareketler30 dk. 2.5 lt su
canımm cok gecmiş olsun bi doktora görünseydin keşkeBenimde menüm gelsin.
Kahvaltı:
1 dilim wasa
Lor peyniri
domates
1 haslanmış yumurta
Ara:1 elma
Öğle:
1 tabak yumurtalı pırasa
1 bardak kefir
Akşam:yok(saat 4 gibi acaip sancım tuttu gözümü karartıp hayatımda ilk defa kendi dötüme bi ağrı kesici iğne yaptım.İğnemi alıp gidip vurdurcak gücü bile bulamadım.yemek yiycekte halim kalmadı)
Kitap:Hala leyleklerin uçuşuna devam inş bikaç güne biter.
Hayır canım çok değil, kahvaltıda güzel yemelisin ki günü güzel karşılayabilesin, en az yemen gereken menü akşam ki onu da az yemişsin gayet güzelBugünkü menüm
Kahvaltım: beyaz peynir, 4 zeytn pekmez helva yumurta ( Biliyorum çok yedim)
3 dilim k.ekmek :/
Ara: yeşil çay, süt, 2 tane form bisküvi
Öğlen : yarım kase çorba
Ara: iki tane form bisküvi,yarım muz
Akşam: yarım bardak smoothie
Leslie ile 3 mil. 50 dk koşu bandında 6.5 , 20 dk pedal , artı hareketler30 dk. 2.5 lt su
Kendi kendine iğnemi, vallahi bravo, hiç o cesareti bulamam sanırımBenimde menüm gelsin.
Kahvaltı:
1 dilim wasa
Lor peyniri
domates
1 haslanmış yumurta
Ara:1 elma
Öğle:
1 tabak yumurtalı pırasa
1 bardak kefir
Akşam:yok(saat 4 gibi acaip sancım tuttu gözümü karartıp hayatımda ilk defa kendi dötüme bi ağrı kesici iğne yaptım.İğnemi alıp gidip vurdurcak gücü bile bulamadım.yemek yiycekte halim kalmadı)
Kitap:Hala leyleklerin uçuşuna devam inş bikaç güne biter.
İyi akşamlar canım.ıyı aksamlar
hos geldin canimHayirli geceler kizlar araniza yeni katildim 19 yasindayim 2 prenses annesiyim 87 kiloyum maalesef bu kilolari dogumdan sonra aldim ins ALLAH izin verirse hedefim 60 kilo olmak benide araniza alirsaniz sevinirim:))
aklima bisey daha geldi eger kilolarini sporsuz verdiysen spor yapman sarttSelam kızlar,hamile kaldığım kilo 70 ıdı.doğum sonrası dıyetle falan su anki kilom 65 .hamilelik başlarında çıkardığım yüzüklerım hala olmuyor çıldırıyorum.parmaklarım zayıflamıyor mu aynı soeunla karşılaşan var mı....çok istıyorum artık takmak istiyorum yaaaaa
Hoş geldin canım..Hayirli geceler kizlar araniza yeni katildim 19 yasindayim 2 prenses annesiyim 87 kiloyum maalesef bu kilolari dogumdan sonra aldim ins ALLAH izin verirse hedefim 60 kilo olmak benide araniza alirsaniz sevinirim:))
Olur tabiki canım ve 2 hafta olan deneme süren başlamıştır...Bu arada menu paylasimimi yarin baslasam olurmu acaba?
Günaydın sanada canımgunaydinn
keyif dolu pazar lar
Dün ki menu m
sabah Kaşarlı omlet çay 2 dilim ekmek
öğlen yarım muz
akşam 2 yemek kaşığı bulgur pilavı 3 yemek kaşığı et sote turşu
ara çay çekirdek azcık misafiri vardı
spor 2 mil
kitap annelik sanati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?