Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ben toplamda 25 kilo vermişim sen deyince şimdi hesapladım :) son bir 10 kilo daha vericem inşallah :) darısı hepimizin başına:)

Dunku menumSabah 3yk sutlac 4yk pilav 3yk kuru fadulye1muz (aksam yiyemediklerimi yedim)Öğlen full tostAra maden suyu.turk kahvesi.yesil cayAksam.1kase yoğurt. Corekotu.zencefil zerdecal.

ben menünde bu sütlaçı göryorum kaç gündür. orada öyle çok baştan çıkarıcı duruyor :) bu bildiğimiz sütlaç mı yani şekerli, pirinçli yapılan mı yoksa farklı bir şey mi? her gün 3 kaşık baya insanın tatlı ihtiyacını karşılar gibi duruyor..

Akrep bu menüyü sevdi

tamam söz :) bu zerdeçal ve zencefil karışımı hazır bir şey mi yoksa alıp ben mi karıştırıcam bunları ?
Ben daha önce yoğurt kürü yapmak için karıştırmıştım şimdi smootiye de ekledim güzel oldu, sen sana nasıl kolay geliyorsa öyle yap canım.

Hoş geldin canım..
Alıyorum hemen notunu.. 2 hafta deneme süren başlamış bulunmakta, kurallarımız ilk sayfamızda..
2 hafta sonra listemizde olursun inş.

Pordon arkadaslar bisey sorabilirmiyim birinci olan arkadas delidivaneydi nick yanlis hatirlamiyosam bir haftada verdigi kilomu 4.07 anlamadim biri anlatirmi mumkun degil zatende bu isin asli nedir acaba
Canım 1. ler sırlarını paylaşıyor topiğinde açıklamış nasıl kilo verdiğini, ben de henüz okumadım ordan sen de okuyabilirsin..

Bildigin sutlac esim pastanwden 5tane almis geturmis:) imtihan gibu evde duruyirdu.bitti.

Evet haklusiniz.diyet modunda degilum sadece 6dan sinra yemiyom ve bu hafta aksami da hafif yedim.yavas tavas diger ogunleri de diyete benzeticem yani insallah:)

Hayatına kattıkların gayet güzel canım, umarım bu şekilde devam edersin..

slm kizlar nasiliz bugun
ben detoksuma basladim
aydinays canim sormussun nasil yapicaz diye aciklayayim
sbze meyve sinirsiz yicez
baska bisey yemicez bol bol su ve yesil cay
lavman da yapilmasi gerek ama bazi siteleri okudum korktum dogrusu
barsaklardaki faydali baktarilerde yok oluyomus sonra sonuclar kotu oluymus falan

biz en iyisi yediklerimize dikkat edip spor yapalim

yok kuzum aslında öğlen makarnayaı 12 buçuk gibi yedim, daha geç yemiş olsam akşam yemeğide yemem lazımdı.. ama erken yiyince acıktım biraz tabi :)

ben toplamda 25 kilo vermişim sen deyince şimdi hesapladım :) son bir 10 kilo daha vericem inşallah :) darısı hepimizin başına:)

masallah sana nasil verdin bizede anlatsana canim bende 15 kg verdim ama araliklarla son 1 senedir kilomu koruyorum
koruyorum derken bi alip bi veriyorum
ilk diyet yaptigimda 22 kg verdim sonra 7 kilo bi geldi bi gitti sonra elde kalan 15 oldu

menumu yazayim

sabah: 1kupa kahve

1 dl karpuz

yesil cay

ogle: haslanmis karnibahar limonlu marul

zencefilcayi

aksam :1 domates 1 salatalik biraz karnibahar yenicek daha

spor: 15 dk mekik 30 dk yuruyus

su :2 lt

kitap: yarali 85. sayfa

Selam kızlar,hamile kaldığım kilo 70 ıdı.doğum sonrası dıyetle falan su anki kilom 65 .hamilelik başlarında çıkardığım yüzüklerım hala olmuyor çıldırıyorum.parmaklarım zayıflamıyor mu aynı soeunla karşılaşan var mı....çok istıyorum artık takmak istiyorum yaaaaa

menumu yazayim

sabah: 1kupa kahve

1 dl karpuz

yesil cay

ogle: haslanmis karnibahar limonlu marul

zencefilcayi

aksam :1 domates 1 salatalik biraz karnibahar yenicek daha

spor: 15 dk mekik 30 dk yuruyus

su :2 lt

kitap: yarali 85. sayfa
15 dk boyunca mekikmi çektin, helal olsun, kaç mekik çekmiş oldun peki ?

Canım 70 kilo iken taktığın yüzükler, 65 olduğun halde olmuyormu, benmi yanlış anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…