- 18 Temmuz 2014
- 1.788
- 824
- 248
bence guzel menu
ama aksam az yiyince acikmiyomusun
Selam ben geldim nasilsiniz diyet nasil gidiyor benim super gidiyor 74 kilo ile basladim sabahtartildim 71.5 kg yum bu hafta 800 gr verdim takima girmeden oncede cuma tartiliyodum iyi oldu yani boyum 172 kilolarim basen ve gobekte 40 beden bile artik zor oluyor hedefim 36 falan degil hic bi zaman cok xayif bir bayan olmadim hep balik etliyim bu arada kilo vermemin asil nedeni hamile kalip 2. Yi dogurmak istiyorum kizim 8 yasonda artik bo ara hic yapmayi dusunmedim ama herkesin kardes sevgisino tatmasi gerektigini dusunuyorum neyse hayirlisi bakalim hedefim60 la 62 kilo arasi sizler kac kg verdiniz
Dunku menumSabah 3yk sutlac 4yk pilav 3yk kuru fadulye1muz (aksam yiyemediklerimi yedim)Öğlen full tostAra maden suyu.turk kahvesi.yesil cayAksam.1kase yoğurt. Corekotu.zencefil zerdecal.
Gunaydinlarr
Gece sozde oglani uyutup gelicektim ama o beni uyuttu
Aklimda kalmis namaza kalkmisken size bi bakiyim dedim
Akrep bu menüyü sevdiMerhaba kızlar :) eve geldim duşumu aldım, biraz meditasyon yaptım kendime geldim. şimdide menümü yazıp hemen uyumaya gidiyorum. bol bol dinlenicem bu akşam artık :)
sabah:
2 dilim ekmekle kaşar peynirli tost
ara: 1 sütlü kahve-
öğle:
1 tabak tavuklu makarna- sossuz haşlanmış tavuk ve kepekli makarnayla
ara: yok
akşam:
1 kepçe yeşil mercimek çorbası
Ara: yarım dilim beyaz peynir
su: 2 litre
spor: 8728 adım
Kitap: bu gün bir 20 sayfa okumuşum, yakında biter :)
Ben daha önce yoğurt kürü yapmak için karıştırmıştım şimdi smootiye de ekledim güzel oldu, sen sana nasıl kolay geliyorsa öyle yap canım.tamam söz :) bu zerdeçal ve zencefil karışımı hazır bir şey mi yoksa alıp ben mi karıştırıcam bunları ?
İnş canım.. Kendisine faydası olan çevresine de olur bu zincirleme durumu takımda çok güzel ortaya çıkıyor.tebrik ederim arkadaşlar :) inşallah bizimde güzel katkılarımız olur bu listeye :)
Hoş geldin canım..Selam ben geldim nasilsiniz diyet nasil gidiyor benim super gidiyor 74 kilo ile basladim sabahtartildim 71.5 kg yum bu hafta 800 gr verdim takima girmeden oncede cuma tartiliyodum iyi oldu yani boyum 172 kilolarim basen ve gobekte 40 beden bile artik zor oluyor hedefim 36 falan degil hic bi zaman cok xayif bir bayan olmadim hep balik etliyim bu arada kilo vermemin asil nedeni hamile kalip 2. Yi dogurmak istiyorum kizim 8 yasonda artik bo ara hic yapmayi dusunmedim ama herkesin kardes sevgisino tatmasi gerektigini dusunuyorum neyse hayirlisi bakalim hedefim60 la 62 kilo arasi sizler kac kg verdiniz
Canım 1. ler sırlarını paylaşıyor topiğinde açıklamış nasıl kilo verdiğini, ben de henüz okumadım ordan sen de okuyabilirsin..Pordon arkadaslar bisey sorabilirmiyim birinci olan arkadas delidivaneydi nick yanlis hatirlamiyosam bir haftada verdigi kilomu 4.07 anlamadim biri anlatirmi mumkun degil zatende bu isin asli nedir acaba
Bildigin sutlac esim pastanwden 5tane almis geturmis:) imtihan gibu evde duruyirdu.bitti.ben menünde bu sütlaçı göryorum kaç gündür. orada öyle çok baştan çıkarıcı duruyor :) bu bildiğimiz sütlaç mı yani şekerli, pirinçli yapılan mı yoksa farklı bir şey mi? her gün 3 kaşık baya insanın tatlı ihtiyacını karşılar gibi duruyor..
Hayatına kattıkların gayet güzel canım, umarım bu şekilde devam edersin..Hayatima kattiklarim hergun bir saat yuruyus haftanin 3 yada 4 gunu plates igunde en fazla 3 bardak su icen bir insandim simdi en az8 bardak iciyorum ve sik sik sik tartiliyorum buda diyeti bozmamami sagliyo uzun sure tartilmayinca olmuyo nasil olsa tarti gunume cok var diyip kacamak yapiliyor o yuzden sik sik tartiliyorum siz neleri yapip neleri yapmiyosunuz ne tur spor yapiyosunuz
Allah kabul etsin canım.Gunaydinlarr
Gece sozde oglani uyutup gelicektim ama o beni uyuttu
Aklimda kalmis namaza kalkmisken size bi bakiyim dedim
Darısı hepinize olsun inş. canım.pes etmwk yok kaptanim
masallah 2.kez mezun olmussun
Darisi bizlere
tesekkur ederim kaptanimAllah kabul etsin canım.
yok kuzum aslında öğlen makarnayaı 12 buçuk gibi yedim, daha geç yemiş olsam akşam yemeğide yemem lazımdı.. ama erken yiyince acıktım biraz tabi :)
ben toplamda 25 kilo vermişim sen deyince şimdi hesapladım :) son bir 10 kilo daha vericem inşallah :) darısı hepimizin başına:)
15 dk boyunca mekikmi çektin, helal olsun, kaç mekik çekmiş oldun peki ?menumu yazayim
sabah: 1kupa kahve
1 dl karpuz
yesil cay
ogle: haslanmis karnibahar limonlu marul
zencefilcayi
aksam :1 domates 1 salatalik biraz karnibahar yenicek daha
spor: 15 dk mekik 30 dk yuruyus
su :2 lt
kitap: yarali 85. sayfa
Canım 70 kilo iken taktığın yüzükler, 65 olduğun halde olmuyormu, benmi yanlış anladımSelam kızlar,hamile kaldığım kilo 70 ıdı.doğum sonrası dıyetle falan su anki kilom 65 .hamilelik başlarında çıkardığım yüzüklerım hala olmuyor çıldırıyorum.parmaklarım zayıflamıyor mu aynı soeunla karşılaşan var mı....çok istıyorum artık takmak istiyorum yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?