Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hayirli geceler kizlar araniza yeni katildim 19 yasindayim 2 prenses annesiyim 87 kiloyum maalesef bu kilolari dogumdan sonra aldim ins ALLAH izin verirse hedefim 60 kilo olmak benide araniza alirsaniz sevinirim:))
Hoşgeldin aramıza tatlım.Maşallah 19 çok gençsin 2 prensesin var yoksa ikizmi o bıcırıklar

Vallahi bende nası yaptım anlamadım.Canım çok yanınca deli cesareti geldi galiba
Haklısın canım, can yanınca bilmez insan ne yapacağını, iyi olabilmek için güzel cesaretlenmişsin maaşallah.

Gunaydın kızlar. Ellssa ve @sevda-gul ılgınıze tesekkur ederım.evet kaptancım 70 kg iken olan yuzuk 65 kdken olmuyor...sevdagulcuğüm ben hergun duzenli spor yapıyorum.neyse 10 kg daha verdıktem sonra olmazsa yuzuklerı depiştıreceğiz son çare

Allah Allah çok enteresan, acaba parmaklarındamı spora ihtiyacı var?
Yazı yazmak, örgü yapmak güzel hareket olur aslında parmaklara..

Allah Allah çok enteresan, acaba parmaklarındamı spora ihtiyacı var?
Yazı yazmak, örgü yapmak güzel hareket olur aslında parmaklara..
Bende tam tersini düşünüyorum kaptanım.Acaba spor yaparken parmaklarını çokmu kullandıki çalışıp biraz kalınlaştılar acaba.Benim sol elimin parmakları sağ elimden daha incedir.Özelliklede sağ işaret parmağım daha kalın.Devamlı mause kullandığım ve klavyede yazı yazdığım için sollaysa hiçbişi yapmadığım için sanırım.Solda düşen yüzüklerimi sağa takıyorum

merhabalar kızlar bende aranıza yeni katıldım.25 yaşında 63.700 kiloyum. hedef kilom 55. Beni davet ettiği için kapatan çok çokkk teşekkür ederim.

merhabalar kızlar bende aranıza yeni katıldım.25 yaşında 63.700 kiloyum. hedef kilom 55. Beni davet ettiği için kapatan çok çokkk teşekkür ederim.
Hoşgeldin canımFazla kilon çok değilmiş yaz gelmeden çabucak giderler inş

hoşbuldum cnım :) Biliyorum ama bende öyle bi bünye var ki 1 kg alsam hemen farkediliyor. Umarım gider.

Akrepcim kaptanim çok güzel kilo vermissin nerdeyse aralikli olar a k gelip gitmelerle birlikte 5 yıldır 2 takimda seni bu kiloya inmiş görüyorum tebrik ediyorum seni beni gecmissin. Banada ilham oldun tembelliği bırakıp 54 e inmek istiyorum. Son üç kilo elveda diyeceğim. Hoscakalin

Ama öyle olur zaten canım. Sağ el ve ayak soldan daha farklıdır boyut olarak..
Ayakkabı alırken hep sağ ayak denenmelidir yoksa dar olacağından problem olur, ben önce sağ ayağımı denerim olursa solu da giyip adımlarım iyice garanti olsun diye

Hoş geldin canım..
Valla aslında yeni üye almayı düşünmüyordum artık şööle takım oturana kadar ama baktım senden sonra yazan arkadaş çağırılmış sen kalmışsın ve baktım geziniyosun, dayanamadım dedim üzülmesin arkadaş çağırayım mutlu olsun bu özel günde..
Boyun kaç canım?

Teşekkür ederim canım..
O zaman buraya takılacaksın son 3 kiloyu vermek için şekerim, beklerim

:) Kaptan gerçekten mutlu oldum ,boyum 1.61 ve 2. takımda kitap okumayla ilgili bir kural var bende kuralı uyarak okuduğum kitabı söyleyivereyim. Jan philipp sendker- her kalp kendi şarkısını söyler.Gruptaki arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim kitabı.

Sahimi ben bunu bilmiyordum

Bugünkü menüme geçelim.
Sabah:1 sütlü nescafe

Öğle:Yarım tabak yumurtalı pırasa,1 bardak kefir

Akşam:2 yumurtalı menemen,2 kaşık yoğurt

Ara:Mistik çayımı içicem
Spor:yok(inş yarın başlıcam tekrar)
Kitap:Leyleklerin uçuşu

Kitap önerin için saol tatlım.Okuncaklar listeme ekleyeyim bunuda 2. takım sayesinde kitap kurdu olup çıkıcam yakında

Bugün yediklerim
sabah:1 dilim tam buğday ekmeği, 1 adet domates,2 dilim peynir,1 çay bardağı tarçınlı siyah çay
öğlen:1 kase yoğurt portakal
akşam:bulgur pilavı,yeşil fasulye ve salat
ara öğünlerde: 1 bardak adaçayı,1 bardak taze ısırgan çayı
spor:25 dk fitnes hareketleri
kitap:Jan Philipp Sendker-Her kalp kendi şarkısını söyler
yatana kadarda 2 lt su içmiş olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…