Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Pazar olmasına rağmen kaçamaksız güzel bir menü, harikasın canım

Kitap önerin için saol tatlım.Okuncaklar listeme ekleyeyim bunuda 2. takım sayesinde kitap kurdu olup çıkıcam yakında
Ne güzel bir gelişme olucak bilemezsin, ben de not aldım kitabı..
Hedefimize ulaştığımızda harika bir alışkanlığımız daha olucak inş.

masallah sana nasil verdin bizede anlatsana canim bende 15 kg verdim ama araliklarla son 1 senedir kilomu koruyorum
koruyorum derken bi alip bi veriyorum
ilk diyet yaptigimda 22 kg verdim sonra 7 kilo bi geldi bi gitti sonra elde kalan 15 oldu

valla kuzum ben çok dikkatli yedim. yani gramını bile hesapladım. ama açıkcasını istersen ben diyete başlarken hep kendime içeri ne girerse dışarı o çıkar diyordum. yani içeri ne kadar sağlıklı şey alırsan vücudunda o kadar sağlıklı olur. o yüzden hiç kaçamak yapmadım. şimdi beni biraz zorluyor aslında. bazen ipin ucunu çok fena kaçırıyorum :)

merhaba kızlar ben önce hem dünün menüsünü yazayım.

sabah:
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 dilim kepek ekmeği
4 tane zeytin

ara: 1 sade Türk Kahvesi

Öğle:
1 bardak çorba

Ara: yok
Akşam:
1 porsiyon döner
5 kızarmış patates
2 dilim ekmek
1 bardak kola

su: 2 litre
spor: 4 saatten fazla hiç oturmadan dans etmişim :)

Pazar olmasına rağmen kaçamaksız güzel bir menü, harikasın canım
Benim pazar en yoğun günüm malesef hiç öyle gezdim halilibrahim sofralarından ucuz kurtuldum durumum yok Zaten yoğunluktan yemeklerimde biraz uyduruk oldu.Eve su böreği yaptım kendime sadece bi menemen yapcak vakit kaldı.Ay bide o menüye yarım armut eklendi ara olarak yazdıktan sonra
Ne güzel bir gelişme olucak bilemezsin, ben de not aldım kitabı..
Hedefimize ulaştığımızda harika bir alışkanlığımız daha olucak inş.
Ben zaten hep kitap aşığıydım ama vakitsizliğe sığınıp hep erteler dururum kitapları.Şimdi azda olsa vaktim hergün biraz okuyorum.İlk kitabım bitmek üzere.Vaktim dar bile olsa bitirmem uzunda sürse kimbilir senede kaç kitap okuycam buda bişeydir harika oldu Boş bulduğum her vakitte elime kitabımı alır oldum şimdide kaldığım yerden devam edicem

İlk gün için gayet güzel tatlım ama bulgur pilavı akşam için biraz ağır ilerki günlerde akşamları daha hafif tutmaya çalış

Bu günün menüsünü de yazayım

sabah:

1 yumurta- zeytinli yumurta yedim hayatımda ilk kez :) çok tuhaftı :)
1 dilim beyaz peynir
2 dilim kepek ekmeği

ara:

1 sade Türk kahvesi

öğle : 3 parça kızarmış karnabahar, 3 tane kızarmış patates

ara: yok

akam:
2 ızgara balık
1 tabak salata
1 bardak sade soda

su: 2,5 litre
spor:1300 adım
kitap: 25 sayda "in " okumaya devam..

Hayirli geceler kizlar araniza yeni katildim 19 yasindayim 2 prenses annesiyim 87 kiloyum maalesef bu kilolari dogumdan sonra aldim ins ALLAH izin verirse hedefim 60 kilo olmak benide araniza alirsaniz sevinirim:))

merhaba canım, inşallah istediğin kiloya inersin. hoş geldin :)

ooww bitirmişiz ötekini :) Nasıldı, ne kadar kan vardı bak ona göre okuycam :)

dünkü menüm:
sabah:
2 dilim ekmek
menemen
çay
öğle:
tarhana çorbası 1 kepçe
2 yemek kaşığı kuru fasulye
turşu
akşam:
form çay
biraz çekirdek

kitap: Annelik Sanatı
spor: dışarı çıktık parkta tur attık

veeee oğlumun incileri göründü önden iki dişimiz çıkmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…