Pazar olmasına rağmen kaçamaksız güzel bir menü, harikasın canımBugünkü menüme geçelim.
Sabah:1 sütlü nescafe
Öğle:Yarım tabak yumurtalı pırasa,1 bardak kefir
Akşam:2 yumurtalı menemen,2 kaşık yoğurt
Ara:Mistik çayımı içicem
Spor:yok(inş yarın başlıcam tekrar)
Kitap:Leyleklerin uçuşu
Ne güzel bir gelişme olucak bilemezsin, ben de not aldım kitabı..Kitap önerin için saol tatlım.Okuncaklar listeme ekleyeyim bunuda2. takım sayesinde kitap kurdu olup çıkıcam yakında
masallah sana nasil verdin bizede anlatsana canim bende 15 kg verdim ama araliklarla son 1 senedir kilomu koruyorum
koruyorum derken bi alip bi veriyorum
ilk diyet yaptigimda 22 kg verdim sonra 7 kilo bi geldi bi gitti sonra elde kalan 15 oldu
Benim pazar en yoğun günüm malesef hiç öyle gezdim halilibrahim sofralarından ucuz kurtuldum durumum yokPazar olmasına rağmen kaçamaksız güzel bir menü, harikasın canım
Ben zaten hep kitap aşığıydım ama vakitsizliğe sığınıp hep erteler dururum kitapları.Şimdi azda olsa vaktim hergün biraz okuyorum.İlk kitabım bitmek üzere.Vaktim dar bile olsa bitirmem uzunda sürse kimbilir senede kaç kitap okuycam buda bişeydir harika olduNe güzel bir gelişme olucak bilemezsin, ben de not aldım kitabı..
Hedefimize ulaştığımızda harika bir alışkanlığımız daha olucak inş.
İlk gün için gayet güzel tatlım ama bulgur pilavı akşam için biraz ağır ilerki günlerde akşamları daha hafif tutmaya çalışBugün yediklerim
sabah:1 dilim tam buğday ekmeği, 1 adet domates,2 dilim peynir,1 çay bardağı tarçınlı siyah çay
öğlen:1 kase yoğurt portakal
akşam:bulgur pilavı,yeşil fasulye ve salat
ara öğünlerde: 1 bardak adaçayı,1 bardak taze ısırgan çayı
spor:25 dk fitnes hareketleri
kitap:Jan Philipp Sendker-Her kalp kendi şarkısını söyler
yatana kadarda 2 lt su içmiş olurum.
Hayirli geceler kizlar araniza yeni katildim 19 yasindayim 2 prenses annesiyim 87 kiloyum maalesef bu kilolari dogumdan sonra aldim ins ALLAH izin verirse hedefim 60 kilo olmak benide araniza alirsaniz sevinirim:))
merhabalar kızlar bende aranıza yeni katıldım.25 yaşında 63.700 kiloyum. hedef kilom 55. Beni davet ettiği için kapatan çok çokkk teşekkür ederim.
Bugünkü menüme geçelim.
Sabah:1 sütlü nescafe
Öğle:Yarım tabak yumurtalı pırasa,1 bardak kefir
Akşam:2 yumurtalı menemen,2 kaşık yoğurt
Ara:Mistik çayımı içicem
Spor:yok(inş yarın başlıcam tekrar)
Kitap:Leyleklerin uçuşu
Yok henüz bitmedi bugün yarın biterooww bitirmişiz ötekini :) Nasıldı, ne kadar kan vardı bak ona göre okuycam :)
İlk gün için gayet güzel tatlım ama bulgur pilavı akşam için biraz ağır ilerki günlerde akşamları daha hafif tutmaya çalış
hoşgeldin canım:)
gunydın canımmGünayyydınnnn. Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?