Gazan mubarek olsun bakalim bende sebze meyve detoksuna devam etmek icin direnicemmerhaba herkese.Sağlıklı kilo vermeli bir hafta olsun bizim için...Hafta sonu yemek hususunda kaçırmadım ama cuma akşamı eşimin doğumgünü pastası, ctesi de misafirlikte yediğim ekler kaçamağı dışında pek kaçamağım olmadı, bir de geçem haftalarda hafta sonu yürüyüş yapmıordum ama bu hafta sonu hem ctesi hem pazar yürüyüş yaptım kaçamakların kalorisi yürüyüşe gitti
Bu haftaya gelinceeeeee yine zımba gibi başladım, bu haftaki eylem planımı açıklayayayım: Sabah zeytinli peynirli yumurtalı normal kahvaltı yapacağım, öğlen yne 1 kase kellogs yiyeceğim, akşamları da smoothie içeceğim, geçen hafta 2 öğün smoothie idi bu hafta tek öğün yapacağım 1 kg daha gitse yaaaaaaaa ne güzel olur.
günaydın canlarııııııım
gene bol atıştırmalı bir haftasonundan şişmiş olarak çıktım. açıkçası cumartesi ve pazar günü öğünlerim de 6,30a sarktı gene de sonrası bişey yemediğim için kazançlıyım.
hergün normalde kilomu yazıyorum bugünyazmicam çünkü reglin birinci günü...
cuma 65,5 tim regle bu kiloyla girmek başarı benim için.
veeeee bugün kalorilik diyetime başladım, araöğün de yapıcam az yiyecem bi de inşallah ama gene akşam saat 6dan sonra yemek yook
kesinlikle katılıyorum akşamki kaçamaklar bizi mahvetmiş bence de, ben akşam çaylarını da kaldırdım kızlar, kocam da pek aramazkşm çayını, benim cnm çayın yanında hep bişeyler istyr çünkütakimca bi karar alsak aksam yememe konusunda cok ise yariyor cunki
Tatlım herkesin diyet inancı farklı.Kimi karatay yapıyo kimi kalori sayarak kimi başka bişi..Diyet arkadaşı bulablirmisin bilmiyorum ama geçen Kuşhan düşünüyorum demiştin tavsiye ederim bak onu.10 gün kadar yapıp 4.8 kilo verdim ben kuşhan diyetiyle.Harfiyen uyarsan gayet güzel kilo verdiriyorMalesef ben dun biraz kacirdim detoksumda bozuldu bana yoldas olacak ayni diyeti yapicagim birine ihtiyacim var sanirim
diyorim pinoli de mi 2. takıma üye olduSiz bizim topiğimize neden boşluyorsunuz.
Günaydın TubişGünaydın hanımlaaar :)
Hayırlı uğurlu olsun canım yeni dişleriniiizdünkü menüm:
sabah:
2 dilim ekmek
menemen
çay
öğle:
tarhana çorbası 1 kepçe
2 yemek kaşığı kuru fasulye
turşu
akşam:
form çay
biraz çekirdek
kitap: Annelik Sanatı
spor: dışarı çıktık parkta tur attık
veeee oğlumun incileri göründü önden iki dişimiz çıkmış :)
Pardon ???Siz bizim topiğimize neden boşluyorsunuz.
Sen geçen hafta beğenmedin giden 1 kiloyu ama düşünsene her hafta 1 kilo ayda 4 kilo yapar ee kilondan her ay 4 kilo düş bakalımmmmerhaba herkese.Sağlıklı kilo vermeli bir hafta olsun bizim için...Hafta sonu yemek hususunda kaçırmadım ama cuma akşamı eşimin doğumgünü pastası, ctesi de misafirlikte yediğim ekler kaçamağı dışında pek kaçamağım olmadı, bir de geçem haftalarda hafta sonu yürüyüş yapmıordum ama bu hafta sonu hem ctesi hem pazar yürüyüş yaptım kaçamakların kalorisi yürüyüşe gitti
Bu haftaya gelinceeeeee yine zımba gibi başladım, bu haftaki eylem planımı açıklayayayım: Sabah zeytinli peynirli yumurtalı normal kahvaltı yapacağım, öğlen yne 1 kase kellogs yiyeceğim, akşamları da smoothie içeceğim, geçen hafta 2 öğün smoothie idi bu hafta tek öğün yapacağım 1 kg daha gitse yaaaaaaaa ne güzel olur.
Ooooo maaşallah bravoKaptanim 15 dakika mekik 520 tane oluyor
Tatlım tek rakibin yine sen ol biz de takip edelim seni..Malesef ben dun biraz kacirdim detoksumda bozuldu bana yoldas olacak ayni diyeti yapicagim birine ihtiyacim var sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?