Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Normal çayda evet yanında bişiler istiyor insan ama yeşil çayda tam tersi oluyor, iştah sıfır oluyor, o yüzden akşamları bitki çayı demliğimde yeşil çay demliyorum, yudum yudum keyfini çıkarıyorum ohh miisss

selam millet..diyete devam ediyorum ama işler çok yoğun buraya uğrayamadım..bu hafta da yarış devam mı
Devam tabi canikom aranızda hep bir rekabet söz konusu ve tabii diğer takımlarla..
Verdiğiniz her gram takımyüzdesine de destek oluyor, bunu da unutmayın

Kimki bu arkadaş, nereye ara ara gidiyosun?
Burayı bırakıp nerelere gidiyosun bak çıktı ortaya çabuk konuşş

kaptan hepberayı nerden tanıyorum sanıyorsun 60-69 grubundan o mesaj yapan arkadaş da güzel kilo veriyordu diyetisyene gidiyor hep fazla fazla yağ yakıp duruyor, başka takıma girioyr mu bilmiyorum ama 60-69da takılıyor genelde. ben de cumaları oraya girip kilomu rapor ediyorum. 2. takım tenhalaştığında kendime 2. sayfa arayıp orayı bılmuştum. 3. müdavim olduğum yer de akşam saat 5ten sonra yemek yemeyenler grubu. 6dan sonra grubunu takip eden yok 5ten sonralarla takılıyorum

bu hafta yani 4 saat önce diyete başladım komşular duydunuz muuuuu
menümü yazayım
sabah:ılık su,2 kuru kayısı,çörek otu,zencefil zerdeçal, 4 form bisküvi 2 yk lor peynriri,domates salatalık
ara:2 yeşil çay
öğlen:1/2 lavaş+50g. tavuk döner,yeşillik,200 ml ayran

Sen geçen hafta beğenmedin giden 1 kiloyu ama düşünsene her hafta 1 kilo ayda 4 kilo yapar ee kilondan her ay 4 kilo düş bakalımmm
haşaaaa beğenmezlk etmedim de o arkadaş nasıl 3,3 kg vermişti diye şaşırdım, keşke her hafta 1 kg gitse, öyle olsa mayıs sonunda ben de mezun olabilirim, ama şu anki hedefim, mart sonuna kadar gittiği kadar gitsin , 28 martta küçük oğlanın doğumgünü var ya ( ben fotoğraf delisiyim..) stüdyoda aile fotoğrafı çektirmeyi planlıyorum, bebişlerin herdoğum günlerinde böyle bir planım var yani uzun lafın kısası stüdyoda çekilen foto için en az 3 kg daha vermem lazım.

ne yalan söyleyeyim bazen burası tenha olduğunda ben de başka bir gruba takılıyorum ,

merhaba 2. takım güzelleri nasılsınız görüşmeli baya sayfa da birikmiş anca girebildim yoğunluktan secret_88 incilerinize maşallah benim kızın da ön dişinden önce azılar geliyo baya şişmiş eli kulağında bugün yarın gelir çok mız mız huysuz şu sıralar zaten kaptanım bu gün olmasa da yarın menüleri paylaşıyorum inş.hepinizi öpüyorum.

Bu ara da Ellssa kaptanım ben sanki smootiden tiksindim gibi bişey oldu bana hiç içesim gelmiyo artık neden acaba bende tarçınlı süt imeye başladım oda zayıflatıyormuş diye okudum ki zaten 100 gr gitmiş

hos geldin canim
masallah sende genc anne olmussun Allah bagislasin
bende 87 ile basladim diyetime suan 86 yim
seninle yoldas olucaz sanirim
Hosbulduk cnm evet cok genc yasta anne oldum ins hedefimize ulasiriz gercekten bu halimden biktim: (
Tm o zaman cnm
merhaba canım, inşallah istediğin kiloya inersin. hoş geldin :)
Hosbulduk cnm: )

Merhaba kizlar dun gelemedim internet paketim bitti esimin tlfnunda giriyorum menumu paylasayim
Munu
Sabah 2 bardak ilik su
Ara 1 kuru incir 2 kuru kayisi
Kahvlati 2 tane haslamis yumurta 4 tane aci sivri biber 6 zeytin bir kase yogur
Ara 1 avakado
Aksama firinda patlican yiycem
3 litre su

Spor 45 dakika hizli tempoda yuruyus

Huuu huuu kizlar nerdesiniz aklisik ben gelidigim zaman siz yoksunuz

sımdıye kadar nasıl verdınse sımdıde oyle devam edecektır canım
yolundayım efem
aynı dert bendede var ama kendımı tutuyorum
aklıma akrep kaptanıma verdıgım soz gelıyor
abowww valla bak ben hemen gaza gelen ınsanım heee
pekı koruya bılmısmıydın tatlım yksa hemencık gerı geldımı
selam millet..diyete devam ediyorum ama işler çok yoğun buraya uğrayamadım..bu hafta da yarış devam mı
devammm devammm
sanada masallah kaptancım
bunu not ettımtesekkurler
Dilerseniz takım kuralı olarak yapalım, akşam 6 sonrası yememeyi..
ben eveeetttttttt dıyorum yapalımm
harıka olmus aksam patlıcanın yanına yogurtt ne guzel yakısır
Huuu huuu kizlar nerdesiniz aklisik ben gelidigim zaman siz yoksunuz
ben burdayım tatım
Selam kızlar nasılsınız ?
ıyıyız canım sen nasılsın nasıl gıdıyor

menumu yazayım

uyanına 2 kuru erık 3 kuuru uzum

sabah: yumurta roka domates 2 dılım salam

ara: yesılcay

ogle: tavuk corba

ara: turk kahvesı bıraz k. cekırdegı

aksam : ( yemedım daha ama yazayımkı dısına cıkmayayım ) 1 kase corba 1 kase yogurt

ek bısey de yersem yazarım

sımdılık boyle devam edeyım oldukı duraklama yasarsam Usagisan ve kaptancıgımın tavsıyelerıne uyucam

kıtap: yaralı 92. sayfasındayım 319 sayfa kolay kolay bıtmez bu

su: 3 bıtecek

spr: 15 dk mekık bırazdan yuruyusumude yaparım

Ge
Geldim cnm oyle vyapicam patlicanin yaninda yogurt yicem

genele yazdın ya yanlışlıkla yazdın zannetti herhalde kaptan. sahi senin bir takımın var mıydı???2. takım üyesi olmak istersin belki
Aşkolsun 60-69 topiğinde o kadar konuştuk. Ben orada 7 kilo verdim. Siz de vardınız. Yanlış bir şey yaptıysam özür dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…