Dilerseniz takım kuralı olarak yapalım, akşam 6 sonrası yememeyi..takimca bi karar alsak aksam yememe konusunda cok ise yariyor cunki
Normal çayda evet yanında bişiler istiyor insan ama yeşil çayda tam tersi oluyor, iştah sıfır oluyor, o yüzden akşamları bitki çayı demliğimde yeşil çay demliyorum, yudum yudum keyfini çıkarıyorum ohh miissskesinlikle katılıyorum akşamki kaçamaklar bizi mahvetmiş bence de, ben akşam çaylarını da kaldırdım kızlar, kocam da pek aramazkşm çayını, benim cnm çayın yanında hep bişeyler istyr çünkü
Kimki bu arkadaş, nereye ara ara gidiyosun?diyorim pinoli de mi 2. takıma üye olduoraya ara ara gelebiliyorum
Devam tabi canikom aranızda hep bir rekabet söz konusu ve tabii diğer takımlarla..selam millet..diyete devam ediyorum ama işler çok yoğun buraya uğrayamadım..bu hafta da yarış devam mı
Kimki bu arkadaş, nereye ara ara gidiyosun?
Burayı bırakıp nerelere gidiyosun bak çıktı ortaya çabuk konuşş
haşaaaa beğenmezlk etmedim de o arkadaş nasıl 3,3 kg vermişti diye şaşırdım, keşke her hafta 1 kg gitse, öyle olsa mayıs sonunda ben de mezun olabilirim, ama şu anki hedefim, mart sonuna kadar gittiği kadar gitsin , 28 martta küçük oğlanın doğumgünü var ya ( ben fotoğraf delisiyim..) stüdyoda aile fotoğrafı çektirmeyi planlıyorum, bebişlerin herdoğum günlerinde böyle bir planım var yani uzun lafın kısası stüdyoda çekilen foto için en az 3 kg daha vermem lazım.Sen geçen hafta beğenmedin giden 1 kiloyu ama düşünsene her hafta 1 kilo ayda 4 kilo yapar ee kilondan her ay 4 kilo düş bakalımmm
ne yalan söyleyeyim bazen burası tenha olduğunda ben de başka bir gruba takılıyorum ,kaptan hepberayı nerden tanıyorum sanıyorsun 60-69 grubundano mesaj yapan arkadaş da güzel kilo veriyordu diyetisyene gidiyor hep fazla fazla yağ yakıp duruyor, başka takıma girioyr mu bilmiyorum ama 60-69da takılıyor genelde. ben de cumaları oraya girip kilomu rapor ediyorum. 2. takım tenhalaştığında kendime 2. sayfa arayıp orayı bılmuştum. 3. müdavim olduğum yer de akşam saat 5ten sonra yemek yemeyenler grubu. 6dan sonra grubunu takip eden yok 5ten sonralarla takılıyorum
Hosbulduk cnm evet cok genc yasta anne oldum ins hedefimize ulasiriz gercekten bu halimden biktim: (hos geldin canim
masallah sende genc anne olmussun Allah bagislasin
bende 87 ile basladim diyetime suan 86 yim
seninle yoldas olucaz sanirim
Tm o zaman cnmHoş geldin canım..
Boyun kaç, onu belirtmemişsin, ona göre hedef kilonu not alıcam..
Prensesleri de öp annesi, benim yerime
Hosbulduk kaptanim boyum 1.69 kilo 87 tm cnm bnm operim kuzucuklari
Olur tabiki canım ve 2 hafta olan deneme süren başlamıştır...
Hosbulduk cnm: )merhaba canım, inşallah istediğin kiloya inersin. hoş geldin :)
Pardon ???
valla kuzum ben çok dikkatli yedim. yani gramını bile hesapladım. ama açıkcasını istersen ben diyete başlarken hep kendime içeri ne girerse dışarı o çıkar diyordum. yani içeri ne kadar sağlıklı şey alırsan vücudunda o kadar sağlıklı olur. o yüzden hiç kaçamak yapmadım. şimdi beni biraz zorluyor aslında. bazen ipin ucunu çok fena kaçırıyorum :)
aynı dert bendede var ama kendımı tutuyorumkesinlikle katılıyorum akşamki kaçamaklar bizi mahvetmiş bence de, ben akşam çaylarını da kaldırdım kızlar, kocam da pek aramazkşm çayını, benim cnm çayın yanında hep bişeyler istyr çünkü
abowww valla bak ben hemen gaza gelen ınsanım heeeTatlım herkesin diyet inancı farklı.Kimi karatay yapıyo kimi kalori sayarak kimi başka bişi..Diyet arkadaşı bulablirmisin bilmiyorum ama geçen Kuşhan düşünüyorum demiştin tavsiye ederim bak onu.10 gün kadar yapıp 4.8 kilo verdim ben kuşhan diyetiyle.Harfiyen uyarsan gayet güzel kilo verdiriyor
devammm devammmselam millet..diyete devam ediyorum ama işler çok yoğun buraya uğrayamadım..bu hafta da yarış devam mı
sanada masallah kaptancımOoooo maaşallah bravo
Ben de az önce 50 düz 50 ters mekik çektim, sabah 30 dk yürüyüş yaptım ve ikindi de yürüyerek ekleme yapıcam inş.
Tabii sabahtan bu yana koşturma cabası..
Eeee 2 kupa yeşil çay ve 1 fincan şekersiz Türk kahvesinin verdiği enerji ile süperim süper
bunu not ettımTatlım tek rakibin yine sen ol biz de takip edelim seni..
Bak bağırsaklarına lavman yapma ama lavman gibi bağırsak boşaltan acı çehre tohumu var, günde 1 tane iç tabi evde iken, aynı lavman gibi etki gösterecektir
ben eveeetttttttt dıyorum yapalımmDilerseniz takım kuralı olarak yapalım, akşam 6 sonrası yememeyi..
harıka olmus aksam patlıcanın yanına yogurtt ne guzel yakısırMerhaba kizlar dun gelemedim internet paketim bitti esimin tlfnunda giriyorum menumu paylasayim
Munu
Sabah 2 bardak ilik su
Ara 1 kuru incir 2 kuru kayisi
Kahvlati 2 tane haslamis yumurta 4 tane aci sivri biber 6 zeytin bir kase yogur
Ara 1 avakado
Aksama firinda patlican yiycem
3 litre su
Spor 45 dakika hizli tempoda yuruyus
ben burdayım tatımHuuu huuu kizlar nerdesiniz aklisik ben gelidigim zaman siz yoksunuz
ıyıyız canım sen nasılsın nasıl gıdıyorSelam kızlar nasılsınız ?
genele yazdın ya yanlışlıkla yazdın zannetti herhalde kaptan. sahi senin bir takımın var mıydı???2. takım üyesi olmak istersin belkiYanlış mı alıntıladım ben?hedef56 bizim topikteydi. Ayda bir uğruyordu. Onun için dedim. Yanlış bir şey mi söyledim?
Geldim cnm oyle vyapicam patlicanin yaninda yogurt yicem
sımdıye kadar nasıl verdınse sımdıde oyle devam edecektır canım
yolundayım efem
aynı dert bendede var ama kendımı tutuyorum
aklıma akrep kaptanıma verdıgım soz gelıyor
abowww valla bak ben hemen gaza gelen ınsanım heee
pekı koruya bılmısmıydın tatlım yksa hemencık gerı geldımı
devammm devammm
sanada masallah kaptancım
bunu not ettımtesekkurler
ben eveeetttttttt dıyorum yapalımm
harıka olmus aksam patlıcanın yanına yogurtt ne guzel yakısır
ben burdayım tatım
ıyıyız canım sen nasılsın nasıl gıdıyor
Aşkolsungenele yazdın ya yanlışlıkla yazdın zannetti herhalde kaptan. sahi senin bir takımın var mıydı???2. takım üyesi olmak istersin belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?