Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Aşkolsun 60-69 topiğinde o kadar konuştuk. Ben orada 7 kilo verdim. Siz de vardınız. Yanlış bir şey yaptıysam özür dilerim.
kız ben seni bilmezmiyim seni 2. takıma üye yapacam diye uğraşıyorum hazır kilo veren biri var kapalım diye uğraşıyorum :)
şimdi öyle 60-69 grubunda kilo verip duruyon verdiğin kilolar takım ortalamasına katılsın diye uğraşıyom bi mezuniyet yüzü göresin diye çalışıyom

Korkarım ben.

Canım takım yoğunlaştı sen yine çok görünmüyosun ortalıkta, yükün yarısı hala sende ona göre,
hatırlatayım dedim
Takılmak istediğin yere takıl ama burayıda ihmal etme

Şimdiye kadar çok güzel gitmiş hadi akşam da güzel geçsin inş.

Kuzum o arkadaşın kilosu da senden fazla ona göre pay biç..

ne yalan söyleyeyim bazen burası tenha olduğunda ben de başka bir gruba takılıyorum ,
Ohh bravo size, burayı coşturacağınıza iyice tenhalaştırın yokluğunuzla, atın tüm yükü üzerime atın

Nasıl istersen öyle iç canım, meyvenin yanında süt de tüketilebilir tarçın ekleyip.

Yanlış mı alıntıladım ben? hedef56 bizim topikteydi. Ayda bir uğruyordu. Onun için dedim. Yanlış bir şey mi söyledim?
Yok canım, bir an yanlışlıkla yazdın sandım, farklı takıma yazdığını farketmeden ama sende isim belirt, pat diye dalınc sayfayı şaşırttın beni tabi.

abowww valla bak ben hemen gaza gelen ınsanım heee
pekı koruya bılmısmıydın tatlım yksa hemencık gerı geldımı
Yok tatlım okadar çok kilo fazlam vardıki 5 kilocuk verdim diye diyeti bırakmadım başka diyetlerle yoluma devam ettim geri almadım tabikide

Hemen menümü yazayım, sonra geçmişe göz atayım:)

sabah:
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 dilim kepek ekmeği
4 zeytin

ara: 1 avuç badem, fındık, ceviz karışımı

öğle:
2 parça tavuk but
4 kaşık mantar salatası, buğdaylı
1 dilim çavdar ekmeği

ara:
1 avuç karışık kuruyemiş

ara:
1 bardak hazır çorba

Akşam:
1 kepçe mercimek çorbası
3 kaşık karnabahar
3 kaşık yoğurt

su: 2 litre
spor:yok, 6650 adım atmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…