kız ben seni bilmezmiyim seni 2. takıma üye yapacam diye uğraşıyorum hazır kilo veren biri var kapalım diye uğraşıyorum :)Aşkolsun60-69 topiğinde o kadar konuştuk. Ben orada 7 kilo verdim. Siz de vardınız. Yanlış bir şey yaptıysam özür dilerim.
guzel ya hemde nasıl guzel bıde cıtır hatun olursak dahada guzel olcekBende iyiyim kafamı derslerden pek kaldıramasam da hayat güzel
kız ben seni bilmezmiyim seni 2. takıma üye yapacam diye uğraşıyorum hazır kilo veren biri var kapalım diye uğraşıyorum :)
şimdi öyle 60-69 grubunda kilo verip duruyon verdiğin kilolar takım ortalamasına katılsın diye uğraşıyom bi mezuniyet yüzü göresin diye çalışıyom
guzel ya hemde nasıl guzel bıde cıtır hatun olursak dahada guzel olcek[/QUOTE
Kesinlikle ya bi arkadaşım bana her erkeğin hayalı dedi senin gibi kalın kollarının olmasıkollarım kalında
inşallah şöyle taş gibi hatunlar oluruz.
Menun guzelmis cnmSabah:1 yum.10 zeytın.biraz pynr 1 dlm ekmk
Öğln: 1 kase kellogs
Ara:2 lokma kbk tatlısı
Akşm:smoothie
40+45 dk yuruyus
Canım takım yoğunlaştı sen yine çok görünmüyosun ortalıkta, yükün yarısı hala sende ona göre,kaptan hepberayı nerden tanıyorum sanıyorsun 60-69 grubundano mesaj yapan arkadaş da güzel kilo veriyordu diyetisyene gidiyor hep fazla fazla yağ yakıp duruyor, başka takıma girioyr mu bilmiyorum ama 60-69da takılıyor genelde. ben de cumaları oraya girip kilomu rapor ediyorum. 2. takım tenhalaştığında kendime 2. sayfa arayıp orayı bılmuştum. 3. müdavim olduğum yer de akşam saat 5ten sonra yemek yemeyenler grubu. 6dan sonra grubunu takip eden yok 5ten sonralarla takılıyorum
Şimdiye kadar çok güzel gitmiş hadi akşam da güzel geçsin inş.bu hafta yani 4 saat önce diyete başladım komşular duydunuz muuuuu
menümü yazayım
sabah:ılık su,2 kuru kayısı,çörek otu,zencefil zerdeçal, 4 form bisküvi 2 yk lor peynriri,domates salatalık
ara:2 yeşil çay
öğlen:1/2 lavaş+50g. tavuk döner,yeşillik,200 ml ayran
Kuzum o arkadaşın kilosu da senden fazla ona göre pay biç..haşaaaa beğenmezlk etmedim de o arkadaş nasıl 3,3 kg vermişti diye şaşırdım, keşke her hafta 1 kg gitse, öyle olsa mayıs sonunda ben de mezun olabilirim, ama şu anki hedefim, mart sonuna kadar gittiği kadar gitsin , 28 martta küçük oğlanın doğumgünü var ya ( ben fotoğraf delisiyim..) stüdyoda aile fotoğrafı çektirmeyi planlıyorum, bebişlerin herdoğum günlerinde böyle bir planım var yani uzun lafın kısası stüdyoda çekilen foto için en az 3 kg daha vermem lazım.
Ohh bravo size, burayı coşturacağınıza iyice tenhalaştırın yokluğunuzla, atın tüm yükü üzerime atınne yalan söyleyeyim bazen burası tenha olduğunda ben de başka bir gruba takılıyorum ,
Nasıl istersen öyle iç canım, meyvenin yanında süt de tüketilebilir tarçın ekleyip.merhaba 2. takım güzelleri nasılsınız görüşmeli baya sayfa da birikmiş anca girebildim yoğunluktan @secret_88 incilerinize maşallah benim kızın da ön dişinden önce azılar geliyo baya şişmiş eli kulağında bugün yarın gelir çok mız mız huysuz şu sıralar zaten kaptanım bu gün olmasa da yarın menüleri paylaşıyorum inş.hepinizi öpüyorum.
Bu ara daEllssa kaptanım ben sanki smootiden tiksindim gibi bişey oldu bana hiç içesim gelmiyo artık neden acaba bende tarçınlı süt imeye başladım oda zayıflatıyormuş diye okudum ki zaten 100 gr gitmiş
Yok canım, bir an yanlışlıkla yazdın sandım, farklı takıma yazdığını farketmeden ama sende isim belirt, pat diye dalınc sayfayı şaşırttın beni tabi.Yanlış mı alıntıladım ben?hedef56 bizim topikteydi. Ayda bir uğruyordu. Onun için dedim. Yanlış bir şey mi söyledim?
Sen okuyosun galiba, kaçınc sınıfsın canım?Bende iyiyim kafamı derslerden pek kaldıramasam da hayat güzel
Korkunla yüzleş o zaman güzelim, istersen katılabilirsin bize..Korkarım ben.
dün öyle yaptım yaptım kaptanım teş.ederimNasıl istersen öyle iç canım, meyvenin yanında süt de tüketilebilir tarçın ekleyip.
Sen okuyosun galiba, kaçınc sınıfsın canım?
Allah kolaylık versin canım.Yüksek lisans yapıyorum, tez yazıyorum şuan kaptan.
Yok tatlım okadar çok kilo fazlam vardıki 5 kilocuk verdim diye diyeti bırakmadım başka diyetlerle yoluma devam ettim geri almadım tabikideabowww valla bak ben hemen gaza gelen ınsanım heee
pekı koruya bılmısmıydın tatlım yksa hemencık gerı geldımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?