Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

inşallah canım, bende işte kendimi toparlamaya çalışıyorum hayırlısıyla..

Menümü yazim.Bugünlerde biraz iştahsızım.Neyse herşeyde bi hayır vardır kurt gibi aç olmaktan iyidir

Kahvaltı:
1 dilim tam ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 dilim karper peynir
1 domates
2 badem salatalık

Öğle:
1 kase çilek
1 bardak kefir

Akşam:
1 filetofit(soya soslu tavuk konservesi 80 gr)
1 bardak kefir
1 incir
1 kayısı
1 ceviz
2 badem

Spor:2 mil leslie +yarım saat yürüyüş
Kitap:Leyleklerin uçusu(bitti nihayet)

menumu yazayım

uyanına 2 kuru erık 3 kuuru uzum

sabah: yumurta roka domates 2 dılım salam

ara: yesılcay

ogle: tavuk corba

ara: turk kahvesı bıraz k. cekırdegı

aksam : 1 kase corba 2 yumurta

yesıl kahve

yogurt yerıne yumurta yedım onu ekledım:)

hayrılı olsun canım :) haydi bakalım doktordan öğrendiklerini bize de anlatırsın :)

Wuu tatlım çok iyi gidiyosun.sakın tüm günü güzel geçirip gece atıştırması yapma çok güzel kilolar vereceksin

oo Nihal hanım cevizler bademler kayısılar bakıyoruz kendimize senden özendim bende yedim bu gün, umutluyum yarına daha da topluycam

Tubiş güzel menülerin nihayet geri dönmüş hep böyle devam et

Bence kural akşam yemeği bittikten sonra ağzı mühürlemek olsun Akşam kaçta yenirse yensin sonrasında çay kahvenin yanında atıştırmak yada meyve hüpletmek yasak olsun bu herkese uyar

ben akşam yemeğinden sonra 3 kuru kayısı ile randevulaştım başka bir şey yemem ona söz verebilirim. birde çay içtim mi ohh benden güzeli yok bugün.. sonra doğruca yatağa

oo Nihal hanım cevizler bademler kayısılar bakıyoruz kendimize senden özendim bende yedim bu gün, umutluyum yarına daha da topluycam
Akşam sinirlerim bozuktu markete gidip kaju badem fındık ceviz incir kayısı ne bulduysam hepsinden 3 er 5 er attım sepete Bu stok hayra alamet değil inş cozutmam

cok ıyı
kesınlıkle iştahsız olmak aç olmaktan iyidir

ben akşam yemeğinden sonra 3 kuru kayısı ile randevulaştım başka bir şey yemem ona söz verebilirim. birde çay içtim mi ohh benden güzeli yok bugün.. sonra doğruca yatağa
Ek kız o kayısıları .At suyun içine sabaha kadar beklesin sabah suyunu içip içindekileride yersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…