Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ay kızlar nasıl uykum var size anlatamam.. öyle böyle değil yani.. duş alam gerek ojelerimi değiştirmem resmen şu an eziyet gibi geliyor. şurada ekrana bakarken içim geçip uyuyabilirim bile yani

ağlıycam şimdi ya ne güzel benimde öyleydi nerden çıktı bu ofis işi.. her gün sabahın köründe kalk valla eziyet. bence herkes home office çalışmalı
Kız fenamı suslenip püslenip gideceğin bi işin var.Beni gören yok tepemde bi topuz üstümde eşofmanlar paspalın önde gideni oturuyom hergün
benim sadık yarim pinguidir nihal
Vallahi markette pinguilerede elim gitti geri bıraktım Her haltı bilirimde şu pinguinin tadı nasıl hala bilmiyorum

Öğle yemeği niye yok canım kahvaltıyı geçmi ettin

aaaah çok şey kaçırıyosuunn pingui candır, kara gün dostudur tatlı krizine, pasta krizine devadır uykusuzluk var ya valla benim gözümde o süslenmeyi döver süsülenmesemde olur azıcık uyuyim yeter

kızlar ben kaçıyorum... önce bir duş sonra işlerimi yarın giyeceklerimi halledip doğruca yatağa gidiyorum. birde uykusuzluktan kilo almayalım öptüm hepinizi yarın görüşürüüz..

Bugün kü menüm:
sabah:1 haşlanmış yumurta,1 tane domates,4 tane yeşil zeytin ,yarım dilim tam buğday ekmeği,1 çay bardağı tarçınlı siyah çay
öğlen:yarım simit ,1 bardak adaçayı
akşam:1 kase barbunya ve 1 tabak bol yeşillikli salata
Ara öğün: 1 elma ,1 portakal, 1 küçük havuç
ve tabi ki 1 fincan kuşburnu çayı ,1 fincan yeşil çay
30 dk P90X spor yaptım kızlar tüm kaslarım ağrıyor.
Kitap : her kalp kendi şarkısını söyler

süper süper süper böyle devam et canım gitsin kilocuklar :)

Bence kural akşam yemeği bittikten sonra ağzı mühürlemek olsun Akşam kaçta yenirse yensin sonrasında çay kahvenin yanında atıştırmak yada meyve hüpletmek yasak olsun bu herkese uyar
Ama akşam yemek saati çok önemli be güzelim yani geç saatte yenen yemek sonrası ağzı istediğin kadar mühürle, o yediklerin yağa dönüştükten sonra ne fayda

Akşam sinirlerim bozuktu markete gidip kaju badem fındık ceviz incir kayısı ne bulduysam hepsinden 3 er 5 er attım sepete Bu stok hayra alamet değil inş cozutmam
Şşşşşşt bunlar gün içinde yemek için dimii

Kuzular bende bilmiyorum pingui tadını, valla şimdi çok şaşırdım kendime, cidden büyük ilerleme var bende..Önceden olsa tüm cıssların tadı bendeydi..

Tatlım akşam sonrası ara öğünü hiç önermiyorum, sen onları gün içine dağıt o şekilde tüket.. Akşam yemek sonrası ara yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…