Benim işim home ofis ben yapim bari kendi önerimi en iyisikız sabah işe gidicem yoksa dediğini yapardımsonra tüm gün artık ne yapacağımı bilemem
Benim işim home ofis ben yapim bari kendi önerimi en iyisi
Yok artık browni browni benim hayatımın tatlıları artık bunlar.Vermek verincede geri almamak için artık böyle napalım hem vucuda faydalı diimi ama
O tatlılar görmedim ben inş insülinlerde görmemiştirSabah:1 yum.10 zeytın.biraz pynr 1 dlm ekmk
Öğln: 1 kase kellogs
Ara:2 lokma kbk tatlısı
Akşm:smoothie
40+45 dk yuruyus
Kız fenamı suslenip püslenip gideceğin bi işin var.Beni gören yok tepemde bi topuz üstümde eşofmanlar paspalın önde gideni oturuyom hergünağlıycam şimdi ya ne güzel benimde öyleydinerden çıktı bu ofis işi.. her gün sabahın köründe kalk valla eziyet. bence herkes home office çalışmalı
Vallahi markette pinguilerede elim gitti geri bıraktımbenim sadık yarim pinguidir nihal
Öğle yemeği niye yok canım kahvaltıyı geçmi ettinMerhaba kizlar dun gelemedim internet paketim bitti esimin tlfnunda giriyorum menumu paylasayim
Munu
Sabah 2 bardak ilik su
Ara 1 kuru incir 2 kuru kayisi
Kahvlati 2 tane haslamis yumurta 4 tane aci sivri biber 6 zeytin bir kase yogur
Ara 1 avakado
Aksama firinda patlican yiycem
3 litre su
Spor 45 dakika hizli tempoda yuruyus
Kız fenamı suslenip püslenip gideceğin bi işin var.Beni gören yok tepemde bi topuz üstümde eşofmanlar paspalın önde gideni oturuyom hergün
Vallahi markette pinguilerede elim gitti geri bıraktımHer haltı bilirimde şu pinguinin tadı nasıl hala bilmiyorum
Oooww sen akşam 8 den sonramı yiyosuunben zaten eve ancak 8de gelebiliyorum ama
Hemen menümü yazayım, sonra geçmişe göz atayım:)
sabah:
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 dilim kepek ekmeği
4 zeytin
ara: 1 avuç badem, fındık, ceviz karışımı
öğle:
2 parça tavuk but
4 kaşık mantar salatası, buğdaylı
1 dilim çavdar ekmeği
ara:
1 avuç karışık kuruyemiş
ara:
1 bardak hazır çorba
Akşam:
1 kepçe mercimek çorbası
3 kaşık karnabahar
3 kaşık yoğurt
su: 2 litre
spor:yok, 6650 adım atmışım
Şimdi ben hedefin yazdığını tekrar okudum ama senin soruyu anlayamadım canım, ne doktoru?hayrılı olsun canım :) haydi bakalım doktordan öğrendiklerini bize de anlatırsın :)
Ama akşam yemek saati çok önemli be güzelim yani geç saatte yenen yemek sonrası ağzı istediğin kadar mühürle, o yediklerin yağa dönüştükten sonra ne faydaBence kural akşam yemeği bittikten sonra ağzı mühürlemek olsunAkşam kaçta yenirse yensin sonrasında çay kahvenin yanında atıştırmak yada meyve hüpletmek yasak olsun bu herkese uyar
Şşşşşşt bunlar gün içinde yemek için dimiiAkşam sinirlerim bozuktu markete gidip kaju badem fındık ceviz incir kayısı ne bulduysam hepsinden 3 er 5 er attım sepeteBu stok hayra alamet değil inş cozutmam
Özellikle hanımlar için home office çalışmalıağlıycam şimdi ya ne güzel benimde öyleydinerden çıktı bu ofis işi.. her gün sabahın köründe kalk valla eziyet. bence herkes home office çalışmalı
Kuzular bende bilmiyorum pingui tadını, valla şimdi çok şaşırdım kendime, cidden büyük ilerleme var bende..Önceden olsa tüm cıssların tadı bendeydi..aaaah çok şey kaçırıyosuunn pingui candır, kara gün dostudurtatlı krizine, pasta krizine devadır uykusuzluk var ya valla benim gözümde o süslenmeyi döver süsülenmesemde olur azıcık uyuyim yeter
İyi uykular canım, ben de yatıcam benimde uykum geldi..kızlar ben kaçıyorum... önce bir duş sonra işlerimi yarın giyeceklerimi halledip doğruca yatağa gidiyorum. birde uykusuzluktan kilo almayalımöptüm hepinizi yarın görüşürüüz..
Tatlım akşam sonrası ara öğünü hiç önermiyorum, sen onları gün içine dağıt o şekilde tüket.. Akşam yemek sonrası ara yok..Bugün kü menüm:
sabah:1 haşlanmış yumurta,1 tane domates,4 tane yeşil zeytin ,yarım dilim tam buğday ekmeği,1 çay bardağı tarçınlı siyah çay
öğlen:yarım simit ,1 bardak adaçayı
akşam:1 kase barbunya ve 1 tabak bol yeşillikli salata
Ara öğün: 1 elma ,1 portakal, 1 küçük havuç
ve tabi ki 1 fincan kuşburnu çayı ,1 fincan yeşil çay
30 dk P90X spor yaptım kızlar tüm kaslarım ağrıyor.
Kitap : her kalp kendi şarkısını söyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?