Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kaptanım ben akşam yemeğinden sonra sadece 1 fincan çay içiyorum, ara öğünlerimi toptan yazayım dedim yoksa meyleri sabah kahvaltısından 2 saat ve öğlen yemeğinden 2 saat sonra yiyorum.

Ama akşam yemek saati çok önemli be güzelim yani geç saatte yenen yemek sonrası ağzı istediğin kadar mühürle, o yediklerin yağa dönüştükten sonra ne fayda
Tuğba eve 8 de geliyomş ofistede yiyemio ondan dedim Ben akşam yemeğimi 6 da yiyip bitiriyorum
Şşşşşşt bunlar gün içinde yemek için dimii
Şey kem küm kaptanım Vallahi öyle zırt pırt yemiycem kırk yılda bi şöyle minyatür ara öğün niyetine işte

Ohh bravo size, burayı coşturacağınıza iyice tenhalaştırın yokluğunuzla, atın tüm yükü üzerime atın

Yok yok gelmiyor vallahi. 3 ay filan oldu sanırım. Ben de onun için sitem edeyim dedim. Ortalığı karıştırdım. Çok özür dilerim. Bir de ben alıntıladım sanıyordum. Alıntılamadan yazmışım Ne olur kusura bakmayın.

günaydın kızlar 3 gün aradan sonra dönebildim aranıza yeniden
Smootici arkadaşlarım nasıl gidiyor cemre cemre L losefar ve diğer arkadaşlarım ben bıraktım bi süre iyice tiksinmek istemedim onun yerine tarçınlı süte başladım hadi hayırlısı
Evet sıra menülerime geldi
cts
uyanınca---su
kahhvaltı----1 yumurta--2 krep--zeytin---mandanoz--peynir---domates---azıcık çilek reçeli
ara-----muz--elma
öğlen----1 krep --türk kahvesi
akşam---karnıbahar yemeği--- brokoli salatası-sarımsaklı yoğurt

pazar
uyanınca----su
kahvaltı----- 3 dilim ekmek --zeytin--peynir--domates--patlican--omlet(aşırıya kaçmamak kaydıyla az biraz yedim )-- yoğurt---maydanoz
öğlen--- tarçınlı süt
akşam---1 kase çorba

dün
uyanınca--su
kahvaltı---1 simit--çay
öğlen-- türk kahvesi
akşam--yarım porsiyon ıspanak---yoğurtlu havuçç
ara---tarçınlı süt

haftasonu misafirim vardı teyzem gelmişti kitap okuyamadım ama evimi tepeden tırnağa temizledim güzel bi spor oldu bana rahat rahat temizliğimi yaptım çünkü teyzem kızıma baktı ayağıma dolanan olmadı bol bol suyumu içtim ve içiyorum

Kaptanım ben akşam yemeğinden sonra sadece 1 fincan çay içiyorum, ara öğünlerimi toptan yazayım dedim yoksa meyleri sabah kahvaltısından 2 saat ve öğlen yemeğinden 2 saat sonra yiyorum.
Menü sırasını öyle yazınca ben akşam sonrası yedin diye düşündüm.. Süper o zaman canım çok iyi yapıyosun..

Hayır olmaz canım, akşamı 6 da yiyip bitiriyosun tamam güzel ama sonrası bişi yemek yok..
Sen onları gün içine serpiştir artık..

Estağfurullah canım, hayır ben farklı topiğe gitmesine kızmam, olurmu öyle şey, ambargo koyamam öyle gezmelere ama burayı ihmal ederse kızarım..
Sen de geliyorsan deneme süreni başlatalım canım son fikrin nedir?

1 haftada 1 kilo almış birisi olarak cesaretim kırıldı açıkçası.Benim bünye biraz ters çalışıyor.500 gram alıp 2 kilo veriyorum.Bir ileri iki geri yapıyorum sürekli. Onun için şimdilik sizi dışarıdan izlesem.Teklifiniz beni şereflendirdi. Teşekkür ederim bu arada.

Bugün sabah yürüyüş öncesi smootimi yaptım ve 1 bardağını içtim kalanını dolaba koydum akşam menü yerine içerim artık..
Az önce de kahvaltımı yaptım, 100 kez zıpladım, şimdi limonlu çayımı içiyorum..
Masayı toplarken sanki uyku bastırdı, erken kalkınca, hemen akşam yeşil çay demliğinde kalan çayı, su bardağına doldurdum tepeme diktim, gözümü açsın, sabahlar meto en hızlı çalışır, uyumak da ne bu saatte dimi ama..
Bugünkü smootim:

1 muz
1 portakal
2 çilek
1,5 bardak doğal süt
1 çay kaşığı zencefil zerdeçal karışımı
1 çay kaşığı tarçın
1 kaşık pekmez

Hindistan cevizi atmadım, ağzıma gelince içerken uyuz ediyor beni, anladımki ben onu sütlü tatlıların üstünde seviyorum, smootiden tiksinmemek için ayırdım yolumu onunla..
Yoğurt kabını dolaptan çıkarmaya üşendim, yoğurt da koymadım..
Portakalım da son 2 tane kalmış, onlar bitsin almicam başka, elimdeki meyvelerle artık.. Şu an son 1 kaldı..

Bu şekilde çok hoş oldu.. Süt sevmeyen biri olarak, meyve ile süt içmemi sağlıyor, bugünkü smooti tadını da çok sevdim..

Kuzular bende bilmiyorum pingui tadını, valla şimdi çok şaşırdım kendime, cidden büyük ilerleme var bende..Önceden olsa tüm cıssların tadı bendeydi..

ben tüm yaz onu yedim :) canım tatlı çektikçe pingui yedim. aslında güzel yöntemdi bayada işe yaramıştı :)

Canım eğer söylediğin gibi veriyosan 2 ileri çeyrek geri yapıyosun kendine haksızlık etme..
Takıma geldiğinde düzenli verirsin aslında ama sen bilirsin tabi, son söz senin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…