Tuğba eve 8 de geliyomş ofistede yiyemio ondan dedimAma akşam yemek saati çok önemli be güzelim yani geç saatte yenen yemek sonrası ağzı istediğin kadar mühürle, o yediklerin yağa dönüştükten sonra ne fayda
Şey kem küm kaptanımŞşşşşşt bunlar gün içinde yemek için dimii
Ohh bravo size, burayı coşturacağınıza iyice tenhalaştırın yokluğunuzla, atın tüm yükü üzerime atın
Menü sırasını öyle yazınca ben akşam sonrası yedin diye düşündüm.. Süper o zaman canım çok iyi yapıyosun..Kaptanım ben akşam yemeğinden sonra sadece 1 fincan çay içiyorum, ara öğünlerimi toptan yazayım dedim yoksa meyleri sabah kahvaltısından 2 saat ve öğlen yemeğinden 2 saat sonra yiyorum.
Hayır olmaz canım, akşamı 6 da yiyip bitiriyosun tamam güzel ama sonrası bişi yemek yok..Tuğba eve 8 de geliyomş ofistede yiyemio ondan dedimBen akşam yemeğimi 6 da yiyip bitiriyorum
Şey kem küm kaptanımVallahi öyle zırt pırt yemiycem kırk yılda bi şöyle minyatür ara öğün niyetine işte
Estağfurullah canım, hayır ben farklı topiğe gitmesine kızmam, olurmu öyle şey, ambargo koyamam öyle gezmelere ama burayı ihmal ederse kızarım..Yok yok gelmiyor vallahi. 3 ay filan oldu sanırım. Ben de onun için sitem edeyim dedim. Ortalığı karıştırdım.Çok özür dilerim. Bir de ben alıntıladım sanıyordum. Alıntılamadan yazmışım Ne olur kusura bakmayın.
Günaydın canım.günaydın kızçeler
Estağfurullah canım, hayır ben farklı topiğe gitmesine kızmam, olurmu öyle şey, ambargo koyamam öyle gezmelere ama burayı ihmal ederse kızarım..
Sen de geliyorsan deneme süreni başlatalım canım son fikrin nedir?
Kuzular bende bilmiyorum pingui tadını, valla şimdi çok şaşırdım kendime, cidden büyük ilerleme var bende..Önceden olsa tüm cıssların tadı bendeydi..
Özellikle hanımlar için home office çalışmalı
Canım eğer söylediğin gibi veriyosan 2 ileri çeyrek geri yapıyosun kendine haksızlık etme..1 haftada 1 kilo almış birisi olarak cesaretim kırıldı açıkçası.Benim bünye biraz ters çalışıyor.500 gram alıp 2 kilo veriyorum.Bir ileri iki geri yapıyorum sürekli. Onun için şimdilik sizi dışarıdan izlesem.Teklifiniz beni şereflendirdi. Teşekkür ederim bu arada.
Şimdi ben hedefin yazdığını tekrar okudum ama senin soruyu anlayamadım canım, ne doktoru?
Oooww sen akşam 8 den sonramı yiyosuun
süper süper süper böyle devam et canım gitsin kilocuklar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?