ben uyku sersemi başka şey mi okuduma cabadoktora başladım demiş gibi geldi sanki
Ayy ilahiii kız diyete başladım demiş sen doktormu okuun acaba
Tatlım akşamları smooti iç enerji ve meto hızlanması için.. Akşam 6 sonrası yemeği kalırmalısın canım, işyerinde yiyemiyorsan dediğim gibi yaparsın artık en uygunu bu gibi.ne yazık kiii ama böyle olmayacak sanırım. akşam yemeklerini iptal etmem gerekecek. oda nasıl olacak bilmiyorum. çok acıkıyorum. o kadar saat aç kalınca metabolizmamda yavaşlar..
korkacak ne var..sen zaten diyetini düzgün yapıyorsun.benim gibi değilsin...gördüğüm kadarı ile bir planın var ve buba uyuyorsun tam zayıflama takımına yakışacak üyesinKorkarım ben.
sorma yeni gelenleri takip edemiyorumCanım takım yoğunlaştı sen yine çok görünmüyosun ortalıkta, yükün yarısı hala sende ona göre,
hatırlatayım dedim
Takılmak istediğin yere takıl ama burayıda ihmal etme
Şimdiye kadar çok güzel gitmiş hadi akşam da güzel geçsin inş.
bütün kabahat losefar deOhh bravo size, burayı coşturacağınıza iyice tenhalaştırın yokluğunuzla, atın tüm yükü üzerime atın
o stoklar sendeyken işin zor bu haftaAkşam sinirlerim bozuktu markete gidip kaju badem fındık ceviz incir kayısı ne bulduysam hepsinden 3 er 5 er attım sepeteBu stok hayra alamet değil inş cozutmam
Tatlım akşamları smooti iç enerji ve meto hızlanması için.. Akşam 6 sonrası yemeği kalırmalısın canım, işyerinde yiyemiyorsan dediğim gibi yaparsın artık en uygunu bu gibi.
korkacak ne var..sen zaten diyetini düzgün yapıyorsun.benim gibi değilsin...gördüğüm kadarı ile bir planın var ve buba uyuyorsun tam zayıflama takımına yakışacak üyesincuma zayıflama grupları daha disiplinli ve tatlı bir yarş haline olduğu için 60-70 gruplarına göre daha motive edicidir.
sorma yeni gelenleri takip edemiyorumbir de yeni üye çağırmadakiş hızına yetişemiyorum
veee güzel de geçti
bütün kabahat losefar de
o stoklar sendeyken işin zor bu haftaye hepsini nasıl olsa önümüzdeki iki hafta onları yakmak için diyet yapacaksın
Kız o nasıl akıl verme öylee, usagisan canım sen uyma hedefe, sakın bak hepsini yiyeyim deme, menülerinle birlikte azar azar tüket tatlım..o stoklar sendeyken işin zor bu haftaye hepsini nasıl olsa önümüzdeki iki hafta onları yakmak için diyet yapacaksın
Evet canım öyle yap sen ve bak o zaman kilo vermenin güzelliğine..akşam üstü çıkmadan bir bardak çorba içiyorum. ben en iyisi birde küçük yoğurt alayım onun yanına.. akşamda evde bir smootie idare edicez artık.. akşam yemekleri için hevesimi haftasonuna saklıycam..
Çok basit, bol bol paylaşım ve menülerini buraya yazıyorsun bu kadar..Ne yapmam gerekiyor peki? Heyecanlandım ya ben şimdi.
Aman canım öyle kendimizi bırakmak yok, hedefine sadık ol, iradeni kuvvetlendir, hadi bakalım cumaya göreyim seni.Günaydın kızlar dün ne varsa yedimbu yüzden menumu yazamıyorum bu kadar şeyi sen mi yedin dersiniz bugun daha hafif geçiricem ve akşama güzel bir spor yapıcam cumaya 58 leri görmem lazım cumartesi oğlumun doğum gunu öncelikli hedefim oğlumun doğum gününe kadar 58 olmaktı
ne çabuk geçiyor zaman ilk yaşımıza giricez
Kabul edildim yani. Ama ben p.tesileri tartılıyorum nasıl yapacağız? Akşam da menülerimi yazarım. Oldu bu iş.Çok basit, bol bol paylaşım ve menülerini buraya yazıyorsun bu kadar..
Ben zaten yemekten sonra hiçbişi yemiyorumki kaptanım sadece bir fincan mistik çay içiyorum oda rahat uyumamı sağlıyor.Gece gece kayısıları hüpleten benanlamadımkiHayır olmaz canım, akşamı 6 da yiyip bitiriyosun tamam güzel ama sonrası bişi yemek yok..
Sen onları gün içine serpiştir artık..
kaptanım bir ara bayağı sıkıcıydı ya ondan ama şimdi maşallah oku oku bitiremedimOhh bravo size, burayı coşturacağınıza iyice tenhalaştırın yokluğunuzla, atın tüm yükü üzerime atın
Bence de bence deÖzellikle hanımlar için home office çalışmalı
tatlım ben smoothie ye tek akşam içmeye başladım ama ben de tiksindim ne yalan söyliyim kusmuk gibi:):):)günaydın kızlar 3 gün aradan sonra dönebildim aranıza yeniden
Smootici arkadaşlarım nasıl gidiyor @cemre cemre L losefar ve diğer arkadaşlarım ben bıraktım bi süre iyice tiksinmek istemedim onun yerine tarçınlı süte başladım hadi hayırlısı
Evet sıra menülerime geldi
cts
uyanınca---su
kahhvaltı----1 yumurta--2 krep--zeytin---mandanoz--peynir---domates---azıcık çilek reçeli
ara-----muz--elma
öğlen----1 krep --türk kahvesi
akşam---karnıbahar yemeği--- brokoli salatası-sarımsaklı yoğurt
pazar
uyanınca----su
kahvaltı----- 3 dilim ekmek --zeytin--peynir--domates--patlican--omlet(aşırıya kaçmamak kaydıyla az biraz yedim )-- yoğurt---maydanoz
öğlen--- tarçınlı süt
akşam---1 kase çorba
dün
uyanınca--su
kahvaltı---1 simit--çay
öğlen-- türk kahvesi
akşam--yarım porsiyon ıspanak---yoğurtlu havuçç
ara---tarçınlı süt
haftasonu misafirim vardı teyzem gelmişti kitap okuyamadım ama evimi tepeden tırnağa temizledim güzel bi spor oldu bana rahat rahat temizliğimi yaptım çünkü teyzem kızıma baktıayağıma dolanan olmadı bol bol suyumu içtim ve içiyorum
hayırdır canım dün niye hakim olmadın kendineGünaydın kızlar dün ne varsa yedimbu yüzden menumu yazamıyorum bu kadar şeyi sen mi yedin dersiniz bugun daha hafif geçiricem ve akşama güzel bir spor yapıcam cumaya 58 leri görmem lazım cumartesi oğlumun doğum gunu öncelikli hedefim oğlumun doğum gününe kadar 58 olmaktı
ne çabuk geçiyor zaman ilk yaşımıza giricez
hayırlı olsun hoşgeldinKabul edildim yani. Ama ben p.tesileri tartılıyorum nasıl yapacağız? Akşam da menülerimi yazarım. Oldu bu iş.
Yemiycem işteo stoklar sendeyken işin zor bu haftaye hepsini nasıl olsa önümüzdeki iki hafta onları yakmak için diyet yapacaksın
kaptanım bir ara bayağı sıkıcıydı ya ondan ama şimdi maşallah oku oku bitiremedim
Bence de bence de
tatlım ben smoothie ye tek akşam içmeye başladım ama ben de tiksindim ne yalan söyliyim kusmuk gibi:):):)
menünü görünce sabah kahvaltı yapmaya başladın sandım meğer ctesiymiş:):):):)
takip edemiyorumbir de yeni üye çağırmadakiş hızına yetişemiyorum
aynen ya devrimiz döndü kim kimdi kaç yaşındaydı kaç kiloydu hiiiçççç bilmiyorum
veee güzel de geçti
aferin sana
bütün kabahat losefar de
At bakalı m suçu bana, ben seni ordan gördüm de sesim çıkarmadım kaptana bişey demedim
hayırdır canım dün niye hakim olmadın kendine
hayırlı olsun hoşgeldin
Uyamam tabi kaptanım uyarmıyım hiçKız o nasıl akıl verme öylee, usagisan canım sen uyma hedefe, sakın bak hepsini yiyeyim deme, menülerinle birlikte azar azar tüket tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?