Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ne yazık kiii ama böyle olmayacak sanırım. akşam yemeklerini iptal etmem gerekecek. oda nasıl olacak bilmiyorum. çok acıkıyorum. o kadar saat aç kalınca metabolizmamda yavaşlar..
Tatlım akşamları smooti iç enerji ve meto hızlanması için.. Akşam 6 sonrası yemeği kalırmalısın canım, işyerinde yiyemiyorsan dediğim gibi yaparsın artık en uygunu bu gibi.

korkacak ne var..sen zaten diyetini düzgün yapıyorsun.benim gibi değilsin...gördüğüm kadarı ile bir planın var ve buba uyuyorsun tam zayıflama takımına yakışacak üyesin cuma zayıflama grupları daha disiplinli ve tatlı bir yarş haline olduğu için 60-70 gruplarına göre daha motive edicidir.

Canım takım yoğunlaştı sen yine çok görünmüyosun ortalıkta, yükün yarısı hala sende ona göre,
hatırlatayım dedim
Takılmak istediğin yere takıl ama burayıda ihmal etme
sorma yeni gelenleri takip edemiyorumbir de yeni üye çağırmadakiş hızına yetişemiyorum

Şimdiye kadar çok güzel gitmiş hadi akşam da güzel geçsin inş.

veee güzel de geçti

Ohh bravo size, burayı coşturacağınıza iyice tenhalaştırın yokluğunuzla, atın tüm yükü üzerime atın
bütün kabahat losefar de
Akşam sinirlerim bozuktu markete gidip kaju badem fındık ceviz incir kayısı ne bulduysam hepsinden 3 er 5 er attım sepete Bu stok hayra alamet değil inş cozutmam
o stoklar sendeyken işin zor bu hafta ye hepsini nasıl olsa önümüzdeki iki hafta onları yakmak için diyet yapacaksın

Tatlım akşamları smooti iç enerji ve meto hızlanması için.. Akşam 6 sonrası yemeği kalırmalısın canım, işyerinde yiyemiyorsan dediğim gibi yaparsın artık en uygunu bu gibi.

akşam üstü çıkmadan bir bardak çorba içiyorum. ben en iyisi birde küçük yoğurt alayım onun yanına.. akşamda evde bir smootie idare edicez artık.. akşam yemekleri için hevesimi haftasonuna saklıycam..

Ne yapmam gerekiyor peki? Heyecanlandım ya ben şimdi.

Günaydın kızlar dün ne varsa yedim bu yüzden menumu yazamıyorum bu kadar şeyi sen mi yedin dersiniz bugun daha hafif geçiricem ve akşama güzel bir spor yapıcam cumaya 58 leri görmem lazım cumartesi oğlumun doğum gunu öncelikli hedefim oğlumun doğum gününe kadar 58 olmaktı

ne çabuk geçiyor zaman ilk yaşımıza giricez

o stoklar sendeyken işin zor bu hafta ye hepsini nasıl olsa önümüzdeki iki hafta onları yakmak için diyet yapacaksın
Kız o nasıl akıl verme öylee, usagisan canım sen uyma hedefe, sakın bak hepsini yiyeyim deme, menülerinle birlikte azar azar tüket tatlım..

Evet canım öyle yap sen ve bak o zaman kilo vermenin güzelliğine..

Aman canım öyle kendimizi bırakmak yok, hedefine sadık ol, iradeni kuvvetlendir, hadi bakalım cumaya göreyim seni.

***2. TAKIM 403. ETAP*** ETAP İKİNCİSİ

akrep33 ( 54,8 / 54 / 0,8 / 1,46%) 2. kez mezun olmak istiyor.
siyahbeyaz006( 69 / / / %) İzinli

losefar( 66,4 /65,4 /1 /1,51 %)
hepbera ( 65,9 / 65,8 / 0,1 / 0,15%)
cemre cemre ( 66,7 / 65,7 / 1 / 1,50%)
aydinays ( 65,2 /64,9 /0,3 / 0,46%)
UmRaN_63 ( 59,7 / 59,2/0,5 /%0,84) Yeni üye başlama tarihi:16 şubat 2015 Başlama kilo:61,1 hedef:55

2. TAKIM ORTALAMASI: 0,85%

Geçen haftaki listemiz kızlar, hatırlatayım dedim ve bu hafta da en az bukadar güzel bir listemiz olsun, en az..

Kaçamak yok, Cumaya son 3 gün, 3 gecemiz kaldı, ha gayret kızlar, bu hafta da gitsin kara, pisss, iğrençç yağlar..

***2. TAKIM 403. ETAP*** ETAP İKİNCİSİ

akrep33 ( 54,8 / 54 / 0,8 / 1,46%) 2. kez mezun olmak istiyor.
siyahbeyaz006( 69 / / / %) İzinli

losefar( 66,4 /65,4 /1 /1,51 %)
hepbera ( 65,9 / 65,8 / 0,1 / 0,15%)
cemre cemre ( 66,7 / 65,7 / 1 / 1,50%)
aydinays ( 65,2 /64,9 /0,3 / 0,46%)
UmRaN_63 ( 59,7 / 59,2/0,5 /%0,84) Yeni üye başlama tarihi:16 şubat 2015 Başlama kilo:61,1 hedef:55

2. TAKIM ORTALAMASI: 0,85%

losefar bu hafta da 1 kilo versen kilon 64, 4 olacak bu hafta..

hepbera sen bu hafta 100 gr verme ya, devir 800 gramı, 65 ol gitsin..

cemre cemre, sen de 1 kilo versen kilon 64,7 olur.

aydinays, 900 gram da senden gitse kilon 64 olur..

Umran_63, canım sen de 500 gram versen 58,7 olursun..

Diğer listeye girecek arkadaşlar sizden de güzel bir performans bekliyorum bu hafta.. Hep birlikte takımı da yükseltelim 1. yapalım..

Hayır olmaz canım, akşamı 6 da yiyip bitiriyosun tamam güzel ama sonrası bişi yemek yok..
Sen onları gün içine serpiştir artık..
Ben zaten yemekten sonra hiçbişi yemiyorumki kaptanım sadece bir fincan mistik çay içiyorum oda rahat uyumamı sağlıyor.Gece gece kayısıları hüpleten benanlamadımki

Ohh bravo size, burayı coşturacağınıza iyice tenhalaştırın yokluğunuzla, atın tüm yükü üzerime atın
kaptanım bir ara bayağı sıkıcıydı ya ondan ama şimdi maşallah oku oku bitiremedim
Özellikle hanımlar için home office çalışmalı
Bence de bence de

tatlım ben smoothie ye tek akşam içmeye başladım ama ben de tiksindim ne yalan söyliyim kusmuk gibi:):):)
menünü görünce sabah kahvaltı yapmaya başladın sandım meğer ctesiymiş:):):):)

takip edemiyorumbir de yeni üye çağırmadakiş hızına yetişemiyorum
aynen ya devrimiz döndü kim kimdi kaç yaşındaydı kaç kiloydu hiiiçççç bilmiyorum

veee güzel de geçti
aferin sana

bütün kabahat losefar de
At bakalı m suçu bana, ben seni ordan gördüm de sesim çıkarmadım kaptana bişey demedim

hayırdır canım dün niye hakim olmadın kendine

Kabul edildim yani. Ama ben p.tesileri tartılıyorum nasıl yapacağız? Akşam da menülerimi yazarım. Oldu bu iş.
hayırlı olsun hoşgeldin

Yemiycem işte Tartıdada hazır -800 var çöpe atamam onları
Stoklamak benim karakterimde var kız ben bulunsun diye herşeyi stok yaparım alıp oturup hepsini yemiyorum bigün lazım olursa işte

hoşbulduk sağolun.

Kız o nasıl akıl verme öylee, usagisan canım sen uyma hedefe, sakın bak hepsini yiyeyim deme, menülerinle birlikte azar azar tüket tatlım..
Uyamam tabi kaptanım uyarmıyım hiç Onları gündüz saatinde bazen kahveyle biri tane yerim oda hergün değil kesinlikle.Hatta ağzımı mühürledim cumaya kadar dokunmuycam hiçbirine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…