Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kabul edildim yani. Ama ben p.tesileri tartılıyorum nasıl yapacağız? Akşam da menülerimi yazarım. Oldu bu iş.
Hoşgeldin aramıza tatlım.Takım olmanın güzel yanı cumaları mutlaka takımımıza katkıda bulunmak için eksi bi rakamla gelmeye çalışıyoruz böylece kilolar bir bir gidiveriyor yerinde saymıyoruz

Ananem deydim börekler mantılar ve tatlılar yapmışlar o yüzden dayanamadım

Hoşgeldin aramıza tatlım.Takım olmanın güzel yanı cumaları mutlaka takımımıza katkıda bulunmak için eksi bi rakamla gelmeye çalışıyoruz böylece kilolar bir bir gidiveriyor yerinde saymıyoruz
Tamam canım. Hoşbuldum

Bence kural akşam yemeği bittikten sonra ağzı mühürlemek olsun Akşam kaçta yenirse yensin sonrasında çay kahvenin yanında atıştırmak yada meyve hüpletmek yasak olsun bu herkese uyar
benim 3. haftam
normalde gece ne bulursam götürürdüm haklı gerekçelerim (bahanelerim ) de vardı...beni tanımayanlar için 6 yaşında ilkokul 1. sınıfa giden + 3,5 yaşında ikiz erkek çocuklarım var. evde ben streslenmiyim de kim streslensin. aslında yemek yemeye bile vaktim yok ama o vakitsizlikte ben bişey yemeye çalışırken sırasıyla çişim geldi susadım yiyemedim sen yedir gibi talepleri olunca , bana lokmamı yutmak için fırsat bile vermediklerinde hızlı hızlı ve kendimden nefret edercesine yiyordum.
bazı tahliller için 12 saat açken kan veermek gerekiyor ben nasıl 12 saat aç durum diye düşünüyordum. sanah 9da kan vericem akşam saat 9 dan önce yemeyi bitirmek üstelik kahvaltı yapmadan evden çıkmak çok zor geliyordu. 6dan sonra bişey yemeden de durulabiliyor hatta öğlen yemeğini düzgün yiyip akşam saat 5,30da 1 kase yoğurt la da durulabiliyor...ilginç yani

Kabul edildim yani. Ama ben p.tesileri tartılıyorum nasıl yapacağız? Akşam da menülerimi yazarım. Oldu bu iş.
Deneme süren başladı canım, kabul edilmen 2 hafta sonra, yani tüümm be denilenleri düzenli yaptıktan sonra..
Cuma da tartılırsın bişii olmaz..

Ben zaten yemekten sonra hiçbişi yemiyorumki kaptanım sadece bir fincan mistik çay içiyorum oda rahat uyumamı sağlıyor.Gece gece kayısıları hüpleten benanlamadımki
Ohh iyi barii canım, benanlamadımki de zaten kendini düzene sokuyor artık, akşam geç saatte yemeklerden uzak olacak inş.

sende tarçınlı sit iç canım oda iyimiş bak bi süre ara ver bence veya kaptanımın dediği gibi meyve yerken yanında da süt iç öyle daha iyi oluyor.Ah nerde haftaiçi böyle kahvaltı yapmak anca haftasonu yapabiliyorum

Sıkışınca nasılda şikayet başlıyor, küçük çocuklar gibi
Devriniz de döner nevrinizde şekercikler, daha sık girerseniz daha çabuk öğrenirsiniz yeni gelenleri..
Hep şikayet hep şikayet, az kişi olunca sakin diye, yeni üyeler gelince farklı oluyor şikayetler..
Susun bakiim şikayet istemiyorum, onun yerine çözüm üretin..İnanın çok daha kolay ve motive edici..

Yemiycem işte Tartıdada hazır -800 var çöpe atamam onları
Stoklamak benim karakterimde var kız ben bulunsun diye herşeyi stok yaparım alıp oturup hepsini yemiyorum bigün lazım olursa işte
İşte buuu

haftasonu eklemeler olmuş bende h.sonu giremediğim için kimler gelmiş yeni yeni bakıyorum

Uyamam tabi kaptanım uyarmıyım hiç Onları gündüz saatinde bazen kahveyle biri tane yerim oda hergün değil kesinlikle.Hatta ağzımı mühürledim cumaya kadar dokunmuycam hiçbirine
Yok canım, menülerine ekleyebilirsin, cuma günü hepsini birden yemektense azar azar tüketmek daha iyi..

İlginç değil aslında canım..
İşin püf noktası beynimizi doğru yönlendirmek.. Sen şimdiye kadar beynini yanlış yönlendiriyordun, 3 haftadır doğru yönlendiriryorsun ve 6 sonrası beynin yemek yeme ile ilgili tüm dürtüleri kapatıyor..
Zaten akşam yenmeyince, insülin seviyesi normalde kaldığından ertesi gün açlık krizleri de oluşmuyor.. Yani akşamları yerken ertesi gün için iştah canavarını beslemiş oluyoruz kendi elimizle..
Bu kısır döngüden de kurtuluyoruz beynimizi doğru yönlendirerek..

Canım sabahları en azından 1 muz ye ve 1 bardak tarçınlı süt iç evden çıkmadan, inan bana simitden daha çok yağ yakar ve tok tutar.. Yanına da ceviz, badem felan alırsın 1 çay bardağı kadar fazla değil.. Çayla onları yersin simit poğaça yerine..

normalde muz veya yoğurt yerim 2 haftadır pazar market doğru düzgün yapamadığımız için evde meyve de klamadı açıkçası kaptanım ondan meyve yiyemiyorum ama bugün kızım yok markete gidip güzel bi alışveriş yapıcam mis mis bi dolabımı doldurayım sanki evimize kıtlık uğramış gibi

Gunaydin kizlar bugun erken uyandim ama anca bu saate kaldi kahvaltim kucuk kizim acayip yaramazlasti hic vakit bulamiyorum gelmeye bu arada ben ne zaman listeye girecem merak ettim?
ins bugun bol eksili hafif kalorili gun olur ( :

Gunaydin kizlar bugun erken uyandim ama anca bu saate kaldi kahvaltim kucuk kizim acayip yaramazlasti hic vakit bulamiyorum gelmeye bu arada ben ne zaman listeye girecem merak ettim?
ins bugun bol eksili hafif kalorili gun olur ( :
canım sen ne zaman girdin gruba tam tarih olarak

Kaptanim cok dogru soyluyosun 6 dan sonra yemek yememeyi bende diyete ilk basladigimdan beri oyle yapiyorum ilk zamanlar cok zorlamistim kendimi kotu hissettigimde ufak kucuk 1 kase yogurt yerdim beni tok tutuyodu simdi ise alistim

aynen öyle akşam evde yemek yeme keyfinden vaz geçiyoruz. benim için de eve gitmek demek rahatlamak,keyfine bakıyor olmak demekti. tabi bu imknasız olunca tek mutluluk kaynağı yiyip içmek oluyordu.dün çocuklara pırasa yaptım,sofra saat 7 gibi hazırdı,onlar yemek yerken ben yemediğim için 3 çocuğa yiyeni ödüllendirerek yemeyeni de ödülden mahrum bırakarak pırasa yedirdimödül de asansör oyunu. ben yere yatıyorum çocukları ayaklarımla yukarı kaldırıp yumuşak bir yere fırlatıyorum. bana da spor oldu pırasamı bu akşam yiyeceğim ben
Ne yapmam gerekiyor peki? Heyecanlandım ya ben şimdi.
gel burada düzenli olarak günlük menülerini paylaş+ günlük sporunu yazıyorsun+ okuduğumuz kitabı da yazıyoruz
ilk 2 hafta deneme haftası devam edersen listeye giriyorsun. 60-69u da boşlamayız tamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…