Hoşgeldin aramıza tatlım.Kabul edildim yani. Ama ben p.tesileri tartılıyorum nasıl yapacağız? Akşam da menülerimi yazarım. Oldu bu iş.
kaptanım bir ara bayağı sıkıcıydı ya ondan ama şimdi maşallah oku oku bitiremedim
Bence de bence de
tatlım ben smoothie ye tek akşam içmeye başladım ama ben de tiksindim ne yalan söyliyim kusmuk gibi:):):)
menünü görünce sabah kahvaltı yapmaya başladın sandım meğer ctesiymiş:):):):)
takip edemiyorumbir de yeni üye çağırmadakiş hızına yetişemiyorum
aynen ya devrimiz döndü kim kimdi kaç yaşındaydı kaç kiloydu hiiiçççç bilmiyorum
veee güzel de geçti
aferin sana
bütün kabahat losefar de
At bakalı m suçu bana, ben seni ordan gördüm de sesim çıkarmadım kaptana bişey demedim
hayırdır canım dün niye hakim olmadın kendine
hayırlı olsun hoşgeldin
Tamam canım. HoşbuldumHoşgeldin aramıza tatlım.Takım olmanın güzel yanı cumaları mutlaka takımımıza katkıda bulunmak için eksi bi rakamla gelmeye çalışıyoruz böylece kilolar bir bir gidiveriyor yerinde saymıyoruz
benim 3. haftamBence kural akşam yemeği bittikten sonra ağzı mühürlemek olsunAkşam kaçta yenirse yensin sonrasında çay kahvenin yanında atıştırmak yada meyve hüpletmek yasak olsun bu herkese uyar
Deneme süren başladı canım, kabul edilmen 2 hafta sonra, yani tüümm be denilenleri düzenli yaptıktan sonra..Kabul edildim yani. Ama ben p.tesileri tartılıyorum nasıl yapacağız? Akşam da menülerimi yazarım. Oldu bu iş.
Ohh iyi barii canım, benanlamadımki de zaten kendini düzene sokuyor artık, akşam geç saatte yemeklerden uzak olacak inş.Ben zaten yemekten sonra hiçbişi yemiyorumki kaptanım sadece bir fincan mistik çay içiyorum oda rahat uyumamı sağlıyor.Gece gece kayısıları hüpleten benanlamadımki
sende tarçınlı sit iç canım oda iyimiş bak bi süre ara ver bence veya kaptanımın dediği gibi meyve yerken yanında da süt iç öyle daha iyi oluyor.Ah nerde haftaiçi böyle kahvaltı yapmak anca haftasonu yapabiliyorumkaptanım bir ara bayağı sıkıcıydı ya ondan ama şimdi maşallah oku oku bitiremedim
Bence de bence de
tatlım ben smoothie ye tek akşam içmeye başladım ama ben de tiksindim ne yalan söyliyim kusmuk gibi:):):)
aynen ya devrimiz döndü kim kimdi kaç yaşındaydı kaç kiloydu hiiiçççç bilmiyorum
veee güzel de geçti
aferin sana
bütün kabahat losefar de
At bakalı m suçu bana, ben seni ordan gördüm de sesim çıkarmadım kaptana bişey demedim
hayırlı olsun hoşgeldin
Sıkışınca nasılda şikayet başlıyor, küçük çocuklar gibikaptanım bir ara bayağı sıkıcıydı ya ondan ama şimdi maşallah oku oku bitiremedim
Bence de bence de
veee güzel de geçti
aferin sana
bütün kabahat losefar de
hayırlı olsun hoşgeldin
Yemiycem işteTartıdada hazır -800 var çöpe atamam onları
Stoklamak benim karakterimde var kız ben bulunsun diye herşeyi stok yaparım alıp oturup hepsini yemiyorum bigün lazım olursa işte
Sıkışınca nasılda şikayet başlıyor, küçük çocuklar gibi
Devriniz de döner nevrinizde şekercikler, daha sık girerseniz daha çabuk öğrenirsiniz yeni gelenleri..
Hep şikayet hep şikayet, az kişi olunca sakin diye, yeni üyeler gelince farklı oluyor şikayetler..
Susun bakiim şikayet istemiyorum, onun yerine çözüm üretin..İnanın çok daha kolay ve motive edici..
Yok canım, menülerine ekleyebilirsin, cuma günü hepsini birden yemektense azar azar tüketmek daha iyi..Uyamam tabi kaptanım uyarmıyım hiçOnları gündüz saatinde bazen kahveyle biri tane yerim oda hergün değil kesinlikle.Hatta ağzımı mühürledim cumaya kadar dokunmuycam hiçbirine
Hmm..Ananem deydim börekler mantılar ve tatlılar yapmışlar o yüzden dayanamadım
İlginç değil aslında canım..benim 3. haftam
normalde gece ne bulursam götürürdüm haklı gerekçelerim (bahanelerim ) de vardı...beni tanımayanlar için 6 yaşında ilkokul 1. sınıfa giden + 3,5 yaşında ikiz erkek çocuklarım var. evde ben streslenmiyim de kim streslensin. aslında yemek yemeye bile vaktim yok ama o vakitsizlikte ben bişey yemeye çalışırken sırasıyla çişim geldi susadım yiyemedim sen yedir gibi talepleri olunca , bana lokmamı yutmak için fırsat bile vermediklerinde hızlı hızlı ve kendimden nefret edercesine yiyordum.
bazı tahliller için 12 saat açken kan veermek gerekiyor ben nasıl 12 saat aç durum diye düşünüyordum. sanah 9da kan vericem akşam saat 9 dan önce yemeyi bitirmek üstelik kahvaltı yapmadan evden çıkmak çok zor geliyordu. 6dan sonra bişey yemeden de durulabiliyor hatta öğlen yemeğini düzgün yiyip akşam saat 5,30da 1 kase yoğurt la da durulabiliyor...ilginç yani
Canım sabahları en azından 1 muz ye ve 1 bardak tarçınlı süt iç evden çıkmadan, inan bana simitden daha çok yağ yakar ve tok tutar.. Yanına da ceviz, badem felan alırsın 1 çay bardağı kadar fazla değil.. Çayla onları yersin simit poğaça yerine..sende tarçınlı sit iç canım oda iyimiş bak bi süre ara ver bence veya kaptanımın dediği gibi meyve yerken yanında da süt iç öyle daha iyi oluyor.Ah nerde haftaiçi böyle kahvaltı yapmak anca haftasonu yapabiliyorum
normalde muz veya yoğurt yerim 2 haftadır pazar market doğru düzgün yapamadığımız için evde meyve de klamadı açıkçası kaptanım ondan meyve yiyemiyorumCanım sabahları en azından 1 muz ye ve 1 bardak tarçınlı süt iç evden çıkmadan, inan bana simitden daha çok yağ yakar ve tok tutar.. Yanına da ceviz, badem felan alırsın 1 çay bardağı kadar fazla değil.. Çayla onları yersin simit poğaça yerine..
canım sen ne zaman girdin gruba tam tarih olarakGunaydin kizlar bugun erken uyandim ama anca bu saate kaldi kahvaltim kucuk kizim acayip yaramazlasti hic vakit bulamiyorum gelmeye bu arada ben ne zaman listeye girecem merak ettim?
ins bugun bol eksili hafif kalorili gun olur ( :
Canim ben dun dahil oldum grubacanım sen ne zaman girdin gruba tam tarih olarak
aynen öyle akşam evde yemek yeme keyfinden vaz geçiyoruz. benim için de eve gitmek demek rahatlamak,keyfine bakıyor olmak demekti. tabi bu imknasız olunca tek mutluluk kaynağı yiyip içmek oluyordu.dün çocuklara pırasa yaptım,sofra saat 7 gibi hazırdı,onlar yemek yerken ben yemediğim için 3 çocuğa yiyeni ödüllendirerek yemeyeni de ödülden mahrum bırakarak pırasa yedirdimakşam üstü çıkmadan bir bardak çorba içiyorum. ben en iyisi birde küçük yoğurt alayım onun yanına.. akşamda evde bir smootie idare edicez artık.. akşam yemekleri için hevesimi haftasonuna saklıycam..
gel burada düzenli olarak günlük menülerini paylaş+ günlük sporunu yazıyorsun+ okuduğumuz kitabı da yazıyoruzNe yapmam gerekiyor peki? Heyecanlandım ya ben şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?