Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hedefcim bu şartlar altında seni iğne iplik olman lazımdı
gruptaki kişi sayısı az olunca şikayet etmiştim ama şu anda şikayet falan etmiyorum ben espri katarak birşeyler yazıyorum genelde devrimin dönmesi o yüzdendi

ben de artık akşamları açlık krizi yaşamıyorum bir de midemin küçüldüğüne inanıyorum

biizm işyerinde yaşlı bir amca var zayıflama ile ilgili sorular sordu ben de anlattım bildiğim kaarıyla tabii ceviz ye dedim "cevizin kilosu kaç lira"sen biliyon mu dedi

canım sen anlattıkça kendimi görüyorum bazen buzdolabı tam takır kuru bakır oluyor, deterjanlar bitiyor evde bir baklagil kalıyor :)):):):):

Slm kızlar. Ayy maşallah maşallah ne kadar çok yazmışsınız oku oku bitiremedim o da sadece bu gün buraya uğrayamamıştım. Ayrıca yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.

bu sabah tartıldım 66.2 çıktım..6 dan sonra yemiyorum.menüye yazdıklarımın haricinde kaçamak yok.kendimi anlamıyorum valla

Kabul edildim yani. Ama ben p.tesileri tartılıyorum nasıl yapacağız? Akşam da menülerimi yazarım. Oldu bu iş.

Canim ben dun dahil oldum gruba

hoşgeldiniz kızlar

dünkü menüm
sabah.1 dizi ot çöp+4 form bisküvi+1 dilim peynir+domates
öğlen.1/,2 lavas+50g. tavuk döner yeşillik+200 ml ayran
ara:100 ml süt ile türk kahvesi+yeşil çay
akşam:2 dilim kepekli ekmekten çökelek ve domatesli tost+1 su bardağı süt 1/2 muz
--FİNİSH-

bugün
sabah.1 dizi ot çöp+4 form bisküvi+1 dilim peynir+domates
ara:100 ml süt
öğlen.1/,2 lavas+50g. et döner yeşillik+200 ml ayran

bu sabah tartıldım 66.2 çıktım..6 dan sonra yemiyorum.menüye yazdıklarımın haricinde kaçamak yok.kendimi anlamıyorum valla

hoşgeldiniz kızlar
olur öyle kiloda oynamalar. adet dönemin yaklaşıyorsa 1,5 kilo da kadar artabilirsin.400 grama takılma önemli olan diyetine dikkat ediyor musun sen onu haber ver.

dünkü menüm......
sabah:
2 dilim peynir
1 dilim ekmek çay
öğle:
2 patlıcan dolma
1 kase yoğurt
ara:
1 elma
ara:
1 çay bardağı süt
3 tatlı kaşığı yulaf kepeği
1 çay kaşığı tarçın
akşam:
3-4 kaşık kıymadan yağsız menemen
ayran

Canim ben dun dahil oldum gruba
sende benim gibi pazartesi girmişsin gruba o yüzden 27 mayısta listede olursun canım
aynen canım allahtan deterjanlarım varda peçetem sebzem meyvem yok benim de

bugünkü menüü
uyanınca-----su --yoğurt
kahvaltı--- simit -- çay
ara --türk kahvesi
öğlen---- tarçınlı süt
ara---sahlepp miissss mmiissss
akşam---ıspanak--yoğurt--boll salata(yemeyi düşünüyorum)

Son düzenleme:
Dünkü menüm
SABAH
1 simit
2 dilim peynir

ARA
1 elma
4-5 badem

ÖĞLEN
1 tabak terbiyeli köfte
1 tabak yoğurt
1 tabak yağsız salata
2 ince dilim ekmek

AKŞAM
1 tabak işkembe çorbası
1 tabak z.yağlı fasulye (suyu yenmedi)
salata
2-3 tane sarma

1porsiyon meyve ve 3 litre su içtim.Sabahta orta şekerli türk kahvesi. Ayrıca 5611 adım attım.

sen diyetisyene gidiyordun değil mi,devam ediyor musun?
fotoğraftaki halin evrim akına benziyor,sempatik işte :)

Gunaydin kizlar bugun erken uyandim ama anca bu saate kaldi kahvaltim kucuk kizim acayip yaramazlasti hic vakit bulamiyorum gelmeye bu arada ben ne zaman listeye girecem merak ettim?
ins bugun bol eksili hafif kalorili gun olur ( :
Tatlım sen gelmeye vakit bulamıyorum diyosun hem de listeye ne zaman girecem diyosun.. Bu şekilde liste olmaz canım..
Bol paylaşım istiyorum, günlük menü istiyorum ve kitap ve spor..

Sabh:1 yum.6 zeytın.bır parca peynır 1 dlm ekmk.1 domts
Ara:leblbi ve kahve

Öğlen:1kse kellogs

Ara:2 yerelması 1 limon(tansıynum yuksektı)

Akşm;smoothie ve 2 tane köfte.

Agzımı muhurledım.

Spor:40+45 dk

Su henuz 1 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…