hedefcim bu şartlar altında seni iğne iplik olman lazımdıbenim 3. haftam
normalde gece ne bulursam götürürdüm haklı gerekçelerim (bahanelerim ) de vardı...beni tanımayanlar için 6 yaşında ilkokul 1. sınıfa giden + 3,5 yaşında ikiz erkek çocuklarım var. evde ben streslenmiyim de kim streslensin. aslında yemek yemeye bile vaktim yok ama o vakitsizlikte ben bişey yemeye çalışırken sırasıyla çişim geldi susadım yiyemedim sen yedir gibi talepleri olunca , bana lokmamı yutmak için fırsat bile vermediklerinde hızlı hızlı ve kendimden nefret edercesine yiyordum.
bazı tahliller için 12 saat açken kan veermek gerekiyor ben nasıl 12 saat aç durum diye düşünüyordum. sanah 9da kan vericem akşam saat 9 dan önce yemeyi bitirmek üstelik kahvaltı yapmadan evden çıkmak çok zor geliyordu. 6dan sonra bişey yemeden de durulabiliyor hatta öğlen yemeğini düzgün yiyip akşam saat 5,30da 1 kase yoğurt la da durulabiliyor...ilginç yani
gruptaki kişi sayısı az olunca şikayet etmiştim ama şu anda şikayet falan etmiyorum ben espri katarak birşeyler yazıyorum genelde devrimin dönmesi o yüzdendiSıkışınca nasılda şikayet başlıyor, küçük çocuklar gibi
Devriniz de döner nevrinizde şekercikler, daha sık girerseniz daha çabuk öğrenirsiniz yeni gelenleri..
Hep şikayet hep şikayet, az kişi olunca sakin diye, yeni üyeler gelince farklı oluyor şikayetler..
Susun bakiim şikayet istemiyorum, onun yerine çözüm üretin..İnanın çok daha kolay ve motive edici..
ben de artık akşamları açlık krizi yaşamıyorum bir de midemin küçüldüğüne inanıyorumİlginç değil aslında canım..
İşin püf noktası beynimizi doğru yönlendirmek.. Sen şimdiye kadar beynini yanlış yönlendiriyordun, 3 haftadır doğru yönlendiriryorsun ve 6 sonrası beynin yemek yeme ile ilgili tüm dürtüleri kapatıyor..
Zaten akşam yenmeyince, insülin seviyesi normalde kaldığından ertesi gün açlık krizleri de oluşmuyor.. Yani akşamları yerken ertesi gün için iştah canavarını beslemiş oluyoruz kendi elimizle..
Bu kısır döngüden de kurtuluyoruz beynimizi doğru yönlendirerek..
biizm işyerinde yaşlı bir amca var zayıflama ile ilgili sorular sordu ben de anlattım bildiğim kaarıyla tabii ceviz ye dedim "cevizin kilosu kaç lira"sen biliyon mu dediCanım sabahları en azından 1 muz ye ve 1 bardak tarçınlı süt iç evden çıkmadan, inan bana simitden daha çok yağ yakar ve tok tutar.. Yanına da ceviz, badem felan alırsın 1 çay bardağı kadar fazla değil.. Çayla onları yersin simit poğaça yerine..
canım sen anlattıkça kendimi görüyorum bazen buzdolabı tam takır kuru bakır oluyor, deterjanlar bitiyor evde bir baklagil kalıyor :)):):):):normalde muz veya yoğurt yerim 2 haftadır pazar market doğru düzgün yapamadığımız için evde meyve de klamadı açıkçası kaptanım ondan meyve yiyemiyorumama bugün kızım yok markete gidip güzel bi alışveriş yapıcam mis mis bi dolabımı doldurayım sanki evimize kıtlık uğramış gibi
Başın sağolsun canım Allah mekanını cennet etsinHmm..
Özel bir durummuş, ayy özlemişim anneannemi, içim sızladı okuyunca..
Namaz sonrası bir yasin okuyayım ruhuna inş.
***2. TAKIM 403. ETAP*** ETAP İKİNCİSİ
akrep33 ( 54,8 / 54 / 0,8 / 1,46%) 2. kez mezun olmak istiyor.
siyahbeyaz006( 69 / / / %) İzinli
losefar( 66,4 /65,4 /1 /1,51 %)
hepbera ( 65,9 / 65,8 / 0,1 / 0,15%)
cemre cemre ( 66,7 / 65,7 / 1 / 1,50%)
aydinays ( 65,2 /64,9 /0,3 / 0,46%)
UmRaN_63 ( 59,7 / 59,2/0,5 /%0,84) Yeni üye başlama tarihi:16 şubat 2015 Başlama kilo:61,1 hedef:55
2. TAKIM ORTALAMASI: 0,85%
losefar bu hafta da 1 kilo versen kilon 64, 4 olacak bu hafta..
hepbera sen bu hafta 100 gr verme ya, devir 800 gramı, 65 ol gitsin..
cemre cemre, sen de 1 kilo versen kilon 64,7 olur.
aydinays, 900 gram da senden gitse kilon 64 olur..
Umran_63, canım sen de 500 gram versen 58,7 olursun..
Diğer listeye girecek arkadaşlar sizden de güzel bir performans bekliyorum bu hafta.. Hep birlikte takımı da yükseltelim 1. yapalım..
Kabul edildim yani. Ama ben p.tesileri tartılıyorum nasıl yapacağız? Akşam da menülerimi yazarım. Oldu bu iş.
Canim ben dun dahil oldum gruba
olur öyle kiloda oynamalar. adet dönemin yaklaşıyorsa 1,5 kilo da kadar artabilirsin.400 grama takılma önemli olan diyetine dikkat ediyor musun sen onu haber ver.bu sabah tartıldım 66.2 çıktım..6 dan sonra yemiyorum.menüye yazdıklarımın haricinde kaçamak yok.kendimi anlamıyorum valla
hoşgeldiniz kızlar
olur öyle kiloda oynamalar. adet dönemin yaklaşıyorsa 1,5 kilo da kadar artabilirsin.400 grama takılma önemli olan diyetine dikkat ediyor musun sen onu haber ver.
sende benim gibi pazartesi girmişsin gruba o yüzden 27 mayısta listede olursun canımCanim ben dun dahil oldum gruba
aynen canım allahtan deterjanlarım varda peçetem sebzem meyvem yok benim dehedefcim bu şartlar altında seni iğne iplik olman lazımdı
gruptaki kişi sayısı az olunca şikayet etmiştim ama şu anda şikayet falan etmiyorum ben espri katarak birşeyler yazıyorum genelde devrimin dönmesi o yüzdendi
ben de artık akşamları açlık krizi yaşamıyorum bir de midemin küçüldüğüne inanıyorum
biizm işyerinde yaşlı bir amca var zayıflama ile ilgili sorular sordu ben de anlattım bildiğim kaarıyla tabii ceviz ye dedim "cevizin kilosu kaç lira"sen biliyon mu dedi
canım sen anlattıkça kendimi görüyorum bazen buzdolabı tam takır kuru bakır oluyor, deterjanlar bitiyor evde bir baklagil kalıyor :)):):):):
sen diyetisyene gidiyordun değil mi,devam ediyor musun?Dünkü menüm
SABAH
1 simit
2 dilim peynir
ARA
1 elma
4-5 badem
ÖĞLEN
1 tabak terbiyeli köfte
1 tabak yoğurt
1 tabak yağsız salata
2 ince dilim ekmek
AKŞAM
1 tabak işkembe çorbası
1 tabak z.yağlı fasulye (suyu yenmedi)
salata
2-3 tane sarma
1porsiyon meyve ve 3 litre su içtim.Sabahta orta şekerli türk kahvesi. Ayrıca 5611 adım attım.
sen diyetisyene gidiyordun değil mi,devam ediyor musun?
fotoğraftaki halin evrim akına benziyor,sempatik işte :)
Tatlım sen gelmeye vakit bulamıyorum diyosun hem de listeye ne zaman girecem diyosun.. Bu şekilde liste olmaz canım..Gunaydin kizlar bugun erken uyandim ama anca bu saate kaldi kahvaltim kucuk kizim acayip yaramazlasti hic vakit bulamiyorum gelmeye bu arada ben ne zaman listeye girecem merak ettim?
ins bugun bol eksili hafif kalorili gun olur ( :
Hayır dün değil canım, senin takıma geliş tarihin 7 Mart Cumartesi..Canim ben dun dahil oldum gruba
Amin canım çok sağolBaşın sağolsun canım Allah mekanını cennet etsin
inşallah canım ama bu sabahda tık yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?