İnsaallah canim.ben menuyu aksana toptan giricem.ama suam 22 puanlik sutlu kahvemi iciyorum.kahve keyfim eziyete dondukendime yandas buldumm olleyyyy
hos geldin canim bende kb diyetine uyucam senle bilgilerimizi paylasiriz harika olucak
İnsaallah canim.ilk hedefim kilomun basinda 6 gormek.gormeyeli coooook oldutekrardan hoşgeldin canım güzel bi menü ve taktik ama ben pek uygulayamam inş. eski kilona döner ve hep korursun kendini
Karbonhidrat diyetinapıcaksın napıcaksınnasıl vericeksin o kadar hızlı formül ne acaba
Geçmiş olsun canımHayır kaptanım babamı götürüyorum ben gayet iyiyim.İki gündür gelemedim kusuruma bakmayın akşama burdayım
Var canım gerek var...Ben henüz takıma giremediğim için kilo bildirimi yapmama da gerek yok sanırım.
İşte bir karbonhidrat diyeti yapan arkadaşımız dahaaaakaptancim dunku menumu aldimda geldim. kustuk diye korkmustum dun iyiki mesajin geldide rahatladim.biliyosun kusmek benim isim
menum
7 zeytin:1
peynir:1
yumurta(gunboyu toplam 3 adet)
tere
kayisili form cayi
1galeta:14
marul:8
biraz balik(dunden kalma)
badem:10
yesil cay(limonlu naneli aldim hiccc guzel degil)
tavuk suyu corba(sehriyesiz):1
yogurt:6
tavuk:1
ispanak:4,5
biraz findik:5
toplam:51.5
maşallah ne güzel gitmesi iştebende henuz bilmiyorumiste yediklerimin kb degerine dikkat edicemm bakalim bu hafta sonucu ne olucak
ama pek dikkat etmememe ragmen haftada 1 gidiyor dikkat edersemm
kesinlikle canım kesinlikleharika bi duygu demi bende sabirsizlikla bekliyorum 50 li rakamlarda olmayi
inşallah görürsün canımmİnsaallah canim.ilk hedefim kilomun basinda 6 gormek.gormeyeli coooook oldu
teş.ler kaptanımKarbonhidrat diyeti
Gelişmelerini merakla takip ediyorum canım ve sana güveniyorum, bu sefer kesinn başarıcaksıngruptaki arkadaslara kisaca kendimi tanitiyim.33 yasinda 3,5 ve 6,5 yasinda iki oglu olan calismayan ama hic isi bitmiyen balik etli biriyim.suanki kilom 76.9. gruptan ayrilis kilom 72.8.
simdi diyceksinizki bu anbuyanbu birdaha gelip kaybolmustu ama bu sefer buralardayim İnsaallah.bu aldigim yeni kilolarla diz agrilarim geri geldi.yani zayiflamak mecburi oldu.
bu ustteki listede gecen gruptada verilmisti 50 puanlik karbonhidrat yiyosun baska bisey yok.
ben dun puani doldurup 100gr. verdim.baskalari 1 kg. vermis.ama benim listede hergruptan bisey var.ben biraz daha sagliklisini uyguluycam İnsaallah.
Geçmiş olsun canım..kızlar günaydın :) Nasılsınız bakalım bu sabah? Ben baya şifayı kaptım işlerimi toparlayıp eve dönücem, bu gripyatmadan geçmeyecek gibi.. bu sabah biraz sanırım abarttım. 3 dilim kepek ekmeği ve sadece kaşar peynir yedimkilo bildirimi için bu gün bir daha gelemeyebilirim, rica etsem benim içinde giril yapabilir misini? Kilom aynı Almamışımda vermemişimde sanırım bu geçiş sürecinden oldu. Söz haftaya en çok ben vericem..
Tatlım seni bekliyordum ben de, bol paylaşım istiyorum senden canım, seni daha çok tanıyalım kaynaşalım dimi şekercimGünaydın kızlar. .
Kılo m geçen hafta 70 idi
nasıl başardım bilmiyorum bu sabahta tam 70 kılo çıktım ... Annemin yanında oldugumdan sabit kaldım :) bu hafta ıns vereceğim ..
Neden puan o kadar çok o sütlü kahvenin? Süt 1 puan kahve de 0... Sen yoksa şekerlimi içiyosunİnsaallah canim.ben menuyu aksana toptan giricem.ama suam 22 puanlik sutlu kahvemi iciyorum.kahve keyfim eziyete dondu
Yapma aydinays bu nee***2. TAKIM 404. ETAP***
losefar( 65,4 /65,1 /0,3 / %0,46)
hepbera ( 65,8 / / / %)
cemre cemre ( 65,7 / 65,5 / 0,2 / 0,30%)
aydinays ( 64,9 /65,5 /+0,6 / %)
UmRaN_63 ( 59,2 /58,9 / 0,3/%0,51)
benanlamadımki ( 69 / / / %) 9. takımdan transfer
usagisan( 66,2 /65.5 / 0.7/ %1.06) 9. takımdan transfer
zordegil ( 70 / / / %) 9. takımdan transfer
secret_88 ( 59,1 / 58,6 / 0,5 / 0,85%) Yeni üye, başlama tarihi:23 Şubat, başlama kilosu: 60,3, hedef: 53
2. TAKIM ORTALAMASI:
Bu hafta sanırım regli olmam ve ataklarımın cezasını çekiyorum. Önümüzdeki hafta kendimi hemen topluyorum takım arkadaşlarım ve kaptanım.
Noluyor hepbera, farkındamısın, burdan uzak olduğunda kilon sabit..kilom sabit arkadaşlar...çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?