Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Dünki Menum:

Sabah: yarım peynirli omlet 1 yumurtadan
1 dilim ekmek
çay

Öğle: yayla çorba 1 kepçe
patates oturtma 3 yemek kaşığı

Ara: Aşure

Akşam: tarhana çorbası 1 kepçe
6-7 tane lahana sarması

Dün sarmaları yemeseydim daha az çıkardım ah anne ahh

Hafta 3 gün izin alıcam İnşallah haftayada 57 leri görürüm

Bende listede yokum sanirim bizi ne zaman alcan kaptancm ben yinede takimdaymis gibi devam ediyorum bu hafta yarim kilo gitti haftaya dahada iyi olur ins grupta en cok kilo veren arkadasimi ve diger kilo vermek icin caba gosteren diger arkadaslarimi tebrik ediyorum

Günaydın kızlar. .
Kılo m geçen hafta 70 idi
nasıl başardım bilmiyorum bu sabahta tam 70 kılo çıktım ... Annemin yanında oldugumdan sabit kaldım :) bu hafta ıns vereceğim ..

***2. TAKIM 404. ETAP***

losefar( 65,4 /65,1 /0,3 / %0,46)
hepbera ( 65,8 / / / %)
cemre cemre ( 65,7 / 65,5 / 0,2 / 0,30%)
aydinays ( 64,9 /65,5 /+0,6 / %)
UmRaN_63 ( 59,2 /58,9 / 0,3/%0,51)
benanlamadımki ( 69 / / / %) 9. takımdan transfer
usagisan( 66,2 /65.5 / 0.7/ %1.06) 9. takımdan transfer
zordegil ( 70 / / / %) 9. takımdan transfer
secret_88 ( 59,1 / 58,6 / 0,5 / 0,85%) Yeni üye, başlama tarihi:23 Şubat, başlama kilosu: 60,3, hedef: 53

2. TAKIM ORTALAMASI:

Bu hafta sanırım regli olmam ve ataklarımın cezasını çekiyorum. Önümüzdeki hafta kendimi hemen topluyorum takım arkadaşlarım ve kaptanım.

İşte bir karbonhidrat diyeti yapan arkadaşımız dahaaaa
Hoşgeldin canım.. Gün gün burdan takip etmek istiyorum ve her hafta cuma yaz sen de kilonu tıpk listedeymiş gibi, anlaştıkmı şekercik ben sana küsmem sen merak etme

Kızlar Kızlar secret_88 canım bizimde inci çıktı sonunda bu sabah farkettim kuzumunda dişi çıktı sonunda 11 ay 13 günlükken
bende henuz bilmiyorum iste yediklerimin kb degerine dikkat edicemm bakalim bu hafta sonucu ne olucak

ama pek dikkat etmememe ragmen haftada 1 gidiyor dikkat edersemm
maşallah ne güzel gitmesi işte

harika bi duygu demi bende sabirsizlikla bekliyorum 50 li rakamlarda olmayi
kesinlikle canım kesinlikle

İnsaallah canim.ilk hedefim kilomun basinda 6 gormek.gormeyeli coooook oldu
inşallah görürsün canımm
Karbonhidrat diyeti
teş.ler kaptanım

Gelişmelerini merakla takip ediyorum canım ve sana güveniyorum, bu sefer kesinn başarıcaksın

Geçmiş olsun canım..

Günaydın kızlar. .
Kılo m geçen hafta 70 idi
nasıl başardım bilmiyorum bu sabahta tam 70 kılo çıktım ... Annemin yanında oldugumdan sabit kaldım :) bu hafta ıns vereceğim ..
Tatlım seni bekliyordum ben de, bol paylaşım istiyorum senden canım, seni daha çok tanıyalım kaynaşalım dimi şekercim

İnsaallah canim.ben menuyu aksana toptan giricem.ama suam 22 puanlik sutlu kahvemi iciyorum.kahve keyfim eziyete dondu
Neden puan o kadar çok o sütlü kahvenin? Süt 1 puan kahve de 0... Sen yoksa şekerlimi içiyosun

Yapma aydinays bu nee
Cezalısın kuzu... Haftaya listeyi sen yapıp paylaşım götürüyosun veeee hafta boyunca takımüyelerinin paylaşım kontrolörlüğünü yapıyosun, bilgine

kilom sabit arkadaşlar...çok üzgünüm
Noluyor hepbera, farkındamısın, burdan uzak olduğunda kilon sabit..
Bak sana da geliyor bir ceza.. Sen de haftaya Cuma ya kadar, takım arkadalarının menü listesini kontrol ediyosun, hadi kolay gelsin canım

***2. TAKIM 404. ETAP***

losefar( 65,4 /65,1 /0,3 / %0,46)
hepbera ( 65,8 / 65,8 / 0 / 0,0%) sabit
cemre cemre ( 65,7 / 65,5 / 0,2 / 0,30%)
aydinays ( 64,9 /65,5 /-0,6 / -0,92%)
UmRaN_63 ( 59,2 /58,9 / 0,3/%0,51)
benanlamadımki ( 69 / 69 / 0 / 0,0%) 9. takımdan transfer, sabit
usagisan( 66,2 /65.5 / 0.7/ %1.06) 9. takımdan transfer
zordegil ( 70 / 70 / 0 / 0,0%) 9. takımdan transfer, sabit
secret_88 ( 59,1 / 58,6 / 0,5 / 0,85%) Yeni üye, başlama tarihi:23 Şubat, başlama kilosu: 60,3, hedef: 53

2. TAKIM ORTALAMASI: 0,25%

Sonuç hiç iç açıcı değil takım açısından ve bu hafta ilk cezamızı aldık kızlar
Lütfen ama lütfen haftaya ne artı kilo ne de sabit şekilde gelmeyin, siz artık takımlısınız ve takımı kalkındırmak için de sorumlusunuz, sorumluluğunuzu yerine getirin lütfen

Diğer sabit olan arkadaşlar, benanlamadımki ve zordegil size bol paylaşım diyorum bu hafta, öncelikle sizi iyice tanıyalım ve siz de bu takıma adapte olun iyice ve tabi kilo vererekten

Kızlar bir Cuma daha geldi ve koca bir hafta ne yaptıysak tartı yüzümüze vurdu.. Yarından itibaren bir diğer haftaya başlıyoruz ve ne yaparsak diğer Cuma tartı yüzümüze vuracak..
Tartıda yüzümüz gülsün istiyorsak ki istemeliyiz çünkü takımlıyız, bugünden itibaren dikkat ediyoruz..
Hafta sonu abarttım, hafta içi de o fazlalığı verdim mazereti istemiyorum.. Ne yiyorsanız ödülü de vicdan azabı da önce size... Gerek yok gereksiz vicdan azabına bir lokma daha fazla yemek için..
Duygusal ve stress açlığınızı yiyecekle kapatma hatasına gitmeyin.. Hafta sonu da kendime ödül diye abartma hatasına hiiiç düşmeyin.. Abartarak verdiğiniz kiloyu geri almak size ödül değil ancak kocaman bir ceza ve azap olur..
Ödüller yüzünüzü güldürür, sizi üzmez.. Bol spor bol hareketle geçirin gününüzü, evli olanlar eşleriyle çocuklarıyla daha çok vakit geçirsin daha çok koştursun, bekarlar aile ve arkadaşlarıyla..
Hadi göreyim hepinizi haftaya Cuma daha güzel olsun diyosanız, haftasonundan başlayın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…