Kızlar Kızlarsecret_88 canım bizimde inci çıktı sonunda bu sabah farkettim kuzumunda dişi çıktı sonunda 11 ay 13 günlükken
maşallah ne güzel gitmesi işte
kesinlikle canım kesinlikle
inşallah görürsün canımm
teş.ler kaptanım
önde sol dişi çıktı canımmm kesinlikle çok zayif dişleri böyle parım parım parlıyoCanım tebrikler çok tatlı o inciler maşallahnerden çıktı dişler önler mi arkalar mı
Noktasına virgülüne kadar katılıyorum kaptanım.hafta sonu dikkat etmiyoruz ve ptesi sil baştan başlıyoruz ,cuma günü tartılıyoruz bu giden kglar 4 günün (ptesi-slı-çarş.perş) kilo vermesi gibi oluyor, hafta sonu cuma da dahil dikkat etsek eminim ki daha çok gidecek..Kızlar bir Cuma daha geldi ve koca bir hafta ne yaptıysak tartı yüzümüze vurdu.. Yarından itibaren bir diğer haftaya başlıyoruz ve ne yaparsak diğer Cuma tartı yüzümüze vuracak..
Tartıda yüzümüz gülsün istiyorsak ki istemeliyiz çünkü takımlıyız, bugünden itibaren dikkat ediyoruz..
Hafta sonu abarttım, hafta içi de o fazlalığı verdim mazereti istemiyorum.. Ne yiyorsanız ödülü de vicdan azabı da önce size... Gerek yok gereksiz vicdan azabına bir lokma daha fazla yemek için..
Duygusal ve stress açlığınızı yiyecekle kapatma hatasına gitmeyin.. Hafta sonu da kendime ödül diye abartma hatasına hiiiç düşmeyin.. Abartarak verdiğiniz kiloyu geri almak size ödül değil ancak kocaman bir ceza ve azap olur..
Ödüller yüzünüzü güldürür, sizi üzmez.. Bol spor bol hareketle geçirin gününüzü, evli olanlar eşleriyle çocuklarıyla daha çok vakit geçirsin daha çok koştursun, bekarlar aile ve arkadaşlarıyla..
Hadi göreyim hepinizi haftaya Cuma daha güzel olsun diyosanız, haftasonundan başlayın
Var canım gerek var...
hoşgeldin canım inşallah hedefine ulaşırsın canımMerhabalar bende alindin takima tsk ederim tekrar motivasyona cok ihtiyacim var
bir an önce hedef kiloma ulasmak istiyorum
önceki kilom 67 küsür
suanki kilom 62,6
hedef kilom 55 kg
boyum 168 cm
5 haftada hedef kiloma ulasmak istiyorum kismetse gelingimi aliyoruz 5 hafta sonra
bugünki menüm
sabah: bir yumurtada yagsiz omlet yaninda yarim kibrit kutusu kadar peynir
ara: neskahve sade
öglen: yogurt, salata
aksam: bir kase mercimek corbasi düsünüyorum
sabah yarim saat tempolu yürüyüs
öglen 150 mekik
aksam yine yürüyüs, 150 mekik kismetse
iyi kilo vermeler herkeze
hosgeldin canim.boylarimiz nerdeyse ayni ve ben 63 kiloyla evlenmistim.İnsaallah hedefine ulasirsin tez zamandaMerhabalar bende alindin takima tsk ederim tekrar motivasyona cok ihtiyacim var
bir an önce hedef kiloma ulasmak istiyorum
önceki kilom 67 küsür
suanki kilom 62,6
hedef kilom 55 kg
boyum 168 cm
5 haftada hedef kiloma ulasmak istiyorum kismetse gelingimi aliyoruz 5 hafta sonra
bugünki menüm
sabah: bir yumurtada yagsiz omlet yaninda yarim kibrit kutusu kadar peynir
ara: neskahve sade
öglen: yogurt, salata
aksam: bir kase mercimek corbasi düsünüyorum
sabah yarim saat tempolu yürüyüs
öglen 150 mekik
aksam yine yürüyüs, 150 mekik kismetse
iyi kilo vermeler herkeze
kaptancim sut bir bardagi 10 bir kesme seker 12 puan diye hatirliyorum.aksamki listemi tamlamadan bidaha bakiyimNeden puan o kadar çok o sütlü kahvenin? Süt 1 puan kahve de 0... Sen yoksa şekerlimi içiyosun
Tatlım seni bekliyordum ben de, bol paylaşım istiyorum senden canım, seni daha çok tanıyalım kaynaşalım dimi şekercim
hosgeldin canim.boylarimiz nerdeyse ayni ve ben 63 kiloyla evlenmistim.İnsaallah hedefine ulasirsin tez zamanda
Kaç kiloda başladın hedefine kaç kilo var canım.bende başlarda birer birer verdim şimdi de 300_400 gr .10 kg var benim daha hedefime ulaşamamaktsn korkuyorumSelam butun takim arkadaslarim sonuclar pekte iyi degil haftaya cuma dahada cok veririz umarim ben klasik diyet yapiyorum ilk haftalar 1 er kilo verdim bu hafta sadece yarim kilocuk verebildim gunluk 1 saat yuruyus yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?