Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kızlar sakın ola alınmaca gücenmece yapmayın, ben hem sizleri hem takımı düşünmek zorundayım..
Yeni kurallar var aklımda takıma ait..
Her şey çok güzel olacak inş...

Canım tebrikler çok tatlı o inciler maşallah nerden çıktı dişler önler mi arkalar mı

bugünkü menümü paylaşayım sizlere
sabah----muz--süt--suuuuuu
ara---1/2simit--çay
öğlen----türk kahvesi
ara----latte
akşam----1 dilim ev pizzası---yanındada bol bol salata düşünüyorumm

suyumu hala içmekteyim
sporumuda 45 dk.yürüyüş
kitabım da bitmek bilmeyen araf(kitap okumayı sevmeyen ben nasıl böyle bi kalınlıkta kitap alıp okumaya meyillenirim bilmiyorum yazık kitaba )

Noktasına virgülüne kadar katılıyorum kaptanım.hafta sonu dikkat etmiyoruz ve ptesi sil baştan başlıyoruz ,cuma günü tartılıyoruz bu giden kglar 4 günün (ptesi-slı-çarş.perş) kilo vermesi gibi oluyor, hafta sonu cuma da dahil dikkat etsek eminim ki daha çok gidecek..

Merhabalar bende alindin takima tsk ederim tekrar motivasyona cok ihtiyacim var
bir an önce hedef kiloma ulasmak istiyorum
önceki kilom 67 küsür
suanki kilom 62,6
hedef kilom 55 kg
boyum 168 cm

5 haftada hedef kiloma ulasmak istiyorum kismetse gelingimi aliyoruz 5 hafta sonra

bugünki menüm
sabah: bir yumurtada yagsiz omlet yaninda yarim kibrit kutusu kadar peynir
ara: neskahve sade
öglen: yogurt, salata
aksam: bir kase mercimek corbasi düsünüyorum

sabah yarim saat tempolu yürüyüs
öglen 150 mekik
aksam yine yürüyüs, 150 mekik kismetse

iyi kilo vermeler herkeze

hoşgeldin canım inşallah hedefine ulaşırsın canım

hosgeldin canim.boylarimiz nerdeyse ayni ve ben 63 kiloyla evlenmistim.İnsaallah hedefine ulasirsin tez zamanda

Selamlar dün akşam internetimde problem çıktığı için menümü paylaşamadım, o yüzden şimdi yazıyorum.
sabah:1 dilim peynir, yarım domates, bol yeşillik, 3 zeytin ve yarım dilim tam buğday ekmeği
ara öğün: 1 fincan adaçaı
öğlen: 1 portakal, 1 küçük havuç
ara öğün: sade kahve
akşam:yarım dilim tam buğday ekmeği , 1 tabak domatesli ıspanak
2,5 lt yakın su,40 dk spor
kitap: Jamie Mcguire-kızıltepe

Selam butun takim arkadaslarim sonuclar pekte iyi degil haftaya cuma dahada cok veririz umarim ben klasik diyet yapiyorum ilk haftalar 1 er kilo verdim bu hafta sadece yarim kilocuk verebildim gunluk 1 saat yuruyus yapiyorum

Selam butun takim arkadaslarim sonuclar pekte iyi degil haftaya cuma dahada cok veririz umarim ben klasik diyet yapiyorum ilk haftalar 1 er kilo verdim bu hafta sadece yarim kilocuk verebildim gunluk 1 saat yuruyus yapiyorum
Kaç kiloda başladın hedefine kaç kilo var canım.bende başlarda birer birer verdim şimdi de 300_400 gr .10 kg var benim daha hedefime ulaşamamaktsn korkuyorum

Arkadaslar bisey sorcam bu yediklerinizi yiyosaniz dahada cok vermeniz gerekiyo yada cok az yemek yediginiz icin vucut kendini korumaya gecmis ogunleri atlamayin lutfen metabolizmanizi yavaslatmayin ben kahvaltida 2 buyuk dilim cavdar ekmegi 1 atet haslanmis yumurta 1 dilim peynir 2 zeytin oglen bir kase yogurtlu karnibahar 4 kasik yesil fasulye 1 dilim cavdar ekmegi arada domates 1 dilim kasar 1 adet grisini aksam 1 kase corba 2 kasik barbunya 2 kasik makarna yatarken yogurt y iycem

Canim 74 kusurle basladim bugun 71 kiloydum 10 kilo versem iyi olur 60-62arasi olsam iyi olur blosefar senin kilon kac boyun nekadar kac bedensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…