Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bugunku menum
5'li form cay
bir kase lor peynir:1
1 avuc findik:7
zeytin:1
tere
tavuksuyu (sehriyesiz)
tavuk
sutlu kahve:8
1seker:12
2 kase yogurt:24
tavuk
1 galeta:14
yesil cay
toplam:67
seker yada galeta olmasa iyiydi.bakalim yarin sonu ne olucak

Ne guzel demissin kaptanim.. diyet pazartesi degil simdi baslar diyelim hep beraber insallah haftaya toparlayalim. Kilosu sabit biri olarak once ben tabi :)

Kızlar Merhaba ben geldim teşekkür ederim akrep tekrar kabul ettiğin için sizden ayrıldığı m da kaç kiloyu bilmiyorum ama suan 69 kiloyum bir haftadır dikkat ediyorum 70 kiloyum bir kilo verdim ve devamını getiricem yazlık kıyafetlerimi 38 beden alacam

Canim senin mesajini gorunce dusundum bende neden boyle diye.. ben sanirim bu uykusuzluk yuzunden mutsuzum. Yorgunum uykum var ama yatamiyorum ve her gub 4 saat uykuyla dolasiyorum. Buda beni hem geryo hem vucuduma kendinj savunmaya al mesaji veryo.. sadece saglikli yemege degil saglikli yasamaya ihtiyacimiz var saniyorum ki

Canim 74 kusurle basladim bugun 71 kiloydum 10 kilo versem iyi olur 60-62arasi olsam iyi olur blosefar senin kilon kac boyun nekadar kac bedensin
Boyum 1.55,2 doğum yaptım ılkinde 25 ikincisinde 20 kg aldım.küçük oğlum 28 mrtta yaşına girecek ben de hem doğum kilosunu hemde yapışan kilolarımdan kurtulmaya çalışıyorum.76 ile başladım kasımda şu an 65 kiloyum.boyum 1.55 olduğundan ben de 55 kg olmk istıyorum

4 yıl önceki diyetimdr bolca ton balığı yediğim için tiksindim.ben herşeyi sıcak sıcak seviyorum evden götürdüğüm şeyleri ısıtma imkanım olmadığından yiyemem ..corn flakesi çok seviyorum hem ptatik de.ama başka önerilerin varsa seve seve dinlerim canım

Bugunku menüm
sabah:yarım dilim tam buğday ekmeği,1 tane haşlanmış umurta ,yarım dilim domates , 2 dilim peynir ve çay
ara öğün: 1 fincan kuşbırnu çayı
öğle:1 fincan sade kahve
ara öğün : yok
akşam : yoğurtlu kabak ve yarım dilim tam buğday ekmği
35 dk spor
şimdiden 2 litre su
kitap: jamie mcguire-kızıltepe

İyi akşamlar kızlar.Bugün çok yoruldum saçma sapan şeyler yedim Allahtan cumadayız toplanmaya 6 gün var

Sabah:1 kutu ayran

Öğlen:1 kutu ayran ,1 special k kraker

İkindi:Biraz çerez

Akşam:1 tabak tavuklu noodle(yağ yok),otlu peynirli omlet

Ara:Biraz daha çerez(ah ah doğru düzgün yemekler göremeyince acısı biraz çerezlerden çıktı yarın kendime güzel sıcak bişiler pişireyim gözüm doysun)

Kitap:Siyah Kan

Hoşgeldin canım..
Takıma alınmadın, 2 hafta olan deneme süren başladı tatlım..

kaptancim sut bir bardagi 10 bir kesme seker 12 puan diye hatirliyorum.aksamki listemi tamlamadan bidaha bakiyim
İnek sütü 1 su bardağı 6
Keçi sütü 12 imiş şekercik, en nasıl 1 hatırladım anlamadım..
Sen hala o şekeri bırakma olurmu anbuuu

SEnin bugünkü kilon kaçtı canım?

Selam butun takim arkadaslarim sonuclar pekte iyi degil haftaya cuma dahada cok veririz umarim ben klasik diyet yapiyorum ilk haftalar 1 er kilo verdim bu hafta sadece yarim kilocuk verebildim gunluk 1 saat yuruyus yapiyorum
Günde 1 saat yürümen çok güzelmiş canım bu şekilde devammm

bugunku menum
5'li form cay
bir kase lor peynir:1
1 avuc findik:7
zeytin:1
tere
tavuksuyu (sehriyesiz)
tavuk
sutlu kahve:8
1seker:12
2 kase yogurt:24
tavuk
1 galeta:14
yesil cay
toplam:67
seker yada galeta olmasa iyiydi.bakalim yarin sonu ne olucak
Demekki neymiş şekerden uzak olacaksın.. En azından 1 kesme şekerden vazgeçseydin oplam puanın 55 olacaktı, yani ideal puan..
Tavuk da ızgara sanırım,sıfır değerde olduğuna göre..

Hoşgeldin canım..
Sen burdan ayrılmıştın evet ve seni katılmak isteyenler topiğinde görünce çok şaşırdım..
Sen o zaman nasıl ayrılmıştın hatırlıyomusun canım, nasıl ayrıldığına bakalım ona göre ayrıldığın kiloya geldikten sonra takıma girme durumun netleşsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…