Tesekkur ederim kaptanin :) erkeb donecektim sozde daha simdi ciktim isten.Geçmiş olsun canım..
Ne guzel demissin kaptanim.. diyet pazartesi degil simdi baslar diyelim hep beraber insallah haftaya toparlayalim. Kilosu sabit biri olarak once ben tabi :)Kızlar bir Cuma daha geldi ve koca bir hafta ne yaptıysak tartı yüzümüze vurdu.. Yarından itibaren bir diğer haftaya başlıyoruz ve ne yaparsak diğer Cuma tartı yüzümüze vuracak..
Tartıda yüzümüz gülsün istiyorsak ki istemeliyiz çünkü takımlıyız, bugünden itibaren dikkat ediyoruz..
Hafta sonu abarttım, hafta içi de o fazlalığı verdim mazereti istemiyorum.. Ne yiyorsanız ödülü de vicdan azabı da önce size... Gerek yok gereksiz vicdan azabına bir lokma daha fazla yemek için..
Duygusal ve stress açlığınızı yiyecekle kapatma hatasına gitmeyin.. Hafta sonu da kendime ödül diye abartma hatasına hiiiç düşmeyin.. Abartarak verdiğiniz kiloyu geri almak size ödül değil ancak kocaman bir ceza ve azap olur..
Ödüller yüzünüzü güldürür, sizi üzmez.. Bol spor bol hareketle geçirin gününüzü, evli olanlar eşleriyle çocuklarıyla daha çok vakit geçirsin daha çok koştursun, bekarlar aile ve arkadaşlarıyla..
Hadi göreyim hepinizi haftaya Cuma daha güzel olsun diyosanız, haftasonundan başlayın
Arkadaslar bisey sorcam bu yediklerinizi yiyosaniz dahada cok vermeniz gerekiyo yada cok az yemek yediginiz icin vucut kendini korumaya gecmis ogunleri atlamayin lutfen metabolizmanizi yavaslatmayin ben kahvaltida 2 buyuk dilim cavdar ekmegi 1 atet haslanmis yumurta 1 dilim peynir 2 zeytin oglen bir kase yogurtlu karnibahar 4 kasik yesil fasulye 1 dilim cavdar ekmegi arada domates 1 dilim kasar 1 adet grisini aksam 1 kase corba 2 kasik barbunya 2 kasik makarna yatarken yogurt y iycem
Boyum 1.55,2 doğum yaptım ılkinde 25 ikincisinde 20 kg aldım.küçük oğlum 28 mrtta yaşına girecek ben de hem doğum kilosunu hemde yapışan kilolarımdan kurtulmaya çalışıyorum.76 ile başladım kasımda şu an 65 kiloyum.boyum 1.55 olduğundan ben de 55 kg olmk istıyorumCanim 74 kusurle basladim bugun 71 kiloydum 10 kilo versem iyi olur 60-62arasi olsam iyi olur blosefar senin kilon kac boyun nekadar kac bedensin
4 yıl önceki diyetimdr bolca ton balığı yediğim için tiksindim.ben herşeyi sıcak sıcak seviyorum evden götürdüğüm şeyleri ısıtma imkanım olmadığından yiyemem ..corn flakesi çok seviyorum hem ptatik de.ama başka önerilerin varsa seve seve dinlerim canımOtarz şeylerin besin değeri yok ama. Vücudunuz vitaminsiz kalır. Ton balığı yeseniz bazen. Ben evde kendim yapıyorum yemeğimi iş yerine de onu getiriyorum. Ama zaman sorununuz varsa geceden tavuk filan haşlayıp götürseniz.
Hoşgeldin canım..Merhabalar bende alindin takima tsk ederim tekrar motivasyona cok ihtiyacim var
bir an önce hedef kiloma ulasmak istiyorum
önceki kilom 67 küsür
suanki kilom 62,6
hedef kilom 55 kg
boyum 168 cm
5 haftada hedef kiloma ulasmak istiyorum kismetse gelingimi aliyoruz 5 hafta sonra
bugünki menüm
sabah: bir yumurtada yagsiz omlet yaninda yarim kibrit kutusu kadar peynir
ara: neskahve sade
öglen: yogurt, salata
aksam: bir kase mercimek corbasi düsünüyorum
sabah yarim saat tempolu yürüyüs
öglen 150 mekik
aksam yine yürüyüs, 150 mekik kismetse
iyi kilo vermeler herkeze
İnek sütü 1 su bardağı 6kaptancim sut bir bardagi 10 bir kesme seker 12 puan diye hatirliyorum.aksamki listemi tamlamadan bidaha bakiyim
SEnin bugünkü kilon kaçtı canım?Selamlar dün akşam internetimde problem çıktığı için menümü paylaşamadım, o yüzden şimdi yazıyorum.
sabah:1 dilim peynir, yarım domates, bol yeşillik, 3 zeytin ve yarım dilim tam buğday ekmeği
ara öğün: 1 fincan adaçaı
öğlen: 1 portakal, 1 küçük havuç
ara öğün: sade kahve
akşam:yarım dilim tam buğday ekmeği , 1 tabak domatesli ıspanak
2,5 lt yakın su,40 dk spor
kitap: Jamie Mcguire-kızıltepe
Günde 1 saat yürümen çok güzelmiş canım bu şekilde devammmSelam butun takim arkadaslarim sonuclar pekte iyi degil haftaya cuma dahada cok veririz umarim ben klasik diyet yapiyorum ilk haftalar 1 er kilo verdim bu hafta sadece yarim kilocuk verebildim gunluk 1 saat yuruyus yapiyorum
Yalnız sabah erken aç karnına tartılıyoruz ve sabah 10:00 dan önce takıma kilomuzu bildirmiş oluyoruz canım..Biraz önce tartıldım 600grm vermişim.
Demekki neymiş şekerden uzak olacaksın.. En azından 1 kesme şekerden vazgeçseydin oplam puanın 55 olacaktı, yani ideal puan..bugunku menum
5'li form cay
bir kase lor peynir:1
1 avuc findik:7
zeytin:1
tere
tavuksuyu (sehriyesiz)
tavuk
sutlu kahve:8
1seker:12
2 kase yogurt:24
tavuk
1 galeta:14
yesil cay
toplam:67
seker yada galeta olmasa iyiydi.bakalim yarin sonu ne olucak
Hoşgeldin canım..Kızlar Merhaba ben geldim teşekkür ederim akrep tekrar kabul ettiğin için sizden ayrıldığı m da kaç kiloyu bilmiyorum ama suan 69 kiloyum bir haftadır dikkat ediyorum 70 kiloyum bir kilo verdim ve devamını getiricem yazlık kıyafetlerimi 38 beden alacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?