Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Aslında senin 50 olman daha güzel olur tatlım..

Evet canım akşam sonrası ara olmamış yarın düzenlersin inş.

Losefar arkadasim hos geldin cok guzel kilo vermissin bir basladiysan devami gelir zaten bendedogumum dan sonra 16 kilo vermistim en kisa surede veririz ins

Karbonhidrat diyeti yapan arkadaslar var sanirim aramizda kilo verebiliyormusunuz bu hafta ne kadar verebildiniz

dunki menumu yazayim

sabah: yumurta /0

1domates/6

1salatalik/4

maydanoz/4

k.ekmek/12

aksam: bol bol tavuk yedim onun degeri 0 sanirim
salata /15
mayonez/1

aralarda yesilcay yesilkahve tarcinli caylar ictim toplam 42 puana ulasmis oldum

kA
Kaptanım çok güzel konuşuyor çok motive edicisiniz. Ben kendi adıma silkelenip kendime geleceğim. Ben bu kadar basiretsiz olamam. Bunun farkına varıyorum hemen. Havalarda güzelleşti çok şükür. Bol bol yürüyüş zamanı

Günaydın kızlar bu hafta bilindiği üzere yapmaman gereken şeyler yaptım. Açığı telafi etmek için bugünden itibaren 6 tam bozulmamış günüm var.
Ve bol bol paylaşım yapıyoruz hep beraber. Şimdi arkadaşlar herkes kedni için ilk önce bu işe kalkıştı. Bu hafta kendimizi ne kadar seviyoruz onu gösterelim. Sanırım ben kendimi uzun süredir boşladım. Aynada güzel görünmekl istiyorum eskisi gibi. Çok şükür bir evladım var 3 yaşında. Eşim bu zaman kadar 2 .çocuk lafını açmazdı artık bir planımız var ikinci bebeğimizi düşünmeye başladık. Nasip ederse mevlam bir can daha dünyaya getirebileceğim ama onun için vücudumu iyi hazırlamalıyım. Boş şeyler mideme sokmamalıyım buna karar verdim. Yaz sonuna kadar incelmem gerk tekrar 55 kilo olacağım. Bunu ilk önce kendim için sonra beni sevenler için yapacağım ben sağlıklı olursam biliyorum ki sevdiklerimle daha çok mutluluk verebileceğim. ilk önce ben kendimi sevmeliymişim. Bu hafta yaptığım kendime gelmemi sağladı. Zor değil ki yemeğim yok vs. yapamıyorum aç kalıyorum. Aslında aç değiliz hiç birimiz sadece gözlerimiz aç en azından benim gözüm doymuyor.
Ilık sıcak Trabzon sabahından merhaba herkese.

Demekki neymiş şekerden uzak olacaksın.. En azından 1 kesme şekerden vazgeçseydin oplam puanın 55 olacaktı, yani ideal puan..
Tavuk da ızgara sanırım,sıfır değerde olduğuna göre..
tavugum pirzola yada but plur genelde kaptancim.onu biraz suda haslayip sonra yagsiz tavada kimyon la biraz ceviriyorum.haslama suyunuda corba niyetine kimyonlayip yiyorum.(bu benmiyim diyede sasiriyorum)
seker isinide hallettim.dun dogal tatlandirici aldim. artik kahvemi rahat icerim.hatirlarsan hergun nescafe icerdim onun yerine buyuk kupada sutlu kahve iciyorum.hemde benim tombik vucudumda kikirdak ve eklem sorunlari var oyuzden hergun sut iciyorum.
bideeeeeeee dunle bugun arasinda - gprdum boyle devam ederse cumaya guzel sonuclar alicam İnsaallah

Günaydın arkadaşlar.
Bugün ve yarın ayran detoksu yapacağım 2 gun ... bi kendimi yenilemem lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…