Hedef bir kaç gündür gelmedi canım hatta bugün gelmeyince endişe ettim bende yarın ararım artık..Akrepcim ne kadar zayıflamissin hedef Nerde bu arada
Aslında senin 50 olman daha güzel olur tatlım..Boyum 1.55,2 doğum yaptım ılkinde 25 ikincisinde 20 kg aldım.küçük oğlum 28 mrtta yaşına girecek ben de hem doğum kilosunu hemde yapışan kilolarımdan kurtulmaya çalışıyorum.76 ile başladım kasımda şu an 65 kiloyum.boyum 1.55 olduğundan ben de 55 kg olmk istıyorum
Evet canım akşam sonrası ara olmamış yarın düzenlersin inş.İyi akşamlar kızlar.Bugün çok yoruldum saçma sapan şeyler yedim Allahtan cumadayız toplanmaya 6 gün var
Sabah:1 kutu ayran
Öğlen:1 kutu ayran ,1 special k kraker
İkindi:Biraz çerez
Akşam:1 tabak tavuklu noodle(yağ yok),otlu peynirli omlet
Ara:Biraz daha çerez(ah ah doğru düzgün yemekler göremeyince acısı biraz çerezlerden çıktı yarın kendime güzel sıcak bişiler pişireyim gözüm doysun)
Kitap:Siyah Kan
Hımmm kaptanım bunu hiç düşünmemiştim doğrusu üniversitedeyken 50 idim .hele bir 55 göreyim Allahın izniyle 50 de olur neden olmasın kiAslında senin 50 olman daha güzel olur tatlım..
Yeni başldılar canım, Cuma ya görücez artık..Karbonhidrat diyeti yapan arkadaslar var sanirim aramizda kilo verebiliyormusunuz bu hafta ne kadar verebildiniz
evet yeni basladik canim haftaya sonuclari gorucezzKarbonhidrat diyeti yapan arkadaslar var sanirim aramizda kilo verebiliyormusunuz bu hafta ne kadar verebildiniz
canim kahveni sade icsen 22 puanla sevdigin seyleri yesenİnsaallah canim.ben menuyu aksana toptan giricem.ama suam 22 puanlik sutlu kahvemi iciyorum.kahve keyfim eziyete dondu
Yapma aydinays bu nee
Cezalısın kuzu... Haftaya listeyi sen yapıp paylaşım götürüyosun veeee hafta boyunca takımüyelerinin paylaşım kontrolörlüğünü yapıyosun, bilgine[/QUOTE
Anlaşılmıştır kaptan.
Kaptanım çok güzel konuşuyor çok motive edicisiniz. Ben kendi adıma silkelenip kendime geleceğim. Ben bu kadar basiretsiz olamam. Bunun farkına varıyorum hemen. Havalarda güzelleşti çok şükür. Bol bol yürüyüş zamanıKızlar bir Cuma daha geldi ve koca bir hafta ne yaptıysak tartı yüzümüze vurdu.. Yarından itibaren bir diğer haftaya başlıyoruz ve ne yaparsak diğer Cuma tartı yüzümüze vuracak..
Tartıda yüzümüz gülsün istiyorsak ki istemeliyiz çünkü takımlıyız, bugünden itibaren dikkat ediyoruz..
Hafta sonu abarttım, hafta içi de o fazlalığı verdim mazereti istemiyorum.. Ne yiyorsanız ödülü de vicdan azabı da önce size... Gerek yok gereksiz vicdan azabına bir lokma daha fazla yemek için..
Duygusal ve stress açlığınızı yiyecekle kapatma hatasına gitmeyin.. Hafta sonu da kendime ödül diye abartma hatasına hiiiç düşmeyin.. Abartarak verdiğiniz kiloyu geri almak size ödül değil ancak kocaman bir ceza ve azap olur..
Ödüller yüzünüzü güldürür, sizi üzmez.. Bol spor bol hareketle geçirin gününüzü, evli olanlar eşleriyle çocuklarıyla daha çok vakit geçirsin daha çok koştursun, bekarlar aile ve arkadaşlarıyla..
Hadi göreyim hepinizi haftaya Cuma daha güzel olsun diyosanız, haftasonundan başlayın
tavugum pirzola yada but plur genelde kaptancim.onu biraz suda haslayip sonra yagsiz tavada kimyon la biraz ceviriyorum.haslama suyunuda corba niyetine kimyonlayip yiyorum.(bu benmiyim diyede sasiriyorum)Demekki neymiş şekerden uzak olacaksın.. En azından 1 kesme şekerden vazgeçseydin oplam puanın 55 olacaktı, yani ideal puan..
Tavuk da ızgara sanırım,sıfır değerde olduğuna göre..
ben sade icemiyorum malesef canim 10 yildir devamli rejim isiyle ugrassamda sifir sekere dusemedim daha.ama dun dogal tatlandirici aldim 12 puan bana kaldi :))canim kahveni sade icsen 22 puanla sevdigin seyleri yesen
ben sade icemiyorum malesef canim 10 yildir devamli rejim isiyle ugrassamda sifir sekere dusemedim daha.ama dun dogal tatlandirici aldim 12 puan bana kaldi :))
Günaydın canım hadi bakalım. Temzileyelim vücudumuzu bende detoksa başlayacağım.Günaydın arkadaşlar.
Bugün ve yarın ayran detoksu yapacağım 2 gun ... bi kendimi yenilemem lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?