- 11 Eylül 2009
- 320
- 165
- 133
seninde haftasonun guzel gecer İnsaallah canim.sabahin guzel bakalim devaminindada iyi gidersin İnsaallahgünaydin herkeze cok güzel hafta sonu diliyorum bol kilo vermeli
sabah
ilk isim Ilik suyumu icmek
yarim saat tempolu yürüyüs
kahvaltida 1 yumurtadan yagsiz omlet yaninda kibrit kutusu kadar peynir
yesil cay, bitki cayi
günaydin herkeze cok güzel hafta sonu diliyorum bol kilo vermeli
sabah
yesil cay, bitki cayi
Allah hayirli evlat nasip etsin canimGünaydın kızlar bu hafta bilindiği üzere yapmaman gereken şeyler yaptım. Açığı telafi etmek için bugünden itibaren 6 tam bozulmamış günüm var.
Ve bol bol paylaşım yapıyoruz hep beraber. Şimdi arkadaşlar herkes kedni için ilk önce bu işe kalkıştı. Bu hafta kendimizi ne kadar seviyoruz onu gösterelim. Sanırım ben kendimi uzun süredir boşladım. Aynada güzel görünmekl istiyorum eskisi gibi. Çok şükür bir evladım var 3 yaşında. Eşim bu zaman kadar 2 .çocuk lafını açmazdı artık bir planımız var ikinci bebeğimizi düşünmeye başladık. Nasip ederse mevlam bir can daha dünyaya getirebileceğim ama onun için vücudumu iyi hazırlamalıyım. Boş şeyler mideme sokmamalıyım buna karar verdim. Yaz sonuna kadar incelmem gerk tekrar 55 kilo olacağım. Bunu ilk önce kendim için sonra beni sevenler için yapacağım ben sağlıklı olursam biliyorum ki sevdiklerimle daha çok mutluluk verebileceğim. ilk önce ben kendimi sevmeliymişim. Bu hafta yaptığım kendime gelmemi sağladı. Zor değil ki yemeğim yok vs. yapamıyorum aç kalıyorum. Aslında aç değiliz hiç birimiz sadece gözlerimiz aç en azından benim gözüm doymuyor.
Ilık sıcak Trabzon sabahından merhaba herkese.
ohh iyi etmissinnben sade icemiyorum malesef canim 10 yildir devamli rejim isiyle ugrassamda sifir sekere dusemedim daha.ama dun dogal tatlandirici aldim 12 puan bana kaldi :))
Günaydın arkadaşlar.
Bugün ve yarın ayran detoksu yapacağım 2 gun ... bi kendimi yenilemem lazım :)
cok hafif ve guzelgünaydin herkeze cok güzel hafta sonu diliyorum bol kilo vermeli
sabah
yesil cay, bitki cayi
afiyet olsunburaya gene haftasonu sessizligi cokmus.suan sutlu kahvemi iciyorum bakiyim dedim kim var kim yok.kimsecikler yok.aksama gelir listemi toptan yazarim İnsaallah
afiyet olsun canim ne ilaci kullaniyosun?ben deşimdi koca bir kase çorba içtim. ilaçlarımı aladım, biraz film seyredip sonra uyuyup dinlenirim diyorum. akşama listemin hepsini toptan yazarım, şimdi bölük bölük olmasın :)
Bunlar burda Almanyadan ithal edilip wasa diye satılıyor tatlım.İŞTE BU DA XLEBÇIEki Görüntüle 1454921
Hoşgeldin aramıza tatlımMerhabalar bende alindin takima tsk ederim tekrar motivasyona cok ihtiyacim var
bir an önce hedef kiloma ulasmak istiyorum
önceki kilom 67 küsür
suanki kilom 62,6
hedef kilom 55 kg
boyum 168 cm
5 haftada hedef kiloma ulasmak istiyorum kismetse gelingimi aliyoruz 5 hafta sonra
bugünki menüm
sabah: bir yumurtada yagsiz omlet yaninda yarim kibrit kutusu kadar peynir
ara: neskahve sade
öglen: yogurt, salata
aksam: bir kase mercimek corbasi düsünüyorum
sabah yarim saat tempolu yürüyüs
öglen 150 mekik
aksam yine yürüyüs, 150 mekik kismetse
iyi kilo vermeler herkeze
Amanin cezamı aldıkKızlar bir Cuma daha geldi ve koca bir hafta ne yaptıysak tartı yüzümüze vurdu.. Yarından itibaren bir diğer haftaya başlıyoruz ve ne yaparsak diğer Cuma tartı yüzümüze vuracak..
Tartıda yüzümüz gülsün istiyorsak ki istemeliyiz çünkü takımlıyız, bugünden itibaren dikkat ediyoruz..
Hafta sonu abarttım, hafta içi de o fazlalığı verdim mazereti istemiyorum.. Ne yiyorsanız ödülü de vicdan azabı da önce size... Gerek yok gereksiz vicdan azabına bir lokma daha fazla yemek için..
Duygusal ve stress açlığınızı yiyecekle kapatma hatasına gitmeyin.. Hafta sonu da kendime ödül diye abartma hatasına hiiiç düşmeyin.. Abartarak verdiğiniz kiloyu geri almak size ödül değil ancak kocaman bir ceza ve azap olur..
Ödüller yüzünüzü güldürür, sizi üzmez.. Bol spor bol hareketle geçirin gününüzü, evli olanlar eşleriyle çocuklarıyla daha çok vakit geçirsin daha çok koştursun, bekarlar aile ve arkadaşlarıyla..
Hadi göreyim hepinizi haftaya Cuma daha güzel olsun diyosanız, haftasonundan başlayın
Geçmiş olsun yinemi grip oldun sen ya biraz dikkat et kendinekızlar günaydın :) Nasılsınız bakalım bu sabah? Ben baya şifayı kaptım işlerimi toparlayıp eve dönücem, bu gripyatmadan geçmeyecek gibi.. bu sabah biraz sanırım abarttım. 3 dilim kepek ekmeği ve sadece kaşar peynir yedimkilo bildirimi için bu gün bir daha gelemeyebilirim, rica etsem benim içinde giril yapabilir misini? Kilom aynı Almamışımda vermemişimde sanırım bu geçiş sürecinden oldu. Söz haftaya en çok ben vericem..
Nası bişi hiçbi fikrim yok 50 li rakamlarda olmak hiç olmadım benharika bi duygu demi bende sabirsizlikla bekliyorum 50 li rakamlarda olmayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?