- 14 Aralık 2014
- 470
- 485
- 48
- 43
bende olmadim canim.belki ortaojuldayken hizlica gecmisimdir ama hatirlamiyorum bile :)Nası bişi hiçbi fikrim yok 50 li rakamlarda olmak hiç olmadım benBu sefer başarcaz dimi kızlar
Hoşgeldin tatlımSelam kızlaaar bende yeni katıldım aranıza. Adım esin.30 yaşındayım 3 yaşında kızım var daha öncede katılmıştım bu yarışmaya. 20 den fazla kilo verdim ama bir yılı aşkın sürede. Şimdi ise beş kilo aldım stresten. Spora tekrar başlıcam yüzmeyi seviyorum. Sizden alacağım motivasyona ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
Evet bende ortaokul civarında 50 li bişiy olmuşumdur ama hiç tartılmadığımdan tartıda o kiloları göremedim malesefbende olmadim canim.belki ortaojuldayken hizlica gecmisimdir ama hatirlamiyorum bile :)
zaten gozumde yok ben 65 olsam yeter bana cok fazlada gozum yok
Canım şimdi 66 kiloyum ama regl dönemindeyim büyük ihtimalle 65 çıkarım pts net kilomu paylaşırım. Sporu bırakmasam bu kadar kilo almazdım bakalım tekrar başlamaya çalışacağımHoşgeldin tatlım.Yüzmeye bende bayılırım çok iyi yüzemesemde batmıyorum suda oda bişi Şimdi kaç kilosun ?
Bendede aynı durum var canım annemler anlatır ya incecik belim vardı 48 kiloydum diye. İtiraf etmeliyimki hayatımın hiçbir döneminde çocukluğum dışında 48 olmadımEvet bende ortaokul civarında 50 li bişiy olmuşumdur ama hiç tartılmadığımdan tartıda o kiloları göremedim malesefLisede 72-73 olduğum günleri hatırlıyorum sadece.Bu sefer görcem yoksa gözüm açık giderim ben kız
Ben anlamadım ki ne demek istediyiniBunlar burda Almanyadan ithal edilip wasa diye satılıyor tatlım.
Yalnız sabah erken aç karnına tartılıyoruz ve sabah 10:00 dan önce takıma kilomuzu bildirmiş oluyoruz canım..
SEnin bugünkü kilon kaçtı canım?
42 puan, süpeeerdunki menumu yazayim
sabah: yumurta /0
1domates/6
1salatalik/4
maydanoz/4
k.ekmek/12
aksam: bol bol tavuk yedim onun degeri 0 sanirim
salata /15
mayonez/1
aralarda yesilcay yesilkahve tarcinli caylar ictim toplam 42 puana ulasmis oldum
Hoşgeldin canım, hedef kilon kaç?Selam kızlaaar bende yeni katıldım aranıza. Adım esin.30 yaşındayım 3 yaşında kızım var daha öncede katılmıştım bu yarışmaya. 20 den fazla kilo verdim ama bir yılı aşkın sürede. Şimdi ise beş kilo aldım stresten. Spora tekrar başlıcam yüzmeyi seviyorum. Sizden alacağım motivasyona ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
Hoşgeldin canım, şimdiki kilon hedef kilon ve boyunu yazarsın sabah..Merhaba katılım isteğimi kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Tam kilomu bilemiyorum şu an sabah tartılcam. 85 civarıdır.
Hoşgeldin canım, şimdiki kilon hedef kilon ve boyunu yazarsın sabah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?