Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bugunku
menum
1,5 top yumurta
tere,7zeytin :1
1kase lor peynir: 1
1 avuc findik: 7
5'li form cay
sutlu kahve 1 tatlandiricili: 7
1avuc badem: 6
1kase yogurt: 12
biraz tavuk
1 galete: 14
yesil cay
toplam:48
bide 3 biskrem yedim onunkalorisi cok yuksek cikiyo ekleyip moralimi bozmiycam :) dayanamdim ama ilk defa sıkilmadan rejim yapiyorum

Selam kızlaaar bende yeni katıldım aranıza. Adım esin.30 yaşındayım 3 yaşında kızım var daha öncede katılmıştım bu yarışmaya. 20 den fazla kilo verdim ama bir yılı aşkın sürede. Şimdi ise beş kilo aldım stresten. Spora tekrar başlıcam yüzmeyi seviyorum. Sizden alacağım motivasyona ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

Hoşgeldin tatlım.Yüzmeye bende bayılırım çok iyi yüzemesemde batmıyorum suda oda bişi Şimdi kaç kilosun ?

bende olmadim canim.belki ortaojuldayken hizlica gecmisimdir ama hatirlamiyorum bile :)
zaten gozumde yok ben 65 olsam yeter bana cok fazlada gozum yok
Evet bende ortaokul civarında 50 li bişiy olmuşumdur ama hiç tartılmadığımdan tartıda o kiloları göremedim malesef Lisede 72-73 olduğum günleri hatırlıyorum sadece.Bu sefer görcem yoksa gözüm açık giderim ben kız

Hoşgeldin tatlım.Yüzmeye bende bayılırım çok iyi yüzemesemde batmıyorum suda oda bişi Şimdi kaç kilosun ?
Canım şimdi 66 kiloyum ama regl dönemindeyim büyük ihtimalle 65 çıkarım pts net kilomu paylaşırım. Sporu bırakmasam bu kadar kilo almazdım bakalım tekrar başlamaya çalışacağım

Bendede aynı durum var canım annemler anlatır ya incecik belim vardı 48 kiloydum diye. İtiraf etmeliyimki hayatımın hiçbir döneminde çocukluğum dışında 48 olmadım

selam kızlar bugınku menum
sabah: az peynirli çeyrek tost (emek tam buğday) ve çay
öğlen:1 yumurta
ara öğün:sade kahve
akşam: zeytinyağlı sarma (1 porsiyon) ,1 fincan kek çayı
35 dk spor, 2 litreye yakın su(yatana kadar 2 lt olur)
kitap:Brandon sanderson- steelheart

dunki menumu yazayim

sabah: yumurta /0

1domates/6

1salatalik/4

maydanoz/4

k.ekmek/12

aksam: bol bol tavuk yedim onun degeri 0 sanirim
salata /15
mayonez/1

aralarda yesilcay yesilkahve tarcinli caylar ictim toplam 42 puana ulasmis oldum
42 puan, süpeeer

Merhaba katılım isteğimi kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Tam kilomu bilemiyorum şu an sabah tartılcam. 85 civarıdır.

Kendimi tanıtmayı unuttum.
28 yaşındayım. Çalışıyorum işim dolayısı ile hep masa başındayım hatta bilgisayar ekranından gözlerimi çevirmem dahi pek mümkün olmuyor.
Çok hareketsizim. bu açığımı kapatmak için akşam işten eve geldikten sonra yürüyüşe başladım. Sabah erken uyanabilsem daha güzel planlarım var ama uyanamıyorum.
Diyet olarak sabit bir yapım yok. Şekeri hayatımdan çıkararak kendim için büyük bir adım attım. Diyet olarak ise karbonhidratı azaltıp proteini arttırarak beslenmeyi düşünüyorum. Tabi bunun öncesinde uzun zamandır takip ettiğim bi kaç detoksu deneyeceğim.

Hoşgeldin canım, hedef kilon kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…