Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Dünkü menüm

SABAH
1 haşlanmış yumurta
1 dilim köy ekmeği
3-4 zeytin
domates, salatalık, maydonoz
1 dilim peynir
1 orta şekerli kahve

ARA
3-4 kuru kayısı
1 kuru incir
5-6 badem

ÖĞLEN
6 küçük köfte
çok az yağlı salata

AKŞAM
yarım kase tarhana çorbası
salata (yağlı)
1 kase yoğurt
yarım tabak tavuk yemeği
1 dilim köy ekmeği

ARA
1 havuç
yarım salatalık
yarım elma
2 orta şekerli kahve (birisi sütlü)

2 litre su. 6262 adım attım.

canım bu yanındaki puanlar nedir karbonhidrat diyetimi bende bunu yapmayı düşünüyorum tavsiye edermisin

Canım şimdi 66 kiloyum ama regl dönemindeyim büyük ihtimalle 65 çıkarım pts net kilomu paylaşırım. Sporu bırakmasam bu kadar kilo almazdım bakalım tekrar başlamaya çalışacağım
Kilolarımız yakınmış bende geçen cuma 65.5 tum.Ne güzel rakip oluruz senle
Merhaba katılım isteğimi kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Tam kilomu bilemiyorum şu an sabah tartılcam. 85 civarıdır.
Hoşgeldin aramıza tatlım
guzel bir pazar sabahi yine gunler ne cabuk geciyorr

gunaydin kizlar
Günaydın hayırlı pazarlar canım

Günaydın kizlar iki gündür yokum dün oğlumun doğum günüydü çok şükür atlattim biraz kaçamakları oldu ama bu hafta 57 i gorucem bu haftaki hedefim

canım bu yanındaki puanlar nedir karbonhidrat diyetimi bende bunu yapmayı düşünüyorum tavsiye edermisin
oncelikle hosgeldin canim.evet karbonhidrat diyeti.daha persembe gunu basladim ama ileri dogru giden tarti cok sukur gerilemeye basladim.bence eglenceli ama hizli kilo veriste vucut sumu kaybediyo yada verilenler geri gelirmi diyede dusunuyorum

Selam kızlar bende katılabilir miyim acaba?
Sürekli diyete başlayıp çikolataya yeniliyorum
Bu sefer kesin kararlıyım yarın başlıyorum bırakmamak üzere.
Boyum 1.69 kilom 68.
Herkes ideal kilosuna kavuşur inşallah

hoş geldin canım :) bende senin gibi stresten kilo alıyorum direk neyse hepsini vericez inşallaah :):)

ay kendimi gördüm resmen yazdıklarında bende senin gibi bilgisayar başına kitlendim kaldım.. yürüyüş için bile zamanım olmuyor resmen.. hoş geldin diyeyim sana :)

çok güzel çok dengeli bir menü olmuş canım. maşallah diyeyim sana :)

kusura bakmayın kızlar grip ilaçları direk uykumu getiriyor. iki gündür direk uyuyakalıyorum. Menümü yazamdım gelemedimde.. hemen dünün menüsünü yazayım.. haftasonun rahatlığıyla biraz tuhaf oldu açıkcası..

sabah:
2 yumurta
2 dilim salam
2 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir

ara: 2 kuru kayısı

öğle: 1 kase çorba

ara: yok

akşam:
2 kaşık semizotu
2 kaşık kavurma
3 kaşık pilav

ara: yok

su: 2 litre
spor: yok
kitap: uyuyakalmışım

birde bu günün menüsünü yazayım.. Sabah kahvaltısını daha yoğun yapıp, akşama doğru daha hafif yemeyi planlıyorum. Geç de gelsem akşam yemeği yemeyince olmuyor ne yazık ki.. o yüzden bende planlamamı yeniden yaptım.. inşallah bu sefer işe yarayacak

sabah:
3 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir

ara: 1 sade Türk kahvesi

öğle:
1 kase kavurma
1 domates
1 bardak ayran
1 dilim kepek ekmeği

geriye bir akşam kaldı :) onda da sebze yemeği yiyeceğim..

iyi aksamlar
menumu yazayim
sabah: zencefilli yesil kahve
2 yumurta tavada peynir /1
10 zeytin/1

ogle:1 kase seriyeli corba/17
1 patlican karniyarik/7
1 havu tursusu/4
karpuz/4

aksam: kiymali yumurta 3 yumurtadan/1
ayran 200 grm yogurttan /10 toplam 45

su /2lt
sor /15 dk mekik

oncelikle hosgeldin canim.evet karbonhidrat diyeti.daha persembe gunu basladim ama ileri dogru giden tarti cok sukur gerilemeye basladim.bence eglenceli ama hizli kilo veriste vucut sumu kaybediyo yada verilenler geri gelirmi diyede dusunuyorum
Henüz başlmadan öyle kötü şeyler düşünme canım.. Tartının gerilemesine de çok sevindim..

Hoşgeldin cnım.. Hedef kilon kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…