Canım hoşbuldum hedef kilo 58Hoşgeldin canım, hedef kilon kaç?
bugunku
menum
1,5 top yumurta
tere,7zeytin :1
1kase lor peynir: 1
1 avuc findik: 7
5'li form cay
sutlu kahve 1 tatlandiricili: 7
1avuc badem: 6
1kase yogurt: 12
biraz tavuk
1 galete: 14
yesil cay
toplam:48
bide 3 biskrem yedim onunkalorisi cok yuksek cikiyo ekleyip moralimi bozmiycam :) dayanamdim ama ilk defa sıkilmadan rejim yapiyorum
hos geldin canimmİyi geceler Oretes.
Grupta kaç kişi var?
hos geldin ccanim birlikte guzel kilolar vericez isallahCanım hoşbuldum hedef kilo 58
Kilolarımız yakınmış bende geçen cuma 65.5 tum.Ne güzel rakip oluruz senleCanım şimdi 66 kiloyum ama regl dönemindeyim büyük ihtimalle 65 çıkarım pts net kilomu paylaşırım. Sporu bırakmasam bu kadar kilo almazdım bakalım tekrar başlamaya çalışacağım
Hoşgeldin aramıza tatlımMerhaba katılım isteğimi kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Tam kilomu bilemiyorum şu an sabah tartılcam. 85 civarıdır.
Günaydın hayırlı pazarlar canımguzel bir pazar sabahi yine gunler ne cabuk geciyorr
gunaydin kizlar
oncelikle hosgeldin canim.evet karbonhidrat diyeti.daha persembe gunu basladim ama ileri dogru giden tarti cok sukur gerilemeye basladim.bence eglenceli ama hizli kilo veriste vucut sumu kaybediyo yada verilenler geri gelirmi diyede dusunuyorumcanım bu yanındaki puanlar nedir karbonhidrat diyetimi bende bunu yapmayı düşünüyorum tavsiye edermisin
Geçmiş olsun yinemi grip oldun sen ya biraz dikkat et kendine
Selam kızlaaar bende yeni katıldım aranıza. Adım esin.30 yaşındayım 3 yaşında kızım var daha öncede katılmıştım bu yarışmaya. 20 den fazla kilo verdim ama bir yılı aşkın sürede. Şimdi ise beş kilo aldım stresten. Spora tekrar başlıcam yüzmeyi seviyorum. Sizden alacağım motivasyona ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
Kendimi tanıtmayı unuttum.
28 yaşındayım. Çalışıyorum işim dolayısı ile hep masa başındayım hatta bilgisayar ekranından gözlerimi çevirmem dahi pek mümkün olmuyor.
Çok hareketsizim. bu açığımı kapatmak için akşam işten eve geldikten sonra yürüyüşe başladım. Sabah erken uyanabilsem daha güzel planlarım var ama uyanamıyorum.
Diyet olarak sabit bir yapım yok. Şekeri hayatımdan çıkararak kendim için büyük bir adım attım. Diyet olarak ise karbonhidratı azaltıp proteini arttırarak beslenmeyi düşünüyorum. Tabi bunun öncesinde uzun zamandır takip ettiğim bi kaç detoksu deneyeceğim.
Dünkü menüm
SABAH
1 haşlanmış yumurta
1 dilim köy ekmeği
3-4 zeytin
domates, salatalık, maydonoz
1 dilim peynir
1 orta şekerli kahve
ARA
3-4 kuru kayısı
1 kuru incir
5-6 badem
ÖĞLEN
6 küçük köfte
çok az yağlı salata
AKŞAM
yarım kase tarhana çorbası
salata (yağlı)
1 kase yoğurt
yarım tabak tavuk yemeği
1 dilim köy ekmeği
ARA
1 havuç
yarım salatalık
yarım elma
2 orta şekerli kahve (birisi sütlü)
2 litre su. 6262 adım attım.
Günaydın kizlar iki gündür yokum dün oğlumun doğum günüydü çok şükür atlattim biraz kaçamakları oldu ama bu hafta 57 i gorucem bu haftaki hedefim
Henüz başlmadan öyle kötü şeyler düşünme canım.. Tartının gerilemesine de çok sevindim..oncelikle hosgeldin canim.evet karbonhidrat diyeti.daha persembe gunu basladim ama ileri dogru giden tarti cok sukur gerilemeye basladim.bence eglenceli ama hizli kilo veriste vucut sumu kaybediyo yada verilenler geri gelirmi diyede dusunuyorum
Hoşgeldin cnım.. Hedef kilon kaç?Selam kızlar bende katılabilir miyim acaba?
Sürekli diyete başlayıp çikolataya yeniliyorum
Bu sefer kesin kararlıyım yarın başlıyorum bırakmamak üzere.
Boyum 1.69 kilom 68.
Herkes ideal kilosuna kavuşur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?