Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

iyi akşamalr kızlarrrr kızım uyuyorken hemen paylaşımda bulunayım akşama yani

cumartesi

uyanınca-----bol su--t.süt
kahvaltı------- 7 zeytin--peynir---haşl.yumurta---4-5 adet patates kızartması--2 dilim tt ekmek--çay
öğlen----neskafe
akşam----mercimek köftesi---- bol salata---ayran
ara---çay çay çay (saat 18:30 gibiydi)

bol su
bol bol temizlik

bugün
uyanınca---bol bol su
kahvaltı-----zeytin--peynir---azıcık patatesli yumurta---2 dilim tt ekmek--çay
öğlen---yarım porsiyon iskender----salata---yarım lahmacun
ara---türk kahvesi
akşam yokkkkkkkkk
bol bo lyürüyüş market sahil derken güzel bi spor yaptım kızım kucağımda yürüdüüm ama baya yoruldummm

selam kızlar bugun biraz kaçırdım ipin ucunu ben munumu yazayım hemen
sabah:çeyrek tost,çay
ara öğün : sade kahve
öğlen elma,portakal ve ballı ekmek (tatlı krizim tuttu ama yememeliydim biliyorum)
akşam :yarım porsiyon sarma ve tarçınlı kuşburnu çayı
şimlik 1.5 lt geçti su yatana kadar 2 lt olur.
spor : bu akşam yok, haftada 1 gün yapmıyorum
kitap: steelheart'a devam

canım bir iki lokma yediysen ballı ekmeği bence sorun olmaz. onlar sürekli olmadıkları sürece insanın iştahını frenliyorlar. ama tatlı krizin çok tutarsa pingui yemeyi dene.. çocuklar için olduğunda küçük hem de keki falan olduğu için baya doygunluk hissi veriyor insana, tatlı isteğini kesiyor :)

çok lezzetli duruyor bu rejim

Sabah: 4 xlebçı. 2 yk lor peynir. 1 ç k bal. bir az peynir. 1 b çay.
Öğlen: bir az peynir. domates-salatalık. 1 dilim ekmek.
Akşam: 4 yk pirinç pilav. 3 adet tavuk ciyer. 3 yk ezme salatası. 3 yk manqal salatası. 1 dilim ekmek. Akşam yemeyimi 5-de yedim. Ben bu gün azdım yine.
1 lt su. 2 kupa yeşil çay. 1 kupa papatya çayı.

max factor, 27 dakika önce K.İ.B.

Akşam menüsündeki pilav ve ekmek olmamış canım.. Suyu da çok az içmişsin.. Yeşil çay içmen güzel..

Akşam menüsündeki pilav ve ekmek olmamış canım.. Suyu da çok az içmişsin.. Yeşil çay içmen güzel..
Evet kaptanım yapdığım hatanın farkındayım söz bir daha yapmıycam. Ben suyu çok fazla içemiyorum burdan anlatamıycam ama böbreklerim kaldırmıyor. İçdiyim başka mayeleri içmeyib suyu arttırıyımmı yoksa böyle devam ediyyimi. ama sıcak aylarda başka mayelerle beraber suyu da fazla içe biliyorum.

Çeyrek dilimden daha az bi ekmekle yedim , pinguiyi kesin deneyeceğim çok sağolasın

Hoşgeldin canım ,hernekadar ben bi işte çalışmıyor olsanda tez yazdığımdan sürekli evde ve bilgisayarla haşır neşirim bende bildiği oturmaktan popom yassılaşmıştı Benimde uyanamama problemim vardı ama spora başlaınca daha az uyumaya ve eskisine göre daha zinde olmaya başladım. Emin ol yürüyüşün sana bol bol faydası olacak .

İyi akşamlar kızlar.Yardımcım işten ayrıldı 5 gündür çok yoğunum biraz az gelebiliyorum malesef

Kahvaltı:2 dilim wasa üstü peynir domates

Ara:200 gram yoğurt,1 avuç çıtır elma kurusu

Öğle:1 tabak taze fasulye,1 kase yoğurt

Ara:Yarım armut,1 bardak kefir

Akşam:Tavuklu yeşil salata

Ara:Yarım muz

Kitap:Siyah kan

Amanin bi ben böyleyim sanıyodum burda kader arkadaşım çokmuş meğer Bütün gün gözümü bilgisayardan ayıramayanlardan bi diğeride benim Diyet düşüncelerin çok güzel tatlım doğru yoldasın

Böbreklerin rahatsızmı canım?
İçtiğin diğer mayelere şeker katmadığın sürece problem yok, o mayelerde su yerine geçer merak etme canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…