selam kızlar bugun biraz kaçırdım ipin ucunu ben munumu yazayım hemen
sabah:çeyrek tost,çay
ara öğün : sade kahve
öğlen elma,portakal ve ballı ekmek (tatlı krizim tuttu ama yememeliydim biliyorum)
akşam :yarım porsiyon sarma ve tarçınlı kuşburnu çayı
şimlik 1.5 lt geçti su yatana kadar 2 lt olur.
spor : bu akşam yok, haftada 1 gün yapmıyorum
kitap: steelheart'a devam
iyi aksamlar
menumu yazayim
sabah: zencefilli yesil kahve
2 yumurta tavada peynir /1
10 zeytin/1
ogle:1 kase seriyeli corba/17
1 patlican karniyarik/7
1 havu tursusu/4
karpuz/4
aksam: kiymali yumurta 3 yumurtadan/1
ayran 200 grm yogurttan /10 toplam 45
su /2lt
sor /15 dk mekik
Akşam menüsündeki pilav ve ekmek olmamış canım.. Suyu da çok az içmişsin.. Yeşil çay içmen güzel..Sabah: 4 xlebçı. 2 yk lor peynir. 1 ç k bal. bir az peynir. 1 b çay.
Öğlen: bir az peynir. domates-salatalık. 1 dilim ekmek.
Akşam: 4 yk pirinç pilav. 3 adet tavuk ciyer. 3 yk ezme salatası. 3 yk manqal salatası. 1 dilim ekmek. Akşam yemeyimi 5-de yedim. Ben bu gün azdım yine.
1 lt su. 2 kupa yeşil çay. 1 kupa papatya çayı.
max factor, 27 dakika önce K.İ.B.
Evet kaptanım yapdığım hatanın farkındayım söz bir daha yapmıycam. Ben suyu çok fazla içemiyorum burdan anlatamıycam ama böbreklerim kaldırmıyor. İçdiyim başka mayeleri içmeyib suyu arttırıyımmı yoksa böyle devam ediyyimi. ama sıcak aylarda başka mayelerle beraber suyu da fazla içe biliyorum.Akşam menüsündeki pilav ve ekmek olmamış canım.. Suyu da çok az içmişsin.. Yeşil çay içmen güzel..
Hoşgeldin cnım.. Hedef kilon kaç?
canım bir iki lokma yediysen ballı ekmeği bence sorun olmaz. onlar sürekli olmadıkları sürece insanın iştahını frenliyorlar. ama tatlı krizin çok tutarsa pingui yemeyi dene.. çocuklar için olduğunda küçük hem de keki falan olduğu için baya doygunluk hissi veriyor insana, tatlı isteğini kesiyor :)
Kendimi tanıtmayı unuttum.
28 yaşındayım. Çalışıyorum işim dolayısı ile hep masa başındayım hatta bilgisayar ekranından gözlerimi çevirmem dahi pek mümkün olmuyor.
Çok hareketsizim. bu açığımı kapatmak için akşam işten eve geldikten sonra yürüyüşe başladım. Sabah erken uyanabilsem daha güzel planlarım var ama uyanamıyorum.
Diyet olarak sabit bir yapım yok. Şekeri hayatımdan çıkararak kendim için büyük bir adım attım. Diyet olarak ise karbonhidratı azaltıp proteini arttırarak beslenmeyi düşünüyorum. Tabi bunun öncesinde uzun zamandır takip ettiğim bi kaç detoksu deneyeceğim.
Sana umca iç demiştim bu sefer atlama tamamen bitkisel hem gribi şipşak geçiriyor hemde bağışıklık güçlendirmekte kullanılıyor.Bir taşla 2 kuşsorma kuzum yine grip oldum. yorgunluk ilk bağışıklık sistemimi çökertiyo ya
Aramıza hoşgeldin tatlım çabucak kilolarımızdan beraberce kurtuluruz inşHoşbuldum canım hedef kilom 58 inşallah
Amanin bi ben böyleyim sanıyodum burda kader arkadaşım çokmuş meğerKendimi tanıtmayı unuttum.
28 yaşındayım. Çalışıyorum işim dolayısı ile hep masa başındayım hatta bilgisayar ekranından gözlerimi çevirmem dahi pek mümkün olmuyor.
Çok hareketsizim. bu açığımı kapatmak için akşam işten eve geldikten sonra yürüyüşe başladım. Sabah erken uyanabilsem daha güzel planlarım var ama uyanamıyorum.
Diyet olarak sabit bir yapım yok. Şekeri hayatımdan çıkararak kendim için büyük bir adım attım. Diyet olarak ise karbonhidratı azaltıp proteini arttırarak beslenmeyi düşünüyorum. Tabi bunun öncesinde uzun zamandır takip ettiğim bi kaç detoksu deneyeceğim.
Aramıza hoşgeldin tatlım çabucak kilolarımızdan beraberce kurtuluruz inş
Böbreklerin rahatsızmı canım?Evet kaptanım yapdığım hatanın farkındayım söz bir daha yapmıycam. Ben suyu çok fazla içemiyorum burdan anlatamıycam ama böbreklerim kaldırmıyor. İçdiyim başka mayeleri içmeyib suyu arttırıyımmı yoksa böyle devam ediyyimi. ama sıcak aylarda başka mayelerle beraber suyu da fazla içe biliyorum.
Hedefine bir an önce ulaşırsın inş. canım..Hoşbuldum canım hedef kilom 58 inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?