Menün çok güzelmiş ama akşam sonrası aranı sevmedim canım..İyi akşamlar kızlar.Yardımcım işten ayrıldı 5 gündür çok yoğunum biraz az gelebiliyorum malesef
Kahvaltı:2 dilim wasa üstü peynir domates
Ara:200 gram yoğurt,1 avuç çıtır elma kurusu
Öğle:1 tabak taze fasulye,1 kase yoğurt
Ara:Yarım armut,1 bardak kefir
Akşam:Tavuklu yeşil salata
Ara:Yarım muz
Kitap:Siyah kan
Evet böbreklerimde rahatsızlığım var. Yok ben onları şekersiz içiyorum. Bilginiz için teşekkürler.Böbreklerin rahatsızmı canım?
İçtiğin diğer mayelere şeker katmadığın sürece problem yok, o mayelerde su yerine geçer merak etme canım.
İyi geceler canımkızlar hepinize iyi geceler ben kaçıyorum
Rica ederim canım, kilo vererek böbreklerin de yükü hafifleyecektir mutlaka..Evet böbreklerimde rahatsızlığım var. Yok ben onları şekersiz içiyorum. Bilginiz için teşekkürler.
Hedefine bir an önce ulaşırsın inş. canım..
aramiza hos geldin canimmgünaydınnnn kızlarrr nasılsınız bugünden itibaren aranızdayım hafta sonu da yazacaktım ama ne zaman elime telefonu alsam oğlum hemen yanımda bitiyor.rahat bırakmıyor annesini
akrepcim burası kalabalık olabilir düşüncesiyle katılım sayfasına yazmıştım.ben izne ayrılmıştım büyük ihtimal tarihini bulurum şimdi
bu sefer çok hırslıyım inş böyle devam eder
bugün yemek menüm
bir dilim börek
bir domates,5 zeytin
bir bardak şekersiz çay
arada bol su , yeşil çay ,yarım ceviz 2-3 badem ve 2 kayısından oluşan karışım
öğlen 1 porsiyon et
1 kase domates çorbası
1 bardak ayran
arada meyve mi evde unutmuşum bol su ve çay
akşam
küçük tabak ıspanak
bir kase yoğurt
1 elma
yürüyüş için spor ayakkabılarımı unuttum pazartesinin verdiği karışıklık
dün akşam kocaman göbekli ve kalçalı fotomu çektim inş gün gelir zayıf resmimide çeker bende int koyarım ya da yakınlarıma gösteririm neydim ne oldummmmm
günaydınn kızzzlllaaaarrr aamıza yeni katılanlar olmuş hoşgeldiniz kızlar dün o kadar mutluydum ki anlatamam neden mi???? Hemen cevaplıyorum
dün kim beni gördüyse aa ümran ne kadar zayıflamışsın--kilo mu verdin sen---aaa ne kadar güzel olmuşsun falan filannnnn dediler aman allahım ayaklarım yerden kesildi bulutların üstünde uçuyorum sandım bi anbu yüzden durmak yok yola devammmmmm yaşasın kilosuz zayıf ve sağlıklı yaşam güle güle kilolarrrr
aramiza hos geldin canimm
Aramıza yeni gelen arkdaşlar hoş gelmişler.
Herkese kocaman günaydın.
ambucum ne haber nasılsın görüşmeyeli bu puan sistemi nedir bahseder misin birazherkese gunaydin
dunku menum
1 dilim kizarmis ekmek :12
peynir:1
zeytin:1
yumurta
1yemek kasigi kaymak1 tatlandici:2
sutlu kahve 1 tatlandiricili:7
tavuk suyu
tavuk
3 kasik yogurt:6
yesil cay
1 avuc findik:7
toplam:36
sonuc:+100 gr
az yemek ise yaramiyomus onu anladim
secret in ki diy ekalmış aklımda özür dilerim
benim ismim de ümran canım 25 yaşındayım 11,5 aylık bi kızım var çalışıyorumm devlet memuruyum kızımın doğum gününe kadar hamile kalmadan önceki kiloma kavuşmak yani58 kiloya ulaşmak şuan 58.5 kiloyum ama şimdiki hedefim 55 oldukızlar günaydın tekrardan hoşbulduk ben uhs 30 yaşındayım 1,5 yaşında oğlum var çalışıyorum kamu kurumunda 69 kiloyum 162 cm boyundayım ve yaz gelmeden 60 olmak istiyorummmm.
bende sizleri tanıyabilir miyim
ambucum ne haber nasılsın görüşmeyeli bu puan sistemi nedir bahseder misin biraz
günaydınn kızzzlllaaaarrr aamıza yeni katılanlar olmuş hoşgeldiniz kızlar dün o kadar mutluydum ki anlatamam neden mi???? Hemen cevaplıyorum
dün kim beni gördüyse aa ümran ne kadar zayıflamışsın--kilo mu verdin sen---aaa ne kadar güzel olmuşsun falan filannnnn dediler aman allahım ayaklarım yerden kesildi bulutların üstünde uçuyorum sandım bi anbu yüzden durmak yok yola devammmmmm yaşasın kilosuz zayıf ve sağlıklı yaşam güle güle kilolarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?