Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

14 martti bizim ki yandan 3 uüncü disimiz de göründü bugün aşı olduk bebeğim çok ağladı biraz da ates imiz var o yüzden pek giremiyorum kızlar kusura bakmayın.
geçmiş olsun canım allah şifa versin bizim de alt ön sağ diş çıkıcak sanırım bayay beyazlamış artık arada pütürlü pütürlü geliyo elime bende d.gününden sonra yaptırıcam aşısı bakalım

Cuma günde benim is arkadaşım yasemin sen baya zayiflatan dedi aksama Halam sen çok zayıflaması dedi çok mutlu oldum bende bide sikilassam tam olucak spora devam
maşallah kuzum kesinlikle spora devam canım vücut salaş olmasın çünkü

Kizlar itirafim varrrr
Regl oldum ve gece canim tatli biseyler istedi adeta olucem sandim bende biraz kuru uzum ve kuru erik birazda cerez yedimisallah sonuca yansimaz bu
Kaçamağın bunlar olsun kız çikolata şerbetli tatlılarıda yutabilirdin o krizle.Bukadarcıkla tartıda bişi olmaz hem önümüzde daha kocaman 4 günümüz var

hoş geldin tekrar, ben de her cuma fotoğraf çektiriyorum hafta hafta farklılıklara bakacağım, amanınn spor ayakkabılarını unutmak mı , 5 aydır ayrılmaz ikili olduk spor ayakkabılarımla hergün işe taşıyıp duruyorum , akşamdan hazırla çantanı

canım sen günlük tartılıyrsun ya bence tartılma demolarize oluyorsun bugün +100 belki yarın -200 görürsün bence bir hafta sabret....

ben 36 yaşındayım, 1,55 boyundayım 2 oğlum var , şuan 65 kg hedefim 55 ve sonrasında 50 olabilmek

Cuma günde benim is arkadaşım yasemin sen baya zayiflatan dedi aksama Halam sen çok zayıflaması dedi çok mutlu oldum bende bide sikilassam tam olucak spora devam

ayyyy ne güzel bana da durmadan aynı şeyler söyleniyor hatırı sayılır bir farklılık var, herkes ne yapıyorsun diyor ben de yürüyüş yapyorum ve dikkat ediyorum diyorum.

bugün menüm:
sabh:1 haş yum, 1 dilim kıtır ekmek, 5-6 zeytin , az peynir ve 1 lokma reçel

Ara:sade türk kahvesi 1 avuç leblebi

Öğlen:1 yeşil elma ve 1 küçük süt

Ara:1 avuç leblebi

Akşam:1 tbk yaprak sarması(pirinç çok az koydum, eli ve bulgurlu), salata ve yoğurt...

Su: şuan 1 lt ama 2 ye tamamlarım.
Yeşil çayı emzirdiğim için bıraktım

Kitap:bit palas

Hoşgeldin tekrardan canım, evet bu sefer epey hırslı gördüm seni..
Sen tarihini yazmamışıydın bana özelden, aaa dur o sen değildin turab dı..Eski üyelerden arkadaştı, gelmek istiyordu bize ama görünmedi kaç gündür.
Tatlım yürüyüş iyi, şekillenmek için de ayrıca evde antrenman yapabilirsin mesela plates karın küçültür..

Kizlar itirafim varrrr
Regl oldum ve gece canim tatli biseyler istedi adeta olucem sandim bende biraz kuru uzum ve kuru erik birazda cerez yedimisallah sonuca yansimaz bu
Canım hemen üstüne zıplasaydın 100 kez..
Yemişsin gelmiş geçmiş, sen şu ana odaklan, aynenn bol rakamlı menülere devam, merakla takipteyim seni
Harika gelişmeler devam ediyor ve edecekte canım.. Amannn havaya girip kendini bırakma dicektimki sen sloganını atmışsın bile..
Aynen öyle tatlışım, durmak yok yola devammm

teşekkürler kaptanım kesinlik yola devam

Merhaba arkadaşlar ve kaptanım. 5 gündür oğlum hasta . Hastahanedeyim 3 gun iğne yapıldı Boğazlari iltihaplanmis şimdi o geçti derken bugün grip başladı Allahım hasta olan herkese şifa versin ıns. En değerli şey sağlıklı olmak.
Kiloma gelince bugün -1.100 deyim. Hedefim bu hafta takımlar arası 1.olmak.. daha önümüzde 4 gün var. Herkese bol eksili günler kızlar

Senin adına sevindim canım.
28 mart benim oğluşun ki asivemai
Doğum günleri karışmış
Tatlım bence sana tatlandırıcı yaramıyor.. Günlük tartılıyosun sanırım ama haftalık yap o tartılma işlemini..Cumadan cumaya olsun..Seni de merakla takipteyim

Evet canım spora devammm

14 martti bizim ki yandan 3 uüncü disimiz de göründü bugün aşı olduk bebeğim çok ağladı biraz da ates imiz var o yüzden pek giremiyorum kızlar kusura bakmayın.
Ne kusuru canım, hastalık bu kusurmu dinler..Geçmiş olsun..Oğluşun yeni dişi de yeni yaşı da hayırlı olsun..

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim evladını acil şifalar versin inşallah.

Geçmiş olsun canım, Rabbim acil şifalar versin inş..

Kilo durumunu anlayamadım affet, -1,100 ne demek, alınan kilomu verilen kilomu takımlar arası 1. olmayı düündüğüne göre vermişsin diyorum ama emin olmak istedim yinede.

merhaba kızlar öğlen 45 dk yürüyüşümü yaptım, elma yedim ve süt içtim ve az önce arkadaşın ikramı 1 tane galeta yedim. şu an iyiyim açlık yok şükür.....eğer akşama doğru acıkmazsam ço bu hafta da böyle gider

Verdim kaptanım. 70 idim 68.900 cıktımbu sabah

günaydın kızlar... Eeeee ne yapıyorsunuz kilolarınızla bu cumaya kadar en az 65 olmak istiyorum aslında 65 in altına düşmek de istiyorum da hedefimi çok yüksek tutup gözümü korkutmak istemedim. Evet kim benim gibi 1 kilo vermeyi düşünüyor.

selam bayanlar dün hic yazamadim cok kosturmali bi pazardi

dünkü menüm
sabah bir kaynamis yumurta yaninda yesillik ve iki büyük bardak yeşil cay

öğlen
yagsiz hindi eti ve mantar soteledim yogurtla yedim

aksam
bir tarcinli elma bi avuc leblebi

2 litre su ictim
1 litre tarcinli su
bitki caylari

1 bucuk saat tempolu yürüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…