geçmiş olsun canım allah şifa versin bizim de alt ön sağ diş çıkıcak sanırım bayay beyazlamış artık arada pütürlü pütürlü geliyo elime bende d.gününden sonra yaptırıcam aşısı bakalım14 martti bizim ki yandan 3 uüncü disimiz de göründü bugün aşı olduk bebeğim çok ağladı biraz da ates imiz var o yüzden pek giremiyorum kızlar kusura bakmayın.
O arayı bende sevmedim hiç kaptanımMenün çok güzelmiş ama akşam sonrası aranı sevmedim canım..
maşallah kuzum kesinlikle spora devam canım vücut salaş olmasın çünküCuma günde benim is arkadaşım yasemin sen baya zayiflatan dedi aksama Halam sen çok zayıflaması dedi çok mutlu oldum bende bide sikilassam tam olucakspora devam
Kaçamağın bunlar olsun kız çikolata şerbetli tatlılarıda yutabilirdin o krizle.Bukadarcıkla tartıda bişi olmaz hem önümüzde daha kocaman 4 günümüz varKizlar itirafim varrrr
Regl oldum ve gece canim tatli biseyler istedi adeta olucem sandimbende biraz kuru uzum ve kuru erik birazda cerez yedim isallah sonuca yansimaz bu
hoş geldin tekrar, ben de her cuma fotoğraf çektiriyorum hafta hafta farklılıklara bakacağım, amanınn spor ayakkabılarını unutmak mı , 5 aydır ayrılmaz ikili olduk spor ayakkabılarımla hergün işe taşıyıp duruyorum , akşamdan hazırla çantanıgünaydınnnn kızlarrr nasılsınız bugünden itibaren aranızdayım hafta sonu da yazacaktım ama ne zaman elime telefonu alsam oğlum hemen yanımda bitiyor.rahat bırakmıyor annesini
akrepcim burası kalabalık olabilir düşüncesiyle katılım sayfasına yazmıştım.ben izne ayrılmıştım büyük ihtimal tarihini bulurum şimdi
bu sefer çok hırslıyım inş böyle devam eder
bugün yemek menüm
bir dilim börek
bir domates,5 zeytin
bir bardak şekersiz çay
arada bol su , yeşil çay ,yarım ceviz 2-3 badem ve 2 kayısından oluşan karışım
öğlen 1 porsiyon et
1 kase domates çorbası
1 bardak ayran
arada meyve mi evde unutmuşum bol su ve çay
akşam
küçük tabak ıspanak
bir kase yoğurt
1 elma
yürüyüş için spor ayakkabılarımı unuttum pazartesinin verdiği karışıklık
dün akşam kocaman göbekli ve kalçalı fotomu çektim inş gün gelir zayıf resmimide çeker bende int koyarım ya da yakınlarıma gösteririm neydim ne oldummmmm
canım sen günlük tartılıyrsun ya bence tartılma demolarize oluyorsun bugün +100 belki yarın -200 görürsün bence bir hafta sabret....herkese gunaydin
dunku menum
1 dilim kizarmis ekmek :12
peynir:1
zeytin:1
yumurta
1yemek kasigi kaymak1 tatlandici:2
sutlu kahve 1 tatlandiricili:7
tavuk suyu
tavuk
3 kasik yogurt:6
yesil cay
1 avuc findik:7
toplam:36
sonuc:+100 gr
az yemek ise yaramiyomus onu anladim
ben 36 yaşındayım, 1,55 boyundayım 2 oğlum var , şuan 65 kg hedefim 55 ve sonrasında 50 olabilmekkızlar günaydın tekrardan hoşbulduk ben uhs 30 yaşındayım 1,5 yaşında oğlum var çalışıyorum kamu kurumunda 69 kiloyum 162 cm boyundayım ve yaz gelmeden 60 olmak istiyorummmm.
bende sizleri tanıyabilir miyim
ambucum ne haber nasılsın görüşmeyeli bu puan sistemi nedir bahseder misin biraz
Cuma günde benim is arkadaşım yasemin sen baya zayiflatan dedi aksama Halam sen çok zayıflaması dedi çok mutlu oldum bende bide sikilassam tam olucakspora devam
Hoşgeldin tekrardan canım, evet bu sefer epey hırslı gördüm seni..günaydınnnn kızlarrr nasılsınız bugünden itibaren aranızdayım hafta sonu da yazacaktım ama ne zaman elime telefonu alsam oğlum hemen yanımda bitiyor.rahat bırakmıyor annesini
akrepcim burası kalabalık olabilir düşüncesiyle katılım sayfasına yazmıştım.ben izne ayrılmıştım büyük ihtimal tarihini bulurum şimdi
bu sefer çok hırslıyım inş böyle devam eder
bugün yemek menüm
bir dilim börek
bir domates,5 zeytin
bir bardak şekersiz çay
arada bol su , yeşil çay ,yarım ceviz 2-3 badem ve 2 kayısından oluşan karışım
öğlen 1 porsiyon et
1 kase domates çorbası
1 bardak ayran
arada meyve mi evde unutmuşum bol su ve çay
akşam
küçük tabak ıspanak
bir kase yoğurt
1 elma
yürüyüş için spor ayakkabılarımı unuttum pazartesinin verdiği karışıklık
dün akşam kocaman göbekli ve kalçalı fotomu çektim inş gün gelir zayıf resmimide çeker bende int koyarım ya da yakınlarıma gösteririm neydim ne oldummmmm
Canım hemen üstüne zıplasaydın 100 kez..Kizlar itirafim varrrr
Regl oldum ve gece canim tatli biseyler istedi adeta olucem sandimbende biraz kuru uzum ve kuru erik birazda cerez yedim isallah sonuca yansimaz bu
Harika gelişmeler devam ediyor ve edecekte canım.. Amannn havaya girip kendini bırakma dicektimki sen sloganını atmışsın bile..günaydınn kızzzlllaaaarrr aamıza yeni katılanlar olmuş hoşgeldiniz kızlar dün o kadar mutluydum ki anlatamam neden mi???? Hemen cevaplıyorum
dün kim beni gördüyse aa ümran ne kadar zayıflamışsın--kilo mu verdin sen---aaa ne kadar güzel olmuşsun falan filannnnn dediler aman allahım ayaklarım yerden kesildi bulutların üstünde uçuyorum sandım bi anbu yüzden durmak yok yola devammmmmm yaşasın kilosuz zayıf ve sağlıklı yaşam güle güle kilolarrrr
teşekkürler kaptanım kesinlik yola devamCanım hemen üstüne zıplasaydın 100 kez..
Yemişsin gelmiş geçmiş, sen şu ana odaklan, aynenn bol rakamlı menülere devam, merakla takipteyim seni
Harika gelişmeler devam ediyor ve edecekte canım.. Amannn havaya girip kendini bırakma dicektimki sen sloganını atmışsın bile..
Aynen öyle tatlışım, durmak yok yola devammm
Senin adına sevindim canım.günaydın kızlar, vasat bir hafta sonu geçirdiğim ...her zamanki gibi evdeki dağınıkları topla, çocuklarla uğraş, temizlk çamaşır alışveriş vs. yediklerime dikkat ettim mi diye sorarsanız, sayılır!!!! ama hem ctesi hem pazar yürüyüş yaptım, dün alışverişe çıktık bittiğinde saat 18,30 du, eve geldik 18.45 oldu, eşim yürüyüşüne gidiyorsan git ben çocuklara bakarım dedi.çokkkk mutlu oldum ya alıştı o da artık yürüyüş yapmama ne güzelllllll...
Doğum günleri karışmış
Tatlım bence sana tatlandırıcı yaramıyor.. Günlük tartılıyosun sanırım ama haftalık yap o tartılma işlemini..Cumadan cumaya olsun..Seni de merakla takipteyimherkese gunaydin
dunku menum
1 dilim kizarmis ekmek :12
peynir:1
zeytin:1
yumurta
1yemek kasigi kaymak1 tatlandici:2
sutlu kahve 1 tatlandiricili:7
tavuk suyu
tavuk
3 kasik yogurt:6
yesil cay
1 avuc findik:7
toplam:36
sonuc:+100 gr
az yemek ise yaramiyomus onu anladim
Evet canım spora devammmCuma günde benim is arkadaşım yasemin sen baya zayiflatan dedi aksama Halam sen çok zayıflaması dedi çok mutlu oldum bende bide sikilassam tam olucakspora devam
Ne kusuru canım, hastalık bu kusurmu dinler..Geçmiş olsun..Oğluşun yeni dişi de yeni yaşı da hayırlı olsun..14 martti bizim ki yandan 3 uüncü disimiz de göründü bugün aşı olduk bebeğim çok ağladı biraz da ates imiz var o yüzden pek giremiyorum kızlar kusura bakmayın.
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim evladını acil şifalar versin inşallah.Merhaba arkadaşlar ve kaptanım. 5 gündür oğlum hasta . Hastahanedeyim 3 gun iğne yapıldı Boğazlari iltihaplanmis şimdi o geçti derken bugün grip başladıAllahım hasta olan herkese şifa versin ıns. En değerli şey sağlıklı olmak.
Kiloma gelince bugün -1.100 deyim. Hedefim bu hafta takımlar arası 1.olmak.. daha önümüzde 4 gün var. Herkese bol eksili günler kızlar
Geçmiş olsun canım, Rabbim acil şifalar versin inş..Merhaba arkadaşlar ve kaptanım. 5 gündür oğlum hasta . Hastahanedeyim 3 gun iğne yapıldı Boğazlari iltihaplanmis şimdi o geçti derken bugün grip başladıAllahım hasta olan herkese şifa versin ıns. En değerli şey sağlıklı olmak.
Kiloma gelince bugün -1.100 deyim. Hedefim bu hafta takımlar arası 1.olmak.. daha önümüzde 4 gün var. Herkese bol eksili günler kızlar
Geçmiş olsun canım, Rabbim acil şifalar versin inş..
Kilo durumunu anlayamadım affet, -1,100 ne demek, alınan kilomu verilen kilomutakımlar arası 1. olmayı düündüğüne göre vermişsin diyorum ama emin olmak istedim yinede.
Amin canm saolCanım çok geçmiş olsun. Rabbim evladını acil şifalar versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?