canım şu an kaç kggünaydın kızlar... Eeeee ne yapıyorsunuz kilolarınızla bu cumaya kadar en az 65 olmak istiyorum aslında 65 in altına düşmek de istiyorum da hedefimi çok yüksek tutup gözümü korkutmak istemedim. Evet kim benim gibi 1 kilo vermeyi düşünüyor.
bende en az bi kilo vermek istiyorum bu hafta daha cok spor yapmam lazimgünaydın kızlar... Eeeee ne yapıyorsunuz kilolarınızla bu cumaya kadar en az 65 olmak istiyorum aslında 65 in altına düşmek de istiyorum da hedefimi çok yüksek tutup gözümü korkutmak istemedim. Evet kim benim gibi 1 kilo vermeyi düşünüyor.
tamam canım o zaman yarışıyoruz. Bakalım cuma gününe kadar hangimiz 65 kilonun altına düşeceğiz.ben 65'im şu anda, bu hafta senle rekabet edbiliriz istersen 1 gitse offff süper olur
selam canm nerelerdesinslm kızlar...
hadi bakalım menüleriniz takipteyim ona göretamam canım o zaman yarışıyoruz. Bakalım cuma gününe kadar hangimiz 65 kilonun altına düşeceğiz.
selammslm kızlar...
tuzsuz içiyorum canım ben evde kendim yapıyorum tuzlu olunca vücudumda şişme yapıyor o yüzden tuzsuz tercih ediyorumbisey sorcam
ayrani çoğunun mönüsünde görüyorum tuzlu olduğu icin ben içmek istemiyorum diyette yanılıyormuyum acaba
Akşam 3 dilim ekmek çok canım..bugün ki menüm
Sabah bir elma
Ara 1 bardak yeşil çay
Öğle 1 Adet sahanda yumurta
2 dilim ekmek
ara 1 bardak yeşil çay
Akşam yumurtalı ıspanak 3 dilim ekmek ayran
Tarçın çayı
o zaman bir dilimini yemiyorum kaptanım..Akşam 3 dilim ekmek çok canım..
slm ben kendimi tanitayim 33 yasindayim boyum 163 kilom en son 85 di bende 2 aya kadar en cok 15 kilo verme cabasindayim bakalimkızlar günaydın tekrardan hoşbulduk ben uhs 30 yaşındayım 1,5 yaşında oğlum var çalışıyorum kamu kurumunda 69 kiloyum 162 cm boyundayım ve yaz gelmeden 60 olmak istiyorummmm.
bende sizleri tanıyabilir miyim
ambucum ne haber nasılsın görüşmeyeli bu puan sistemi nedir bahseder misin biraz
ayy valla icime su doktn vicdan azabi iindeyim ama bugun telafi edicem isallahKaçamağın bunlar olsun kız çikolata şerbetli tatlılarıda yutabilirdin o krizle.Bukadarcıkla tartıda bişi olmaz hem önümüzde daha kocaman 4 günümüz var
valla kaptanim kalkmaya bile mecalim yoktu dun ama bugun telafi edicem sozzzCanım hemen üstüne zıplasaydın 100 kez..
Yemişsin gelmiş geçmiş, sen şu ana odaklan, aynenn bol rakamlı menülere devam, merakla takipteyim seni
Harika gelişmeler devam ediyor ve edecekte canım.. Amannn havaya girip kendini bırakma dicektimki sen sloganını atmışsın bile..
Aynen öyle tatlışım, durmak yok yola devammm
canim cok gemis olsunMerhaba arkadaşlar ve kaptanım. 5 gündür oğlum hasta . Hastahanedeyim 3 gun iğne yapıldı Boğazlari iltihaplanmis şimdi o geçti derken bugün grip başladıAllahım hasta olan herkese şifa versin ıns. En değerli şey sağlıklı olmak.
Kiloma gelince bugün -1.100 deyim. Hedefim bu hafta takımlar arası 1.olmak.. daha önümüzde 4 gün var. Herkese bol eksili günler kızlar
günaydın kızlar... Eeeee ne yapıyorsunuz kilolarınızla bu cumaya kadar en az 65 olmak istiyorum aslında 65 in altına düşmek de istiyorum da hedefimi çok yüksek tutup gözümü korkutmak istemedim. Evet kim benim gibi 1 kilo vermeyi düşünüyor.
canim ben ayrani kendim evde yapiyorum tuz kendiminkine ekmiyorumbisey sorcam
ayrani çoğunun mönüsünde görüyorum tuzlu olduğu icin ben içmek istemiyorum diyette yanılıyormuyum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?