daha once yapip guzel sonuc aldinmi canimhaftasonu hiç kaçamağım yok.ama bu hafta regl haftam..perşembe gibi yine lapa yapayım diyorum
kaptanim tatlandirici gunde 1 yada 2 bisey yapmaz bence.dun cok az yedigim icin oldu galiba bakalim bugun yiyorum.bide ben hergun tartilmazsam catlarim dayanamamki :)
selam canm nerelerdesin
hadi bakalım menüleriniz takipteyim ona göre
selamm
herkese merhaba
kaptanim tatlandirici gunde 1 yada 2 bisey yapmaz bence.dun cok az yedigim icin oldu galiba bakalim bugun yiyorum.bide ben hergun tartilmazsam catlarim dayanamamki :)
hedefcim ben geri geldim bu sefer Allahin izniyle vericem kilocuklarimi.(cok bilinmis bir laf oldu)
sen nerelerdesin?cocuklar iyimi
Çatlamazsın merak etme canım.. Yarın tartılma yok sana, Cuma sabahı tartılıyosun sözmükaptanim tatlandirici gunde 1 yada 2 bisey yapmaz bence.dun cok az yedigim icin oldu galiba bakalim bugun yiyorum.bide ben hergun tartilmazsam catlarim dayanamamki :)
Kuzum hiç yeme, zaten ıspanak yumurtalı değilmi? Ekmek yerine yoğurt ye 1 kase..o zaman bir dilimini yemiyorum kaptanım..
Canım 1. kahveyi şekersiz içiyoruz, 2. akşam sonrası ara yapmıyoruzDünkü menüm
SABAH
1 haşlanmış yumurta
1 dilim köy ekmeği
2 dilim peynir (kalın)
5 zeytin
domates, salatalık
2 ceviz
ARA
1 orta şekerli Türk kahvesi
1 tane pohaça
AKŞAM
Yarım kase tarhana çorbası
yağlı salata
Yarım tabak mantı
1 kase şekersiz komposto
turşu
Orta şekerli Türk kahvesi, 1 dilim ayva 3814 adım attım. 300 tane ip atladım. 2,5 litre de su içtim
Piko onun adı kız ilk defamı yedin sen bakimSelam kizlar sabah ugrayamadim pazartesi yogunlugu iste.. menumu yazayim eve gecincede gecmisi okuyacagim :)
Sabah
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
3 dilim kepek ekmegi
5 zeytin
Ara: yok
Ogle:
3 firin kofte
2 en kucuk dilim ekmek
1 bardak cola
Ara:
1 sutlu nescafe
1 pirinc patlakli bir cikolata_ diyemis paketinde oyle yaziyordu nr oldugunj bende tam anlayamadim. Mor bir paketi var icinde kuru meyve falan var..
Aksam:
1 kase corba ya da 4 yemek kasigi sebze yemegi
Yogurt
Su: 1.5 litre bitti yatana kadar 2.5 yaparim.
Spor: 6000 adim atmisim. Daha yoldayim gidene kadar 8000e tamamlarim gibu geliyor.
Kitap: in bu gun bitti :) yarin yeni kitap beni bekler :)
Çatlamazsın merak etme canım.. Yarın tartılma yok sana, Cuma sabahı tartılıyosun sözmü
Akşamı bilinçlimi yemedin yoksa öğleyi geçmiş yapmıştın canım..Menüm:
Sabah: 4 xlebçı. 2 yk lor peynir. 1 yk bal. domates-salatalık. 6 zeytin. bir az peynir. 1 b çay.
Ara: 2 hurma 1 b çay.
Öğlen: 1 tabak lahana kavurması. 2 dilim ekmek. 2 yk yoğurt.
Akşam: yok.
1 lt su. 2 kupa yeşil çay. 1 kupa papatya çayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?