Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

haftasonu hiç kaçamağım yok.ama bu hafta regl haftam..perşembe gibi yine lapa yapayım diyorum
daha once yapip guzel sonuc aldinmi canim
kaptanim tatlandirici gunde 1 yada 2 bisey yapmaz bence.dun cok az yedigim icin oldu galiba bakalim bugun yiyorum.bide ben hergun tartilmazsam catlarim dayanamamki :)

ben sekeri tamamen hayatimdan cikardim tatlandiricida kullanmak istemiyorum canim tatli bisey isterse dogal seyler yiyorum meyve ve hura gibi

selam canm nerelerdesin

hadi bakalım menüleriniz takipteyim ona göre

kaptanim tatlandirici gunde 1 yada 2 bisey yapmaz bence.dun cok az yedigim icin oldu galiba bakalim bugun yiyorum.bide ben hergun tartilmazsam catlarim dayanamamki :)

hedefcim ben geri geldim bu sefer Allahin izniyle vericem kilocuklarimi.(cok bilinmis bir laf oldu)
sen nerelerdesin?cocuklar iyimi

hoşgeldin ambu. seni görüğüme çooook sevindim. sorma ben de beterim. 2 hafta 6dan sonra yemedim çok rahattım 3. hafta diyete başlar başlamaz bütün kurallarım yıkıldı. cumartesi 66,2 idi kilom. yerimde sayıyıorum.
yürüyüşleriden de uzaklaştım hamlamışım. bugün spor salonu baktım öğle arası için. kar yağmur diye dışarı çıkmadıkça işler kötüye gidiyor.
gene karışığım....
hadi şu son kiloma düşüp ben de takıma gireyim inşallah:)

Dünkü menüm

SABAH
1 haşlanmış yumurta
1 dilim köy ekmeği
2 dilim peynir (kalın)
5 zeytin
domates, salatalık
2 ceviz

ARA
1 orta şekerli Türk kahvesi
1 tane pohaça

AKŞAM
Yarım kase tarhana çorbası
yağlı salata
Yarım tabak mantı
1 kase şekersiz komposto
turşu

Orta şekerli Türk kahvesi, 1 dilim ayva 3814 adım attım. 300 tane ip atladım. 2,5 litre de su içtim

Çatlamazsın merak etme canım.. Yarın tartılma yok sana, Cuma sabahı tartılıyosun sözmü

Canım 1. kahveyi şekersiz içiyoruz, 2. akşam sonrası ara yapmıyoruz

Menüm:
Sabah: 4 xlebçı. 2 yk lor peynir. 1 yk bal. domates-salatalık. 6 zeytin. bir az peynir. 1 b çay.
Ara: 2 hurma 1 b çay.
Öğlen: 1 tabak lahana kavurması. 2 dilim ekmek. 2 yk yoğurt.
Akşam: yok.
1 lt su. 2 kupa yeşil çay. 1 kupa papatya çayı.

menum
sabah: yesilcay kahvalti yok

ogle: izgara et ve tavuk/0
salata/8
zero kola /?
biraz ekmek/20
ara: yeslcay

aksam: et tavuk isgara /0

toplm 28 kolanin kb degerine bakicam daha

spor: 15 dk mekik 45 dk yuruyus yapilacak daha survivor esliginde:)

su :2

Selam herkese kaptancim beni cuma yarisa almadin moralim cok bozuk butun motivasyonumu kaybettim dun bitane karniyark yedim bugunde yarim doner durum yedim pismanmiyim dersenix birazcik ama onlarin disinda diyetime uydum bu hafta yarisa girmek istiyorum artik cuma ya kada bende tartilmycam hepinizi kocaman opuyorum

Arkadaslar protein agirlikli beslenin proteinle karbonhidrat ayni kalori olsalarda protein deki peptitleri parcalamak icin vucut daha cok enerji harciyor protein aldikca yaglar eriyip kaslaniyoruz

Selam kizlar sabah ugrayamadim pazartesi yogunlugu iste.. menumu yazayim eve gecincede gecmisi okuyacagim :)

Sabah
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
3 dilim kepek ekmegi
5 zeytin

Ara: yok

Ogle:

3 firin kofte
2 en kucuk dilim ekmek
1 bardak cola

Ara:
1 sutlu nescafe
1 pirinc patlakli bir cikolata_ diyemis paketinde oyle yaziyordu nr oldugunj bende tam anlayamadim. Mor bir paketi var icinde kuru meyve falan var..

Aksam:
1 kase corba ya da 4 yemek kasigi sebze yemegi

Yogurt

Su: 1.5 litre bitti yatana kadar 2.5 yaparim.
Spor: 6000 adim atmisim. Daha yoldayim gidene kadar 8000e tamamlarim gibu geliyor.

Kitap: in bu gun bitti :) yarin yeni kitap beni bekler :)

Beynimizin calismasi icin karbonhitrata ihtiyacimiz oldugu unutulmasin uzun sureli karbonhidrat diyetleri yapmayalim arkadaslar trigliserit ve damar tikanikligi sorunlariniz cikabilir ben biyoloji ogretmeniyim bu arada

Bende bugun ki menümu paylaşayım. .
sabah Sucuklu Kaşarlı tost
Öğlen 2 kasık pılav
3 kasık nohut
akşam salata
1 küçük kase yogurt
5 yaprak et doner
öğle arası 2 tane un kurabiyesi yedım . Bugün çok abartmadigim için sorun olmaz diye düşünüyorum. .
Şimdi ben dizi izleyeceğim ıns. . Görüşürüz :)

Piko onun adı kız ilk defamı yedin sen bakim Tülin Şahin oynardı reklamında çikolata değil pikolata bu derdi

Bende hemen menümü yazim.

Kahvaltı:
2 dilim wasa
2 dilim peynir
1 dilim hindi füme
1 haşlanmış yumurta

Ara:
Yarım armut
200 gram yoğurt

Öğle:
Tavuk döner
1 haşlanmış yumurta
1 bardak kefir

Ara:
Çilek

Akşam:
Izgara uskumru
Yeşil salata
1 dilim şekersiz tahin helvası

Spor:2 mil leslie
Kitap:Siyah Kan

hedefcim ben karbonhodrat diyetine basladim.bizim gibi uzun suredir diyettekiler icin puan sistemi degisik ve eglenceli bence.bir bak istersen canim

Akşamı bilinçlimi yemedin yoksa öğleyi geçmiş yapmıştın canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…