Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Tatlım cola dan uzak duruyoruz, zeroda olsa uzağız unutma..

Canım 2 hafta deneme süremiz var, bu iki hafta içinde kendini ispat ediceksin ve üçüncü hafta listede olucaksın.. Hiç moral bozmaya gerek yok..
Arkadaslar protein agirlikli beslenin proteinle karbonhidrat ayni kalori olsalarda protein deki peptitleri parcalamak icin vucut daha cok enerji harciyor protein aldikca yaglar eriyip kaslaniyoruz

bugunku menum
biraz yumurta
1avuc findik:7
1kase lor peynir:1
8zeytin:1
yesil cay
bolca inegol kofte:10(ben yaptim)
ayran:7
sutlu kahve 1 tatlandiricili:7
1 avuc badem:6
elma:17
toplam;56
elma ve bademi simdi yedim.saat sıkinti olabilir biraz

Selam kızlar bende karbonhisrat diyetine başlamayı düşünüyorum ama elma ve portakal olmadan nasıl yapacağım bilemiyorum

Protein kaynaklari 1. Yumurta 2.kirmizi et 3.balik 4.tavuk sut ve sut urunleri bunlardan sonra geliyor tavuk eti kirmizi ete gore daha cok kas yapiyomus ben cok tercih etmesemde

canım ya şmdikitavuklar hormonlu ya hormon sistemini bozuyor diyorlar ondanda çekiniyorum yemeye.

canım sabah 2 dilim ekmek yeterli olurdu diye düşünüyorum akşam yemeğinde yanına 1 kase yoğurt eklesen süper olurmuş.
canım toplam kalori belki az olabilir ama karbonhidrat biraz fazla tüketmişsin ayrıca porsiyonların çok küçük. hem kurabiye hem nohut hem pilav hem tost üstüste hem seni acıktırır hemde kaslarını güçlendirmez diye düşünüyorrum.
bence çok güzel beslenmişsin.

Tatlım cola dan uzak duruyoruz, zeroda olsa uzağız unutma..
kaptanım neden uzak duruyoruz zero koladan.
Canım 2 hafta deneme süremiz var, bu iki hafta içinde kendini ispat ediceksin ve üçüncü hafta listede olucaksın.. Hiç moral bozmaya gerek yok..
ay hadi inşallah kaptanım. bu arada bende sabah baktım 65.5 kiloyum hedefim 58 bu defa olasa artık
bugunku menum
biraz yumurta
1avuc findik:7
1kase lor peynir:1
8zeytin:1
yesil cay
bolca inegol kofte:10(ben yaptim)
ayran:7
sutlu kahve 1 tatlandiricili:7
1 avuc badem:6
elma:17
toplam;56
elma ve bademi simdi yedim.saat sıkinti olabilir biraz
]
canım bende karbonhidrata sardırdım bakalım benimki kaç puan çıkacak

kızlar bende bugün itibari ile karbonhidrat diyetine başladı bakalım ne kadar yapabilmişim. bugünki menüm aşağıda

sabah;
2 dilim peynir,1
bol yeşillik, 1
yarım salatalık 2

ara
sade türk kahvesi

öğle
kocama bir kase brüksel lahanası salatası 14

ara
1 bardak sütlü nescafe3
yarım bardak süt3

akşam
bir tabak kuru biber-kabak-patlıcan kavurması (az yağlı) 8
etli lahana dolması 2 kçük adet 8
yaarım kase yoğurt 6
bir dilim ekmek 12

58 puan çok fena meyve yiyesim var ama en iyisi bir dilim peynir yiyip yatmalı

spor yok ama yarın nasipse yüzmeye gideceğim

bugün 2.5 litre suyumu içtim.
bitki çayı içmedim ama kahve beni tok ttuyor.

off kıyamam kuzucuğa, onların yerine sadece biz hasta olsak diyorum hep. geçmiş olsun

canım öğlen düzenli yemek yemelisi sora o açlık atağı gece birden hortlayıverir.
Verdim kaptanım. 70 idim 68.900 cıktımbu sabah
vaay bence çok hızlı ve güzel bir sonuç bu hafta 2 kg geçmeni umuyorum
canım bence gayet güzel beslenmişsin ancak öğünlerinin yaına salata eklemeni tavsiye ederim.
canım akşam bence bolca yoğurt yiyebilirsin çünkü hem pasta hem meyve suyu çok fazla şeker almışsın karbonhdratta fazlalığını yarın daha az alarak dengeleyebilirsin. bazen kaçamaklar bizi daha çok tetiklemeli
bugün ki menüm
Sabah bir elma
Ara 1 bardak yeşil çay
Öğle 1 Adet sahanda yumurta
2 dilim ekmek
ara 1 bardak yeşil çay
Akşam yumurtalı ıspanak 3 dilim ekmek ayran
Tarçın çayı
canım tüm gün aç gezip akşam dayanamamış ekmeği fazlaca tüketmişsin. toplamda sorun yok ama gün içinde daha dengeli beslenmeni tavsiye ederim.

arkadaşlar bu arada herkesin menüsüne yorum yapmaya çalışıyorum bildiğim kadarıyla ama eğer size rahatsızlık veriysam lütfen paylaşın benimle. geçen sene çok iyi bir diyetisyen eşiliğinde zayıfladım. o yüzden oradan öğrenebildiğim tecrübeleri sizinle paylaşmak istedim. diyeceksiniz ki neden geri aldın?? tamamen psikolojik. stresten kendimi yemeye verdim kendimi önemsemedim sanırım. arkadaşlar size yorumlarımal rahatsızlık verirsem lütfen paylaşın.

Tatlım herkes herkesin menüsüne yorum yapabilir kimse rahatsız olmaz hiç merak etme

Teşekkür ederim yorumun için benim için hiçbir sorun yok aksine iyi olur yorumlaman:)
Evet aşırı tatlı yemiş oldum akşam salata ve yoğurt yedim:)
En doğru sonuç sabah uyandığımdaki kilom dimi:)
Dün kilomu 68 olarak belirtmiştim ama bu sabah yani başlangıç kilom 68.600 dü :/
Sabah sonucu bildiririm herkese iyi geceler :)

Kızlar internetimde sorun var gidip geliyor o yüzden hemen menümü paylaşıyorum
sabah:sucuklu yumurta ,çay ve yarım dilim ekmek
ara öğün:ada çayı
Öğlen yarım portakal ve sade kahve
akşam:1 tabak ıspanak emeği ve yarım dilim ekmek ve üzrine kekik çayı
2,5 litreye yakın su
35 dk spor
kitap:steelheart'a devam

Takim arkadaslarima bir sorum olacak diyette oldugunuzu esinizden bile saklayanlardanmisiniz yoksa herkes bilsinlerdenmi?

Ben 6 yil once aman herseyden biraz yiyeyim diyette oldugumu kimse bilmesin ben bu kilolari nasil olsa veririm herseyden yerdim ama ax yerdim yaklasik 1 senede 12kilo verdim cok uzun bi surecti birakalim herkes bilsin diyet yaptigimizi hem daha iyi oluyor kendimize hakim oluyoruz yanliz cay saatlerinde arkadaslar cok sinir oluyo benim ben diyetteyim lafima bizi dusunen destek olsun diyorum cok konustum iyi geceler

Günaydın kızlar bugünkü kilom 67.500 :/
Dünden bugüne 1 kg fark var ödem attım sanırım çok su içtim çünkü

memnun oldum ümrancım

evet çok hırslıyım kaptanım yediklerime dikkat ediyorum 1 haftadır 1 kilo verdim devam edicem her fırsatımda yürüyüş yapıcam öğlen arasında öğrencilerle voleybol oynuyorum. çocucuğumun bebeklik sıkıntıları geçti o anneme alıştı annemde ona o yüzden eve 1-2 km önceden inip yürüyüşümü yapıcam
sabahları eşim servise bırakıyordu.nisan ayı itibariyle onu da bırakıp yürüyerek gidicem. şimdilik böyle dün hiç fire vermedim.ve kendimi aç ta hissetmedim.oleyyyyy

Takim arkadaslarima bir sorum olacak diyette oldugunuzu esinizden bile saklayanlardanmisiniz yoksa herkes bilsinlerdenmi?
ben dayanamıyorum söylüyorum herkese

ben 65'im şu anda, bu hafta senle rekabet edbiliriz istersen 1 gitse offff süper olur

tamam canım o zaman yarışıyoruz. Bakalım cuma gününe kadar hangimiz 65 kilonun altına düşeceğiz.
başarılar kızlar
bende canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…