Tatlım cola dan uzak duruyoruz, zeroda olsa uzağız unutma..menum
sabah: yesilcay kahvalti yok
ogle: izgara et ve tavuk/0
salata/8
zero kola /?
biraz ekmek/20
ara: yeslcay
aksam: et tavuk isgara /0
toplm 28 kolanin kb degerine bakicam daha
spor: 15 dk mekik 45 dk yuruyus yapilacak daha survivor esliginde:)
su :2
Canım 2 hafta deneme süremiz var, bu iki hafta içinde kendini ispat ediceksin ve üçüncü hafta listede olucaksın.. Hiç moral bozmaya gerek yok..Selam herkese kaptancim beni cuma yarisa almadin moralim cok bozuk butun motivasyonumu kaybettim dun bitane karniyark yedim bugunde yarim doner durum yedim pismanmiyim dersenix birazcik ama onlarin disinda diyetime uydum bu hafta yarisa girmek istiyorum artik cuma ya kada bende tartilmycam hepinizi kocaman opuyorum
Arkadaslar protein agirlikli beslenin proteinle karbonhidrat ayni kalori olsalarda protein deki peptitleri parcalamak icin vucut daha cok enerji harciyor protein aldikca yaglar eriyip kaslaniyoruz
Ben akşam yemeyimi 5-de yerim acıkmadıysam 6-da yerim. eyer 6-da acıkmadıysam sonra yemiyorum çünki geç yediyimde kilo veremiyorum.Akşamı bilinçlimi yemedin yoksa öğleyi geçmiş yapmıştın canım..
Protein kaynaklari 1. Yumurta 2.kirmizi et 3.balik 4.tavuk sut ve sut urunleri bunlardan sonra geliyor tavuk eti kirmizi ete gore daha cok kas yapiyomus ben cok tercih etmesemde
Selam kizlar sabah ugrayamadim pazartesi yogunlugu iste.. menumu yazayim eve gecincede gecmisi okuyacagim :)
Sabah
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
3 dilim kepek ekmegi
5 zeytin
Ara: yok
Ogle:
3 firin kofte
2 en kucuk dilim ekmek
1 bardak cola
Ara:
1 sutlu nescafe
1 pirinc patlakli bir cikolata_ diyemis paketinde oyle yaziyordu nr olyorum dugunj bende tam anlayamadim. Mor bir paketi var icinde kuru meyve falan var..
Aksam:
1 kase corba ya da 4 yemek kasigi sebze yemegi
Yogurt
Su: 1.5 litre bitti yatana kadar 2.5 yaparim.
Spor: 6000 adim atmisim. Daha yoldayim gidene kadar 8000e tamamlarim gibu geliyor.
Kitap: in bu gun bitti :) yarin yeni kitap beni bekler :)
canım toplam kalori belki az olabilir ama karbonhidrat biraz fazla tüketmişsin ayrıca porsiyonların çok küçük. hem kurabiye hem nohut hem pilav hem tost üstüste hem seni acıktırır hemde kaslarını güçlendirmez diye düşünüyorrum.Bende bugun ki menümu paylaşayım. .
sabah Sucuklu Kaşarlı tost
Öğlen 2 kasık pılav
3 kasık nohut
akşam salata
1 küçük kase yogurt
5 yaprak et doner
öğle arası 2 tane un kurabiyesi yedım . Bugün çok abartmadigim için sorun olmaz diye düşünüyorum. .
Şimdi ben dizi izleyeceğim ıns. . Görüşürüz :)
bence çok güzel beslenmişsin.Bende hemen menümü yazim.
Kahvaltı:
2 dilim wasa
2 dilim peynir
1 dilim hindi füme
1 haşlanmış yumurta
Ara:
Yarım armut
200 gram yoğurt
Öğle:
Tavuk döner
1 haşlanmış yumurta
1 bardak kefir
Ara:
Çilek
Akşam:
Izgara uskumru
Yeşil salata
1 dilim şekersiz tahin helvası
Spor:2 mil leslie
Kitap:Siyah Kan
kaptanım neden uzak duruyoruz zero koladan.Tatlım cola dan uzak duruyoruz, zeroda olsa uzağız unutma..
ay hadi inşallah kaptanım. bu arada bende sabah baktım 65.5 kiloyum hedefim 58 bu defa olasa artıkCanım 2 hafta deneme süremiz var, bu iki hafta içinde kendini ispat ediceksin ve üçüncü hafta listede olucaksın.. Hiç moral bozmaya gerek yok..
]bugunku menum
biraz yumurta
1avuc findik:7
1kase lor peynir:1
8zeytin:1
yesil cay
bolca inegol kofte:10(ben yaptim)
ayran:7
sutlu kahve 1 tatlandiricili:7
1 avuc badem:6
elma:17
toplam;56
elma ve bademi simdi yedim.saat sıkinti olabilir biraz
Merhaba arkadaşlar ve kaptanım. 5 gündür oğlum hasta . Hastahanedeyim 3 gun iğne yapıldı Boğazlari iltihaplanmis şimdi o geçti derken bugün grip başladıAllahım hasta olan herkese şifa versin ıns. En değerli şey sağlıklı olmak.
Kiloma gelince bugün -1.100 deyim. Hedefim bu hafta takımlar arası 1.olmak.. daha önümüzde 4 gün var. Herkese bol eksili günler kızlar
canım öğlen düzenli yemek yemelisi sora o açlık atağı gece birden hortlayıverir.merhaba kızlar öğlen 45 dk yürüyüşümü yaptım, elma yedim ve süt içtim ve az önce arkadaşın ikramı 1 tane galeta yedim. şu an iyiyim açlık yok şükür.....eğer akşama doğru acıkmazsam ço bu hafta da böyle gider
vaay bence çok hızlı ve güzel bir sonuç bu hafta 2 kg geçmeni umuyorumVerdim kaptanım. 70 idim 68.900 cıktımbu sabah
canım bence gayet güzel beslenmişsin ancak öğünlerinin yaına salata eklemeni tavsiye ederim.selam bayanlar dün hic yazamadim cok kosturmali bi pazardi
dünkü menüm
sabah bir kaynamis yumurta yaninda yesillik ve iki büyük bardak yeşil cay
öğlen
yagsiz hindi eti ve mantar soteledim yogurtla yedim
aksam
bir tarcinli elma bi avuc leblebi
2 litre su ictim
1 litre tarcinli su
bitki caylari
1 bucuk saat tempolu yürüdüm
canım akşam bence bolca yoğurt yiyebilirsin çünkü hem pasta hem meyve suyu çok fazla şeker almışsın karbonhdratta fazlalığını yarın daha az alarak dengeleyebilirsin. bazen kaçamaklar bizi daha çok tetiklemeliSelam kızlar bugünkü mönümü yazıyorum
Sabah: 1 haşlanmış yumurta
Domates-salatalık
Şekersiz çay
İki ince dilim kepek ekmek
Öğle: 5 kaşık tavuklu pilav
3 kaşık yoğurt
Bide iş arkadaşımın doğum günü vardı pasta yedimm
Ve 1 bardak meyve suyu
Akşam sadece 3 kaşık yoğurt yicem ve kayısı çayımı içicem
Bir daha tatlı yemicem sondu
canım tüm gün aç gezip akşam dayanamamış ekmeği fazlaca tüketmişsin. toplamda sorun yok ama gün içinde daha dengeli beslenmeni tavsiye ederim.bugün ki menüm
Sabah bir elma
Ara 1 bardak yeşil çay
Öğle 1 Adet sahanda yumurta
2 dilim ekmek
ara 1 bardak yeşil çay
Akşam yumurtalı ıspanak 3 dilim ekmek ayran
Tarçın çayı
Tatlım herkes herkesin menüsüne yorum yapabilir kimse rahatsız olmaz hiç merak etmearkadaşlar bu arada herkesin menüsüne yorum yapmaya çalışıyorum bildiğim kadarıyla ama eğer size rahatsızlık veriysam lütfen paylaşın benimle. geçen sene çok iyi bir diyetisyen eşiliğinde zayıfladım. o yüzden oradan öğrenebildiğim tecrübeleri sizinle paylaşmak istedim. diyeceksiniz ki neden geri aldın?? tamamen psikolojik. stresten kendimi yemeye verdim kendimi önemsemedim sanırım. arkadaşlar size yorumlarımal rahatsızlık verirsem lütfen paylaşın.
arkadaşlar bu arada herkesin menüsüne yorum yapmaya çalışıyorum bildiğim kadarıyla ama eğer size rahatsızlık veriysam lütfen paylaşın benimle. geçen sene çok iyi bir diyetisyen eşiliğinde zayıfladım. o yüzden oradan öğrenebildiğim tecrübeleri sizinle paylaşmak istedim. diyeceksiniz ki neden geri aldın?? tamamen psikolojik. stresten kendimi yemeye verdim kendimi önemsemedim sanırım. arkadaşlar size yorumlarımal rahatsızlık verirsem lütfen paylaşın.
Canım günaydın bence harika sonuç tebriklerGünaydın kızlar bugünkü kilom 67.500 :/
Dünden bugüne 1 kg fark var ödem attım sanırım çok su içtim çünkü
Canım bence herkes bilsin. Kaçamak yapınca cıss diyen olur belkiTakim arkadaslarima bir sorum olacak diyette oldugunuzu esinizden bile saklayanlardanmisiniz yoksa herkes bilsinlerdenmi?
memnun oldum ümrancımbenim ismim de ümran canım 25 yaşındayım 11,5 aylık bi kızım var çalışıyorumm devlet memuruyum kızımın doğum gününe kadar hamile kalmadan önceki kiloma kavuşmak yani58 kiloya ulaşmak şuan 58.5 kiloyum ama şimdiki hedefim 55 oldu
evet çok hırslıyım kaptanım yediklerime dikkat ediyorum 1 haftadır 1 kilo verdim devam edicem her fırsatımda yürüyüş yapıcam öğlen arasında öğrencilerle voleybol oynuyorum. çocucuğumun bebeklik sıkıntıları geçti o anneme alıştı annemde ona o yüzden eve 1-2 km önceden inip yürüyüşümü yapıcamHoşgeldin tekrardan canım, evet bu sefer epey hırslı gördüm seni..
Sen tarihini yazmamışıydın bana özelden, aaa dur o sen değildin turab dı..Eski üyelerden arkadaştı, gelmek istiyordu bize ama görünmedi kaç gündür.
Tatlım yürüyüş iyi, şekillenmek için de ayrıca evde antrenman yapabilirsin mesela plates karın küçültür..
ben dayanamıyorum söylüyorum herkeseTakim arkadaslarima bir sorum olacak diyette oldugunuzu esinizden bile saklayanlardanmisiniz yoksa herkes bilsinlerdenmi?
ben 65'im şu anda, bu hafta senle rekabet edbiliriz istersen 1 gitse offff süper olur
tamam canım o zaman yarışıyoruz. Bakalım cuma gününe kadar hangimiz 65 kilonun altına düşeceğiz.
bende canımmemnun oldum ümrancım
evet çok hırslıyım kaptanım yediklerime dikkat ediyorum 1 haftadır 1 kilo verdim devam edicem her fırsatımda yürüyüş yapıcam öğlen arasında öğrencilerle voleybol oynuyorum. çocucuğumun bebeklik sıkıntıları geçti o anneme alıştı annemde ona o yüzden eve 1-2 km önceden inip yürüyüşümü yapıcam
sabahları eşim servise bırakıyordu.nisan ayı itibariyle onu da bırakıp yürüyerek gidicem. şimdilik böyle dün hiç fire vermedim.ve kendimi aç ta hissetmedim.oleyyyyy
ben dayanamıyorum söylüyorum herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?