Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Piko onun adı kız ilk defamı yedin sen bakim Tülin Şahin oynardı reklamında çikolata değil pikolata bu derdi
Ay eveet :)) ilk defa yedimdun igle yemeginj erken yiyince aksam ustu tum ofis tatli biseyler aradik banada onu almislar diyet diye. Tuhaf biseydi. Cok tatli geldi bana..

valla muhtrsrm olmus. Hey gidi hey benim bir zamanlar ki ibretlim menulerim gibi olmus

günaydın kızlar
dünkü menümm
kahvaltı------tarçınlı süt-muz
ara ----yarım simit--çay(ama artık grisin aldım bugünden itibaren onu yiyorum)
öğlen---türk kahvesi
ara----çay çay çay
akşam--- 1.5 lahmacun---bol salata--yeşillik---1 bardak ayran
ara----2 b.çay---yarım kağıt helva (çok canım çekti kaptanım kan şekerim düştü sanırım ondan azıcık yedim yarım değil tam olarak ) saat: 18:00 da yaptım bunları kaptanım

bol bol su içtim
kitap okumadım sanırım sıkıldım

dogru soyluyosun canim. Ben gunde toplam 4 dilim ekmek yiyiyorum. Aksam ekmegini sabaha alsam daha mi iyi olur diye denedim ama pek bir sey fark etmedi.

Menun guzel gorunuyor kuzum :) lahmacun denenebilir bir fikir gibi ama sanki doymazmis gibi insan?

Takim arkadaslarima bir sorum olacak diyette oldugunuzu esinizden bile saklayanlardanmisiniz yoksa herkes bilsinlerdenmi?
Acimcasi hayatim ben baya bir sure bu konuda kimseyle konusmadim. Cok daha rahat diyet yaptim. Insanlar duyduklari anda surekli yorum yapiyolar. Akil veriyolar senin adina onu yeme bunu yeme diyolar benim sinirim tavana zipliyor.. malum bizde kimse kendisine bakmaz baskasina akil vermeyi cok sever.. o yuzden artik yeniden cenemi tutmam gerektigine karar verdim.

Menun guzel gorunuyor kuzum :) lahmacun denenebilir bir fikir gibi ama sanki doymazmis gibi insan?
teşekkürler canım yooo fazla bile geldi bana yarım kızımın lahmacunuydu ıslatıp param parça yapınca ziyan olmasın diye ben yedim ama sonrasında karın ağrısı yaşadım çok gelmişti çünkü
Sabahınız xeyir fındık-fıstıklar
sağol tatlım seninde

hedefcim ben karbonhodrat diyetine basladim.bizim gibi uzun suredir diyettekiler icin puan sistemi degisik ve eglenceli bence.bir bak istersen canim
enin gibi halley seven biri için en iyi diyet

bugunku menum
biraz yumurta
1avuc findik:7
1kase lor peynir:1
8zeytin:1
yesil cay
bolca inegol kofte:10(ben yaptim)
ayran:7
sutlu kahve 1 tatlandiricili:7
1 avuc badem:6
elma:17
toplam;56
elma ve bademi simdi yedim.saat sıkinti olabilir biraz

veee ben de bunu yapsam iyi olur:) seninleyim

Takim arkadaslarima bir sorum olacak diyette oldugunuzu esinizden bile saklayanlardanmisiniz yoksa herkes bilsinlerdenmi?
Ben evli değilim ama çevremdeki herkes biliyor. Müdürlerime kadar Bilmeleri daha iyi hiçkimse ye diye ısrar etmiyor böylece. Hatta önerilerde bile blunuyorlar.

Günaydın kızlar. Benim dün kontrol günümdü. Gerçi siz Cuma günleri bildirim yapıyorsunuz ama. Bu hafta 1.900 gram vermişim. 63'tüm 61.1 olmuşum.İlk defa 29 beden kot aldım. Çok mutlu oldum.Artık 38 bedene de girebiliyorum.

menü eleştirilerinden rahatsız olmayız canım merak etme sen, diyetisyen eşiliğinde zayıfamışsın ne güzel ben diyetisyenden sıkılırım sanırım br de şunu söylemeden geçemiyeceğim , bence diyetisyenlerde de şu an bir karışıklık var , karatay gerçekten ezber bozdu, yni bir diyette ekmek olmalı mı olmamalı mı, meyve yenmelimi , et yağlı mı yağsız mı olmalı ben ce en önemlisi de ara öğün olmalı mı olmamalı mı tartışmaları var ve şu an hiçbiri net değil.........
ben başlarda (5 ay önce) kimseye demiyordum en yakınlarım dışında şimdi zayıfladıkça ve spor yaptığımı görünce herkes biliyor ve sorular soruyor...

dogru soyluyosun canim. Ben gunde toplam 4 dilim ekmek yiyiyorum. Aksam ekmegini sabaha alsam daha mi iyi olur diye denedim ama pek bir sey fark etmedi.
ben diyete başlamadan önce çok ekmek yerdim şimdi azalttım sadece kahvaltıda yiorum denebilir kendme hayret ediyorum ekmeksiz nasıl doydum diye:)::):):

daha once yapip guzel sonuc aldinmi canim

ben sekeri tamamen hayatimdan cikardim tatlandiricida kullanmak istemiyorum canim tatli bisey isterse dogal seyler yiyorum meyve ve hura gibi

evet lapayı arada bir yaparım.1-1.5 kilo arası kilo kaybım olur ama sudan tabii

istersen ikimiz yarışabiliriz.bana da motivasyon olur

olur mu hiç..menülerimize yorum yapılsın ki kendimizi düzeltelim..bence sorun yok

herkes bilsiiiinnnn.....

günaydınlarrrr

Sabahınız xeyir fındık-fıstıklar

Ay gunaydin dememisim ya kizlar :)) gunaydin hepinizee guzel bir gun bizi bekliyor :))

günaydın kızlar

tebrikler pinolicim.herzaman ki gibi süpersin

Ay eveet :)) ilk defa yedimdun igle yemeginj erken yiyince aksam ustu tum ofis tatli biseyler aradik banada onu almislar diyet diye. Tuhaf biseydi. Cok tatli geldi bana..

hayat tecrübesi: hiç tatmadığınız cıss mamaların tadına bakmayın. tadını beğenirseniz artık uzak durmanız gereken bir mamayı daha repertuarınıza eklemişsiniz demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…