Şekersiz denedim. Ama midemi ağrıttı.Canım 1. kahveyi şekersiz içiyoruz, 2. akşam sonrası ara yapmıyoruz
Ay eveet :)) ilk defa yedimdun igle yemeginj erken yiyince aksam ustu tum ofis tatli biseyler aradik banada onu almislar diyet diye. Tuhaf biseydi. Cok tatli geldi bana..Piko onun adı kız ilk defamı yedin sen bakimTülin Şahin oynardı reklamında çikolata değil pikolata bu derdi
Bende hemen menümü yazim.
Kahvaltı:
2 dilim wasa
2 dilim peynir
1 dilim hindi füme
1 haşlanmış yumurta
Ara:
Yarım armut
200 gram yoğurt
Öğle:
Tavuk döner
1 haşlanmış yumurta
1 bardak kefir
Ara:
Çilek
Akşam:
Izgara uskumru
Yeşil salata
1 dilim şekersiz tahin helvası
Spor:2 mil leslie
Kitap:Siyah Kan
canım ya şmdikitavuklar hormonlu ya hormon sistemini bozuyor diyorlar ondanda çekiniyorum yemeye.
canım sabah 2 dilim ekmek yeterli olurdu diye düşünüyorum akşam yemeğinde yanına 1 kase yoğurt eklesen süper olurmuş.
canım toplam kalori belki az olabilir ama karbonhidrat biraz fazla tüketmişsin ayrıca porsiyonların çok küçük. hem kurabiye hem nohut hem pilav hem tost üstüste hem seni acıktırır hemde kaslarını güçlendirmez diye düşünüyorrum.
bence çok güzel beslenmişsin.
kaptanım neden uzak duruyoruz zero koladan.
ay hadi inşallah kaptanım. bu arada bende sabah baktım 65.5 kiloyum hedefim 58 bu defa olasa artık
]
canım bende karbonhidrata sardırdım bakalım benimki kaç puan çıkacak
Menun guzel gorunuyor kuzum :) lahmacun denenebilir bir fikir gibi ama sanki doymazmis gibi insan?günaydın kızlar
dünkü menümm
kahvaltı------tarçınlı süt-muz
ara ----yarım simit--çay(ama artık grisin aldım bugünden itibaren onu yiyorum)
öğlen---türk kahvesi
ara----çay çay çay
akşam--- 1.5 lahmacun---bol salata--yeşillik---1 bardak ayran
ara----2 b.çay---yarım kağıt helva (çok canım çekti kaptanım kan şekerim düştü sanırım ondan azıcık yedim yarım değil tam olarak) saat: 18:00 da yaptım bunları kaptanım
bol bol su içtim
kitap okumadım sanırım sıkıldım
Buradan bende kendim icin gerekli dersi cikarim :)))Tatlım cola dan uzak duruyoruz, zeroda olsa uzağız unutma..
Acimcasi hayatim ben baya bir sure bu konuda kimseyle konusmadim. Cok daha rahat diyet yaptim. Insanlar duyduklari anda surekli yorum yapiyolar. Akil veriyolar senin adina onu yeme bunu yeme diyolar benim sinirim tavana zipliyor.. malum bizde kimse kendisine bakmaz baskasina akil vermeyi cok sever.. o yuzden artik yeniden cenemi tutmam gerektigine karar verdim.Takim arkadaslarima bir sorum olacak diyette oldugunuzu esinizden bile saklayanlardanmisiniz yoksa herkes bilsinlerdenmi?
teşekkürler canım yooo fazla bile geldi bana yarım kızımın lahmacunuydu ıslatıp param parça yapınca ziyan olmasın diye ben yedim ama sonrasında karın ağrısı yaşadım çok gelmişti çünküMenun guzel gorunuyor kuzum :) lahmacun denenebilir bir fikir gibi ama sanki doymazmis gibi insan?
sağol tatlım senindeSabahınız xeyir fındık-fıstıklar
enin gibi halley seven biri için en iyi diyethedefcim ben karbonhodrat diyetine basladim.bizim gibi uzun suredir diyettekiler icin puan sistemi degisik ve eglenceli bence.bir bak istersen canim
bugunku menum
biraz yumurta
1avuc findik:7
1kase lor peynir:1
8zeytin:1
yesil cay
bolca inegol kofte:10(ben yaptim)
ayran:7
sutlu kahve 1 tatlandiricili:7
1 avuc badem:6
elma:17
toplam;56
elma ve bademi simdi yedim.saat sıkinti olabilir biraz
Ben evli değilim ama çevremdeki herkes biliyor. Müdürlerime kadarTakim arkadaslarima bir sorum olacak diyette oldugunuzu esinizden bile saklayanlardanmisiniz yoksa herkes bilsinlerdenmi?
menü eleştirilerinden rahatsız olmayız canım merak etme sen, diyetisyen eşiliğinde zayıfamışsın ne güzel ben diyetisyenden sıkılırım sanırım br de şunu söylemeden geçemiyeceğim , bence diyetisyenlerde de şu an bir karışıklık var , karatay gerçekten ezber bozdu, yni bir diyette ekmek olmalı mı olmamalı mı, meyve yenmelimi , et yağlı mı yağsız mı olmalı ben ce en önemlisi de ara öğün olmalı mı olmamalı mı tartışmaları var ve şu an hiçbiri net değil.........arkadaşlar bu arada herkesin menüsüne yorum yapmaya çalışıyorum bildiğim kadarıyla ama eğer size rahatsızlık veriysam lütfen paylaşın benimle. geçen sene çok iyi bir diyetisyen eşiliğinde zayıfladım. o yüzden oradan öğrenebildiğim tecrübeleri sizinle paylaşmak istedim. diyeceksiniz ki neden geri aldın?? tamamen psikolojik. stresten kendimi yemeye verdim kendimi önemsemedim sanırım. arkadaşlar size yorumlarımal rahatsızlık verirsem lütfen paylaşın.
ben başlarda (5 ay önce) kimseye demiyordum en yakınlarım dışında şimdi zayıfladıkça ve spor yaptığımı görünce herkes biliyor ve sorular soruyor...Takim arkadaslarima bir sorum olacak diyette oldugunuzu esinizden bile saklayanlardanmisiniz yoksa herkes bilsinlerdenmi?
ben diyete başlamadan önce çok ekmek yerdim şimdi azalttım sadece kahvaltıda yiorum denebilir kendme hayret ediyorum ekmeksiz nasıl doydum diye:)::):):dogru soyluyosun canim. Ben gunde toplam 4 dilim ekmek yiyiyorum. Aksam ekmegini sabaha alsam daha mi iyi olur diye denedim ama pek bir sey fark etmedi.
5'gunde sadece bir defa 3 biskrem yedim.77 den 75.6 oldum ama dun +100 bugun +400 gr. geri geldi.tuvalet sıkintisi yasiyorum.bide 7 den sonra yeniycem bugunenin gibi halley seven biri için en iyi diyet
veee ben de bunu yapsam iyi olur:) seninleyim
daha once yapip guzel sonuc aldinmi canim
ben sekeri tamamen hayatimdan cikardim tatlandiricida kullanmak istemiyorum canim tatli bisey isterse dogal seyler yiyorum meyve ve hura gibi
Selam herkese kaptancim beni cuma yarisa almadin moralim cok bozuk butun motivasyonumu kaybettim dun bitane karniyark yedim bugunde yarim doner durum yedim pismanmiyim dersenix birazcik ama onlarin disinda diyetime uydum bu hafta yarisa girmek istiyorum artik cuma ya kada bende tartilmycam hepinizi kocaman opuyorum
arkadaşlar bu arada herkesin menüsüne yorum yapmaya çalışıyorum bildiğim kadarıyla ama eğer size rahatsızlık veriysam lütfen paylaşın benimle. geçen sene çok iyi bir diyetisyen eşiliğinde zayıfladım. o yüzden oradan öğrenebildiğim tecrübeleri sizinle paylaşmak istedim. diyeceksiniz ki neden geri aldın?? tamamen psikolojik. stresten kendimi yemeye verdim kendimi önemsemedim sanırım. arkadaşlar size yorumlarımal rahatsızlık verirsem lütfen paylaşın.
Takim arkadaslarima bir sorum olacak diyette oldugunuzu esinizden bile saklayanlardanmisiniz yoksa herkes bilsinlerdenmi?
Sabahınız xeyir fındık-fıstıklar
Ay gunaydin dememisim ya kizlar :)) gunaydin hepinizee guzel bir gun bizi bekliyor :))
Günaydın kızlar. Benim dün kontrol günümdü. Gerçi siz Cuma günleri bildirim yapıyorsunuz ama. Bu hafta 1.900 gram vermişim. 63'tüm 61.1 olmuşum.İlk defa 29 beden kot aldım. Çok mutlu oldum.Artık 38 bedene de girebiliyorum.
günaydınlarrrr
günaydın kızlar
tebrikler pinolicim.herzaman ki gibi süpersin
Ay eveet :)) ilk defa yedimdun igle yemeginj erken yiyince aksam ustu tum ofis tatli biseyler aradik banada onu almislar diyet diye. Tuhaf biseydi. Cok tatli geldi bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?