Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydınnnn kızlar.. Benim kilo vermem yavaşladı ya neden bilmiyorum. Normalde yediklerim kadar yiyorum ama artık çok daha az kilo veriyorum. Helede bu aralar şişkinliğim var bir türlü adet olamıyorum sanırım ondan. Ama yine de cuma gününe kadar 65 olmak istiyorum.

Takim arkadaslarima bir sorum olacak diyette oldugunuzu esinizden bile saklayanlardanmisiniz yoksa herkes bilsinlerdenmi?

Ben bu ara sürekli diyet yapıp bozduğum için ve etrafta uzatılan çikolatalar nedeniyle artık diyette olduğumu söylemiyorum bu sefer. Birisi tatlı ikram ettiğinde midem bi tuhaf şu ara diyorum yemiyorum diğer türlü ısrar ediyorlar inadına. Ama evdekiler biliyor hatta yemeğe beklemeyin diyorum :)
Salata ve yoğurt yiyorum bazen de sebze yemeği

Öğlen kola ve ekmek yerine köfte yanında daha sağlıklı alternatif yiyecek tüketebilirdin canım.. Nescafe umarım şekersizdir ve ve veee gün içinde içemediğin suyu akşam yüklenme canım... Akşam saatlerinde içilen fazla su sadece böbrekleri yorar ama gün içinde dağıtılarak içilen su iç organları besler temizler, bizi yağlardan ve pis atıklardan arındırır...
Beynimizin calismasi icin karbonhitrata ihtiyacimiz oldugu unutulmasin uzun sureli karbonhidrat diyetleri yapmayalim arkadaslar trigliserit ve damar tikanikligi sorunlariniz cikabilir ben biyoloji ogretmeniyim bu arada
Canım her menüde salata tüketilmesi önemli o yüzden.. Salata karbonhidrat açığını kapatır ve kanı temizler..
Sorun olur canım, o iki un kurabiyesi çok masum görünsede aslında hiç değil..Sen gün içinde zaten pilav, nohut tost tüketmişsin o un kurabiyeleri bozmuş canım aman dikkat et..

Tahin helvasının şekersiz olması ilgimi çekti, hazırmı kendi imalatınmı canım?
kaptanim bana herseyi de tartilma deme.buhafta diyetteki ilk haftam her sabah hevesle tartiliyorum kaptancim bu cumaya kadar tartiliyim haftaya tarilmam olurmu :)
Hevesin kırılıyor ama artı görünce, tamam bu hafta böyle gitsin ama haftaya cumadan cumaya tartılma günleri gelicek sözmüüü
hedefcim ben karbonhodrat diyetine basladim.bizim gibi uzun suredir diyettekiler icin puan sistemi degisik ve eglenceli bence.bir bak istersen canim
Ben sizi izlerken eğleniyorum o rakamları ben de hesap ediyorum mesela, yapan için daha eğlencelidir eminim

canım gerçekten çok büyük bir karmaşa var ama aslında diyetisyenlerin de yaptığı şey aynı "dneme yanılma yöntemi" bu dönemde motivasyonumuzu yüksek tutarsak bünyemize neyin iyi neyin kötü geldiğini kendimiz analiz ederek iyi sonuçlar alabiliriz.

cemrecim seninle yarışıyoruz bu hafta unutmadın dimi. Aslında ben de biraz yavaş vermekten şikayetçiyim , midem bayağı küçüldü sporumu da aksatmıyorum , ben tiroidden şüpheleniyorum, oğlumu aşıya götüreceğim 15 gün sonra, ben de sağlık ocağında test yaptıracağım

Ben akşam yemeyimi 5-de yerim acıkmadıysam 6-da yerim. eyer 6-da acıkmadıysam sonra yemiyorum çünki geç yediyimde kilo veremiyorum. Çok acıksam da yoğurt yiyorum.
Harika bir yöntem, harikasın canım
bugunku menum
biraz yumurta
1avuc findik:7
1kase lor peynir:1
8zeytin:1
yesil cay
bolca inegol kofte:10(ben yaptim)
ayran:7
sutlu kahve 1 tatlandiricili:7
1 avuc badem:6
elma:17
toplam;56
elma ve bademi simdi yedim.saat sıkinti olabilir biraz
Canım geç saatte sorun olur tabiki, bir dahaya böyle hataya düşme lütfen.. Akşam geç saatte yediğin elma ve badem yerine öğle köftenin yanında salata yiyebilirdin..Öğün yanında salata tüketmeye bak şekerim ona göre ayarla kendini..Elmanı salataya da ekleyebilirsin mesela, rendeleyerek, yada sabah tüketirsin..Tatlandırıcıdan vazgeçersin mesela.. Puan ayarlamanı daha sağlıklı olanlarla denkleştirebilirsin..
Selam kızlar bende karbonhisrat diyetine başlamayı düşünüyorum ama elma ve portakal olmadan nasıl yapacağım bilemiyorum
Günde 1 er tane yersin canım, puan ayarlaması yaparak..
selam kızlar . eskiden online olanlar aşağıda beliriyordu ne oldu o sisteme?? kimler burda
Şimdide beliriyor canım, ben hariç
Evet tavuktaki hormon fazlalığı düşündürücü..

Canım zero da olsa kola zehrini enjekte ediyor vücuda... Bolll tatlandırıcı bir zehir olmasa da olur hem de çok iyi olur.

Süper bir liste ama akşam yediğin ekmek fazla geldi bana, onu yemesen bugünkü puanın 46 olacakmış, zaten dolma varmı menünde..

Hayır canım hiç rahatsızlık vermezsin, yorumlarını takip ettim ve gayet mantıklı yorumlar, kendimi gördüm o yorumlarda, aynenn devam şekerim..

Takim arkadaslarima bir sorum olacak diyette oldugunuzu esinizden bile saklayanlardanmisiniz yoksa herkes bilsinlerdenmi?
Ben saklayanlardandım
Evet o sinir durumları, ben de çok yaşadım..
Canım bence herkes bilsin. Kaçamak yapınca cıss diyen olur belki
Valla hiiiç de cıss diyenler olmuyor, daha beter ye diyenler oluyor maalesef..
Gelişmeler için senin adına sevindim canım, devamı gelsin ve eksilsin kilolar..
başarılar kızlar
bende canım
Canım sende durumlar iyimi, bir sıkıntı yok inş..

yok kaptanım güzel bi şekilde kilo veriyorum ben çok şükür

cumaya kadar en azından toplamda 700 gr gitmesini bekliyorum. çünkü emzirdiğim için çok yüklenemiyorum kendime

Şekersiz denedim. Ama midemi ağrıttı.Ayva da 1 dilim
Ağrıtmaz tatlım seninkisi psikolojiktir... Aksine şekerli olan ağrıtır mideyi..
valla muhtrsrm olmus. Hey gidi hey benim bir zamanlar ki ibretlim menulerim gibi olmus
Sen de başla o zaman tatlım o menülere..
Aynen canım o yüzden son hırs yaptığım dönemde kimselere söylemedim ve çook rahattım
Sabahınız xeyir fındık-fıstıklar
Sanada hayırlı sabahlar canım
Ay gunaydin dememisim ya kizlar :)) gunaydin hepinizee guzel bir gun bizi bekliyor :))
Eveeet güzel bir gün hepimizin inş.

Ben evli değilim ama çevremdeki herkes biliyor. Müdürlerime kadar Bilmeleri daha iyi hiçkimse ye diye ısrar etmiyor böylece. Hatta önerilerde bile blunuyorlar.
Senin o çevreden bize de lazımmış canım..
Aklıma gelmişken sen bu takıma ilk ne zaman gelmiştin, senin geliş tarihini not almamışım ben vee kaç kilo olduğunu da yazarmısın ilk geldiiğinde..
5'gunde sadece bir defa 3 biskrem yedim.77 den 75.6 oldum ama dun +100 bugun +400 gr. geri geldi.tuvalet sıkintisi yasiyorum.bide 7 den sonra yeniycem bugun
Canım salata tüketmediğinden olmuştur.. Çok rahatsız olursa 1 tane acı çehre tohumu çiğne ve bol suyla yut.. Akşam 6 sonrası da yeme lütfen..

Adaçayı iç canım iyi gelir..

fat screen indirdim,karbonhidratları ordan sayarım artıkın.
sabah 2 yumurta ile yarım portakal yemiştim/9,5 karb
öğleye de kepekli ekmekten yapılmış tost getirmiştim,yemesem mi ki ,onu yemezsem ne yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…