sen yanağına zorla gamze mi yapıyon bakiiimCanım teşekkür ederim.Güzel yürekli arkadaşlarım benim.
Canım günaydın bence harika sonuç tebrikler
canım 58 mi ayyy inşallah bende o kilolarda olabilirim. Bu arada senin boyun kaç canım.Teşekkür ederim canım hedefim 58 olmak iki ay sonra kavuşurum inşallah :)
Takim arkadaslarima bir sorum olacak diyette oldugunuzu esinizden bile saklayanlardanmisiniz yoksa herkes bilsinlerdenmi?
canım 58 mi ayyy inşallah bende o kilolarda olabilirim. Bu arada senin boyun kaç canım.
Öğlen kola ve ekmek yerine köfte yanında daha sağlıklı alternatif yiyecek tüketebilirdin canım.. Nescafe umarım şekersizdir ve ve veee gün içinde içemediğin suyu akşam yüklenme canım... Akşam saatlerinde içilen fazla su sadece böbrekleri yorar ama gün içinde dağıtılarak içilen su iç organları besler temizler, bizi yağlardan ve pis atıklardan arındırır...Selam kizlar sabah ugrayamadim pazartesi yogunlugu iste.. menumu yazayim eve gecincede gecmisi okuyacagim :)
Sabah
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
3 dilim kepek ekmegi
5 zeytin
Ara: yok
Ogle:
3 firin kofte
2 en kucuk dilim ekmek
1 bardak cola
Ara:
1 sutlu nescafe
1 pirinc patlakli bir cikolata_ diyemis paketinde oyle yaziyordu nr oldugunj bende tam anlayamadim. Mor bir paketi var icinde kuru meyve falan var..
Aksam:
1 kase corba ya da 4 yemek kasigi sebze yemegi
Yogurt
Su: 1.5 litre bitti yatana kadar 2.5 yaparim.
Spor: 6000 adim atmisim. Daha yoldayim gidene kadar 8000e tamamlarim gibu geliyor.
Kitap: in bu gun bitti :) yarin yeni kitap beni bekler :)
Canım her menüde salata tüketilmesi önemli o yüzden.. Salata karbonhidrat açığını kapatır ve kanı temizler..Beynimizin calismasi icin karbonhitrata ihtiyacimiz oldugu unutulmasin uzun sureli karbonhidrat diyetleri yapmayalim arkadaslar trigliserit ve damar tikanikligi sorunlariniz cikabilir ben biyoloji ogretmeniyim bu arada
Sorun olur canım, o iki un kurabiyesi çok masum görünsede aslında hiç değil..Sen gün içinde zaten pilav, nohut tost tüketmişsin o un kurabiyeleri bozmuş canım aman dikkat et..Bende bugun ki menümu paylaşayım. .
sabah Sucuklu Kaşarlı tost
Öğlen 2 kasık pılav
3 kasık nohut
akşam salata
1 küçük kase yogurt
5 yaprak et doner
öğle arası 2 tane un kurabiyesi yedım . Bugün çok abartmadigim için sorun olmaz diye düşünüyorum. .
Şimdi ben dizi izleyeceğim ıns. . Görüşürüz :)
Bende hemen menümü yazim.
Kahvaltı:
2 dilim wasa
2 dilim peynir
1 dilim hindi füme
1 haşlanmış yumurta
Ara:
Yarım armut
200 gram yoğurt
Öğle:
Tavuk döner
1 haşlanmış yumurta
1 bardak kefir
Ara:
Çilek
Akşam:
Izgara uskumru
Yeşil salata
1 dilim şekersiz tahin helvası
Spor:2 mil leslie
Kitap:Siyah Kan
Hevesin kırılıyor ama artı görünce, tamam bu hafta böyle gitsin ama haftaya cumadan cumaya tartılma günleri gelicek sözmüüükaptanim bana herseyi de tartilma deme.buhafta diyetteki ilk haftam her sabah hevesle tartiliyorum kaptancim bu cumaya kadar tartiliyim haftaya tarilmam olurmu :)
Ben sizi izlerken eğleniyorum o rakamları ben de hesap ediyorum mesela, yapan için daha eğlencelidir eminimhedefcim ben karbonhodrat diyetine basladim.bizim gibi uzun suredir diyettekiler icin puan sistemi degisik ve eglenceli bence.bir bak istersen canim
menü eleştirilerinden rahatsız olmayız canım merak etme sen, diyetisyen eşiliğinde zayıfamışsın ne güzel ben diyetisyenden sıkılırım sanırım br de şunu söylemeden geçemiyeceğim , bence diyetisyenlerde de şu an bir karışıklık var , karatay gerçekten ezber bozdu, yni bir diyette ekmek olmalı mı olmamalı mı, meyve yenmelimi , et yağlı mı yağsız mı olmalı ben ce en önemlisi de ara öğün olmalı mı olmamalı mı tartışmaları var ve şu an hiçbiri net değil.........
ben başlarda (5 ay önce) kimseye demiyordum en yakınlarım dışında şimdi zayıfladıkça ve spor yaptığımı görünce herkes biliyor ve sorular soruyor...
ben diyete başlamadan önce çok ekmek yerdim şimdi azalttım sadece kahvaltıda yiorum denebilir kendme hayret ediyorum ekmeksiz nasıl doydum diye:)::):):
Aaaaaaaaaa benim boyum da 1,68 :)Boyum 1.68 / 69 civarı canım.
Bir buçuk ay önce 72yi gördüm ve dikkat ettim 68e düştüm canım hedefim 58 ve umarım kavuşuruz :)
cemrecim seninle yarışıyoruz bu hafta unutmadın dimi. Aslında ben de biraz yavaş vermekten şikayetçiyim , midem bayağı küçüldü sporumu da aksatmıyorum , ben tiroidden şüpheleniyorum, oğlumu aşıya götüreceğim 15 gün sonra, ben de sağlık ocağında test yaptıracağımGünaydınnnn kızlar.. Benim kilo vermem yavaşladı ya neden bilmiyorum. Normalde yediklerim kadar yiyorum ama artık çok daha az kilo veriyorum. Helede bu aralar şişkinliğim var bir türlü adet olamıyorum sanırım ondan. Ama yine de cuma gününe kadar 65 olmak istiyorum.
Harika bir yöntem, harikasın canımBen akşam yemeyimi 5-de yerim acıkmadıysam 6-da yerim. eyer 6-da acıkmadıysam sonra yemiyorum çünki geç yediyimde kilo veremiyorum.Çok acıksam da yoğurt yiyorum.
Canım geç saatte sorun olur tabiki, bir dahaya böyle hataya düşme lütfen.. Akşam geç saatte yediğin elma ve badem yerine öğle köftenin yanında salata yiyebilirdin..Öğün yanında salata tüketmeye bak şekerim ona göre ayarla kendini..Elmanı salataya da ekleyebilirsin mesela, rendeleyerek, yada sabah tüketirsin..Tatlandırıcıdan vazgeçersin mesela.. Puan ayarlamanı daha sağlıklı olanlarla denkleştirebilirsin..bugunku menum
biraz yumurta
1avuc findik:7
1kase lor peynir:1
8zeytin:1
yesil cay
bolca inegol kofte:10(ben yaptim)
ayran:7
sutlu kahve 1 tatlandiricili:7
1 avuc badem:6
elma:17
toplam;56
elma ve bademi simdi yedim.saat sıkinti olabilir biraz
Günde 1 er tane yersin canım, puan ayarlaması yaparak..Selam kızlar bende karbonhisrat diyetine başlamayı düşünüyorum ama elma ve portakal olmadan nasıl yapacağım bilemiyorum
Şimdide beliriyor canım, ben hariçselam kızlar . eskiden online olanlar aşağıda beliriyordu ne oldu o sisteme?? kimler burda
Evet tavuktaki hormon fazlalığı düşündürücü..canım ya şmdikitavuklar hormonlu ya hormon sistemini bozuyor diyorlar ondanda çekiniyorum yemeye.
canım sabah 2 dilim ekmek yeterli olurdu diye düşünüyorum akşam yemeğinde yanına 1 kase yoğurt eklesen süper olurmuş.
canım toplam kalori belki az olabilir ama karbonhidrat biraz fazla tüketmişsin ayrıca porsiyonların çok küçük. hem kurabiye hem nohut hem pilav hem tost üstüste hem seni acıktırır hemde kaslarını güçlendirmez diye düşünüyorrum.
bence çok güzel beslenmişsin.
kaptanım neden uzak duruyoruz zero koladan.
ay hadi inşallah kaptanım. bu arada bende sabah baktım 65.5 kiloyum hedefim 58 bu defa olasa artık
]
canım bende karbonhidrata sardırdım bakalım benimki kaç puan çıkacak
Süper bir liste ama akşam yediğin ekmek fazla geldi bana, onu yemesen bugünkü puanın 46 olacakmış, zaten dolma varmı menünde..kızlar bende bugün itibari ile karbonhidrat diyetine başladı bakalım ne kadar yapabilmişim. bugünki menüm aşağıda
sabah;
2 dilim peynir,1
bol yeşillik, 1
yarım salatalık 2
ara
sade türk kahvesi
öğle
kocama bir kase brüksel lahanası salatası 14
ara
1 bardak sütlü nescafe3
yarım bardak süt3
akşam
bir tabak kuru biber-kabak-patlıcan kavurması (az yağlı) 8
etli lahana dolması 2 kçük adet 8
yaarım kase yoğurt 6
bir dilim ekmek 12
58 puan çok fena meyve yiyesim var ama en iyisi bir dilim peynir yiyip yatmalı
spor yok ama yarın nasipse yüzmeye gideceğim
bugün 2.5 litre suyumu içtim.
bitki çayı içmedim ama kahve beni tok ttuyor.
off kıyamam kuzucuğa, onların yerine sadece biz hasta olsak diyorum hep. geçmiş olsun
canım öğlen düzenli yemek yemelisi sora o açlık atağı gece birden hortlayıverir.
vaay bence çok hızlı ve güzel bir sonuç bu hafta 2 kg geçmeni umuyorum
canım bence gayet güzel beslenmişsin ancak öğünlerinin yaına salata eklemeni tavsiye ederim.
canım akşam bence bolca yoğurt yiyebilirsin çünkü hem pasta hem meyve suyu çok fazla şeker almışsın karbonhdratta fazlalığını yarın daha az alarak dengeleyebilirsin. bazen kaçamaklar bizi daha çok tetiklemeli
canım tüm gün aç gezip akşam dayanamamış ekmeği fazlaca tüketmişsin. toplamda sorun yok ama gün içinde daha dengeli beslenmeni tavsiye ederim.
Hayır canım hiç rahatsızlık vermezsin, yorumlarını takip ettim ve gayet mantıklı yorumlar, kendimi gördüm o yorumlarda, aynenn devam şekerim..arkadaşlar bu arada herkesin menüsüne yorum yapmaya çalışıyorum bildiğim kadarıyla ama eğer size rahatsızlık veriysam lütfen paylaşın benimle. geçen sene çok iyi bir diyetisyen eşiliğinde zayıfladım. o yüzden oradan öğrenebildiğim tecrübeleri sizinle paylaşmak istedim. diyeceksiniz ki neden geri aldın?? tamamen psikolojik. stresten kendimi yemeye verdim kendimi önemsemedim sanırım. arkadaşlar size yorumlarımal rahatsızlık verirsem lütfen paylaşın.
Ben saklayanlardandımTakim arkadaslarima bir sorum olacak diyette oldugunuzu esinizden bile saklayanlardanmisiniz yoksa herkes bilsinlerdenmi?
Evet o sinir durumları, ben de çok yaşadım..Ben 6 yil once aman herseyden biraz yiyeyim diyette oldugumu kimse bilmesin ben bu kilolari nasil olsa veririm herseyden yerdim ama ax yerdim yaklasik 1 senede 12kilo verdim cok uzun bi surecti birakalim herkes bilsin diyet yaptigimizi hem daha iyi oluyor kendimize hakim oluyoruz yanliz cay saatlerinde arkadaslar cok sinir oluyo benim ben diyetteyim lafima bizi dusunen destek olsun diyorum cok konustum iyi geceler
Valla hiiiç de cıss diyenler olmuyor, daha beter ye diyenler oluyor maalesef..Canım bence herkes bilsin. Kaçamak yapınca cıss diyen olur belki
Gelişmeler için senin adına sevindim canım, devamı gelsin ve eksilsin kilolar..memnun oldum ümrancım
evet çok hırslıyım kaptanım yediklerime dikkat ediyorum 1 haftadır 1 kilo verdim devam edicem her fırsatımda yürüyüş yapıcam öğlen arasında öğrencilerle voleybol oynuyorum. çocucuğumun bebeklik sıkıntıları geçti o anneme alıştı annemde ona o yüzden eve 1-2 km önceden inip yürüyüşümü yapıcam
sabahları eşim servise bırakıyordu.nisan ayı itibariyle onu da bırakıp yürüyerek gidicem. şimdilik böyle dün hiç fire vermedim.ve kendimi aç ta hissetmedim.oleyyyyy
ben dayanamıyorum söylüyorum herkese
Canım sende durumlar iyimi, bir sıkıntı yok inş..başarılar kızlar
bende canım
yok kaptanım güzel bi şekilde kilo veriyorum ben çok şükürBen saklayanlardandım
Evet o sinir durumları, ben de çok yaşadım..
Valla hiiiç de cıss diyenler olmuyor, daha beter ye diyenler oluyor maalesef..
Gelişmeler için senin adına sevindim canım, devamı gelsin ve eksilsin kilolar..
Canım sende durumlar iyimi, bir sıkıntı yok inş..
cumaya kadar en azından toplamda 700 gr gitmesini bekliyorum. çünkü emzirdiğim için çok yüklenemiyorum kendimeBen saklayanlardandım
Evet o sinir durumları, ben de çok yaşadım..
Valla hiiiç de cıss diyenler olmuyor, daha beter ye diyenler oluyor maalesef..
Gelişmeler için senin adına sevindim canım, devamı gelsin ve eksilsin kilolar..
Canım sende durumlar iyimi, bir sıkıntı yok inş..
Ağrıtmaz tatlım seninkisi psikolojiktir... Aksine şekerli olan ağrıtır mideyi..Şekersiz denedim. Ama midemi ağrıttı.Ayva da 1 dilim
Sen de başla o zaman tatlım o menülere..valla muhtrsrm olmus. Hey gidi hey benim bir zamanlar ki ibretlim menulerim gibi olmus
Aynen canım o yüzden son hırs yaptığım dönemde kimselere söylemedim ve çook rahattımAcimcasi hayatim ben baya bir sure bu konuda kimseyle konusmadim. Cok daha rahat diyet yaptim. Insanlar duyduklari anda surekli yorum yapiyolar. Akil veriyolar senin adina onu yeme bunu yeme diyolar benim sinirim tavana zipliyor.. malum bizde kimse kendisine bakmaz baskasina akil vermeyi cok sever.. o yuzden artik yeniden cenemi tutmam gerektigine karar verdim.
Sanada hayırlı sabahlar canımSabahınız xeyir fındık-fıstıklar
Eveeet güzel bir gün hepimizin inş.Ay gunaydin dememisim ya kizlar :)) gunaydin hepinizee guzel bir gun bizi bekliyor :))
Senin o çevreden bize de lazımmış canım..Ben evli değilim ama çevremdeki herkes biliyor. Müdürlerime kadarBilmeleri daha iyi hiçkimse ye diye ısrar etmiyor böylece. Hatta önerilerde bile blunuyorlar.
Canım salata tüketmediğinden olmuştur.. Çok rahatsız olursa 1 tane acı çehre tohumu çiğne ve bol suyla yut.. Akşam 6 sonrası da yeme lütfen..5'gunde sadece bir defa 3 biskrem yedim.77 den 75.6 oldum ama dun +100 bugun +400 gr. geri geldi.tuvalet sıkintisi yasiyorum.bide 7 den sonra yeniycem bugun
Adaçayı iç canım iyi gelir..Günaydınnnn kızlar.. Benim kilo vermem yavaşladı ya neden bilmiyorum. Normalde yediklerim kadar yiyorum ama artık çok daha az kilo veriyorum. Helede bu aralar şişkinliğim var bir türlü adet olamıyorum sanırım ondan. Ama yine de cuma gününe kadar 65 olmak istiyorum.
sen yanağına zorla gamze mi yapıyon bakiiimzekiceee ama ben yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?