Senin o çevreden bize de lazımmış canım..
Aklıma gelmişken sen bu takıma ilk ne zaman gelmiştin, senin geliş tarihini not almamışım ben vee kaç kilo olduğunu da yazarmısın ilk geldiiğinde..
Canım salata tüketmediğinden olmuştur.. Çok rahatsız olursa 1 tane acı çehre tohumu çiğne ve bol suyla yut.. Akşam 6 sonrası da yeme lütfen..
Ben herkes bilsinlerdenim.Çenemi tutamam zaten hemen söylerimTakim arkadaslarima bir sorum olacak diyette oldugunuzu esinizden bile saklayanlardanmisiniz yoksa herkes bilsinlerdenmi?
Sütlü dene canım hem acısını alır hemde midene dokunmazŞekersiz denedim. Ama midemi ağrıttı.Ayva da 1 dilim
Senin o çevreden bize de lazımmış canım..
Aklıma gelmişken sen bu takıma ilk ne zaman gelmiştin, senin geliş tarihini not almamışım ben vee kaç kilo olduğunu da yazarmısın ilk geldiiğinde..
Canım salata tüketmediğinden olmuştur.. Çok rahatsız olursa 1 tane acı çehre tohumu çiğne ve bol suyla yut.. Akşam 6 sonrası da yeme lütfen..
Ahahaha senin menülerini okuyunca kendi menülerimden utanırdım kız 3 satırcık kelaynak gibiydilervalla muhtrsrm olmus. Hey gidi hey benim bir zamanlar ki ibretlim menulerim gibi olmus
Wuu maşallah sana kızGünaydın kızlar. Benim dün kontrol günümdü. Gerçi siz Cuma günleri bildirim yapıyorsunuz ama. Bu hafta 1.900 gram vermişim. 63'tüm 61.1 olmuşum.İlk defa 29 beden kot aldım. Çok mutlu oldum.Artık 38 bedene de girebiliyorum.
Ahahaha hiç bu açıdan bakmamıştım ya çok güldüm süpersinhayat tecrübesi: hiç tatmadığınız cıss mamaların tadına bakmayın. tadını beğenirseniz artık uzak durmanız gereken bir mamayı daha repertuarınıza eklemişsiniz demektir
Hazır kaptanım.Koskanın şekersiz helvası var hatta şekersiz lokumu badem ezmesi falan filanda var.Normalde yemiyorum kırk yılda bir tatlı krizi tutarsa falan diye diyabetik ürünler bulunduruyorum evde.Şeytan dürtüp gözüm dönerse en az zararla atlatayım nefsimde körelsin diye böyle bi çözüm buldum kendimce işteTahin helvasının şekersiz olması ilgimi çekti, hazırmı kendi imalatınmı canım?
Aaaaaaaaaa benim boyum da 1,68 :)
Evet canım acı çehre tohumu kabızlığa birebirdir.Çok fazla yeme ama tuvaletten çıkamazsın sonraakrepcim acı çehre wc sorununa mı iyi geliyor..
fat screen indirdim,karbonhidratları ordan sayarım artıkın.
sabah 2 yumurta ile yarım portakal yemiştim/9,5 karb
öğleye de kepekli ekmekten yapılmış tost getirmiştim,yemesem mi ki ,onu yemezsem ne yerim
ne gamzesi kız? Anlamadım vallaha kusura bakma
Waoovv ekmeğin bile gramına dikkat haa süperGunaydin arkadaslar diyet yaptigini soyleyen de var soylemeyende ben artik arkadaslarima bile mudahale ediyorum aman tatli yemeyin hamur isi yemeyin diye simdide gune gidicegm milletin kafasini sisirmeye devam kahvalti 1 yumurta 2 zeytin 1 dilim peynir 60 gr pastarya ekmegi
Hedef kilon ne canım?Evet çevrem iyidir.Yanımda yemezler bana da ısrar etmezler. Ne kadar inatçı olduğumu bildikleri için. Azıcık al bile demezler. Şanslıyım o konuda. Ben 9 Mart'ta geldim. Ama siz 10 Mart'ta takıma aldınız sanırım. O zaman 63 kiloydum.
Kız öyle değil, yeni başladığımda söylemiyodum, sevdiğim mamalarda ısrar etmesinler diye, hiiç ısrara dayanamamBen herkes bilsinlerdenim.Çenemi tutamam zaten hemen söylerimHerkes bilsin ben geldiğimde önüme börekler çörekler yığmasınlar çok daha iyi oluyor.Ayrıca saklamaı samimiyetsizlik buluyorum ben.Kilo verdiği kabak gibi ortadayken yok canım hiçbişi yapmadım niye derki insan.
Hem de acaip iyi geliyor canım, lawman gibi, o yüzden evde denemek lazım.. 5-10 gram aktardan alın, bulunsun evde..akrepcim acı çehre wc sorununa mı iyi geliyor..
Ahahaha senin menülerini okuyunca kendi menülerimden utanırdım kız 3 satırcık kelaynak gibiydilerSen şeytana uyup kaçamak yapma yeter hertür menüyle kiloların canına okunuyor yeterki bol kalorili cısslar içermesin
dünkü menüm............
sabah:
2 dilim peynir
1 dilim ekmek çay
öğle:
1 tabak nohut yemeği
salata
ara:
1 portakal
ara:
3 tatlı kaşığı yulaf kepeği
1 çay kaşığı tarçın
1 su bardağı süt karışımı
akşam:
4-5 parça haşlanmış tavuk göğüs eti
1 kase yoğurt
1 fincan 5li çay
2 litre su
Canım diyet ürünleri gibi tatlandırıcılı değil dimi, bildiğimiz şekersiz yanii.Hazır kaptanım.Koskanın şekersiz helvası var hatta şekersiz lokumu badem ezmesi falan filanda var.Normalde yemiyorum kırk yılda bir tatlı krizi tutarsa falan diye diyabetik ürünler bulunduruyorum evde.Şeytan dürtüp gözüm dönerse en az zararla atlatayım nefsimde körelsin diye böyle bi çözüm buldum kendimce işte
Evet kesinlkle...Evet canım acı çehre tohumu kabızlığa birebirdir.Çok fazla yeme ama tuvaletten çıkamazsın sonra
Evet kaptanım sıfır şeker.Tatlandırıcı eklenerek yapılmış ürünler.Tatlandırıcıya karşısın biliyorum ama şekerin zararları yanında devede kulak kalacağına eminim.Şeker için resmen zehir diyorlar.Tüm kalp damarlarını daraltan böbreği ve diğer iç organları çürüten tatlı zehirden başka bişi değil.Çok tatlıcı değilimdir tuzluları severim ben bunlardan çok nadir az miktarda tüketmenin zararı olmadığını düşünüyorum.Evde diyet sarelle bile var alalı 2-3 hafta oldu henüz kavanozun kapağını bile açmadımCanım diyet ürünleri gibi tatlandırıcılı değil dimi, bildiğimiz şekersiz yanii.
Evet kesinlkle...
Çalışanlar evde denesin.. Yemekten hemen önce 1 tane tohum ağızda çiğnenip suyla yutulur.. Yemek yedikten ortalama 1 saat sonra bağırsaklara acı çehre makinesi girer ve tüüümmmm her şeyleri temizler indirir.. Tabi o 1 saat içinde bool su içiriyor, karnınız şişiyor.. Korkulacak bişi yok yani telaş etmeye gerek yok sonrası acaip rahatlatıyor sindirim sistemini..[/QUOTE
Kaptanım maşallah bilmediğiniz de yok. Bilgileriniz çok işimize yarıyor. Allah sizden razı olsun. Hemen acı çehre alıyorum.
Kaptanım maşallah bilmediğiniz de yok. Bilgileriniz çok işimize yarıyor. Allah sizden razı olsun. Hemen acı çehre alıyorum.Evet kesinlkle...
Çalışanlar evde denesin.. Yemekten hemen önce 1 tane tohum ağızda çiğnenip suyla yutulur.. Yemek yedikten ortalama 1 saat sonra bağırsaklara acı çehre makinesi girer ve tüüümmmm her şeyleri temizler indirir.. Tabi o 1 saat içinde bool su içiriyor, karnınız şişiyor.. Korkulacak bişi yok yani telaş etmeye gerek yok sonrası acaip rahatlatıyor sindirim sistemini..
Evet kesinlkle...
Çalışanlar evde denesin.. Yemekten hemen önce 1 tane tohum ağızda çiğnenip suyla yutulur.. Yemek yedikten ortalama 1 saat sonra bağırsaklara acı çehre makinesi girer ve tüüümmmm her şeyleri temizler indirir.. Tabi o 1 saat içinde bool su içiriyor, karnınız şişiyor.. Korkulacak bişi yok yani telaş etmeye gerek yok sonrası acaip rahatlatıyor sindirim sistemini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?