Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Gunaydin arkadaslar diyet yaptigini soyleyen de var soylemeyende ben artik arkadaslarima bile mudahale ediyorum aman tatli yemeyin hamur isi yemeyin diye simdide gune gidicegm milletin kafasini sisirmeye devam kahvalti 1 yumurta 2 zeytin 1 dilim peynir 60 gr pastarya ekmegi

Evet çevrem iyidir. Yanımda yemezler bana da ısrar etmezler. Ne kadar inatçı olduğumu bildikleri için. Azıcık al bile demezler. Şanslıyım o konuda. Ben 9 Mart'ta geldim. Ama siz 10 Mart'ta takıma aldınız sanırım. O zaman 63 kiloydum.

Takim arkadaslarima bir sorum olacak diyette oldugunuzu esinizden bile saklayanlardanmisiniz yoksa herkes bilsinlerdenmi?
Ben herkes bilsinlerdenim.Çenemi tutamam zaten hemen söylerim Herkes bilsin ben geldiğimde önüme börekler çörekler yığmasınlar çok daha iyi oluyor.Ayrıca saklamaı samimiyetsizlik buluyorum ben.Kilo verdiği kabak gibi ortadayken yok canım hiçbişi yapmadım niye derki insan.

akrepcim acı çehre wc sorununa mı iyi geliyor..

valla muhtrsrm olmus. Hey gidi hey benim bir zamanlar ki ibretlim menulerim gibi olmus
Ahahaha senin menülerini okuyunca kendi menülerimden utanırdım kız 3 satırcık kelaynak gibiydiler Sen şeytana uyup kaçamak yapma yeter hertür menüyle kiloların canına okunuyor yeterki bol kalorili cısslar içermesin

dünkü menüm............
sabah:
2 dilim peynir
1 dilim ekmek çay
öğle:
1 tabak nohut yemeği
salata
ara:
1 portakal
ara:
3 tatlı kaşığı yulaf kepeği
1 çay kaşığı tarçın
1 su bardağı süt karışımı
akşam:
4-5 parça haşlanmış tavuk göğüs eti
1 kase yoğurt

1 fincan 5li çay
2 litre su

Wuu maşallah sana kız Darısı başımıza 59 ları görmene çookk çoookk az kalmış

hayat tecrübesi: hiç tatmadığınız cıss mamaların tadına bakmayın. tadını beğenirseniz artık uzak durmanız gereken bir mamayı daha repertuarınıza eklemişsiniz demektir
Ahahaha hiç bu açıdan bakmamıştım ya çok güldüm süpersin Ben pinguinin tadı neye benzio hiç merak edip denemeyeyim bari

Tahin helvasının şekersiz olması ilgimi çekti, hazırmı kendi imalatınmı canım?
Hazır kaptanım.Koskanın şekersiz helvası var hatta şekersiz lokumu badem ezmesi falan filanda var.Normalde yemiyorum kırk yılda bir tatlı krizi tutarsa falan diye diyabetik ürünler bulunduruyorum evde.Şeytan dürtüp gözüm dönerse en az zararla atlatayım nefsimde körelsin diye böyle bi çözüm buldum kendimce işte

fat screen indirdim,karbonhidratları ordan sayarım artıkın.
sabah 2 yumurta ile yarım portakal yemiştim/9,5 karb
öğleye de kepekli ekmekten yapılmış tost getirmiştim,yemesem mi ki ,onu yemezsem ne yerim
Tostun numarası çok galibaa
ne gamzesi kız? Anlamadım vallaha kusura bakma
Ayy buna daha çok güldümmm hedef avatar resmine diyor hani parmağın yanağına değmiş çukur olmuş ya

Waoovv ekmeğin bile gramına dikkat haa süper
Tatlım yumurtaya yağda ekle kiii içerisinde yağda eriyen vitaminler var boşuna gitmesin o vitaminler de açığa çıkıp sana faydası dokunsun.. Zeytinyağı damlat yumurtana..
Hedef kilon ne canım?
Kız öyle değil, yeni başladığımda söylemiyodum, sevdiğim mamalarda ısrar etmesinler diye, hiiç ısrara dayanamam sonra verdikçe tabiki söyledim, daha doğrusu farkettiğini belli edensamimi dostlara, kıskanan hainler gıcığına görmezden geliyolar zaten
akrepcim acı çehre wc sorununa mı iyi geliyor..
Hem de acaip iyi geliyor canım, lawman gibi, o yüzden evde denemek lazım.. 5-10 gram aktardan alın, bulunsun evde..

Canım diyet ürünleri gibi tatlandırıcılı değil dimi, bildiğimiz şekersiz yanii.

Evet canım acı çehre tohumu kabızlığa birebirdir.Çok fazla yeme ama tuvaletten çıkamazsın sonra
Evet kesinlkle...
Çalışanlar evde denesin.. Yemekten hemen önce 1 tane tohum ağızda çiğnenip suyla yutulur.. Yemek yedikten ortalama 1 saat sonra bağırsaklara acı çehre makinesi girer ve tüüümmmm her şeyleri temizler indirir.. Tabi o 1 saat içinde bool su içiriyor, karnınız şişiyor.. Korkulacak bişi yok yani telaş etmeye gerek yok sonrası acaip rahatlatıyor sindirim sistemini..

Canım diyet ürünleri gibi tatlandırıcılı değil dimi, bildiğimiz şekersiz yanii.
Evet kaptanım sıfır şeker.Tatlandırıcı eklenerek yapılmış ürünler.Tatlandırıcıya karşısın biliyorum ama şekerin zararları yanında devede kulak kalacağına eminim.Şeker için resmen zehir diyorlar.Tüm kalp damarlarını daraltan böbreği ve diğer iç organları çürüten tatlı zehirden başka bişi değil.Çok tatlıcı değilimdir tuzluları severim ben bunlardan çok nadir az miktarda tüketmenin zararı olmadığını düşünüyorum.Evde diyet sarelle bile var alalı 2-3 hafta oldu henüz kavanozun kapağını bile açmadım

Kaptanım maşallah bilmediğiniz de yok. Bilgileriniz çok işimize yarıyor. Allah sizden razı olsun. Hemen acı çehre alıyorum.

kaptancim ben yurt disinda yasiyorum
aci cehre dediginiz acaba bu resimdeki mi?

merhaba bayanlar dünki mönümü yazayim hemen:
kalkar kalkmaz 2 bardak ilik su
sabah : yarim simit 100gr. yogurt
ara: yarim portakal bir kac tane üzüm
öglen: 100gr. yogurt, hindi sote mantarli hic yag eklemedim
aksam: 100gr. yugurt 2 kasik yulafla yedim

bol su ve yesil cay
100 mekik
45 dk tempolu yürüyüs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…