Hayır tatlım bu değil bak resmini koyayım sana acı çehre bu.kaptancim ben yurt disinda yasiyorum
aci cehre dediginiz acaba bu resimdeki mi?
tsk ederim canim bu aksam bu tarz satilan bi yer var oraya ugricam is cikisi bakalim bula bilcekmiyim aci cehreyiHayır tatlım bu değil bak resmini koyayım sana acı çehre bu.
Ahahaha senin menülerini okuyunca kendi menülerimden utanırdım kız 3 satırcık kelaynak gibiydilerSen şeytana uyup kaçamak yapma yeter hertür menüyle kiloların canına okunuyor yeterki bol kalorili cısslar içermesin
Ağrıtmaz tatlım seninkisi psikolojiktir... Aksine şekerli olan ağrıtır mideyi..
Sen de başla o zaman tatlım o menülere..
Aynen canım o yüzden son hırs yaptığım dönemde kimselere söylemedim ve çook rahattım
Sanada hayırlı sabahlar canım
Eveeet güzel bir gün hepimizin inş.
Öğlen kola ve ekmek yerine köfte yanında daha sağlıklı alternatif yiyecek tüketebilirdin canım.. Nescafe umarım şekersizdir ve ve veee gün içinde içemediğin suyu akşam yüklenme canım... Akşam saatlerinde içilen fazla su sadece böbrekleri yorar ama gün içinde dağıtılarak içilen su iç organları besler temizler, bizi yağlardan ve pis atıklardan arındırır...
Canım her menüde salata tüketilmesi önemli o yüzden.. Salata karbonhidrat açığını kapatır ve kanı temizler..
Sorun olur canım, o iki un kurabiyesi çok masum görünsede aslında hiç değil..Sen gün içinde zaten pilav, nohut tost tüketmişsin o un kurabiyeleri bozmuş canım aman dikkat et..
Tahin helvasının şekersiz olması ilgimi çekti, hazırmı kendi imalatınmı canım?
Hevesin kırılıyor ama artı görünce, tamam bu hafta böyle gitsin ama haftaya cumadan cumaya tartılma günleri gelicek sözmüüü
Ben sizi izlerken eğleniyorum o rakamları ben de hesap ediyorum mesela, yapan için daha eğlencelidir eminim
hayat tecrübesi: hiç tatmadığınız cıss mamaların tadına bakmayın. tadını beğenirseniz artık uzak durmanız gereken bir mamayı daha repertuarınıza eklemişsiniz demektir
menü eleştirilerinden rahatsız olmayız canım merak etme sen, diyetisyen eşiliğinde zayıfamışsın ne güzel ben diyetisyenden sıkılırım sanırım br de şunu söylemeden geçemiyeceğim , bence diyetisyenlerde de şu an bir karışıklık var , karatay gerçekten ezber bozdu, yni bir diyette ekmek olmalı mı olmamalı mı, meyve yenmelimi , et yağlı mı yağsız mı olmalı ben ce en önemlisi de ara öğün olmalı mı olmamalı mı tartışmaları var ve şu an hiçbiri net değil.........
ben başlarda (5 ay önce) kimseye demiyordum en yakınlarım dışında şimdi zayıfladıkça ve spor yaptığımı görünce herkes biliyor ve sorular soruyor...
ben diyete başlamadan önce çok ekmek yerdim şimdi azalttım sadece kahvaltıda yiorum denebilir kendme hayret ediyorum ekmeksiz nasıl doydum diye:)::):):
ay sanırım ben başlarsam duramam diye korkuyorum gözüm doymaz bir kereteşekkürler canım yooo fazla bile geldi bana yarım kızımın lahmacunuydu ıslatıp param parça yapınca ziyan olmasın diye ben yedim ama sonrasında karın ağrısı yaşadım çok gelmişti çünkü
sağol tatlım seninde
Andeee meyveli soda olmaz şekerli onlarhaklısın kaptanım cola yerine meyveli soda içesim var. bu aralar hep böyle tatlı bir şeyler içmek istiyorum. Kahve şekersiz ve light sütle :)
bugünkü menümüz yazalım
sabah
1/2 simit ve şekersiz çay
arada bol su yeşil çay 4 badem 2 kuru kayısı 1/4 ceviz (badem ceviz ve kayısı topluca alıp küçük küçük paketler yaptım ne yediğimi biliyorum böylelikle)
öğlen 1 porsiyon köfte
salata
arada 1 elma su yeşil çay
akşam yumurtalı bol yeşillikli salata
öğlen yürüyüşümü yaptım bu kadar
önceden bende öyleydim ama artık mide küçüldüğü için yiyemiyorum yemeden önce gözümüde doyurunca pek yiyesim gelmedi kızım yarımı bile çok çok fazla gelmiştiay sanırım ben başlarsam duramam diye korkuyorum gözüm doymaz bir kere
Wuu maşallah sana kızDarısı başımıza 59 ları görmene çookk çoookk az kalmış
Tostun numarası çok galibaa
Ayy buna daha çok güldümmm hedef avatar resmine diyor hani parmağın yanağına değmiş çukur olmuş ya
Hedef kilom 55Waoovv ekmeğin bile gramına dikkat haa süper
Tatlım yumurtaya yağda ekle kiii içerisinde yağda eriyen vitaminler var boşuna gitmesin o vitaminler de açığa çıkıp sana faydası dokunsun.. Zeytinyağı damlat yumurtana..
Hedef kilon ne canım?
Kız öyle değil, yeni başladığımda söylemiyodum, sevdiğim mamalarda ısrar etmesinler diye, hiiç ısrara dayanamamsonra verdikçe tabiki söyledim, daha doğrusu farkettiğini belli edensamimi dostlara, kıskanan hainler gıcığına görmezden geliyolar zaten
Hem de acaip iyi geliyor canım, lawman gibi, o yüzden evde denemek lazım.. 5-10 gram aktardan alın, bulunsun evde..
Canım diyet ürünleri gibi tatlandırıcılı değil dimi, bildiğimiz şekersiz yanii.
Günaydınnnn kızlar.. Benim kilo vermem yavaşladı ya neden bilmiyorum. Normalde yediklerim kadar yiyorum ama artık çok daha az kilo veriyorum. Helede bu aralar şişkinliğim var bir türlü adet olamıyorum sanırım ondan. Ama yine de cuma gününe kadar 65 olmak istiyorum.
Boyum 1.68 / 69 civarı canım.
Bir buçuk ay önce 72yi gördüm ve dikkat ettim 68e düştüm canım hedefim 58 ve umarım kavuşuruz :)
fat svreen neki canım bende karbonhidrata başladım ya anlatabilirsen sevinirimfat screen indirdim,karbonhidratları ordan sayarım artıkın.
sabah 2 yumurta ile yarım portakal yemiştim/9,5 karb
öğleye de kepekli ekmekten yapılmış tost getirmiştim,yemesem mi ki ,onu yemezsem ne yerim
bence ço güzel bir menü olmuşdünkü menüm............
sabah:
2 dilim peynir
1 dilim ekmek çay
öğle:
1 tabak nohut yemeği
salata
ara:
1 portakal
ara:
3 tatlı kaşığı yulaf kepeği
1 çay kaşığı tarçın
1 su bardağı süt karışımı
akşam:
4-5 parça haşlanmış tavuk göğüs eti
1 kase yoğurt
1 fincan 5li çay
2 litre su
merhaba bayanlar dünki mönümü yazayim hemen:
kalkar kalkmaz 2 bardak ilik su
sabah : yarim simit 100gr. yogurt
ara: yarim portakal bir kac tane üzüm
öglen: 100gr. yogurt, hindi sote mantarli hic yag eklemedim
aksam: 100gr. yugurt 2 kasik yulafla yedim
bol su ve yesil cay
100 mekik
45 dk tempolu yürüyüs
canım menün gayet güzel ve küçük paketler fikrine bayıldımbugünkü menümüz yazalım
sabah
1/2 simit ve şekersiz çay
arada bol su yeşil çay 4 badem 2 kuru kayısı 1/4 ceviz (badem ceviz ve kayısı topluca alıp küçük küçük paketler yaptım ne yediğimi biliyorum böylelikle)
öğlen 1 porsiyon köfte
salata
arada 1 elma su yeşil çay
akşam yumurtalı bol yeşillikli salata
öğlen yürüyüşümü yaptım bu kadar
pöfff bende seviyorum maalesefben seviyorum ekmek yemeyi ya
canım hem az hemde dengesiz beslenmişsin, sarmalar öğlene geçse daha iyi dururdu.selam kızlar
MEnümü bildireyim dünkünün aynısı:):):):)
sabah :1 yum, 1 dilim ekmk,7-8 zeytin,az peynir 1 lokma reçel
Ara:1 avuç kabak çekrdeği( akadaşların ikramı yağsız tuzsuz), orta kahve
Öğlen:1 yeşil elma , 1 süt
Akşam : 1 tbk sarma, bol salata ve yoğurt.
45 dk yürüdüm ve daha yürürüm,
su şuana kadar 1,5 lt , 2'ye tamamlarım
kitap:Bit Palas
çok az yemişsin canım. bu kadar az beslenirsen metabolizmanı yavvaşlatırsın.bend emenümü paylaşayım
kahvaltı---t.süt-muz
ara--grisin-çay
öğlen--t.kahvesi
ara--çay
akşam--2 y.kaşığı pilav--3 y.kaşığı pataes püresi--azcık et sote--salata--ayran(yemeyi düşünüyorum kısmetse)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?