Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

valla kilo vermek bir yana insan kendisini sağlıklı hissediyor. Ne yediğimi biliyordum.. Şimdi kafaya koydum inci gibi menü yapıcam

aynen kaptanım herkes konuşuyor insanın sinirden yiyesi geliyor :)

haklısın kaptanım cola yerine meyveli soda içesim var. bu aralar hep böyle tatlı bir şeyler içmek istiyorum. Kahve şekersiz ve light sütle :)

bugünkü menümüz yazalım
sabah
1/2 simit ve şekersiz çay

arada bol su yeşil çay 4 badem 2 kuru kayısı 1/4 ceviz (badem ceviz ve kayısı topluca alıp küçük küçük paketler yaptım ne yediğimi biliyorum böylelikle)

öğlen 1 porsiyon köfte
salata

arada 1 elma su yeşil çay

akşam yumurtalı bol yeşillikli salata
öğlen yürüyüşümü yaptım bu kadar

ben seviyorum ekmek yemeyi ya

ay sanırım ben başlarsam duramam diye korkuyorum gözüm doymaz bir kere

güzel menü canim

aksam bende yumurtali yesillikli salata düsünüyorum :))

selam kızlar
MEnümü bildireyim dünkünün aynısı:):):):)
sabah :1 yum, 1 dilim ekmk,7-8 zeytin,az peynir 1 lokma reçel

Ara:1 avuç kabak çekrdeği( akadaşların ikramı yağsız tuzsuz), orta kahve

Öğlen:1 yeşil elma , 1 süt

Akşam : 1 tbk sarma, bol salata ve yoğurt.

45 dk yürüdüm ve daha yürürüm,
su şuana kadar 1,5 lt , 2'ye tamamlarım

kitap:Bit Palas

bend emenümü paylaşayım
kahvaltı---t.süt-muz
ara--grisin-çay
öğlen--t.kahvesi
ara--çay
akşam--2 y.kaşığı pilav--3 y.kaşığı pataes püresi--azcık et sote--salata--ayran(yemeyi düşünüyorum kısmetse )

Wuu maşallah sana kız Darısı başımıza 59 ları görmene çookk çoookk az kalmış

teşekkür ederim. Şımartmayın beni. Şımarmaya müsait bir yapım var zaten. Bu hafta ucundan da olsa görürüz dedi diyetisyen ama bakalım. 59,9 olsa bile görürüz dedi. Umarım olur. 55'te bırakacağım zaten.

Tostun numarası çok galibaa

Ayy buna daha çok güldümmm hedef avatar resmine diyor hani parmağın yanağına değmiş çukur olmuş ya
yok parmağım yanağımdan çooook çok önde. Yüzüme saçım gelmişti ondan öyle gözükmüş Ama yanağımda gamzem var zaten

Hedef kilom 55

Vücudunuz o yeme düzenine alıştığı için kilo verme durur. Vücudunuzu şaşırtın bence. Ya çok daha az yiyin 4-5 gün sonra normal düzene dönün ya da 1-2 gün çok yiyin sonra normal düzene dönün.

Boyum 1.68 / 69 civarı canım.
Bir buçuk ay önce 72yi gördüm ve dikkat ettim 68e düştüm canım hedefim 58 ve umarım kavuşuruz :)

Evet benim de hayatımda gördüğüm en yüksek kilo 73 tü. böyle olmuştum. Sonra bir hırsla diyete başladım. Kendi çabalarımla 69'a kadar düştüm. Sonra baktım olmayacak diyetisyene gittim. Tabi yanında yürüyüşlerimi ihmal etmedim. Eylül'den beri yapıyorum. Şu an da 61.1 kiloyum. Boyum da 1.72

fat screen indirdim,karbonhidratları ordan sayarım artıkın.
sabah 2 yumurta ile yarım portakal yemiştim/9,5 karb
öğleye de kepekli ekmekten yapılmış tost getirmiştim,yemesem mi ki ,onu yemezsem ne yerim
fat svreen neki canım bende karbonhidrata başladım ya anlatabilirsen sevinirim
bence ço güzel bir menü olmuş

canım menün gayet güzel ve küçük paketler fikrine bayıldım
ben seviyorum ekmek yemeyi ya
pöfff bende seviyorum maalesef
canım hem az hemde dengesiz beslenmişsin, sarmalar öğlene geçse daha iyi dururdu.
çok az yemişsin canım. bu kadar az beslenirsen metabolizmanı yavvaşlatırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…