Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

daha akşam yemeği yemedim tatlım günlük menümü yazdsım büny ealışık ya zaten pek yemekel arası iyi olan biri değilim size akşam eve gidince evlendiğim zamanki fotoğrafımı ve şimdiki halimi paylaşayım(doğum kiloları) görürsünüz ne kadar yemek sevmeyen biri olduğumu

Slm kizlar nasilsinizz gecmise bi bakinayyim geliyommm

yok parmağım yanağımdan çooook çok önde. Yüzüme saçım gelmişti ondan öyle gözükmüş Ama yanağımda gamzem var zaten
ama ama orada iki tane işaret parmağı var ,biri hmmm yapıyo öbürü de arkadan gizli gizli gamze yapıyo gibi duruyordemek ki öyle değilmiş

fatsecret proframı adı. önceki sefer yanlış yazmışım. türkçe bir program, kalori de sayıyor karbonhidratı da sayıyor.google playden cep telefonuna indirebilirsin.

sabah 2 yumurta yarım porttakal/ 8,5
öğlen 3 dilim köy peyniri 6 ızgara kanat/3,1
ara: 100 g. çekirdek/24
toplam cp: 35,5

tabi daha akşam olmadı çekirdek yemeseydim iyiydiöğlen gittim eve bir de 15 dk koşu bandında yürüdüm 120 kalori yaktım,çekirdek ile 500küsür kalori aldım bile

oh oh ne guzel kaynatmissiniz
bende bugun daha bi dikkat ediyorum aksam yemegimi en gec 18,30 da bitirmis olucam sbah tartildim ayniyim belkide reglden dolayi sislik var ama baya moralim bozuldu bu 3 gun atak yapmam lazim cok dikkat edicem

aksami sifir puanli seylerle gecirdinmi tamamdir

hedefcim bende 3 tane saklikoy biskuvi yedim.senin cekirdekleri gecmis bile olabilirim.ama kalan kismi normal gidiyo.tuvalet sıkintisi icin toz zencefil ictim bir cay kasigi ama sıkinti devam ediyo.yarin kaptanimin dedigi aci cehreden alicam

Mrhba kızlar,30 dk lık yürüyüş yaptım bugünü de atlatırsk cumaya bişey kalmıyor
Benim bakıcı yarın dra gidecekmiş ben de izin aldım ama sporum aksayacak ne yapıp ne edip yürümenin bir yolunu bulmalıyım
asivemai yemekle aranın olmaması ne güzelmiş.keşke benimde öyle olsaydı.ben hep ara kilolarda oldum doğum kilolarını saymazsak.

Maşallah gayet güzel kilo vermişsin:)
Ya ben diyetisyenin listesine uyamıyrum işyerinde çıkan yemeklerden çok az yiyorum hamurişi varsa yemiyorum.
Sana verdiği diyet nasıldı canım?

Kızlar bugünkü menüm:
Sabah: şekersiz çay
İki dilim tahıl ekmeği
Domatesi-salatalık
3-4 zeytin
İki parmak peynir

Öğle; 2 adet sebze dolması (biri biber biri kabak)
Yoğurt 3 kaşık
Bi kase mercimek çorbası

Ve yarım saat önce sade külah dondurma yedim günü kapadım.
2,5 litre de su içtim hadi hayırlısı :)

Not: akşam da 20 mekik çekicem ve ip atlıcam

Hmm..
Tatlandirici olmasi urkutucu, ben almasam daha iyi.. Zaten kirk yilda bir ceker canim, eger balik yem issem.. Ayy tablette yazmayi sevemedim gitti yaaa
Kaptanım maşallah bilmediğiniz de yok. Bilgileriniz çok işimize yarıyor. Allah sizden razı olsun. Hemen acı çehre alıyorum.
Tesekkurler canim, cumlemizden ins.
kaptancim ben yurt disinda yasiyorum
aci cehre dediginiz acaba bu resimdeki mi?
Benziyor ama bu degil canim.
Canim yag ekle.

Menüm:
Sabah: 4 xlebçı. 2 yk lor peynir. 1 yk bal. domates-salatalık. 6 zeytin. bir az peynir. 1 b çay.
Ara: 1 hurma 1 b çay
Öğlen: 1 tabak etli bulqur pilavı. 2 yk yoğurt.
Akşam: 2 yk bulqur. 1 kase yoğurt.
1 lt su. 2 kupa yeşil çay. 1 kupa papatya çayı.

Cok motiveyim bugun gunumuz vardi orda bile diyetimi bozmadim aksam yumurtali ispanak 5 kasik kadar 1 kase yogurt 2 kasikta makarna ama cok az su ictm simdi 1lt ye yakinsu icicegm

Bu arada pinoli boylarimiz ayni ama kilomuz degil maalesef benimde dogum yaptiktan sonra gordugum hayatimdaki en yuksek kilom umarim en yakin zamanda kilolarimizda ayni olur canim sen kac kilo daha vermeyi dusunuyosun ben 58 kiloyken baya bi zayiftim 60 olsam bana yeter bu arada su anda 71 kiloyum

ama oda sağ olsun sevilmeyecek gibi değil yaa

Menum

Sabah turk kahvesi yesilcay
Kiymali yumurta domates/6
Peynir/1

Ara
50grm badem/12
Marul domates/8

Aksam

Tonbalikli salata/6
2kasik yogurt/3
Toplam 36
Su .2lt
Spor.15dk mekik
45 dk yuruyus

Hmm..
Tatlandirici olmasi urkutucu, ben almasam daha iyi.. Zaten kirk yilda bir ceker canim, eger balik yem issem.. Ayy tablette yazmayi sevemedim gitti yaaa
.
Kaptanım neden tatlandırıcı olması ürkütücü benim bilmediğim korkunç zararlarımı var
Bu arada sana tatlandırıcısı olmayan light bişi tavsiye edim ben o zaman. Bu fıstık ezmesinde şeker yok tatlandırıcıda yok doğal olarak tadı tatlı değil tuzlu bi tadı var ama çok lezzetli

Menümü yazim.
Kahvaltı:
2 dilim wasa
2 dilim peynir
1 dilim hindi füme
1 haşlanmış yumurta
domates,yeşil biber

Ara:
Çok az elma kurusu

Öğle:
Menemen
1 bardak kefir

Akşam:
Tavuklu noodle(noodle lım undan değil japon turbundan yapılma yani noodle görünümlü turp sadece.)

Spor:yok dün bileğimi burktum bandajla geziyorum ama bandaj çabucak geçirdi yarın yürüyüş yapıcam hafif hafif
Kitap:Siyah kana devam

selam kızlar ya bu karbonhidrat diyetinde fasulye türü şeylere fazla yer yok ya kayınvalidemde yiyorum her akşam ondada fasulye vardı yedim biraz. anlatamıyorumda fasulye kilo yapmaz diyo.puanı kaç yeşilfasulyenin bilen varmı acaba 3 kaşık yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…