daha akşam yemeği yemedim tatlım günlük menümü yazdsım büny ealışık ya zaten pek yemekel arası iyi olan biri değilimfat svreen neki canım bende karbonhidrata başladım ya anlatabilirsen sevinirim
bence ço güzel bir menü olmuş
canım menün gayet güzel ve küçük paketler fikrine bayıldım
pöfff bende seviyorum maalesef
canım hem az hemde dengesiz beslenmişsin, sarmalar öğlene geçse daha iyi dururdu.
çok az yemişsin canım. bu kadar az beslenirsen metabolizmanı yavvaşlatırsın.
ama ama orada iki tane işaret parmağı var ,biri hmmmyok parmağım yanağımdan çooook çok önde. Yüzüme saçım gelmişti ondan öyle gözükmüş Ama yanağımda gamzem var zaten
fatsecret proframı adı. önceki sefer yanlış yazmışım. türkçe bir program, kalori de sayıyor karbonhidratı da sayıyor.google playden cep telefonuna indirebilirsin.fat svreen neki canım bende karbonhidrata başladım ya anlatabilirsen sevinirim
canım hem az hemde dengesiz beslenmişsin, sarmalar öğlene geçse daha iyi dururdu.
aksami sifir puanli seylerle gecirdinmi tamamdirsabah 2 yumurta yarım porttakal/ 8,5
öğlen 3 dilim köy peyniri 6 ızgara kanat/3,1
ara: 100 g. çekirdek/24
toplam cp: 35,5
tabi daha akşam olmadıçekirdek yemeseydim iyiydi öğlen gittim eve bir de 15 dk koşu bandında yürüdüm 120 kalori yaktım,çekirdek ile 500küsür kalori aldım bile
hedefcim bende 3 tane saklikoy biskuvi yedim.senin cekirdekleri gecmis bile olabilirim.ama kalan kismi normal gidiyo.tuvalet sıkintisi icin toz zencefil ictim bir cay kasigi ama sıkinti devam ediyo.yarin kaptanimin dedigi aci cehreden alicamsabah 2 yumurta yarım porttakal/ 8,5
öğlen 3 dilim köy peyniri 6 ızgara kanat/3,1
ara: 100 g. çekirdek/24
toplam cp: 35,5
tabi daha akşam olmadıçekirdek yemeseydim iyiydi öğlen gittim eve bir de 15 dk koşu bandında yürüdüm 120 kalori yaktım,çekirdek ile 500küsür kalori aldım bile
Canım o cısslar çocuklar için mi evde duruyorhedefcim bende 3 tane saklikoy biskuvi yedim.senin cekirdekleri gecmis bile olabilirim.ama kalan kismi normal gidiyo.tuvalet sıkintisi icin toz zencefil ictim bir cay kasigi ama sıkinti devam ediyo.yarin kaptanimin dedigi aci cehreden alicam
Evet benim de hayatımda gördüğüm en yüksek kilo 73 tü.böyle olmuştum. Sonra bir hırsla diyete başladım. Kendi çabalarımla 69'a kadar düştüm. Sonra baktım olmayacak diyetisyene gittim. Tabi yanında yürüyüşlerimi ihmal etmedim. Eylül'den beri yapıyorum. Şu an da 61.1 kiloyum. Boyum da 1.72
Hmm..Evet kaptanım sıfır şeker.Tatlandırıcı eklenerek yapılmış ürünler.Tatlandırıcıya karşısın biliyorum ama şekerin zararları yanında devede kulak kalacağına eminim.Şeker için resmen zehir diyorlar.Tüm kalp damarlarını daraltan böbreği ve diğer iç organları çürüten tatlı zehirden başka bişi değil.Çok tatlıcı değilimdir tuzluları severim ben bunlardan çok nadir az miktarda tüketmenin zararı olmadığını düşünüyorum.Evde diyet sarelle bile var alalı 2-3 hafta oldu henüz kavanozun kapağını bile açmadım
Tesekkurler canim, cumlemizden ins.Kaptanım maşallah bilmediğiniz de yok. Bilgileriniz çok işimize yarıyor. Allah sizden razı olsun. Hemen acı çehre alıyorum.
Benziyor ama bu degil canim.kaptancim ben yurt disinda yasiyorum
aci cehre dediginiz acaba bu resimdeki mi?
Canim yag ekle.merhaba bayanlar dünki mönümü yazayim hemen:
kalkar kalkmaz 2 bardak ilik su
sabah : yarim simit 100gr. yogurt
ara: yarim portakal bir kac tane üzüm
öglen: 100gr. yogurt, hindi sote mantarli hic yag eklemedim
aksam: 100gr. yugurt 2 kasik yulafla yedim
bol su ve yesil cay
100 mekik
45 dk tempolu yürüyüs
fat svreen neki canım bende karbonhidrata başladım ya anlatabilirsen sevinirim
Kaptanım neden tatlandırıcı olması ürkütücü benim bilmediğim korkunç zararlarımı varHmm..
Tatlandirici olmasi urkutucu, ben almasam daha iyi.. Zaten kirk yilda bir ceker canim, eger balik yem issem.. Ayy tablette yazmayi sevemedim gitti yaaa
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?