teş.ederim canımm verirsin inşallah ya sen ve diğer arkadaşlarımız daMrhba kızlar,30 dk lık yürüyüş yaptım bugünü de atlatırsk cumaya bişey kalmıyor
Benim bakıcı yarın dra gidecekmiş ben de izin aldım ama sporum aksayacak ne yapıp ne edip yürümenin bir yolunu bulmalıyım
asivemai yemekle aranın olmaması ne güzelmiş.keşke benimde öyle olsaydı.ben hep ara kilolarda oldum doğum kilolarını saymazsak.
canım gerçekten evde bişey olamayınca abur cuburu engelliyorsun bayağı. bendede çocuk olduğu için evde bulunuyor ama bende yiyorum arada umarım bundan sonra bi dur derim.Canım o cısslar çocuklar için mi evde duruyor
Maşallah gayet güzel kilo vermişsin:)
Ya ben diyetisyenin listesine uyamıyrum işyerinde çıkan yemeklerden çok az yiyorum hamurişi varsa yemiyorum.
Sana verdiği diyet nasıldı canım?
ama ama orada iki tane işaret parmağı var ,biri hmmmyapıyo öbürü de arkadan gizli gizli gamze yapıyo gibi duruyor demek ki öyle değilmiş
fatsecret proframı adı. önceki sefer yanlış yazmışım. türkçe bir program, kalori de sayıyor karbonhidratı da sayıyor.google playden cep telefonuna indirebilirsin.
Akşam yemeği yok mu?Kızlar bugünkü menüm:
Sabah: şekersiz çay
İki dilim tahıl ekmeği
Domatesi-salatalık
3-4 zeytin
İki parmak peynir
Öğle; 2 adet sebze dolması (biri biber biri kabak)
Yoğurt 3 kaşık
Bi kase mercimek çorbası
Ve yarım saat önce sade külah dondurma yedim günü kapadım.
2,5 litre de su içtim hadi hayırlısı :)
Not: akşam da 20 mekik çekicem ve ip atlıcam
Menümü yazim.
Kahvaltı:
2 dilim wasa
2 dilim peynir
1 dilim hindi füme
1 haşlanmış yumurta
domates,yeşil biber
Ara:
Çok az elma kurusu
Öğle:
Menemen
1 bardak kefir
Akşam:
Tavuklu noodle(noodle lım undan değil japon turbundan yapılma yani noodle görünümlü turp sadece.)
Spor:yok dün bileğimi burktum bandajla geziyorum ama bandaj çabucak geçirdi yarın yürüyüş yapıcam hafif hafif
Kitap:Siyah kana devam
Kızlar bugünkü menüm:
Sabah: şekersiz çay
İki dilim tahıl ekmeği
Domatesi-salatalık
3-4 zeytin
İki parmak peynir
Öğle; 2 adet sebze dolması (biri biber biri kabak)
Yoğurt 3 kaşık
Bi kase mercimek çorbası
Ve yarım saat önce sade külah dondurma yedim günü kapadım.
2,5 litre de su içtim hadi hayırlısı :)
Not: akşam da 20 mekik çekicem ve ip atlıcam
Bu arada pinoli boylarimiz ayni ama kilomuz degil maalesef benimde dogum yaptiktan sonra gordugum hayatimdaki en yuksek kilom umarim en yakin zamanda kilolarimizda ayni olur canim sen kac kilo daha vermeyi dusunuyosun ben 58 kiloyken baya bi zayiftim 60 olsam bana yeter bu arada su anda 71 kiloyum
Akşam yemeği yok mu?
canım protein bakımından az beslenmişsin. karbonhdrat fazla geldi.
İLK FOTOĞRAF DA YENİ EVLENDİĞİM DE Kİ HALİM 2.RESİM BUNDAN 2 AY ÖNCEKİ HALİMSON RESİM KIZIMLA OLAN RESİMDE 1 AY ÖNCESİ KADAR Kİ HALİM[/QU
paylaşımını bekliyoruzmaşallah çok yakışmış pembe minnoşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?