Dondurma yedim diye akşam yemeği yemedim ya :/
Kayısı çayı içiyorum şimdi de
günaydın kızlarrrrrr güzel bol kilosuz bir gün olsun hepimize
menün güzel canımselam kızlar
MEnümü bildireyim dünkünün aynısı:):):):)
sabah :1 yum, 1 dilim ekmk,7-8 zeytin,az peynir 1 lokma reçel
Ara:1 avuç kabak çekrdeği( akadaşların ikramı yağsız tuzsuz), orta kahve
Öğlen:1 yeşil elma , 1 süt
Akşam : 1 tbk sarma, bol salata ve yoğurt.
45 dk yürüdüm ve daha yürürüm,
su şuana kadar 1,5 lt , 2'ye tamamlarım
kitap:Bit Palas
çok az beslenmiyor musunbend emenümü paylaşayım
kahvaltı---t.süt-muz
ara--grisin-çay
öğlen--t.kahvesi
ara--çay
akşam--2 y.kaşığı pilav--3 y.kaşığı pataes püresi--azcık et sote--salata--ayran(yemeyi düşünüyorum kısmetse)
afiyet olsun hedefcim nasılsın görüşmeyelisabah 2 yumurta yarım porttakal/ 8,5
öğlen 3 dilim köy peyniri 6 ızgara kanat/3,1
ara: 100 g. çekirdek/24
toplam cp: 35,5
tabi daha akşam olmadıçekirdek yemeseydim iyiydi öğlen gittim eve bir de 15 dk koşu bandında yürüdüm 120 kalori yaktım,çekirdek ile 500küsür kalori aldım bile
benim hedefim de 58-60 bende geçen hafta 70 kiloydum bu sabah dayanamadım tartıldım 68.8Bu arada pinoli boylarimiz ayni ama kilomuz degil maalesef benimde dogum yaptiktan sonra gordugum hayatimdaki en yuksek kilom umarim en yakin zamanda kilolarimizda ayni olur canim sen kac kilo daha vermeyi dusunuyosun ben 58 kiloyken baya bi zayiftim 60 olsam bana yeter bu arada su anda 71 kiloyum
zayıfmışsın maşallahBU HAMİLE KALMADAN ÖNCE Kİ HALİM Dİ ESKİ HALİM ÜST GİYİM S BENDEN ALT GİYİM 30
bilmem benim için fazla bile geliyo özellikle akşam yemekleri ama mecburi yemem lazım kızım içinmenün güzel canım
çok az beslenmiyor musun
afiyet olsun hedefcim nasılsın görüşmeyeli
benim hedefim de 58-60 bende geçen hafta 70 kiloydum bu sabah dayanamadım tartıldım 68.8
seninle hedeflerimiz aynı
zayıfmışsın maşallah
öyle kaçamaklar da yapsanız öğün atlamak çok yanlış. Sağlıklı besleniyoruz diye hayattan elimizi eteğimizi kesecek değiliz.Dondurmayı da az yemişsinizdir ben eminim.
Sabahınız xeyir tatlişler
Günaydın kızlar
Tartıldım ve dün: 67.500
Bugün: 67.400
Protein ağırlıklı beslenicem bugün
Herkese bol irade diliyorum :)
Günaydın kızlar.
evet tatlım teş.ederim eski kiloma dönmek istiyorum zaten bende hedef 55menün güzel canım
çok az beslenmiyor musun
afiyet olsun hedefcim nasılsın görüşmeyeli
benim hedefim de 58-60 bende geçen hafta 70 kiloydum bu sabah dayanamadım tartıldım 68.8
seninle hedeflerimiz aynı
zayıfmışsın maşallah
masallah cok kilon yokkİLK FOTOĞRAF DA YENİ EVLENDİĞİM DE Kİ HALİM 2.RESİM BUNDAN 2 AY ÖNCEKİ HALİMSON RESİM KIZIMLA OLAN RESİMDE 1 AY ÖNCESİ KADAR Kİ HALİM
Sabahınız xeyir tatlişler
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar.
gunaydin tatlimGünaydın şekerler, bugün izinliyim evdeyim sabahtan beri koşturmaca.ufağın karnını doyurdum, mercimek çorbsı pişirdim,büyük oğluöun beslenmesine krep hazırladım,kahvaltı vs vs bu arada krebin ucundan bile almafım haberiniz ola
o zamanlar 50--55 arasındaydım elbiseli olan halim 65 kızımla olan halim 62 şuan ki kilom ise 58,2 şuana ait fotoğrafım yok ama kızımın doğum gününe kadar yani 4 nisan a kadar 58 kilo olmak amacım ki ona da çok yaklaştım o zaman güzel bi foto paylaşıcam sizinlemasallah cok kilon yokkcanim eski resimle yeni resim arasindaki kg farki nedr acaba
gunaydin kizlarrrrr bol eksili bi gun olur insallah
canim iyi gidiyosun Masaallah.kac gunde kac kilo gitti?ben bu sabah bilincli olarak bozdum.iki dilim ekmek biraz visne recelinin taneleri 3 kayisi yedim ama hala tuvalet sorunum devam ediyo.aksam 21:30 da usenmeden gittim aci cehre almaya.tenesi yokmus cayini aldim.satan adam cok etkili dedi ama hala bir sobuc yok.bugunde devam ederse yarin birakicam.Menum
Sabah turk kahvesi yesilcay
Kiymali yumurta domates/6
Peynir/1
Ara
50grm badem/12
Marul domates/8
Aksam
Tonbalikli salata/6
2kasik yogurt/3
Toplam 36
Su .2lt
Spor.15dk mekik
45 dk yuruyus
teşekkürler canım benden de sana bol irade dileklerim geldi bileGünaydın kızlar
günaydın canım teşekkürlergünaydın kızlarrrrrr güzel bol kilosuz bir gün olsun hepimize
hımmm revani mi portakallı mı yoksadünkü menüme 1 çatal revani ekliyorum kendim ilk defa yaptım bir tadına bakayım dedim nasıl olmuş
başka fire yok
sabah tartıldım 68,8 olmuşum süper inş böylede devam eder
canım açlıktan bağırsaklarımız çalışmıyor. ben geçen brüksel lahanası yedim deşet çalıştırdı bağırsaklarımıcanim iyi gidiyosun Masaallah.kac gunde kac kilo gitti?ben bu sabah bilincli olarak bozdum.iki dilim ekmek biraz visne recelinin taneleri 3 kayisi yedim ama hala tuvalet sorunum devam ediyo.aksam 21:30 da usenmeden gittim aci cehre almaya.tenesi yokmus cayini aldim.satan adam cok etkili dedi ama hala bir sobuc yok.bugunde devam ederse yarin birakicam.
Naptın canım bulabildinmi? Gelişmeler nasıltsk ederim canim bu aksam bu tarz satilan bi yer var oraya ugricam is cikisi bakalim bula bilcekmiyim aci cehreyi
Ohhh inş canım..valla kilo vermek bir yana insan kendisini sağlıklı hissediyor. Ne yediğimi biliyordum.. Şimdi kafaya koydum inci gibi menü yapıcam
Evet yaa, sinir bozukluğuyla yiyince daha çok şişiyosun o yüzden başladığımda söylemedim sonrası zaten bildiler..aynen kaptanım herkes konuşuyor insanın sinirden yiyesi geliyor :)
Canım sütü yarım yağlı alabilirsin, onun içindeki yağ kalp sağlığı için faydalı.haklısın kaptanım cola yerine meyveli soda içesim var. bu aralar hep böyle tatlı bir şeyler içmek istiyorum. Kahve şekersiz ve light sütle :)
Su ve kitap ?bugünkü menümüz yazalım
sabah
1/2 simit ve şekersiz çay
arada bol su yeşil çay 4 badem 2 kuru kayısı 1/4 ceviz (badem ceviz ve kayısı topluca alıp küçük küçük paketler yaptım ne yediğimi biliyorum böylelikle)
öğlen 1 porsiyon köfte
salata
arada 1 elma su yeşil çay
akşam yumurtalı bol yeşillikli salata
öğlen yürüyüşümü yaptım bu kadar
Kız kabak çekirdeğinde tuzsuzu anladım da yağsız nasıl oluyorkiiselam kızlar
MEnümü bildireyim dünkünün aynısı:):):):)
sabah :1 yum, 1 dilim ekmk,7-8 zeytin,az peynir 1 lokma reçel
Ara:1 avuç kabak çekrdeği( akadaşların ikramı yağsız tuzsuz), orta kahve
Öğlen:1 yeşil elma , 1 süt
Akşam : 1 tbk sarma, bol salata ve yoğurt.
45 dk yürüdüm ve daha yürürüm,
su şuana kadar 1,5 lt , 2'ye tamamlarım
kitap:Bit Palas
Ooooo patates püresi ve pilav, tehlikeli ikili.. Canım bir dahaya birinden birini tercih et, yan yana olmuyorlarbend emenümü paylaşayım
kahvaltı---t.süt-muz
ara--grisin-çay
öğlen--t.kahvesi
ara--çay
akşam--2 y.kaşığı pilav--3 y.kaşığı pataes püresi--azcık et sote--salata--ayran(yemeyi düşünüyorum kısmetse)
Listenin tamamını çok merak ediyorumsabah 2 yumurta yarım porttakal/ 8,5
öğlen 3 dilim köy peyniri 6 ızgara kanat/3,1
ara: 100 g. çekirdek/24
toplam cp: 35,5
tabi daha akşam olmadıçekirdek yemeseydim iyiydi öğlen gittim eve bir de 15 dk koşu bandında yürüdüm 120 kalori yaktım,çekirdek ile 500küsür kalori aldım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?