Öğlen ekmek yemeseydin, akşam zaten yoğurt çorbası varmış ek yoğurt yemeseydin 18 puan direk düşerdi bu daa 65 puan değilde 47 puan demekti... Bugün aynı yanlışa düşmezsin tatlış çünkü 50-55 in üstüne çıkmamak lazım kilo vermek için..bugünü menüsünü yazayım kızlar;
sabah
koca bir dilim peynir*1
bol maydonoz*2
1 dilim ekmek*12
1 sade kahve
öğlen
tavuk ızgara*0
1 dilim ekmek *12
1 domates*6
1 adet sade kahve, şekersiz çay*0
akşam,
1 kase bol yoğurtlu yoğurt çorbası *15
3 yemek kaşığı fasulye*10
1 kase yoğurt*6
spor 30 dk yürüyüş
su 2.5 litre
toplam 65 puan
ama muhteşim 2li onlarKız kabak çekirdeğinde tuzsuzu anladım da yağsız nasıl oluyorkii
Ooooo patates püresi ve pilav, tehlikeli ikili.. Canım bir dahaya birinden birini tercih et, yan yana olmuyorlar
Teşekkürler canım, Süper bir gün bizlerle olsun inş.Sabahınız xeyir tatlişler
Tatlım sen günlükmü tartılıyosun? Haftalık cuma sabahı tartılsan daha güzel aslında.Günaydın kızlar
Tartıldım ve dün: 67.500
Bugün: 67.400
Protein ağırlıklı beslenicem bugün
Herkese bol irade diliyorum :)
Canım tohumunu alsaydın keşke o daha etkilidir ama düzenli iç ve ekmek yeme, ekmek iyice betonlaştırır..canim iyi gidiyosun Masaallah.kac gunde kac kilo gitti?ben bu sabah bilincli olarak bozdum.iki dilim ekmek biraz visne recelinin taneleri 3 kayisi yedim ama hala tuvalet sorunum devam ediyo.aksam 21:30 da usenmeden gittim aci cehre almaya.tenesi yokmus cayini aldim.satan adam cok etkili dedi ama hala bir sobuc yok.bugunde devam ederse yarin birakicam.
ama muhteşim 2li onlarpeki kaptanım bugün yine tartıldım ve 300 gr daha gitmiş ve 58,2 olarak gördüm kendimi aman yarabbiimmmmmm
Bu sabah tartildim ne göreyim -800 gramm cok mutlu oldum incecik hissediyorum kendimi bu hafta hedefim en az bi kiloydu cok yaklasmissim
herkeze iyi ve bol kilo vermeler
Tatlım sen günlükmü tartılıyosun? Haftalık cuma sabahı tartılsan daha güzel aslında.
Öğlen ekmek yemeseydin, akşam zaten yoğurt çorbası varmış ek yoğurt yemeseydin 18 puan direk düşerdi bu daa 65 puan değilde 47 puan demekti... Bugün aynı yanlışa düşmezsin tatlış çünkü 50-55 in üstüne çıkmamak lazım kilo vermek için..
ama muhteşim 2li onlarpeki kaptanım bugün yine tartıldım ve 300 gr daha gitmiş ve 58,2 olarak gördüm kendimi aman yarabbiimmmmmm
canim iyi gidiyosun Masaallah.kac gunde kac kilo gitti?ben bu sabah bilincli olarak bozdum.iki dilim ekmek biraz visne recelinin taneleri 3 kayisi yedim ama hala tuvalet sorunum devam ediyo.aksam 21:30 da usenmeden gittim aci cehre almaya.tenesi yokmus cayini aldim.satan adam cok etkili dedi ama hala bir sobuc yok.bugunde devam ederse yarin birakicam.
bugünü menüsünü yazayım kızlar;
sabah
koca bir dilim peynir*1
bol maydonoz*2
1 dilim ekmek*12
1 sade kahve
öğlen
tavuk ızgara*0
1 dilim ekmek *12
1 domates*6
1 adet sade kahve, şekersiz çay*0
akşam,
1 kase bol yoğurtlu yoğurt çorbası *15
3 yemek kaşığı fasulye*10
1 kase yoğurt*6
spor 30 dk yürüyüş
su 2.5 litre
toplam 65 puan
Günaydın şekerler, bugün izinliyim evdeyim sabahtan beri koşturmaca.ufağın karnını doyurdum, mercimek çorbsı pişirdim,büyük oğluöun beslenmesine krep hazırladım,kahvaltı vs vs bu arada krebin ucundan bile almafım haberiniz ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?