Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Öğlen ekmek yemeseydin, akşam zaten yoğurt çorbası varmış ek yoğurt yemeseydin 18 puan direk düşerdi bu daa 65 puan değilde 47 puan demekti... Bugün aynı yanlışa düşmezsin tatlış çünkü 50-55 in üstüne çıkmamak lazım kilo vermek için..

Kız kabak çekirdeğinde tuzsuzu anladım da yağsız nasıl oluyorkii

Ooooo patates püresi ve pilav, tehlikeli ikili.. Canım bir dahaya birinden birini tercih et, yan yana olmuyorlar
ama muhteşim 2li onlar peki kaptanım bugün yine tartıldım ve 300 gr daha gitmiş ve 58,2 olarak gördüm kendimi aman yarabbiimmmmmm

Canım tohumunu alsaydın keşke o daha etkilidir ama düzenli iç ve ekmek yeme, ekmek iyice betonlaştırır..

ya kızlar konuyla çok alakası yok ama çok kararsız kaldım ve fikrinize ihtiyacım var şimdi bizim müdürün atamas çıktı ve tek kalıyo ailesi yanında değil ayrıca da kapı komşu oluyor kendisi.akşama yemek vermeyi düşünüyorum ama benim aklımda ki menü
z.yağlı pırasa
pilav
karnıbahar kızartması veya fırında başemel soslu karnıbahar
salata
birde cevizli sucuk kimi yerlerde kömbe deniliyor sizce nasıl????

Yok kaptanim bulamadim malesef onun yerine keten tohumu aldim öncedende kullaniyordum sorunuma iyi gelcek o insallah sabahlari evde 2 bardak ilik su iciyorum onun yanina bi tatli kasigi keten tohumu :)) metebolizma icinde sanirim cok iyi keten tohumu

Tatlım sen günlükmü tartılıyosun? Haftalık cuma sabahı tartılsan daha güzel aslında.

Aa ben hergün bildirim yapıyoruz sandım :/
Öyle yapayım o zaman canım ben hergün yazıyoruz sandım ondan bildirim yapıyordum tamam:)

Ya bu puan hesabı nasıl oluyor ben anlamadım biri açıklayabilir mi rica etsem? :/

dünkü menüm..........
sabah:
yarım simit
1 dilim peynir
çay
öğle:
1 kepçe mercimek çorbası
yarım tabak et sote
1 kase sütlaç
ara:
1 çay kaşığı tarçın
3 tatlı kaşığı yulaf kepeği
1 su bardağı süt
akşam:
1 tabak yoğurtlu ıspanak

1 fincan 5li çay
1.5 litre su

acı çehreyi akrepten yeni duydum.ben yulaf kepeği ile çözdüm bu sorunu anyabucum.istersen bir dene

Kızlar günaydııın :) bu gün evden çalışıyorum. nasıl keyfim yerinde anlatamam valla insanın enerjisi artıyormuş. İstemediğin gerildiğin bir ortamda çalışmak çok boğucuymuş. Yarın yine ordayım ama olsun bir gün bir gündür :) bunlar bir kenara ben dün çok kötü bir şey yaptım Yani bilerek yapmadım ama meğer baya kötü bir şeymiş Ben dün mercimek köftesi yedim birazcık abartmışım ama mercimek olduğu için kalorisi yoktur o kadar dedim. Meğer varmış Normal köfteden daha çok hemde Tüm günüm boşa gitmiş oldu.. işte dünün menüsü

sabah:
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar peynir

ara: 1 bardak sütlü nescafe

öğle:
1 tabak salata
1 küçük boy tavuklu dürüm
1 bardak ayran

ara: 2 light yuvarlak bisküvi, bardak sütlü nescafe

akşam:
8 mercimek köftesi
1 kase çorba

su: 2 litre
spor: 10239 adım
kitap: Küçük İskender'in Cin Kontrol noktası kitabına başladım.. 10 sayfa falan okudum.

birde bu saatte kadar olanı yazayım..

sabah:
1 yumurta
2 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir
6 zeytin

öğle:

1 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1 dilim kaşar peynir

akşamda karabahar yemek niyetindeyim..

ay çok güzel olmuuşş maşallah sanaaaaa

süpersin canım :) bende evdeyim bu gün ama ssen benden çok iş yapmışsın bile :) ben hala oyalanıyorum :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…