- 18 Temmuz 2014
- 1.788
- 824
- 248
Naptın canım bulabildinmi? Gelişmeler nasıl
Ohhh inş canım..
Evet yaa, sinir bozukluğuyla yiyince daha çok şişiyosun o yüzden başladığımda söylemedim sonrası zaten bildiler..
Canım sütü yarım yağlı alabilirsin, onun içindeki yağ kalp sağlığı için faydalı.
Su ve kitap ?
bayanlar size bisey daniscam ben günde 2-4 kupa arasi neskahve iciyorum sekersiz ve sütsüz
diyet yaparken kilo vermemi engeller mi?
canin oda var evde.nasil ve nezamanlar yedinacı çehreyi akrepten yeni duydum.ben yulaf kepeği ile çözdüm bu sorunu anyabucum.istersen bir dene
1 çay kaşığı tarçın
3 tatlı kaşığı yulaf kepeği
1 su bardağı süt
saat 4-5 arası bunu içiyorum.hem tok tutuyor akşam çok yedirmiyor.hem de günlük wc ye çıkar oldum.şükür
Canım kilo almazsın.Kahvede selülit ve kilo yapan şey süt tozu ve şeker ,süt tozu peynir altı suyundan elde ediliyor yani çok sağlıklı bişey değil. Kahveyide 2 bardakdan fazla içmemeye çalışsan mükemmel olur tabi ama eğer çalışıyorsan bişey diyemem tabi ki.
Evet çalışırken kahve bi ayrı güzel oluyor ,insana enerji veriyor bende dayanamıyorum bazen fazla kaçırıyorum
aynen canim
bugün lavanta aldim karaciger iyi geliyormus hemde sac uzatmak icin günde 1-2 bardak icmek istiyorum
bende akşama karnıbahar düşünüyorum canım afiyet olsun ikimize de şimdidenbirde bu saatte kadar olanı yazayım..
sabah:
1 yumurta
2 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir
6 zeytin
öğle:
1 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1 dilim kaşar peynir
akşamda karabahar yemek niyetindeyim..
Canım geç oldu ama bence karnıbahar gereksiz, onun yerine tavuk ızgara olur menüyü güzel tamamlar, yada ızgara köfte..ya kızlar konuyla çok alakası yok ama çok kararsız kaldım ve fikrinize ihtiyacım var şimdi bizim müdürün atamas çıktı ve tek kalıyo ailesi yanında değil ayrıca da kapı komşu oluyor kendisi.akşama yemek vermeyi düşünüyorum ama benim aklımda ki menü
z.yağlı pırasa
pilav
karnıbahar kızartması veya fırında başemel soslu karnıbahar
salata
birde cevizli sucuk kimi yerlerde kömbe deniliyor sizce nasıl????
Evet canım keten tohumu da iyi gelir..Yok kaptanim bulamadim malesef onun yerine keten tohumu aldim öncedende kullaniyordum sorunuma iyi gelcek o insallah sabahlari evde 2 bardak ilik su iciyorum onun yanina bi tatli kasigi keten tohumu :)) metebolizma icinde sanirim cok iyi keten tohumu
Bu sabah tartildim ne göreyim -800 gramm cok mutlu oldum incecik hissediyorum kendimi bu hafta hedefim en az bi kiloydu cok yaklasmissim
herkeze iyi ve bol kilo vermeler
İlahiii ben de bu kız hevesinden günlük tartılıyor sanırım diyordumAa ben hergün bildirim yapıyoruz sandım :/
Öyle yapayım o zaman canım ben hergün yazıyoruz sandım ondan bildirim yapıyordum tamam:)
Karbonhidrat diyeti canım, netten araştır istersen..Ya bu puan hesabı nasıl oluyor ben anlamadım biri açıklayabilir mi rica etsem? :/
Kitap ???dünkü menüm..........
sabah:
yarım simit
1 dilim peynir
çay
öğle:
1 kepçe mercimek çorbası
yarım tabak et sote
1 kase sütlaç
ara:
1 çay kaşığı tarçın
3 tatlı kaşığı yulaf kepeği
1 su bardağı süt
akşam:
1 tabak yoğurtlu ıspanak
1 fincan 5li çay
1.5 litre su
Canım etli birşeyler eklesen daha iyi olur benceya kızlar konuyla çok alakası yok ama çok kararsız kaldım ve fikrinize ihtiyacım var şimdi bizim müdürün atamas çıktı ve tek kalıyo ailesi yanında değil ayrıca da kapı komşu oluyor kendisi.akşama yemek vermeyi düşünüyorum ama benim aklımda ki menü
z.yağlı pırasa
pilav
karnıbahar kızartması veya fırında başemel soslu karnıbahar
salata
birde cevizli sucuk kimi yerlerde kömbe deniliyor sizce nasıl????
Canım o 4 kupanın 3 ünü yeşel çay olarak içersen kilo vermen hızlanır..bayanlar size bisey daniscam ben günde 2-4 kupa arasi neskahve iciyorum sekersiz ve sütsüz
diyet yaparken kilo vermemi engeller mi?
HmmmCanım çok güzel kokuyor lavanta çayı ben birazcık fazla demleyip odama koyuyorum oda mis gibi kokuyor tavsiye edirim, bir de yağda yakıyor lavanta çayı.
Öğlen ekmek yemeseydin, akşam zaten yoğurt çorbası varmış ek yoğurt yemeseydin 18 puan direk düşerdi bu daa 65 puan değilde 47 puan demekti... Bugün aynı yanlışa düşmezsin tatlış çünkü 50-55 in üstüne çıkmamak lazım kilo vermek için..
İlahiii ben de bu kız hevesinden günlük tartılıyor sanırım diyordum
Karbonhidrat diyeti canım, netten araştır istersen..
Kitap ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?