Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

tamamdır kaptanım :) zaten yağsız sütü hiç sevememiştim su gibi

bayanlar size bisey daniscam ben günde 2-4 kupa arasi neskahve iciyorum sekersiz ve sütsüz
diyet yaparken kilo vermemi engeller mi?

bayanlar size bisey daniscam ben günde 2-4 kupa arasi neskahve iciyorum sekersiz ve sütsüz

Canım kilo almazsın.Kahvede selülit ve kilo yapan şey süt tozu ve şeker ,süt tozu peynir altı suyundan elde ediliyor yani çok sağlıklı bişey değil. Kahveyide 2 bardakdan fazla içmemeye çalışsan mükemmel olur tabi ama eğer çalışıyorsan bişey diyemem tabi ki.

1 çay kaşığı tarçın
3 tatlı kaşığı yulaf kepeği
1 su bardağı süt

saat 4-5 arası bunu içiyorum.hem tok tutuyor akşam çok yedirmiyor.hem de günlük wc ye çıkar oldum.şükür

yok canim süt tozu hic kullanmiyorum zaten arada bi cok nadir yagsiz süt ekliyorum
calisiyorum aralarda bitki caylari icmeye calisiyorum ama kahveyide cok seviyorum

aynen canim
bugün lavanta aldim karaciger iyi geliyormus hemde sac uzatmak icin günde 1-2 bardak icmek istiyorum

Canım çok güzel kokuyor lavanta çayı ben birazcık fazla demleyip odama koyuyorum oda mis gibi kokuyor tavsiye edirim, bir de yağda yakıyor lavanta çayı.

birde bu saatte kadar olanı yazayım..

sabah:
1 yumurta
2 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir
6 zeytin

öğle:

1 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1 dilim kaşar peynir

akşamda karabahar yemek niyetindeyim..
bende akşama karnıbahar düşünüyorum canım afiyet olsun ikimize de şimdiden

bugünkü menüm
1/2 simit (ekmeğim olmadığı için kahvaltı yapmadım simit alıp yedim 2 gündür)

arada bol su yeşil çay 1/2 ceviz, 4 badem, 3 kayısı

öğlen tavuk ızgara
cacık

arada bir elma

akşam 1 tabak karnıbahar kaynatıp normal salatanın içine koymağı düşünüyorum nasıl olacak bakalım

bol su ve yeşil çay içiyorum kaptanım
öğlen 3250 adım yürüyüş yaptım yavaş yavaş yükselticem sayıyı
kitaba gelince şuan vakit bulamıyorum ama onunda bir çaresini bulucam

kızlar size bir şey sorabilir miyim
doğumdan sonra spiral taktırmıştım. spiralden sonra adet günlerim bittikten sonra az da olsa kanama geliyor.normalde adetten sonra 1-2 günde böyle devam ederdi tamamen biterdi ama bu ay öyle olmuyor hergün mutlaka peçetede leke görüyorum.bu ay çok hareketliyim ona bağlıyorum bu durumu ama kontrole gitsem mi ne dersiniz

Canım geç oldu ama bence karnıbahar gereksiz, onun yerine tavuk ızgara olur menüyü güzel tamamlar, yada ızgara köfte..

Evet canım keten tohumu da iyi gelir..
Bu sabah tartildim ne göreyim -800 gramm cok mutlu oldum incecik hissediyorum kendimi bu hafta hedefim en az bi kiloydu cok yaklasmissim

herkeze iyi ve bol kilo vermeler

Aa ben hergün bildirim yapıyoruz sandım :/
Öyle yapayım o zaman canım ben hergün yazıyoruz sandım ondan bildirim yapıyordum tamam:)
İlahiii ben de bu kız hevesinden günlük tartılıyor sanırım diyordum
Ya bu puan hesabı nasıl oluyor ben anlamadım biri açıklayabilir mi rica etsem? :/
Karbonhidrat diyeti canım, netten araştır istersen..
Kitap ???

Canım etli birşeyler eklesen daha iyi olur bence

Canım o 4 kupanın 3 ünü yeşel çay olarak içersen kilo vermen hızlanır..
Canım çok güzel kokuyor lavanta çayı ben birazcık fazla demleyip odama koyuyorum oda mis gibi kokuyor tavsiye edirim, bir de yağda yakıyor lavanta çayı.
Hmmm
Lavanta çayıııı, kokusu için almalıyımmm

Ya bu puan hesabı nasıl oluyor ben anlamadım biri açıklayabilir mi rica et
İlahiii ben de bu kız hevesinden günlük tartılıyor sanırım diyordum
Karbonhidrat diyeti canım, netten araştır istersen..

Kitap ???

Tamam canım teşekkürler :)

Selam kızlar bugün evdeyim. Çünkü 45 günde 3. Kez tonsilit oldum ilk ikisi iğne ile geçti. Şimdi ise yine antibiyotik verdi ölü gibi yattım bütün gün. Cep telefonundan toplu alıntılar nasıl yapılıyor beceremedim bi türlü. Bu arada daha önceki hastalıklarımda diyetiok fena bozmuştum şimdi ise bozmadım sanırım bu sizin sayenizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…