Sabah simit yerine 2 yumurta haşlayıp yiyebilirdin, ekmek olmasa bile tutardı seni canım..bugünkü menüm
1/2 simit (ekmeğim olmadığı için kahvaltı yapmadım simit alıp yedim 2 gündür)
arada bol su yeşil çay 1/2 ceviz, 4 badem, 3 kayısı
öğlen tavuk ızgara
cacık
arada bir elma
akşam 1 tabak karnıbahar kaynatıp normal salatanın içine koymağı düşünüyorum nasıl olacak bakalım
bol su ve yeşil çay içiyorum kaptanım
öğlen 3250 adım yürüyüş yaptım yavaş yavaş yükselticem sayıyı
kitaba gelince şuan vakit bulamıyorum ama onunda bir çaresini bulucam
Hareketli olmandan, ve hvaların ısınıyor olmasından olabilir, aşırı aşırı pozitiflikte hızlandırır metoyu ondan da kaynaklanır, bu aralar sende yerinde duramayan musmutlu haller hissediyorumkızlar size bir şey sorabilir miyim
doğumdan sonra spiral taktırmıştım. spiralden sonra adet günlerim bittikten sonra az da olsa kanama geliyor.normalde adetten sonra 1-2 günde böyle devam ederdi tamamen biterdi ama bu ay öyle olmuyor hergün mutlaka peçetede leke görüyorum.bu ay çok hareketliyim ona bağlıyorum bu durumu ama kontrole gitsem mi ne dersiniz
Geçmiş olsun canım.. Bozma tabikide hiçbirşey azmini yıkmasın, güçlü ol, güçlü kal şekercikSelam kızlar bugün evdeyim. Çünkü 45 günde 3. Kez tonsilit oldum ilk ikisi iğne ile geçti. Şimdi ise yine antibiyotik verdi ölü gibi yattım bütün gün. Cep telefonundan toplu alıntılar nasıl yapılıyor beceremedim bi türlü. Bu arada daha önceki hastalıklarımda diyetiok fena bozmuştum şimdi ise bozmadım sanırım bu sizin sayenizde
Canım ya bendede aynı sıkıntı var bendede hatta başlamgıcında ilk iki gün çok az damla damla oluyor sonra birden coşuyor sonra bitince yine damla damla geliyor. Yerinden çıkmışmı diye bi baktıröanda fayda var malum zayıflıyoruz vücudumuzun şekli değişiyor. Bu arada kaymalar olabilirkızlar size bir şey sorabilir miyim
doğumdan sonra spiral taktırmıştım. spiralden sonra adet günlerim bittikten sonra az da olsa kanama geliyor.normalde adetten sonra 1-2 günde böyle devam ederdi tamamen biterdi ama bu ay öyle olmuyor hergün mutlaka peçetede leke görüyorum.bu ay çok hareketliyim ona bağlıyorum bu durumu ama kontrole gitsem mi ne dersiniz
Canım o 4 kupanın 3 ünü yeşel çay olarak içersen kilo vermen hızlanır..
Hmmm
Lavanta çayıııı, kokusu için almalıyımmm
Selam kızlar bugün evdeyim. Çünkü 45 günde 3. Kez tonsilit oldum ilk ikisi iğne ile geçti. Şimdi ise yine antibiyotik verdi ölü gibi yattım bütün gün. Cep telefonundan toplu alıntılar nasıl yapılıyor beceremedim bi türlü. Bu arada daha önceki hastalıklarımda diyetiok fena bozmuştum şimdi ise bozmadım sanırım bu sizin sayenizde
Selam kızlar bugün evdeyim. Çünkü 45 günde 3. Kez tonsilit oldum ilk ikisi iğne ile geçti. Şimdi ise yine antibiyotik verdi ölü gibi yattım bütün gün. Cep telefonundan toplu alıntılar nasıl yapılıyor beceremedim bi türlü. Bu arada daha önceki hastalıklarımda diyetiok fena bozmuştum şimdi ise bozmadım sanırım bu sizin sayenizde
sabirsizlikla bekliyoruz canim sende bu azim olursa 50 kg bile olursuno zamanlar 50--55 arasındaydım elbiseli olan halim 65 kızımla olan halim 62 şuan ki kilom ise 58,2 şuana ait fotoğrafım yok ama kızımın doğum gününe kadar yani 4 nisan a kadar 58 kilo olmak amacım ki ona da çok yaklaştım o zaman güzel bi foto paylaşıcam sizinle
ah canim valla bugun tartilmadim dun tartilmistim sabittim ama reg siskinligi var normalde 2 kg arti oluyorum o gunlerdecanim iyi gidiyosun Masaallah.kac gunde kac kilo gitti?ben bu sabah bilincli olarak bozdum.iki dilim ekmek biraz visne recelinin taneleri 3 kayisi yedim ama hala tuvalet sorunum devam ediyo.aksam 21:30 da usenmeden gittim aci cehre almaya.tenesi yokmus cayini aldim.satan adam cok etkili dedi ama hala bir sobuc yok.bugunde devam ederse yarin birakicam.
Merhaba herkese keyifler ıyı okuduğum kadarıyla inş cumaya yüzümüz güler.bugün yediklerim
Sabh yarım muz.yum.4_5 zrytin az peynir.
Öğlen yarım muz 1 elma 1 brdl süt .
Akşam kabak yiyecrğim ve yoğurt
Gayet iyiSelamlar bugünkü menüm:
sabah: bi küçük tahıllı ekmeğe 3 peynirli sandviç
1 bardak ayran
öğlen: 2 kaşık ıspanak yemeği
4 kaşık yoğurt
salata
ara: 1 bardak tarçınlı süt (şekersiz)
akşam: 1 tabak toyga çorbası
ara: 1 kupa kayısı çayı
ve kahvaltıdan sonra iki çatal sufle yedim ama sadece iki çatal
2 litre su
E haketmissin dinlenmeyiSelam hepinize bugunku yediklerim 2 buyuk dilim peynir 4 zeytin 2 dilim ekmek domates salatalik azbal oglen 5-6 kasik ispanakli yumurta 1 kase yogurt 1 dilim cavdar ekmek ara ogun sutlu sekersiz kahve aksam az pilav ve sebzeli etli vi yemek isminii koymadim daha yemegin 4 kasikta ondan yedim 1 bardak ayran ictim bir karecikte bitter cikolata
50 dk tempolu yuruyus
500 ip atlama
2 saatte ev temizligi
Simdi ayaklarimi uzattim yatiyorum benden bugunluk bu kadar
Bu hafta hic tartilmadim ilk defa cumayi bekliyorm
Hamurisi krema nekibugünki menüm
ilik su keten tohumu
sabah 2 yumurtadan omlett iki damla yagla yaptim
öglen yesil salata yagsiz kavrulmus tavuk gögsü
ara yarim hamur isi kremali ( arkadasim ok israr etti bende hazirmisim yedim malasef)
aksam yogurt cörek otlu, salata
2 litre su
1 litre yesil cay
40 dk tempolu yuruyus ve 100 mekik
Isallah hepimizin yuzu gulecekMerhaba herkese keyifler ıyı okuduğum kadarıyla inş cumaya yüzümüz güler.bugün yediklerim
Sabh yarım muz.yum.4_5 zrytin az peynir.
Öğlen yarım muz 1 elma 1 brdl süt .
Akşam kabak yiyecrğim ve yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?