Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sabah simit yerine 2 yumurta haşlayıp yiyebilirdin, ekmek olmasa bile tutardı seni canım..
Hareketli olmandan, ve hvaların ısınıyor olmasından olabilir, aşırı aşırı pozitiflikte hızlandırır metoyu ondan da kaynaklanır, bu aralar sende yerinde duramayan musmutlu haller hissediyorum bu çok güzel..
İçin rahatlasın diye kontrole git derim ben, daha da musmutlu ol

Geçmiş olsun canım.. Bozma tabikide hiçbirşey azmini yıkmasın, güçlü ol, güçlü kal şekercik

Canım ya bendede aynı sıkıntı var bendede hatta başlamgıcında ilk iki gün çok az damla damla oluyor sonra birden coşuyor sonra bitince yine damla damla geliyor. Yerinden çıkmışmı diye bi baktıröanda fayda var malum zayıflıyoruz vücudumuzun şekli değişiyor. Bu arada kaymalar olabilir

cok gecmis olsun canim

Çok çok geçmiş olsun canım .

kızlar bugün adet oldum ve canım tatlı tuzlu n varsa çekti eh bende dayanmadım yedim birazcık ,en iyisi bende karbonhidrat diyetine başlayayım çünkü herkezde olumlu sonuçlar vermiş umarım bende de verir.

sabirsizlikla bekliyoruz canim sende bu azim olursa 50 kg bile olursun
ah canim valla bugun tartilmadim dun tartilmistim sabittim ama reg siskinligi var normalde 2 kg arti oluyorum o gunlerde bende dahada dikkat edip cumya kadar tartilmiycam ...
tuvalet sorunu cekmiyorum yesil kahve iyi geliyor gercekten
umarim seninkide duzene girer
seni takipteyim cok iyi veriyosun

menum
sabah : yesil kahve

kahvalti ve ogle bir oldu:1 kase k. mercimk corba/14
3 haslama yumurta/1
domates/10

ara:badem 50 gr /10

karpuz /6
peynir/0

aksam: bol tavuk ve suyuyla corba /0

toplam 41 puan 1042 kl

su: 2

spor:15 dk mekik 30 dk yuruyus

burdaki bir arkadasimizin onerisi uzerine fatsecret programini indirdim

almam gerekn kl 2000 imis ben 1000 ve 1200 almyi hedefliyorum bakalim sonuclari ne olucak

bu arada bir programda 50 gr badem 12 gosterirken bugun indirdigim programda 9.65 gosterdi bende 1o na yuvarldim hangisi dogru aep

Merhaba herkese keyifler ıyı okuduğum kadarıyla inş cumaya yüzümüz güler.bugün yediklerim
Sabh yarım muz.yum.4_5 zrytin az peynir.
Öğlen yarım muz 1 elma 1 brdl süt .
Akşam kabak yiyecrğim ve yoğurt

bugünki menüm
ilik su keten tohumu
sabah 2 yumurtadan omlett iki damla yagla yaptim
öglen yesil salata yagsiz kavrulmus tavuk gögsü
ara yarim hamur isi kremali ( arkadasim ok israr etti bende hazirmisim yedim malasef)
aksam yogurt cörek otlu, salata

2 litre su
1 litre yesil cay
40 dk tempolu yuruyus ve 100 mekik

cok az deilmi canim keske bende bukadar az yemek le dura bilsem benim hemen tansiyonum düsüyor

Selam hepinize bugunku yediklerim 2 buyuk dilim peynir 4 zeytin 2 dilim ekmek domates salatalik azbal oglen 5-6 kasik ispanakli yumurta 1 kase yogurt 1 dilim cavdar ekmek ara ogun sutlu sekersiz kahve aksam az pilav ve sebzeli etli vi yemek isminii koymadim daha yemegin 4 kasikta ondan yedim 1 bardak ayran ictim bir karecikte bitter cikolata
50 dk tempolu yuruyus
500 ip atlama
2 saatte ev temizligi
Simdi ayaklarimi uzattim yatiyorum benden bugunluk bu kadar
Bu hafta hic tartilmadim ilk defa cumayi bekliyorm

Selamlar bugünkü menüm:
sabah: bi küçük tahıllı ekmeğe 3 peynirli sandviç
1 bardak ayran
öğlen: 2 kaşık ıspanak yemeği
4 kaşık yoğurt
salata
ara: 1 bardak tarçınlı süt (şekersiz)
akşam: 1 tabak toyga çorbası
ara: 1 kupa kayısı çayı
ve kahvaltıdan sonra iki çatal sufle yedim ama sadece iki çatal
2 litre su

Gayet iyi
Kacamagin erkn saatte olmasi iyi olmuş

E haketmissin dinlenmeyi
Bende simdi ayaklarimi uzatmis yesil cayimi yudumluyorum

Hamurisi krema neki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…