Iyi aksamlar kizlar kimler var
Kasım ayından beri burdayım başlarda bu kadar yemekle doyarsın deseler inanmazdım ama artık yetiyor.herseye alıştım da akşam çayının yanında birşey yememeye alışamadımçok zorrrt geliyorcok az deilmi canim keske bende bukadar az yemek le dura bilsem benim hemen tansiyonum düsüyor
dünkü menüm..........
sabah:
yarım simit
1 dilim peynir
çay
öğle:
1 kepçe mercimek çorbası
yarım tabak et sote
1 kase sütlaç
ara:
1 çay kaşığı tarçın
3 tatlı kaşığı yulaf kepeği
1 su bardağı süt
akşam:
1 tabak yoğurtlu ıspanak
1 fincan 5li çay
1.5 litre su
Kasım ayından beri burdayım başlarda bu kadar yemekle doyarsın deseler inanmazdım ama artık yetiyor.herseye alıştım da akşam çayının yanında birşey yememeye alışamadımçok zorrrt geliyor
Ben bu hafta çok korkuyorum ya niyeyse....aslında hersey yolunda spor vs 500 gramın altında vermek istemiyorumIsallah hepimizin yuzu gulecek
Geçmiş olsun canımSelam kızlar bugün evdeyim. Çünkü 45 günde 3. Kez tonsilit oldum ilk ikisi iğne ile geçti. Şimdi ise yine antibiyotik verdi ölü gibi yattım bütün gün. Cep telefonundan toplu alıntılar nasıl yapılıyor beceremedim bi türlü. Bu arada daha önceki hastalıklarımda diyetiok fena bozmuştum şimdi ise bozmadım sanırım bu sizin sayenizde
Tamam kaptanım öyle yaparımSabah simit yerine 2 yumurta haşlayıp yiyebilirdin, ekmek olmasa bile tutardı seni canım..
Hareketli olmandan, ve hvaların ısınıyor olmasından olabilir, aşırı aşırı pozitiflikte hızlandırır metoyu ondan da kaynaklanır, bu aralar sende yerinde duramayan musmutlu haller hissediyorumbu çok güzel..
İçin rahatlasın diye kontrole git derim ben, daha da musmutlu ol
Allah korusun kayma olmasın en iyisi ben gidip bir görüneyim ama catala çıkmak istemiyorumCanım ya bendede aynı sıkıntı var bendede hatta başlamgıcında ilk iki gün çok az damla damla oluyor sonra birden coşuyor sonra bitince yine damla damla geliyor. Yerinden çıkmışmı diye bi baktıröanda fayda var malum zayıflıyoruz vücudumuzun şekli değişiyor. Bu arada kaymalar olabilir
Benim oğlumda cok sever mısırmatik reklamlarında görünce canı ister.ona yaparım ama 1 tane bile yememVallaha bana da patlamış mısır yememek çooooooooook zor geliyor.6 ay önce söyleseler inanmazdım. Onun yerine mısır ve pirinç patlağı var hazır satılan ondan yiyorum. Aynı şey değil ama nefsimi körlüyor.
Vermemen icin sebeb yok haftada ortalama yarim kilo bile versek superrBen bu hafta çok korkuyorum ya niyeyse....aslında hersey yolunda spor vs 500 gramın altında vermek istemiyorum
Ben de ilkkez taktırmak istiyorum adet süresinin uzadığı genel problem sanırım.en iyisi onu da ideal kiloma gelince taktırayımGeçmiş olsun canım
Tamam kaptanım öyle yaparım
Allah korusun kayma olmasın en iyisi ben gidip bir görüneyim ama catala çıkmak istemiyorum
Ultrasonla gorunuyor tatlim catala gerek yokGeçmiş olsun canım
Tamam kaptanım öyle yaparım
Allah korusun kayma olmasın en iyisi ben gidip bir görüneyim ama catala çıkmak istemiyorum
Benim oğlumda cok sever mısırmatik reklamlarında görünce canı ister.ona yaparım ama 1 tane bile yemem
ay çok güzel olmuuşş maşallah sanaaaaa
canım karbonhidrat diyeti kısa sürede olumlu cevap veriyor çünkü glikojen azaldığından su tutmuyor bücut bakalım ilerde ne olacak . Ama dukan kadar zorlayıcı değilkızlar bugün adet oldum ve canım tatlı tuzlu n varsa çekti eh bende dayanmadım yedim birazcık ,en iyisi bende karbonhidrat diyetine başlayayım çünkü herkezde olumlu sonuçlar vermiş umarım bende de verir.
Canım geç oldu ama bence karnıbahar gereksiz, onun yerine tavuk ızgara olur menüyü güzel tamamlar, yada ızgara köfte..
karnibahar yaptım sadece kızım huzursuz olduğu için onu bile zor yaptım çok ağlıyordu yine de teşekkür ederimCanım etli birşeyler eklesen daha iyi olur bence
teşekkür ederim canım 55 olayım o bile bana yetersabirsizlikla bekliyoruz canim sende bu azim olursa 50 kg bile olursun
ah canim valla bugun tartilmadim dun tartilmistim sabittim ama reg siskinligi var normalde 2 kg arti oluyorum o gunlerdebende dahada dikkat edip cumya kadar tartilmiycam ...
tuvalet sorunu cekmiyorum yesil kahve iyi geliyor gercekten
umarim seninkide duzene girer
seni takipteyim cok iyi veriyosun
Ben bakıcıyla yemek ve bebek anlaştım kendisine ne yemek söylersem yapıyor ben bugün evdeydim canım çıktı ya oğlum sürekli bacaklarıma yapışıyordu kahvaltıyı zor hazırladım .wc ye gittiğimde ağlamaktan çatladı resmen.bakıcı yemekleri nasıl yetiştiriyor hayret rdiyorum doğrusu.....karnibahar yaptım sadece kızım huzursuz olduğu için onu bile zor yaptım çok ağlıyordu yine de teşekkür ederim
teşekkür ederim canım 55 olayım o bile bana yeter
Sabahınız xeyir gününüz uğurlu keçsin güzellikler
ben yemekli anlaşmadım ki zaten benim bakıcının da çocukları olduğu içinben evine götürüyorum. Kızımın huzursuzluğu dişinden kaynaklı ağzının içi baloncuk olmuş artık dişlerimiz peş peşe geldiği için hepsi şişmiş onun mızmızlığı zaten.. Normalde kızım böyle olmasaydı yapardım zaten kızım çok uslu normalinde ama bi yeri ağrıdı mı hep onunla ilgileneyim isterBen bakıcıyla yemek ve bebek anlaştım kendisine ne yemek söylersem yapıyor ben bugün evdeydim canım çıktı ya oğlum sürekli bacaklarıma yapışıyordu kahvaltıyı zor hazırladım .wc ye gittiğimde ağlamaktan çatladı resmen.bakıcı yemekleri nasıl yetiştiriyor hayret rdiyorum doğrusu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?