Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

cok az deilmi canim keske bende bukadar az yemek le dura bilsem benim hemen tansiyonum düsüyor
Kasım ayından beri burdayım başlarda bu kadar yemekle doyarsın deseler inanmazdım ama artık yetiyor.herseye alıştım da akşam çayının yanında birşey yememeye alışamadımçok zorrrt geliyor

Kııızzz sen sütlaç mı yedin?

Kasım ayından beri burdayım başlarda bu kadar yemekle doyarsın deseler inanmazdım ama artık yetiyor.herseye alıştım da akşam çayının yanında birşey yememeye alışamadımçok zorrrt geliyor

Vallaha bana da patlamış mısır yememek çooooooooook zor geliyor. 6 ay önce söyleseler inanmazdım. Onun yerine mısır ve pirinç patlağı var hazır satılan ondan yiyorum. Aynı şey değil ama nefsimi körlüyor.

Geçmiş olsun canım
Tamam kaptanım öyle yaparım
Allah korusun kayma olmasın en iyisi ben gidip bir görüneyim ama catala çıkmak istemiyorum

Benim oğlumda cok sever mısırmatik reklamlarında görünce canı ister.ona yaparım ama 1 tane bile yemem

Ben bu hafta çok korkuyorum ya niyeyse....aslında hersey yolunda spor vs 500 gramın altında vermek istemiyorum
Vermemen icin sebeb yok haftada ortalama yarim kilo bile versek superr

Beklentilerimizden fazlasi olursada hic fena olmaz

Geçmiş olsun canım

Tamam kaptanım öyle yaparım

Allah korusun kayma olmasın en iyisi ben gidip bir görüneyim ama catala çıkmak istemiyorum
Ben de ilkkez taktırmak istiyorum adet süresinin uzadığı genel problem sanırım.en iyisi onu da ideal kiloma gelince taktırayım

Benim oğlumda cok sever mısırmatik reklamlarında görünce canı ister.ona yaparım ama 1 tane bile yemem

Sanırım yağsız yapınca 1 su bardağı yeme hakkın var günde. Ara öğün yapabiliyorsun. Yani benim listemde var ama size önremem. Bir de ben öyle başlayınca 1 su bardağı kesmez.

ay çok güzel olmuuşş maşallah sanaaaaa
kızlar bugün adet oldum ve canım tatlı tuzlu n varsa çekti eh bende dayanmadım yedim birazcık ,en iyisi bende karbonhidrat diyetine başlayayım çünkü herkezde olumlu sonuçlar vermiş umarım bende de verir.
canım karbonhidrat diyeti kısa sürede olumlu cevap veriyor çünkü glikojen azaldığından su tutmuyor bücut bakalım ilerde ne olacak . Ama dukan kadar zorlayıcı değil

Canım geç oldu ama bence karnıbahar gereksiz, onun yerine tavuk ızgara olur menüyü güzel tamamlar, yada ızgara köfte..

Canım etli birşeyler eklesen daha iyi olur bence
karnibahar yaptım sadece kızım huzursuz olduğu için onu bile zor yaptım çok ağlıyordu yine de teşekkür ederim
teşekkür ederim canım 55 olayım o bile bana yeter

kızlar bugün ki menümü yazayım
sabah : 1 yumurta 2 dilim peynir yarım domates ,yarım dilim ekmek ve çay
ara: adaçayı
öğle:tarçınlı zencefilli pankek ve 1 tatlı kaşığı bal
ara sade: kahve ,2 yemek kaşığı fıstık
akşam:tuzlu kurabiye ,sade soda
2 lt su
spor yok(adet oldum)
kitapaulo coelho- brida

Iyi akşamlar bayanlar..
Bugünkü menüm
sabah karışık yağsız tost
Öğlen uyudum :)
Aksam yarım kase bulgur pilavı
salata
3 kasık dolu dolu yogurt

karnibahar yaptım sadece kızım huzursuz olduğu için onu bile zor yaptım çok ağlıyordu yine de teşekkür ederim
teşekkür ederim canım 55 olayım o bile bana yeter
Ben bakıcıyla yemek ve bebek anlaştım kendisine ne yemek söylersem yapıyor ben bugün evdeydim canım çıktı ya oğlum sürekli bacaklarıma yapışıyordu kahvaltıyı zor hazırladım .wc ye gittiğimde ağlamaktan çatladı resmen.bakıcı yemekleri nasıl yetiştiriyor hayret rdiyorum doğrusu.....

ben yemekli anlaşmadım ki zaten benim bakıcının da çocukları olduğu içinben evine götürüyorum. Kızımın huzursuzluğu dişinden kaynaklı ağzının içi baloncuk olmuş artık dişlerimiz peş peşe geldiği için hepsi şişmiş onun mızmızlığı zaten.. Normalde kızım böyle olmasaydı yapardım zaten kızım çok uslu normalinde ama bi yeri ağrıdı mı hep onunla ilgileneyim ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…