canım çok geçmiş olsun diş zor ya, bizimkinin 6 tane var bakalım diğerleri ne zman çıkacak, benimki her daim huysuzzzzzzben yemekli anlaşmadım ki zaten benim bakıcının da çocukları olduğu içinben evine götürüyorum. Kızımın huzursuzluğu dişinden kaynaklı ağzının içi baloncuk olmuş artık dişlerimiz peş peşe geldiği için hepsi şişmiş onun mızmızlığı zaten.. Normalde kızım böyle olmasaydı yapardım zaten kızım çok uslu normalinde ama bi yeri ağrıdı mı hep onunla ilgileneyim ister
allah razı olsun cnaım ayyy hemde nasıl zormuş tam 11.5 aylıkken çıkarırsa dişi doğal olarak peş peşe gelir tabi bakalım ne zaman kadar sürecek birde ishal var deli gibi allah yardımcımız olsun onlarada şifa versin maşallah size ya bizim dah a1 tanecanım çok geçmiş olsun diş zor ya, bizimkinin 6 tane var bakalım diğerleri ne zman çıkacak, benimki her daim huysuzzzzzz
günaydın kızlar, günümz az kalorili geçsin inş.
günaydın kızlar, günümz az kalorili geçsin inş.
ama ne bileyim açık açık yazdım yediklerimi ksadece karnıbahar yazsaydım haşlanama olarak anlaşılacaktı belki bu yüzden yanlış aksettirmemek için yazdım kusura bakmayın kızlar herşey açık açık yazılınca bende yazdımm yaniUmran cim kizartmami ay hic olmamis ki cani ceken olur hic yazilirmi buralara
canım bence sporuna engel olunacak kadar da değildir hava, be karlı rüzgarlı yağmurlu herdaim yürüdüm yürüyorum , ağzımı gözümü başımı sarıyorum kocam görse yolda tanımaz yaniGunaydin 2 takimin fit bayanlari bugun hava cok kotu burda benim yuruyus kaldi gibi yataktan cikamiyorum tam bir uyku havasi hasta olan lara acil sifalar diliyorum benimkiz o evreleri atlatti 1. Sinifta darisi diyer miniklere
bazen arkadaşlar tost falan yazıyor ya sabah kahvaltısında benim onu çok çekiyor, ben simit yemiyorum evde kahvaltı yaptığımdan bazen de simit çok çekyor canımama ne bileyim açık açık yazdım yediklerimi ksadece karnıbahar yazsaydım haşlanama olarak anlaşılacaktı belki bu yüzden yanlış aksettirmemek için yazdım kusura bakmayın kızlar herşey açık açık yazılınca bende yazdımm yani
1 simit 4 dilim ekmeğe denk geliyor. Kendinize göre ayarlayıp yiyebilirsiniz. Ben bazen yiyorum.Hiç dayanamam simite.bazen arkadaşlar tost falan yazıyor ya sabah kahvaltısında benim onu çok çekiyor, ben simit yemiyorum evde kahvaltı yaptığımdan bazen de simit çok çekyor canım
misal o kadar çok şeyler yazılıyor tatlılar özellikle ki ben tatlı delisiydim ama buraya katıldığım günden bu yana nefsim köreldi ve yanlış değilsem hepbera arkadaşımzı sütlaç yemiş önceden olsaydı ayy olsada yesem derdim şimdi okuduğumda ıhhh dedim geçtim yaniiibazen arkadaşlar tost falan yazıyor ya sabah kahvaltısında benim onu çok çekiyor, ben simit yemiyorum evde kahvaltı yaptığımdan bazen de simit çok çekyor canım
vayyy be şimdi farkettim kendimi aferin bana beeemisal o kadar çok şeyler yazılıyor tatlılar özellikle ki ben tatlı delisiydim ama buraya katıldığım günden bu yana nefsim köreldi ve yanlış değilsem hepbera arkadaşımzı sütlaç yemiş önceden olsaydı ayy olsada yesem derdim şimdi okuduğumda ıhhh dedim geçtim yaniii
allah razı olsun cnaım ayyy hemde nasıl zormuş tam 11.5 aylıkken çıkarırsa dişi doğal olarak peş peşe gelir tabi bakalım ne zaman kadar sürecek birde ishal var deli gibi allah yardımcımız olsun onlarada şifa versin maşallah size ya bizim dah a1 tane
kuzum bizde böyle yaramaz çocuklar olunca normal vermemizSorma aynı durum bizdede geçerli 1 yaşını doldurdu ve dişler teker teker patlamaya başladı. Uyku yok mız mız sürekli tepemde birde aşı kan alınınca iyce fena oldu. Bu hafta öylesine geçti bende sen Maşallah bu hafta iyi vermişsin canım
buna çok sevindimUltrasonla gorunuyor tatlim catala gerek yok
tam 1.5 yıldır (oğlum doğduğundan beri)öğlen uykusu görmedim ah ne özlemişimmmmmIyi akşamlar bayanlar..
Bugünkü menüm
sabah karışık yağsız tost
Öğlen uyudum :)
Aksam yarım kase bulgur pilavı
salata
3 kasık dolu dolu yogurt
çok geçmiş olsun kızlarallah razı olsun cnaım ayyy hemde nasıl zormuş tam 11.5 aylıkken çıkarırsa dişi doğal olarak peş peşe gelir tabi bakalım ne zaman kadar sürecek birde ishal var deli gibi allah yardımcımız olsun onlarada şifa versin maşallah size ya bizim dah a1 tane
haftada bir öğününe koyabilirsin tost yada simitbazen arkadaşlar tost falan yazıyor ya sabah kahvaltısında benim onu çok çekiyor, ben simit yemiyorum evde kahvaltı yaptığımdan bazen de simit çok çekyor canım
birazcık fazla mı olmuşDünkü menüm
SABAH
1 az yağda yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
Domates, salatalık 1 orta Türk kahvesi
1 dilim ekmek
1 ceviz
ARA
1 kuru kayısı
5 badem
3 kuru mersin
ÖĞLEN
1 tabak tavuk yemeği
2,5 dilim ekmek
Cacık
ARA
1 yudum çilekli süt
1 adet içli köfte
Yarım lavaş (küçük)
Yeşillik
AKŞAM
1 tabak barbunya
Salata (yağlı)
ARA
1 elma
Yarım portakal
Yarım kivi
2,5 litre su. 6.522 adım attım.
çok geçmiş olsun canım çok şükür bizim sıpa o günleri atlattı anne sütünü de kestim geçen ay çok zor olur demiştim ama korkutuğum gibi olmadı şimdi o da bende deliksiz uyuyoruzGünaydın Kızlar bugün işe başladım 3 gündür oğlumun aşısı kan alımı derken birde dişler çıktı iyice çöktüm resmen bi çocuk 20 kere uyanır mı gece ya... Bu yüzden pek aranızda olamadım ne yediğimi bende bilmiyorum. Bugün tekrar aranıza dönüyorum dün tartıldığımda 58.5 du cuma tartılamıycam malesef annemlerde olucam. Bu hafta pek iyi bir performans gösteremedim. Haftaya inşallah güzel sonuçlar alırım.
teş.ler canımbuna çok sevindim
tam 1.5 yıldır (oğlum doğduğundan beri)öğlen uykusu görmedim ah ne özlemişimmmmm
çok geçmiş olsun kızlar
haftada bir öğününe koyabilirsin tost yada simit
birazcık fazla mı olmuş
çok geçmiş olsun canım çok şükür bizim sıpa o günleri atlattı anne sütünü de kestim geçen ay çok zor olur demiştim ama korkutuğum gibi olmadı şimdi o da bende deliksiz uyuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?