Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canım çok geçmiş olsun diş zor ya, bizimkinin 6 tane var bakalım diğerleri ne zman çıkacak, benimki her daim huysuzzzzzz

günaydın kızlar
hemen dünkü menüyü paylaşayımmmm

uyanınca---t.süt-muz-ufacık cevizli sucuk
kahvaltı----1 dilim kemek--2 ç.domates--5 zaytin--kk peynir--çay
öğlen----türk kahvesi
akşam----karnıbahar kızartması ( 5 6 adet)
ara---sanırım son yediğim karnıbahar çok geldiğinden dolayı SADE SODA'ya Limon sıkıp içtim

bolbol su
kitap aynııı

canım çok geçmiş olsun diş zor ya, bizimkinin 6 tane var bakalım diğerleri ne zman çıkacak, benimki her daim huysuzzzzzz
allah razı olsun cnaım ayyy hemde nasıl zormuş tam 11.5 aylıkken çıkarırsa dişi doğal olarak peş peşe gelir tabi bakalım ne zaman kadar sürecek birde ishal var deli gibi allah yardımcımız olsun onlarada şifa versin maşallah size ya bizim dah a1 tane

Gunaydin 2 takimin fit bayanlari bugun hava cok kotu burda benim yuruyus kaldi gibi yataktan cikamiyorum tam bir uyku havasi hasta olan lara acil sifalar diliyorum benimkiz o evreleri atlatti 1. Sinifta darisi diyer miniklere

Umran cim kizartmami ay hic olmamis ki cani ceken olur hic yazilirmi buralara
ama ne bileyim açık açık yazdım yediklerimi ksadece karnıbahar yazsaydım haşlanama olarak anlaşılacaktı belki bu yüzden yanlış aksettirmemek için yazdım kusura bakmayın kızlar herşey açık açık yazılınca bende yazdımm yani

Gunaydin 2 takimin fit bayanlari bugun hava cok kotu burda benim yuruyus kaldi gibi yataktan cikamiyorum tam bir uyku havasi hasta olan lara acil sifalar diliyorum benimkiz o evreleri atlatti 1. Sinifta darisi diyer miniklere
canım bence sporuna engel olunacak kadar da değildir hava, be karlı rüzgarlı yağmurlu herdaim yürüdüm yürüyorum , ağzımı gözümü başımı sarıyorum kocam görse yolda tanımaz yani sen de kalkkkk hadiiii

bazen arkadaşlar tost falan yazıyor ya sabah kahvaltısında benim onu çok çekiyor, ben simit yemiyorum evde kahvaltı yaptığımdan bazen de simit çok çekyor canım

bazen arkadaşlar tost falan yazıyor ya sabah kahvaltısında benim onu çok çekiyor, ben simit yemiyorum evde kahvaltı yaptığımdan bazen de simit çok çekyor canım
1 simit 4 dilim ekmeğe denk geliyor. Kendinize göre ayarlayıp yiyebilirsiniz. Ben bazen yiyorum.Hiç dayanamam simite.

misal o kadar çok şeyler yazılıyor tatlılar özellikle ki ben tatlı delisiydim ama buraya katıldığım günden bu yana nefsim köreldi ve yanlış değilsem hepbera arkadaşımzı sütlaç yemiş önceden olsaydı ayy olsada yesem derdim şimdi okuduğumda ıhhh dedim geçtim yaniii

Dünkü menüm

SABAH
1 az yağda yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
Domates, salatalık 1 orta Türk kahvesi
1 dilim ekmek
1 ceviz

ARA
1 kuru kayısı
5 badem
3 kuru mersin

ÖĞLEN
1 tabak tavuk yemeği
2,5 dilim ekmek
Cacık

ARA
1
yudum çilekli süt
1 adet içli köfte
Yarım lavaş (küçük)
Yeşillik

AKŞAM
1 tabak barbunya
Salata (yağlı)

ARA
1 elma
Yarım portakal
Yarım kivi

2,5 litre su. 6.522 adım attım.

vayyy be şimdi farkettim kendimi aferin bana beee

Günaydın Kızlar bugün işe başladım 3 gündür oğlumun aşısı kan alımı derken birde dişler çıktı iyice çöktüm resmen bi çocuk 20 kere uyanır mı gece ya... Bu yüzden pek aranızda olamadım ne yediğimi bende bilmiyorum. Bugün tekrar aranıza dönüyorum dün tartıldığımda 58.5 du cuma tartılamıycam malesef annemlerde olucam. Bu hafta pek iyi bir performans gösteremedim. Haftaya inşallah güzel sonuçlar alırım.

Sorma aynı durum bizdede geçerli 1 yaşını doldurdu ve dişler teker teker patlamaya başladı. Uyku yok mız mız sürekli tepemde birde aşı kan alınınca iyce fena oldu. Bu hafta öylesine geçti bende sen Maşallah bu hafta iyi vermişsin canım

kuzum bizde böyle yaramaz çocuklar olunca normal vermemiz bizimde 2 hafta sonra aşı ve kan var aynı sıkıntıları bende yaşayacağım allah yar ve yardımcımız olsun

Ultrasonla gorunuyor tatlim catala gerek yok
buna çok sevindim
Iyi akşamlar bayanlar..
Bugünkü menüm
sabah karışık yağsız tost
Öğlen uyudum :)
Aksam yarım kase bulgur pilavı
salata
3 kasık dolu dolu yogurt
tam 1.5 yıldır (oğlum doğduğundan beri)öğlen uykusu görmedim ah ne özlemişimmmmm

çok geçmiş olsun kızlar

haftada bir öğününe koyabilirsin tost yada simit
birazcık fazla mı olmuş

çok geçmiş olsun canım çok şükür bizim sıpa o günleri atlattı anne sütünü de kestim geçen ay çok zor olur demiştim ama korkutuğum gibi olmadı şimdi o da bende deliksiz uyuyoruz

teş.ler canım

dünkü menümde fire yok bugünkü menüme geçelim
sabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
6 zeytin,1 domates

arada
herzamanki gibi ceviz,badem,kayısı bol su,yeşil çay

öğlen
fırında tavuk
çorba

arada
elma

akşam
etli kuru fasulye
2 dilim ekmek
salata,tere,turşu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…