Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

1 simit 4 dilim ekmeğe denk geliyor. Kendinize göre ayarlayıp yiyebilirsiniz. Ben bazen yiyorum.Hiç dayanamam simite.
hımmm ben yarın sabah yiyeyim o zaman:)

Belli belli hiç canın çekmemiş hepberanın yazdıı tarihi saati de hatırlarsın şimdi sen

canım o bir yudum çilekli süt de ne öyle içişken tam içeydin

kuzum bizde böyle yaramaz çocuklar olunca normal vermemiz bizimde 2 hafta sonra aşı ve kan var aynı sıkıntıları bende yaşayacağım allah yar ve yardımcımız olsun
dr bir hafta erken almasaydı ben de 04.04.14 hayali kuruyordum , bir hafta kala kontrole gidince adam beni bırakmadı bebeği alacağız dedi kendimi 4 nisana adapte etmiştim oysa, 28.03.2014 oldu kel alaka yani

Kaç ay emzirdin canm????

geçmişi okuyunca menüsünde yazıyodu aaaaaa üstüme iyilik sağlık asıl d.günümüz 01.04.2014 çrş. ya denk geldiği için bende cts günü yapmayı düşünüyorum yani kimliğini aldığımız gün 04.04 2014

smootiye devam mı yoksa bıraktın mı canım

Evet 2,5 dilim ekmek fazla oldu. Bir de lavaşla çiğ köfte yememem gerekti ama bilerek yedim. Listeye tam uyarsam vücudum kendini korumaya alıyor. Ve bir gram bile veremiyorum.

Simit yediğin gün karbonhidrat grubundan bir şey yemezsen dengeler. Çilekli süt yiğenimindi. Canım çok çekti 1 yudum aldım nefsimi köreltmek için. Yoksa bana paketli gıdalar yasak. Ayrıca hepbera 'nın sütlacı salı listesinde vardı sanırım. Öğlen menüsünde. Onun listeleri süperdir. Onun listesindeki iskender varken canımı istetmişliği vardır. 2 ay dayandım.Ama aklım hep iskenderdeydi.En son yedim rahatladım. Kendisine de söyledim.

Bizim de tahmini doğum tarihimiz 04.04.2014 tü sıpam 3 hafta erken gelince 14.03.2014 oldu Tıp bayramı doğduk doktor olur artık diyoruz

günaydın kızlar.
hemen menümü yazayım sizlere işyernden çağırdılar gitmem gerek.
sabah;
iki yumurta kzartması1
iki dilim peynir,1
bir dilim ekmek,12

ara;
1 bardak süt6

akşam;
bol tavuklu salata,0+2=2
bir dilim ekmek12

ara;
çok az çubk kraker 10
bir bardak süt6
toplam 40 puan

spor yok hastayım malum
su bol miktarda içtim

sabah sporumu yaptim 40 dk yuruyus 15 dk mekik
aksamda bi 30 dk yurudummu tamamdirr
yarin buyuk gun bakalim ne kadar vermis oluaz

17 ay emzirdim canım baktım bizimki oyuncak haline getirdi.bende bıraktım.siyah bant yapıştırma yöntemiyle bıraktırdım her istediğinde actım uf olmuş hasta olmuş dedim.çok düşkün değildi zaten gündüz annesini pek görmediği için
sadece 2 gece mız mız etti sonra tamamen bitti.
size tavsiyem kış aylarında kesmeyin bebeğim kesildikten hemen sonra hasta oldu bende anne sütünün kesilmesine bağladım.keşke kesmeseydim dedim.belki de gerçekten üşütüp hasta olmuştu ama işte anne yüreği dayanamıyor.

Merhaba kızlar. Geçmişi okudum. Yoğunum bu aralar pek birşeyler yazamıyorum sizlere. Ama takipteyim. Bu hafta bende iyi gidiyorum ama sanırım regl olmak üzereyim çok kötüyüm ağrım var bu ay. Birde çok şiştim elim ayağıma varasıya kadar. Bu gün birde oruç tutmaya niyetlendim bakalım akşam ezanını görebilecek miyim?
Bu arada bebişlerin doğum günleri yakın olanlar doğum günleri kutlu olsun.

Kızlar idrar yolları iltihabı için önerebileceğiniz bitki var mı? Bol bol su ve yanında ne içebilirim?

Bizim de tahmini doğum tarihimiz 04.04.2014 tü sıpam 3 hafta erken gelince 14.03.2014 oldu Tıp bayramı doğduk doktor olur artık diyoruz
tahmini doğum tarihi 04/04/2014 ama 01/04/2014 te doğdu kızım da inşallah annesi iyi bi doktor olur paşanda bizlerin derdine derman olur

selam kızlar

hahhaaaaaa...ismini koymadığın yemek..afiyet olsun lusyencim

Kııızzz sen sütlaç mı yedin?

he kııı...adet beni çıldırtıyor...bu hafta tatlı modundayım.kendimi zor tutuyorum

kıyamam ben onaaaaaa...oğlun sana yapıyordur bunu annesi.bakıcılara sakin davranıyorlar..

gününüz nasil geciyor kizlar?

benim canim bugüncok cok biseyler biseyler istiyo pirinc patlagi kahvele gecistirmeye calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…