hımmm ben yarın sabah yiyeyim o zaman:)1 simit 4 dilim ekmeğe denk geliyor. Kendinize göre ayarlayıp yiyebilirsiniz. Ben bazen yiyorum.Hiç dayanamam simite.
Belli belli hiç canın çekmemiş hepberanın yazdıı tarihi saati de hatırlarsın şimdi senmisal o kadar çok şeyler yazılıyor tatlılar özellikle ki ben tatlı delisiydim ama buraya katıldığım günden bu yana nefsim köreldi ve yanlış değilsem hepbera arkadaşımzı sütlaç yemiş önceden olsaydı ayy olsada yesem derdim şimdi okuduğumda ıhhh dedim geçtim yaniii
canım o bir yudum çilekli süt de ne öyle içişken tam içeydinDünkü menüm
SABAH
1 az yağda yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
Domates, salatalık 1 orta Türk kahvesi
1 dilim ekmek
1 ceviz
ARA
1 kuru kayısı
5 badem
3 kuru mersin
ÖĞLEN
1 tabak tavuk yemeği
2,5 dilim ekmek
Cacık
ARA
1 yudum çilekli süt
1 adet içli köfte
Yarım lavaş (küçük)
Yeşillik
AKŞAM
1 tabak barbunya
Salata (yağlı)
ARA
1 elma
Yarım portakal
Yarım kivi
2,5 litre su. 6.522 adım attım.
dr bir hafta erken almasaydı ben de 04.04.14 hayali kuruyordum , bir hafta kala kontrole gidince adam beni bırakmadı bebeği alacağız dedi kendimi 4 nisana adapte etmiştim oysa, 28.03.2014 oldu kel alaka yanikuzum bizde böyle yaramaz çocuklar olunca normal vermemizbizimde 2 hafta sonra aşı ve kan var aynı sıkıntıları bende yaşayacağım allah yar ve yardımcımız olsun
Kaç ay emzirdin canm????buna çok sevindim
tam 1.5 yıldır (oğlum doğduğundan beri)öğlen uykusu görmedim ah ne özlemişimmmmm
çok geçmiş olsun canım çok şükür bizim sıpa o günleri atlattı anne sütünü de kestim geçen ay çok zor olur demiştim ama korkutuğum gibi olmadı şimdi o da bende deliksiz uyuyoruz
geçmişi okuyunca menüsünde yazıyodu aaaaaa üstüme iyilik sağlıkhımmm ben yarın sabah yiyeyim o zaman:)
Belli belli hiç canın çekmemiş hepberanın yazdıı tarihi saati de hatırlarsın şimdi sen
canım o bir yudum çilekli süt de ne öyle içişken tam içeydin
dr bir hafta erken almasaydı ben de 04.04.14 hayali kuruyordum , bir hafta kala kontrole gidince adam beni bırakmadı bebeği alacağız dedi kendimi 4 nisana adapte etmiştim oysa, 28.03.2014 oldu kel alaka yani
Kaç ay emzirdin canm????
smootiye devam mı yoksa bıraktın mı canımhımmm ben yarın sabah yiyeyim o zaman:)
Belli belli hiç canın çekmemiş hepberanın yazdıı tarihi saati de hatırlarsın şimdi sen
dr bir hafta erken almasaydı ben de 04.04.14 hayali kuruyordum , bir hafta kala kontrole gidince adam beni bırakmadı bebeği alacağız dedi kendimi 4 nisana adapte etmiştim oysa, 28.03.2014 oldu kel alaka yani
Kaç ay emzirdin canm????
buna çok sevindim
tam 1.5 yıldır (oğlum doğduğundan beri)öğlen uykusu görmedim ah ne özlemişimmmmm
çok geçmiş olsun kızlar
haftada bir öğününe koyabilirsin tost yada simit
birazcık fazla mı olmuş
çok geçmiş olsun canım çok şükür bizim sıpa o günleri atlattı anne sütünü de kestim geçen ay çok zor olur demiştim ama korkutuğum gibi olmadı şimdi o da bende deliksiz uyuyoruz
smoothie mi böööööö, bir daha asla denemem çok tiksindim anlatamam.smootiye devam mı yoksa bıraktın mı canım
hımmm ben yarın sabah yiyeyim o zaman:)
Kaç ay emzirdin canm????
geçmişi okuyunca menüsünde yazıyodu aaaaaa üstüme iyilik sağlıkasıl d.günümüz 01.04.2014 çrş. ya denk geldiği için bende cts günü yapmayı düşünüyorum yani kimliğini aldığımız gün 04.04 2014
Hamurisi krema neki
sanırım bendesmoothie mi böööööö, bir daha asla denemem çok tiksindim anlatamam.
selam kızlar , herkeze mükemmel bir gün diliyorum
17 ay emzirdim canım baktım bizimki oyuncak haline getirdi.bende bıraktım.siyah bant yapıştırma yöntemiyle bıraktırdım her istediğinde actım uf olmuş hasta olmuş dedim.çok düşkün değildi zaten gündüz annesini pek görmediği içinhımmm ben yarın sabah yiyeyim o zaman:)
Kaç ay emzirdin canm????
tahmini doğum tarihi 04/04/2014 ama 01/04/2014 te doğdu kızım da inşallah annesi iyi bi doktor olur paşanda bizlerin derdine derman olurBizim de tahmini doğum tarihimiz 04.04.2014 tü sıpam 3 hafta erken gelince 14.03.2014 olduTıp bayramı doğduk doktor olur artık diyoruz
Selam hepinize bugunku yediklerim 2 buyuk dilim peynir 4 zeytin 2 dilim ekmek domates salatalik azbal oglen 5-6 kasik ispanakli yumurta 1 kase yogurt 1 dilim cavdar ekmek ara ogun sutlu sekersiz kahve aksam az pilav ve sebzeli etli vi yemek isminii koymadim daha yemegin 4 kasikta ondan yedim 1 bardak ayran ictim bir karecikte bitter cikolata
50 dk tempolu yuruyus
500 ip atlama
2 saatte ev temizligi
Simdi ayaklarimi uzattim yatiyorum benden bugunluk bu kadar
Bu hafta hic tartilmadim ilk defa cumayi bekliyorm
Kııızzz sen sütlaç mı yedin?
Ben bakıcıyla yemek ve bebek anlaştım kendisine ne yemek söylersem yapıyor ben bugün evdeydim canım çıktı ya oğlum sürekli bacaklarıma yapışıyordu kahvaltıyı zor hazırladım .wc ye gittiğimde ağlamaktan çatladı resmen.bakıcı yemekleri nasıl yetiştiriyor hayret rdiyorum doğrusu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?