Günaydın Kızlar bugün işe başladım 3 gündür oğlumun aşısı kan alımı derken birde dişler çıktı iyice çöktüm resmen bi çocuk 20 kere uyanır mı gece ya... Bu yüzden pek aranızda olamadım ne yediğimi bende bilmiyorum. Bugün tekrar aranıza dönüyorum dün tartıldığımda 58.5 du cuma tartılamıycam malesef annemlerde olucam. Bu hafta pek iyi bir performans gösteremedim. Haftaya inşallah güzel sonuçlar alırım.
Merhaba kızlar. Geçmişi okudum. Yoğunum bu aralar pek birşeyler yazamıyorum sizlere. Ama takipteyim. Bu hafta bende iyi gidiyorum ama sanırım regl olmak üzereyim çok kötüyüm ağrım var bu ay. Birde çok şiştim elim ayağıma varasıya kadar. Bu gün birde oruç tutmaya niyetlendim bakalım akşam ezanını görebilecek miyim?
Bu arada bebişlerin doğum günleri yakın olanlar doğum günleri kutlu olsun.
Kızlar idrar yolları iltihabı için önerebileceğiniz bitki var mı? Bol bol su ve yanında ne içebilirim?
selam kızlar
hahhaaaaaa...ismini koymadığın yemek..afiyet olsun lusyencim
he kııı...adet beni çıldırtıyor...bu hafta tatlı modundayım.kendimi zor tutuyorum
kıyamam ben onaaaaaa...oğlun sana yapıyordur bunu annesi.bakıcılara sakin davranıyorlar..
Merhaba kızlar. Geçmişi okudum. Yoğunum bu aralar pek birşeyler yazamıyorum sizlere. Ama takipteyim. Bu hafta bende iyi gidiyorum ama sanırım regl olmak üzereyim çok kötüyüm ağrım var bu ay. Birde çok şiştim elim ayağıma varasıya kadar. Bu gün birde oruç tutmaya niyetlendim bakalım akşam ezanını görebilecek miyim?
Kızlar idrar yolları iltihabı için önerebileceğiniz bitki var mı? Bol bol su ve yanında ne içebilirim?
eveeetttt...size bir hepbera menüsü dahaaaabu menümü pinoliye ithaf ediyorum
dünkü menüm.........
sabah:
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 çeri domates,
maydanoz
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
çay
öğle:
kahvaltı çok geldi öğlen yiyemedim
ara:
1 çay kaşığı tarçın
3 tatlı kaşığı yulaf kepeği
1 su bardağı süt
akşam:
1 tabak kıymalı mercimek yemeği
1 kase yoğurt
Benim bu aralar atklarım sakinleşti :) Ama ataklara dikkat etmek lazım malesefgününüz nasil geciyor kizlar?
benim canim bugüncok cok biseyler biseyler istiyo pirinc patlagi kahvele gecistirmeye calisiyorum
Zencefil iç canım, iyi gelir.. Geçmiş olsun, acil şifalar versin Rabbim..Merhaba kızlar. Geçmişi okudum. Yoğunum bu aralar pek birşeyler yazamıyorum sizlere. Ama takipteyim. Bu hafta bende iyi gidiyorum ama sanırım regl olmak üzereyim çok kötüyüm ağrım var bu ay. Birde çok şiştim elim ayağıma varasıya kadar. Bu gün birde oruç tutmaya niyetlendim bakalım akşam ezanını görebilecek miyim?
Amiin, ecmain canım..Kaptanım Allah rahmet etsin kayınvalidene ve tüm ölmüşlerimize......
Iyi aksamlar kaptanim hedef kilom 70***2. TAKIM 405. ETAP***
losefar( 65,1 / / / %)
hepbera ( 65,8 / / / %)
cemre cemre ( 65,5 / / / %)
aydinays ( 65,5 / / / %)
UmRaN_63 ( 58,9 / / /%)
benanlamadımki ( 69 / / / %)
usagisan( 65,5 / / / %)
zordegil ( 70 / / / %)
secret_88 ( 58,6 / / / %)
sevda-gul ( 85 / / / %) Yeni üye, başlama tarihi:1 Mart, başlama kilosu:87, hedef:?
2. TAKIM ORTALAMASI: %
Sevda-gul hedefin ne? Not almamışım acilen yazarmısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?